31.08.2010 12:35 -
Kontrola oleje v AP
|
2354419
|
|
maxim
|
Město: Praha 9, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 36 |
|
|
Jak poznam ze mam zaplou kontrolu oleje v prevodovce u A4L aby mi to v pripade nedostatku hlasilo. ?? nebo jak se zapina ta kontrola ??
Jak poznam ze mam zaplou kontrolu oleje v prevodovce u A4L aby mi to v pripade nedostatku hlasilo. ?? nebo jak se zapina ta kontrola ??
|
|
31.08.2010 13:00 -
Re: Kontrola oleje
|
2354423
|
|
tomc
|
|
|
o kvalitě oleje upozornuje jen hlaka.vypnout se asi nedá já si olej v ap mnením sám a proto jsem nechal resetovat počitadlo v servise při načítání nového klíče.pokud začne počitadlo psát poruchy a jiné neduhy ap tak je ji opravdu za 5minut 12 po koupi jsem olej v ap mněnil u 5tkrát po +/- 4tkmideální doba vymněny je 40tkm jezdím po lesních cestách a jiných prdel...ch kde ap dostává kapky tak raději obmněnuju olej častěji
o kvalitě oleje upozornuje jen hlaka.vypnout se asi nedá já si olej v ap mnením sám a proto jsem nechal resetovat počitadlo v servise při načítání nového klíče.pokud začne počitadlo psát poruchy a jiné neduhy ap tak je ji opravdu za 5minut 12:-(((( po koupi jsem olej v ap mněnil u 5tkrát po +/- 4tkm:palecideální doba vymněny je 40tkm:-)) jezdím po lesních cestách a jiných prdel...ch kde ap dostává kapky tak raději obmněnuju olej častěji:-o
|
|
30.11.2011 17:49 -
Re: Kontrola oleje v AP
|
2429626
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
toto je vlákno kontrole oleje v AP, ne v motoru!!!!!
toto je vlákno kontrole oleje v AP, ne v motoru!!!!! ;-)
|
|
| |