| | |
15.08.2010 20:13 -
Oprava rolety v kufru, sí
|
2353103
|
|
ShrekC5
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Tak jsem pěkně opravil roletu v kufru byla hodně unavená. Oprava je jednoduchá a rychlá cca 20min teď by to utahlo i vola.
Tak jsem pěkně opravil roletu v kufru byla hodně unavená. Oprava je jednoduchá a rychlá cca 20min teď by to utahlo i vola. :-)))) :palec
|
|
15.08.2010 20:59 -
Re: Oprava rolety v kufru
|
2353109
|
|
ShrekC5
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 5 |
|
|
roleta se nenavinula kdy jí člověk povolil to byl problém mojí opravy.
Postup opravy vyjmout celé plato, povolit 6 roubků a poté vyndat plachtu z boční plastové patice. Patici pak zmáčknout a otáčet a bude cítit jak natahuje pruinu. Toto aplikovat i na druhé straně. krátký popis ale fuguje to.
roleta se nenavinula kdy jí člověk povolil to byl problém mojí opravy.
Postup opravy vyjmout celé plato, povolit 6 roubků a poté vyndat plachtu z boční plastové patice. Patici pak zmáčknout a otáčet a bude cítit jak natahuje pruinu. Toto aplikovat i na druhé straně. krátký popis ale fuguje to. :-p
|
|
31.08.2010 17:21 -
|
2354497
|
|
frape
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 27 |
|
|
Ahoj,
ulomila se mi umelohmotna koncovka na roletě kufru. Je to ta cast, ktera se zasunule do plastu pri jeji zatazeni. Jako nahradni dil se neprodava a cela roleta stoji cca 10 tis. Nemate prosim nekdo napad nebo zkusenost cim ji nahradit?
Dik
Ahoj,
ulomila se mi umelohmotna koncovka na roletě kufru. Je to ta cast, ktera se zasunule do plastu pri jeji zatazeni. Jako nahradni dil se neprodava a cela roleta stoji cca 10 tis. Nemate prosim nekdo napad nebo zkusenost cim ji nahradit?
Dik
|
|
31.08.2010 20:56 -
|
2354517
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Já si tamn nechal udělat normální naviják na okenní domácí roletu s co nejsilněnjím perem. Místo tří aretačních kuliček jen jednu, plast nalepen na trubku navijáku a jede to u cca 12 měsíců OK. Blií nejlépe po telefonu, je to na dlouho a u mám nápad jak to vylepit.
Já si tamn nechal udělat normální naviják na okenní domácí roletu s co nejsilněnjím perem. Místo tří aretačních kuliček jen jednu, plast nalepen na trubku navijáku a jede to u cca 12 měsíců OK. Blií nejlépe po telefonu, je to na dlouho a u mám nápad jak to vylepit.
|
|
01.09.2010 10:05 -
|
2354573
|
|
frape
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 27 |
|
|
Mě roleta funguje dobre. Pouze se ulomila ta plastová koncovka co se zasunuje do "drzaku" pri jejim vytazenim.
Mě roleta funguje dobre. Pouze se ulomila ta plastová koncovka co se zasunuje do "drzaku" pri jejim vytazenim.
|
|
01.09.2010 11:55 -
|
2354580
|
|
Maxifik
|
|
|
Promiň, patně jsem to pochopil
Promiň, patně jsem to pochopil :-(
|
|
10.09.2010 14:17 -
|
2355347
|
|
Sovaja
|
Město: Odolena Voda, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Zrovna minulý měsíc jsem řeil ten ulomenej konec na roletě, tu koncovku co na obou stranách plata se zaoupne do sloupku a pak to plato drí. Přesně tak, náhradní díl neexistuje, pouze celá roleta za nesmysl někde kolem 8 tisíc... Take jsem vzal hřebík(60nebo něco kolem) utípnul jsem hlavičku a zasunul do plata(lehce poklepat kladívkem) a zasunul také do toho konce co se zlomil a pro jistotu jetě zamáznul lepidlem.......drí to měsíc a zatím OK....
Sice to není moc technické řeení, ale jinak mě to nenapadlo ....v podmínkách garáe....
Zrovna minulý měsíc jsem řeil ten ulomenej konec na roletě, tu koncovku co na obou stranách plata se zaoupne do sloupku a pak to plato drí. Přesně tak, náhradní díl neexistuje, pouze celá roleta za nesmysl někde kolem 8 tisíc..:-). Take jsem vzal hřebík(60nebo něco kolem) utípnul jsem hlavičku a zasunul do plata(lehce poklepat kladívkem) a zasunul také do toho konce co se zlomil a pro jistotu jetě zamáznul lepidlem.......drí to měsíc a zatím OK....
Sice to není moc technické řeení, ale jinak mě to nenapadlo ....v podmínkách garáe....
|
|
29.05.2011 17:48 -
|
2393104
|
|
mirasa
|
Město: Dýina, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 98 |
|
|
Tak jsem se dostal k tomu samému, jak vyndat roletu? Pouze plachtu z válce nebo válec i s plachtou vyndat z patic? Kdyby se nael někdo kdo by to popsal i pro toho vola co to má potom utáhnout Díky
Jdu se s tím mořit
Tak jsem se dostal k tomu samému, jak vyndat roletu? Pouze plachtu z válce nebo válec i s plachtou vyndat z patic? Kdyby se nael někdo kdo by to popsal i pro toho vola co to má potom utáhnout :-)))) Díky
Jdu se s tím mořit :nevim
|
|
29.05.2011 20:45 -
|
2393142
|
|
Maxifik
|
|
|
Ta boční patice černá jde z plata odroubovat, jestli myslí tohle. Plasové koncovky v kovové rouře jsou na "zaklapnelizmus" který jsem měl urvaný
Ta boční patice černá jde z plata odroubovat, jestli myslí tohle. Plasové koncovky v kovové rouře jsou na "zaklapnelizmus" který jsem měl urvaný :-)
|
|
30.05.2011 22:03 -
|
2393367
|
|
mirasa
|
Město: Dýina, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 98 |
|
|
Jo, tak odouboval jsem to, kdy se na patice zatlačí,(poloha jako kdy jsou přiroubovaný) tak se odaretují a jde s nima točit. Pak mně vzal po hodině vztek a zabral jsem za tu černou plast. patici e ji vytáhnu z roletay a světe div se, pohoda. Musel jsem tedy pouít dost síly a slabým roubovákem narovnat takový " zaklapnelizmus " na hliníkovým základu rolety. Vyjela na mně celá patice s cca 75cm dlouhou tyčí a pérem na konci nějaká plastová blbina. Můj problém je ten, e po natočení mi chybí tak 5 cm abych to zarazil zpět do té trubky i ten kovový bazmek, rozuměj tyč, mi vyskočil z plastové patice a moc tam nedrí. Poklepem jsem nic nevyřeil, jde to natvrdo. Jsem v koncích.
Jo, tak odouboval jsem to, kdy se na patice zatlačí,(poloha jako kdy jsou přiroubovaný) tak se odaretují a jde s nima točit. Pak mně vzal po hodině vztek a zabral jsem za tu černou plast. patici e ji vytáhnu z roletay a světe div se, pohoda. Musel jsem tedy pouít dost síly a slabým roubovákem narovnat takový " zaklapnelizmus " :-)))) na hliníkovým základu rolety. Vyjela na mně celá patice s cca 75cm dlouhou tyčí a pérem na konci nějaká plastová blbina. Můj problém je ten, e po natočení mi chybí tak 5 cm abych to zarazil zpět do té trubky :nevim i ten kovový bazmek, rozuměj tyč, mi vyskočil z plastové patice a moc tam nedrí. Poklepem jsem nic nevyřeil, jde to natvrdo.:nevim Jsem v koncích.
|
|
12.02.2012 14:32 -
Roleta zavazadlového prostoru
|
2450108
|
|
GOSA
|
Město: DĚČÍN, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Mám vytaenou roletu a nejde zasunout.Nevíte jak se dá znovu napruit?Předem dík za radu.:
Mám vytaenou roletu a nejde zasunout.Nevíte jak se dá znovu napruit?Předem dík za radu.:
|
|
12.02.2012 17:15 -
|
2450241
|
|
Maxifik
|
|
|
Já to neopravoval. ale nechal si udělat rovnou nový naviják jako je na rolety domů. Na sraze můeme o to pokecat nebo ústně i jinak. Ne bych to vydatloval, byl bych na práky . Bohuel jsemt o tenkrát nefotil, ale chodí mi to u od 05/2009.
Já to neopravoval. ale nechal si udělat rovnou nový naviják jako je na rolety domů. Na sraze můeme o to pokecat nebo ústně i jinak. Ne bych to vydatloval, byl bych na práky :-). Bohuel jsemt o tenkrát nefotil, ale chodí mi to u od 05/2009.
|
|
12.02.2012 18:44 -
|
2450269
|
|
GOSA
|
Město: DĚČÍN, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Dík za fotky.vrhnu se na to a snad pochodím.Dám vědet.
Dík za fotky.vrhnu se na to a snad pochodím.Dám vědet.
|
|
06.04.2013 19:39 -
|
2563955
|
|
jantarek
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 13 |
|
|
Zdravím, chtěl jsem se zeptat, nikde jsem to tady nenael, prej se dělají do C5 II i rolety s vytahovací sítí pro psy, víte o tom někdo něco, popřípadě kde bych to sehnal? Díky moc
Zdravím, chtěl jsem se zeptat, nikde jsem to tady nenael, prej se dělají do C5 II i rolety s vytahovací sítí pro psy, víte o tom někdo něco, popřípadě kde bych to sehnal? Díky moc ;-)
|
|
06.04.2013 20:13 -
|
2563959
|
|
dlavem
|
|
|
Nevím jak c5 II ale I má roletu vzlá a sí je součástí opěrákú zadních sedaček-dá se pouít jak při normální poloze sedaček tak při sklopených sedadlech-v tapecíru pod stropem musí mít pod krytkama dráky.Dva za předníma sedačkama a dva nad zadníma.
Nevím jak c5 II ale I má roletu vzlá a sí je součástí opěrákú zadních sedaček-dá se pouít jak při normální poloze sedaček tak při sklopených sedadlech-v tapecíru pod stropem musí mít pod krytkama dráky.Dva za předníma sedačkama a dva nad zadníma.:-d
|
|
06.04.2013 22:02 -
|
2563993
|
|
jantarek
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 13 |
|
|
no já to neviděl,ale přítelkyně říkala, e je něco na zadních sedačkách z kufru s dvouma roubama, je to ono? a kam se to kdy tak zahákává?jsem nějakej bezradnej.děkuju moc
no já to neviděl,ale přítelkyně říkala, e je něco na zadních sedačkách z kufru s dvouma roubama, je to ono? a kam se to kdy tak zahákává?jsem nějakej bezradnej.děkuju moc
|
|
| |
|
|