| | |
16.09.2014 23:46 -
Re: Zaklapovací zpětná zrcátka / C5 I/II
|
2733621
|
|
J.Cimrman
|
Město: Nymburk, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 144 |
|
|
Dnes jsem to rozebral ale k ivotu jsem to neprobudil. Vnitřek je sice podobný a princip mechanizmu má společné některé díly ale mám domluvený e to připojím na diagnostiku co to ukase. J.C.
Dnes jsem to rozebral ale k ivotu jsem to neprobudil. Vnitřek je sice podobný a princip mechanizmu má společné některé díly ale mám domluvený e to připojím na diagnostiku co to ukase. J.C.
|
|
17.09.2014 15:45 -
|
2733714
|
|
jarda 68
|
|
|
tak jsem to zkouel s nastartovaným motorem a nefunguje to, jak to teď naučit, nebude to tím odpojením baterky?
tak jsem to zkouel s nastartovaným motorem a nefunguje to, jak to teď naučit, nebude to tím odpojením baterky?
|
|
17.09.2014 23:09 -
|
2733884
|
|
jumep
|
|
|
skor si myslim ze zoxidovane kontakty na motorkoch, to co sa tu uz par krat preberalo (prestriekat kontaktovym cisticom)
skor si myslim ze zoxidovane kontakty na motorkoch, to co sa tu uz par krat preberalo (prestriekat kontaktovym cisticom)
|
|
18.09.2014 05:55 -
|
2733891
|
|
jarda 68
|
|
|
no ale normálně to nastavovat jde ručně ovladačem akorát zařazení zpátečky ne
no ale normálně to nastavovat jde ručně ovladačem akorát zařazení zpátečky ne
|
|
18.09.2014 12:11 -
|
2733934
|
|
jumep
|
|
|
ano
ano
|
|
19.09.2014 09:13 -
|
2734086
|
|
jruze
|
|
|
Jestli to chodilo do odpojení aku a potom u ne tak si myslím e řeení bude jen v přehrání BSI (aktualizace softu- dálkové kodování) - je to něco podobného jako s parkáčema - odejde a po výměně blbne předek(jen zelené políčko) - dálkově překóduje a OK - nikdo neví co se s tím stane a jinak to nejde (takové to věci to občas udělá) - frantíci tě prostě do toho nepustí a ani ZN.servis.(nedostane se ke kodům )
Jestli to chodilo do odpojení aku a potom u ne tak si myslím e řeení bude jen v přehrání BSI (aktualizace softu- dálkové kodování) - je to něco podobného jako s parkáčema - odejde a po výměně blbne předek(jen zelené políčko) - dálkově překóduje a OK - nikdo neví co se s tím stane a jinak to nejde:nevim (takové to věci to občas udělá) - frantíci tě prostě do toho nepustí a ani ZN.servis.(nedostane se ke kodům );-)
|
|
19.09.2014 12:47 -
|
2734123
|
|
jumep
|
|
|
ku kodom sa dostanes, len podmienky su pre nas nerealne
ale ja si skor myslim ze je to ta klasicka vec, ono to potom v diag zahlasi ze snimanie polohy zrkadla je nieco posahane
ku kodom sa dostanes, len podmienky su pre nas nerealne
ale ja si skor myslim ze je to ta klasicka vec, ono to potom v diag zahlasi ze snimanie polohy zrkadla je nieco posahane
|
|
01.05.2015 08:12 -
|
2816341
|
|
marek09
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Zdravim pani..mam taku otazku,stalo sa mi to asi dva krat ked za jazdy sa mi samovolne zacali sklapat spatne zrkadla asi tak 2-3 krat a potom zostali sklopene.akonahle som dal tlacidlo na ovladanie v lavo tak sa vrayili spat a ked som ho dal do stredu alebo v prvo zas sa zklopili...po cca 5 minut zas vsetko ok..neviete co to sposobuje?vopred dakujem
Zdravim pani..mam taku otazku,stalo sa mi to asi dva krat ked za jazdy sa mi samovolne zacali sklapat spatne zrkadla asi tak 2-3 krat a potom zostali sklopene.akonahle som dal tlacidlo na ovladanie v lavo tak sa vrayili spat a ked som ho dal do stredu alebo v prvo zas sa zklopili...po cca 5 minut zas vsetko ok..neviete co to sposobuje?vopred dakujem
|
|
01.05.2015 13:43 -
|
2816397
|
|
jumep
|
|
|
najskor to tlacitko samotne, kazdopadne toto som este nepocul zeby sa niekomu stalo
najskor to tlacitko samotne, kazdopadne toto som este nepocul zeby sa niekomu stalo
|
|
01.05.2015 17:35 -
|
2816450
|
|
marek09
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Tiez som to este nikdy nepocul..uvidime ako to bude pokracovat
Tiez som to este nikdy nepocul..uvidime ako to bude pokracovat:nevim
|
|
01.08.2015 17:03 -
|
2846801
|
|
Vitaeidel
|
Město: Tachov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 79 |
|
|
Nemáte někdo tip, jak promazat sklápění zrcátek? Při odklápění jakoby drhnou a poposkakujou. Zvenku se mi to moc mazat nechce, aby se na to nenalepil bordel. Dík.
Nemáte někdo tip, jak promazat sklápění zrcátek? Při odklápění jakoby drhnou a poposkakujou. Zvenku se mi to moc mazat nechce, aby se na to nenalepil bordel. Dík.
|
|
01.08.2015 19:29 -
|
2846820
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
U jsem to tu psal nejmíň 2x. Kup si teflonový sprej, nastříkej tam z venku co se vejde, zbytek setři a měl bys mít na několik let pokoj. Já i syn jsme to udělali před lety a pořád dobrý. Ani to na zimu nevypínáme.
U jsem to tu psal nejmíň 2x. Kup si teflonový sprej, nastříkej tam z venku co se vejde, zbytek setři a měl bys mít na několik let pokoj. Já i syn jsme to udělali před lety a pořád dobrý. Ani to na zimu nevypínáme.
|
|
17.08.2015 11:46 -
|
2851911
|
|
Sindy
|
Město: Nová Role, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 192 |
|
|
Potvrzuji, já pouil silikonovo teflonový spray a je klid, jezdí jak po másle.
Potvrzuji, já pouil silikonovo teflonový spray a je klid, jezdí jak po másle.
|
|
18.08.2015 09:34 -
|
2852377
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
V práci nám poposkakujou i na nových Octaviích III
V práci nám poposkakujou i na nových Octaviích III :-D
|
|
28.06.2016 19:46 -
|
2967379
|
|
gurney
|
Město: Třebíč, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Ahoj, u mé C5 nemám el. sklopná zrcátka. Kdy bych si je koupil a k nim i to ovládání ve dveřích, budou mi potom fungovat, nebo by to vyadovalo zásah diagnostiky? Popřípadě by to rozchodit nelo?
Ahoj, u mé C5 nemám el. sklopná zrcátka. Kdy bych si je koupil a k nim i to ovládání ve dveřích, budou mi potom fungovat, nebo by to vyadovalo zásah diagnostiky? Popřípadě by to rozchodit nelo?
|
|
27.01.2017 13:39 -
|
3032733
|
|
Pavel123
|
Město: Beneov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 61 |
|
|
Citroen C5 I r.v. 2013
Zdravím kolegy citroeňáky.Můj první dotaz na této sajtě.Tak snad jej směřuji tam kam mám.O co tedy jde.
Couval jsem a urval jsem zpětné zrcátko u řidiče.Moje blbost vím.Teď je ve stavu e sklo je neporuené a vlastně i ten kryt je v poho.Problém ale je,e se utrhlo něco v čem se to celé zrcátko natáčí.Tzn. e s ním mohu rukou volně natáčet jak chci.Blbý je,e kdy nastartuju,tak má stále ,tedy tak půl minuty,tendenci se dorovnávat a tak se sklopí,resp. vyklopí, a nadoraz ,ale dopředu.No prostě je tam něco utrené.A teď co dál.Tak předevím bych potřeboval najít příslunou pojistku(v manuálu jsem ji nenael),aby ne provedu opravu, se toto po nastartování nedělo.Anebo ho sundat,odpojit z konektoru a zase provizorně nasadit.Tím i zjistím kolika pinové je.Mimochodem je elektrické,vyhřívané a el. sklopné.No a pak co dál. Předevím nevím jak přesně ho celé sundat,nechci dloubat kam nemám a pak a jej sundám, tak aby to bylo co nejlevnějí, zdali by nelo pouít to sklo a kryt v barvě auta.Můete mi někdo prosím poradit?Díky moc.
Citroen C5 I r.v. 2013
Zdravím kolegy citroeňáky.Můj první dotaz na této sajtě.Tak snad jej směřuji tam kam mám.O co tedy jde.
Couval jsem a urval jsem zpětné zrcátko u řidiče.Moje blbost vím.Teď je ve stavu e sklo je neporuené a vlastně i ten kryt je v poho.Problém ale je,e se utrhlo něco v čem se to celé zrcátko natáčí.Tzn. e s ním mohu rukou volně natáčet jak chci.Blbý je,e kdy nastartuju,tak má stále ,tedy tak půl minuty,tendenci se dorovnávat a tak se sklopí,resp. vyklopí, a nadoraz ,ale dopředu.No prostě je tam něco utrené.A teď co dál.Tak předevím bych potřeboval najít příslunou pojistku(v manuálu jsem ji nenael),aby ne provedu opravu, se toto po nastartování nedělo.Anebo ho sundat,odpojit z konektoru a zase provizorně nasadit.Tím i zjistím kolika pinové je.Mimochodem je elektrické,vyhřívané a el. sklopné.No a pak co dál. Předevím nevím jak přesně ho celé sundat,nechci dloubat kam nemám a pak a jej sundám, tak aby to bylo co nejlevnějí, zdali by nelo pouít to sklo a kryt v barvě auta.Můete mi někdo prosím poradit?Díky moc.:-(
|
|
27.01.2017 16:11 -
|
3032764
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Kromě toho, e C5 I se vyráběla jen do roku 2004 , bych ti doporučil, abys zajel do Radonic - .link. a nechal si to udělat tam. Kdy neví kam áhnout, tak se bude trápit a spoustu věcí zbytečně poláme, pak je bude dodatečně shánět po servisech a celý tě to jenom otráví. Moná e Jarou najde něco i doma, nebo kolem domu, tak bys to měl bez shánění.
Kromě toho, e C5 I se vyráběla jen do roku 2004 :-d , bych ti doporučil, abys zajel do Radonic - http://www.c5club.cz/profiles/jruze#.WItiXn05Heo a nechal si to udělat tam. Kdy neví kam áhnout, tak se bude trápit a spoustu věcí zbytečně poláme, pak je bude dodatečně shánět po servisech a celý tě to jenom otráví. Moná e Jarou najde něco i doma, nebo kolem domu, tak bys to měl bez shánění. ;-)
|
|
27.01.2017 16:38 -
|
3032765
|
|
Pavel123
|
Město: Beneov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 61 |
|
|
Díky za odpověď.Ano vím e do roku 2004.Byl to překlep a mělo být 2003.Sundání celého zrcátka je tak sloité?Myslel jsem , e vlastní rozebrání na prvočinitele bude sloitějí,ale i výměna kus za kus?
A pak jsem se ptal na ty pojistky.Jsou někde samostatné ,jen pro okruh zrcátek?Jak jsem psal,v manuálu je nikde nevidím.Ani e by byly s jiným zařízením společně.Díky.
Díky za odpověď.Ano vím e do roku 2004.Byl to překlep a mělo být 2003.Sundání celého zrcátka je tak sloité?Myslel jsem , e vlastní rozebrání na prvočinitele bude sloitějí,ale i výměna kus za kus?
A pak jsem se ptal na ty pojistky.Jsou někde samostatné ,jen pro okruh zrcátek?Jak jsem psal,v manuálu je nikde nevidím.Ani e by byly s jiným zařízením společně.Díky.
|
|
27.01.2017 16:45 -
|
3032766
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
A jestli chce zatím tu funkci vypnout, tak dej čudlík na ovládání zrcátek do prostřední polohy a při nastartovaném motoru (moná stačí klíč ve druhý poloze) ho přidr k sobě několik vteřin. Zrcátka se ti sklopí k autu, tak je pak jen jedním zmáčknutím zase odklopí a u tak zůstanou, dokud to zase neaktivuje..
A jestli chce zatím tu funkci vypnout, tak dej čudlík na ovládání zrcátek do prostřední polohy a při nastartovaném motoru (moná stačí klíč ve druhý poloze) ho přidr k sobě několik vteřin. Zrcátka se ti sklopí k autu, tak je pak jen jedním zmáčknutím zase odklopí a u tak zůstanou, dokud to zase neaktivuje.. ;)
|
|
| |
|
|