| | |
19.05.2014 07:39 -
Re: Zaklapovací zpětná zrcátka / C5 I/II
|
2697599
|
|
J.Cimrman
|
Město: Nymburk, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 144 |
|
|
Zdravím. mám problem Vnějí zrcáko řidiče přestalo postupně sklápět a nyní u je mrtvo. dál přestalo fungovat el. seřizování. Před tím kdy jsem to koupil se při vyí rychlosti tak jako třepalo lehce ve větru. Dá se to opravit popřípadě vyměnit vnitřek nebo koupit nový. Dík za radu. J.C.
Zdravím. mám problem Vnějí zrcáko řidiče přestalo postupně sklápět a nyní u je mrtvo. dál přestalo fungovat el. seřizování. Před tím kdy jsem to koupil se při vyí rychlosti tak jako třepalo lehce ve větru. Dá se to opravit popřípadě vyměnit vnitřek nebo koupit nový. Dík za radu. J.C.
|
|
01.06.2014 15:06 -
|
2701236
|
|
matula69
|
Město: Třebíč, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Dobrý den cé pětkaří mám problém s pravým zpětným zrcátkem z deseti pokusu se 3krát přiklopí a 7krát ne nebo nejlépe zustane mrtve bud přiklopené nebo zaklopené nevím co stím Děkuji moc za radu.
Dobrý den cé pětkaří mám problém s pravým zpětným zrcátkem z deseti pokusu se 3krát přiklopí a 7krát ne nebo nejlépe zustane mrtve bud přiklopené nebo zaklopené nevím co stím Děkuji moc za radu.
|
|
15.06.2014 18:05 -
|
2705737
|
|
matula69
|
Město: Třebíč, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 2 |
|
|
matula69 napsal(a): Dobrý den cé pětkaří mám problém s pravým zpětným zrcátkem z deseti pokusu se 3krát přiklopí a 7krát ne nebo nejlépe zustane mrtve bud přiklopené nebo zaklopené nevím co stím Děkuji moc za radu.
|
|
15.09.2014 18:06 -
|
2733200
|
|
jarda 68
|
|
|
jak je to s tím zrcátkem při zpátečce v manuálu je za chodu motoru a tu někdo psal jen zapnutý klíček a zpátečka mě to toti nefunguje měl jsem odpojenou baterku můe to být tím
jak je to s tím zrcátkem při zpátečce v manuálu je za chodu motoru a tu někdo psal jen zapnutý klíček a zpátečka mě to toti nefunguje měl jsem odpojenou baterku můe to být tím
|
|
15.09.2014 18:30 -
|
2733210
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Můe se tato funkce vyruit odpojením baterky,nastavení je při zaplém zapalování,ne po nastartování,pak by to mělo chodit jak má.
Můe se tato funkce vyruit odpojením baterky,nastavení je při zaplém zapalování,ne po nastartování,pak by to mělo chodit jak má.;-)
|
|
15.09.2014 18:48 -
|
2733234
|
|
jarda 68
|
|
|
no a jak tu funkci teď nahodit zpět
no a jak tu funkci teď nahodit zpět
|
|
15.09.2014 19:05 -
|
2733241
|
|
jumep
|
|
|
ja som to vzdy nastavoval pri nastartovanom
tj. packa vpravo, nastavene zrkadlo normalne, zaradena spiatocka, sklopene zrkadlo, po vyradeni sa to vrati
ps. v sieti auta je spiatocka bez nastartovania ignorovana (vid. parkovaci asistent, bez nastartovania neni aktivny)
ja som to vzdy nastavoval pri nastartovanom
tj. packa vpravo, nastavene zrkadlo normalne, zaradena spiatocka, sklopene zrkadlo, po vyradeni sa to vrati
ps. v sieti auta je spiatocka bez nastartovania ignorovana (vid. parkovaci asistent, bez nastartovania neni aktivny)
|
|
15.09.2014 19:16 -
|
2733251
|
|
jarda 68
|
|
|
tak to chceč říct e při nastavování musí couvat a přitom seřizovat?
tak to chceč říct e při nastavování musí couvat a přitom seřizovat?
|
|
15.09.2014 19:29 -
|
2733255
|
|
jumep
|
|
|
akoze ty nevies nastartovat, stupit na spojku, zaradit spiatocku a nastavit zrkadlo? mozes tak stat aj hodinu na tej spojke s tou spiatockou v podstate, ne? (relativne automat, nepustis brzdu)
akoze ty nevies nastartovat, stupit na spojku, zaradit spiatocku a nastavit zrkadlo? mozes tak stat aj hodinu na tej spojke s tou spiatockou v podstate, ne? (relativne automat, nepustis brzdu)
|
|
15.09.2014 20:04 -
|
2733267
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Neblázni. To není pro řidiče, ale pro ongléra. Levá noha spojka, pravá ruka řadit, levá ruka tlačítko, pravá noha brzda, pravý oko do pravýho zrcátka, levý oko na ovládání... To by mi jeblo...
Neblázni. To není pro řidiče, ale pro ongléra. Levá noha spojka, pravá ruka řadit, levá ruka tlačítko, pravá noha brzda, pravý oko do pravýho zrcátka, levý oko na ovládání... To by mi jeblo... :-))))
|
|
15.09.2014 20:45 -
|
2733291
|
|
jarda 68
|
|
|
sory pak mě to dolo myslel jsem e spojka musí při tom úkonu být povolená
sory pak mě to dolo myslel jsem e spojka musí při tom úkonu být povolená
|
|
15.09.2014 23:33 -
|
2733366
|
|
J.Cimrman
|
Město: Nymburk, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 144 |
|
|
Vzledem k tomu e se mi levé zrcatko odproučelo úplně, nejde seřizovat, ani se nesklápí, pouze se ztmavuje a vyhřívá ptal jsem se v Citroenu a cena 17000 kč. Nael jsem repliku .link. a chtěl bych se zeptat zda to někdo viděl, popřípadě jestli by to bylo řeení. Dík. J.C.
Vzledem k tomu e se mi levé zrcatko odproučelo úplně, nejde seřizovat, ani se nesklápí, pouze se ztmavuje a vyhřívá ptal jsem se v Citroenu a cena 17000 kč. Nael jsem repliku http://www.aci.cz/0963819-zp-zrcatko-el-ovladane-vyhrivane-modre-sklo-s-blikacem-el-sklopne-s-pameti-pro-lak-l_d105938.html a chtěl bych se zeptat zda to někdo viděl, popřípadě jestli by to bylo řeení. Dík. J.C.
|
|
16.09.2014 00:43 -
|
2733367
|
|
spacekj
|
Město: Brno, Auto: Audi A4 2013 1,8TFSI 172kW | Počet příspěvků: 93 |
|
|
Tak nejak asi mimo misu, automaticke sklapeni zrcatek je u vsech vybavovych stupnu? Nejak se mi nepodarilo to rozchodit. Nemam zrcatka, ktera se umi sklapet po vypnuti klicku smerem k okynkum. Da se to kdyztak nastavit pres dia? Diky moc
Tak nejak asi mimo misu, automaticke sklapeni zrcatek je u vsech vybavovych stupnu? Nejak se mi nepodarilo to rozchodit. Nemam zrcatka, ktera se umi sklapet po vypnuti klicku smerem k okynkum. Da se to kdyztak nastavit pres dia? Diky moc
|
|
16.09.2014 00:49 -
|
2733368
|
|
jumep
|
|
|
nie, je to sucastou vybavi a dorobit to tiez obnasa vymenu modulov dveri (vacsinou to bolo v kombinacii s chromovym zrkadlom vnutornym a bola to priplatkovka aj pri exclusive)
nie, je to sucastou vybavi a dorobit to tiez obnasa vymenu modulov dveri (vacsinou to bolo v kombinacii s chromovym zrkadlom vnutornym a bola to priplatkovka aj pri exclusive)
|
|
16.09.2014 01:48 -
|
2733369
|
|
jruze
|
|
|
J.Cimrman napsal(a): Vzledem k tomu e se mi levé zrcatko odproučelo úplně, nejde seřizovat, ani se nesklápí, pouze se ztmavuje a vyhřívá ptal jsem se v Citroenu a cena 17000 kč. Nael jsem repliku .link. a chtěl bych se zeptat zda to někdo viděl, popřípadě jestli by to bylo řeení. Dík. J.C.
Nestačil by jen motorek - 000660246 MOT ZP ZRCÁTKA 1 071,98 CZK 1 297,10 CZK 1 297,10 CZ
A je divné e toto ve přestalo chodit asi najednou? - není závada jinde ne v zrcátku?(třeba v ovladači - přepínací kontakt)
Nestačil by jen motorek - 000660246 MOT ZP ZRCÁTKA 1 071,98 CZK 1 297,10 CZK 1 297,10 CZ
A je divné e toto ve přestalo chodit asi najednou? - není závada jinde ne v zrcátku?(třeba v ovladači - přepínací kontakt):nevim
|
|
16.09.2014 09:16 -
|
2733408
|
|
J.Cimrman
|
|
|
Problém je v tom e mi to sklo vypadlo na druhým konci republiky a zůstalo viset pouze na drátkách. Nelo nasadit tak aby drelo a tak jsem krouek namatlal chemoprénem a od ty doby tam drí ale přestalo chodit seřizování, asi jsem to zalepil a skápění u nechodilo před tím. Prostě jsem si to tím zalepením asi pokurvil. nevím asi to budu muset vyměnit co mě s*** ale nevím jestli by to lo rozchodit. Jetě mě napadla pojistka ale kde ji hledat. Sů smutné. J.C.
Problém je v tom e mi to sklo vypadlo na druhým konci republiky a zůstalo viset pouze na drátkách. Nelo nasadit tak aby drelo a tak jsem krouek namatlal chemoprénem a od ty doby tam drí ale přestalo chodit seřizování, asi jsem to zalepil a skápění u nechodilo před tím. Prostě jsem si to tím zalepením asi pokurvil. nevím asi to budu muset vyměnit co mě s*** ale nevím jestli by to lo rozchodit. Jetě mě napadla pojistka ale kde ji hledat. Sů smutné. J.C.
|
|
16.09.2014 21:18 -
|
2733549
|
|
Qwik
|
Město: Opava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 104 |
|
|
J.Cimrman napsal(a): Problém je v tom e mi to sklo vypadlo na druhým konci republiky a zůstalo viset pouze na drátkách. Nelo nasadit tak aby drelo a tak jsem krouek namatlal chemoprénem a od ty doby tam drí ale přestalo chodit seřizování, asi jsem to zalepil a skápění u nechodilo před tím. Prostě jsem si to tím zalepením asi pokurvil. nevím asi to budu muset vyměnit co mě s*** ale nevím jestli by to lo rozchodit. Jetě mě napadla pojistka ale kde ji hledat. Sů smutné. J.C.
Zdravím, dle mne vypadnutí samotného zrcátka a jeho zalepení, se sklápěním celého tělesa moc nesouvisí.
Měl jsem rozebranou pravou stranu z důvodu nepřiklápění se zrcátka při zpátečce... Zrcátko je nacvaknuté na takovém kulatém tělese které je ze dvou částí mezi kterýma je těsnící měch. Pevná je přiroubovaná k tělesu zrcátka, a na klopné je nacvaklé zrcátko. Ve spodní části okolo otočného kloubu je taková krabička, ve které je celé motorické ovládání přiklápění tělesa zrcadla k oknu. Problém asi bude v mechanice, nebo jetě mohlo dojít ve sklopené fázi k narovnání zrcátka do normální polohy a pak to nesklápí.. Je to tu někde popsané, já to nezkouel. Take bych hledal někde tam.. rozborka zborka.. elektrické měření...
Zdravím, dle mne vypadnutí samotného zrcátka a jeho zalepení, se sklápěním celého tělesa moc nesouvisí.
Měl jsem rozebranou pravou stranu z důvodu nepřiklápění se zrcátka při zpátečce... Zrcátko je nacvaknuté na takovém kulatém tělese které je ze dvou částí mezi kterýma je těsnící měch. Pevná je přiroubovaná k tělesu zrcátka, a na klopné je nacvaklé zrcátko. Ve spodní části okolo otočného kloubu je taková krabička, ve které je celé motorické ovládání přiklápění tělesa zrcadla k oknu. Problém asi bude v mechanice, nebo jetě mohlo dojít ve sklopené fázi k narovnání zrcátka do normální polohy a pak to nesklápí.. Je to tu někde popsané, já to nezkouel. Take bych hledal někde tam.. rozborka zborka.. elektrické měření...;-):-)
Přílohy: DSC_8530.JPG ( 2636136b ) - Těleso se sklopkou DSC_8504.JPG ( 1613958b ) - Zrcátko se sklopkou DSC_8505.JPG ( 2826234b ) - Těleso bez sklopky DSC_8516.JPG ( 2833673b ) - Základ tělesa DSC_8520.JPG ( 2983997b ) - Točna s kabeláí |
|
16.09.2014 21:23 -
|
2733556
|
|
jumep
|
|
|
facelift a X7 bude trocha ine