| | |
10.05.2015 19:06 -
Re: Gong při jízdě
|
2819501
|
|
jumep
|
|
|
skus z prevodovky odpojit spiatockovy spinac
skus z prevodovky odpojit spiatockovy spinac
|
|
10.05.2015 19:29 -
|
2819514
|
|
NMC
|
|
|
Spínač zpátečky je nedávno měněný. Jetě mám podezření na adaptér pro neoriginální rádio connects2. Kdy si to vybavím zpětně, začal gong moná někdy tou dobou, kdy jsem jej instaloval. Protoe vak funguje normálně, nepodezíral jsem jej. Nerad bych přiel o ovládání rádia pod volantem. Zkusím jej vak dočasně nahradit konektorovou redukcí.
@jruze - koda, e tvůj elektrikář není z okolí Brna. Takhle to je tak na dva výlety dvěma auty do Radonic, take zatím tento pěkný problém zkusím řeit vlastními prostředky.
Spínač zpátečky je nedávno měněný. Jetě mám podezření na adaptér pro neoriginální rádio connects2. Kdy si to vybavím zpětně, začal gong moná někdy tou dobou, kdy jsem jej instaloval. Protoe vak funguje normálně, nepodezíral jsem jej. Nerad bych přiel o ovládání rádia pod volantem. Zkusím jej vak dočasně nahradit konektorovou redukcí.
@jruze - koda, e tvůj elektrikář není z okolí Brna. Takhle to je tak na dva výlety dvěma auty do Radonic, take zatím tento pěkný problém zkusím řeit vlastními prostředky.
|
|
10.05.2015 20:35 -
|
2819528
|
|
jumep
|
|
|
no to ze je meneny neznamena ze nemoze byt zly
no to ze je meneny neznamena ze nemoze byt zly
|
|
15.05.2015 07:56 -
|
2821464
|
|
NMC
|
|
|
Díky za rady vem. Adaptér na rádio to není. Prověřím spínač zpátečky i konektory airbagů.
Díky za rady vem. Adaptér na rádio to není. Prověřím spínač zpátečky i konektory airbagů.
|
|
16.05.2015 10:01 -
|
2821992
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
A co snímač zavření dveří? Pokud je to jen krátkodobé, tak nestihne pc ukázat symbol, ale gong u gonguje..
A co snímač zavření dveří? Pokud je to jen krátkodobé, tak nestihne pc ukázat symbol, ale gong u gonguje..
|
|
16.05.2015 13:12 -
|
2822046
|
|
jumep
|
|
|
tebe gonguje pri dverach? ja viem o tom ze to len pipa
gong je len spiatocka (ak neni parkovaci asistent / je nastaveny v diag ako ze nie je)
a deaktivacia airbagu spolujazdca, comu castokrat pomoze precvakat ten vypinac
tebe gonguje pri dverach? ja viem o tom ze to len pipa
gong je len spiatocka (ak neni parkovaci asistent / je nastaveny v diag ako ze nie je)
a deaktivacia airbagu spolujazdca, comu castokrat pomoze precvakat ten vypinac
|
|
16.05.2015 23:18 -
|
2822246
|
|
jumep
|
|
|
nie, slaba aku spravi gong kvoli reinicializacii, ale to neni oznamenie slabej aku
a limit klasicky pipa
nie, slaba aku spravi gong kvoli reinicializacii, ale to neni oznamenie slabej aku
a limit klasicky pipa
|
|
| |
|
|