| | |
17.07.2010 23:00 -
Viklání sedačky řidiče....
|
2350349
|
|
Pawell
|
Město: U Pelhřimova :), Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 97 |
|
|
Ahoj. Viklá se mi sedačka, hlavně v zatáčkách je to dost nepříjemné, cukne a klapne,jen troku ale klapne Mam najeto něco přes 150tis.(alespoň to je na tachometru) Nevíte co se s tím dá dělat jiného ne si zvyknout???? dík.
Ahoj. Viklá se mi sedačka, hlavně v zatáčkách je to dost nepříjemné, cukne a klapne,jen troku ale klapne :-) Mam najeto něco přes 150tis.(alespoň to je na tachometru) Nevíte co se s tím dá dělat jiného ne si zvyknout???? dík.
|
|
19.07.2010 06:40 -
Re: Viklání sedačky řidiče....
|
2350395
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
eby dotáhnout roubečky? a jinak by si mohl více popsat co si u udělal s tím, co si zkontroloval a s jakým výsledkem, jinak se trochu ohnout, hodit oko a zaviklat sedačkou, je to klasika, pojezd a pojezd k podlaze
eby dotáhnout roubečky? ;-) a jinak by si mohl více popsat co si u udělal s tím, co si zkontroloval a s jakým výsledkem, jinak se trochu ohnout, hodit oko a zaviklat sedačkou, je to klasika, pojezd a pojezd k podlaze ;-)
|
|
19.07.2010 08:19 -
|
2350400
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
je to problem hlavne u faceliftu s el.pojezdem...vule je v pojezdech
u nekterych aut uz si majitel stezoval v zaruce,u nekterych se to projevilo pozdeji a ti stastnejsi tuto zavadu nemaji vubec ,ale tech je faakt malo
je to problem hlavne u faceliftu s el.pojezdem...vule je v pojezdech
u nekterych aut uz si majitel stezoval v zaruce,u nekterych se to projevilo pozdeji a ti stastnejsi tuto zavadu nemaji vubec ,ale tech je faakt malo
|
|
20.07.2010 20:22 -
|
2350556
|
|
Pawell
|
Město: U Pelhřimova :), Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 97 |
|
|
Mam to v elektrice, viklá se snad do vech stran inu strčím tam hlavu a uvidíme....
Mam to v elektrice, viklá se snad do vech stran :) inu strčím tam hlavu a uvidíme....
|
|
07.08.2010 13:43 -
|
2352293
|
|
PitosC5
|
Město: Chomutov, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
tak tuten problém mám taky a koukal jsem se a mam sedačku ulomenou tak se ji budu muset pokusit asi zavařit pokud to pujde nebo se dá sehnat spodek sedačky ten mechanismus na zvedání
tak tuten problém mám taky a koukal jsem se a mam sedačku ulomenou tak se ji budu muset pokusit asi zavařit pokud to pujde nebo se dá sehnat spodek sedačky ten mechanismus na zvedání:palec
|
|
25.04.2011 16:19 -
|
2386198
|
|
flyteSVK
|
|
|
Tiez som obzeral sedacky, sroby popritahovane, vikla sa to ale v nejakych spojoch co vyzera ako nity. Dam foto ked zrovna nebudu padat vonku krupy Riesil niekto viklanie tam? skusit do toho nasilu strcit perovku?
Tiez som obzeral sedacky, sroby popritahovane, vikla sa to ale v nejakych spojoch co vyzera ako nity. Dam foto ked zrovna nebudu padat vonku krupy :-D Riesil niekto viklanie tam? skusit do toho nasilu strcit perovku?
|
|
15.06.2012 21:39 -
|
2484421
|
|
toskey
|
Město: Odolena Voda, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 147 |
|
|
flyteSVK napsal(a): Tiez som obzeral sedacky, sroby popritahovane, vikla sa to ale v nejakych spojoch co vyzera ako nity. Dam foto ked zrovna nebudu padat vonku krupy Riesil niekto viklanie tam? skusit do toho nasilu strcit perovku?
Ahoj, přiel jste někdo jak vyřeit tenhle problém. Vechno co se dalo dotáhnout,jsem dotáhnul a stejně se ta sedačka viklá. Co jsem na to koukal ze spoda a lomcoval s tou sedačkou tak se viklá na tom mechanismu, který je snejtovaný... Tak nevím co s tím, ale leze mi to na nervy. Kadý brdění nebo prudí přidání plynu se to zaviklá,zapraská. Takový luxusní auto a bude se to viklat,mi to kazí pocit z jízdy, s tím se nemůu smířit
Ahoj, přiel jste někdo jak vyřeit tenhle problém. Vechno co se dalo dotáhnout,jsem dotáhnul a stejně se ta sedačka viklá. Co jsem na to koukal ze spoda a lomcoval s tou sedačkou tak se viklá na tom mechanismu, který je snejtovaný... Tak nevím co s tím, ale leze mi to na nervy. Kadý brdění nebo prudí přidání plynu se to zaviklá,zapraská. Takový luxusní auto a bude se to viklat,mi to kazí pocit z jízdy, s tím se nemůu smířit:nevim
|
|
15.06.2012 22:14 -
|
2484430
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Bavil jsem se o tomto problému se známym z citráka a prej je problém ve vech těch spojích a malejch kloubech. Kadý si za ty roky udělá nějakou malou vůli a pak dohromady se to hýbe hodně.. Oprava je prakticky asi nemoná, spí výměna, ale z vraku to bude to samý a nějaký nový nebo tak bude stát jak půl auta.. Mě osobně se hýbalo dopředu a dozadu, ale kdy jsem poteloval sedadlo uplně dolu a pak kousek nahoru, tak bylo po hýbání..
Bavil jsem se o tomto problému se známym z citráka a prej je problém ve vech těch spojích a malejch kloubech. Kadý si za ty roky udělá nějakou malou vůli a pak dohromady se to hýbe hodně.. Oprava je prakticky asi nemoná, spí výměna, ale z vraku to bude to samý a nějaký nový nebo tak bude stát jak půl auta.. ;-) Mě osobně se hýbalo dopředu a dozadu, ale kdy jsem poteloval sedadlo uplně dolu a pak kousek nahoru, tak bylo po hýbání..
|
|
15.06.2012 22:45 -
|
2484437
|
|
Hanz 397
|
|
|
Taky se mi hýbe sedačka a hrozně mě to s..re. Ale mě se to nejvíc hýbe,jak psal autodiag v pojezdech (jsou v nejčastěj pouívaných polohách vymačkaný,kdy se to dá jinam,tak je klid,ale je to nepohodlný ) a kdy jsem se na to onehdá ptal v Citroenu,tak mi za to řekli úplně nesmyslnou raketu.... Tak si u zkouím zvyknout
Tak mi to nedao a kouknul jsem na to:bez pár korun 9000 na jednu sedačku... Vím,jak tyhle peníze utratit jinak.
Taky se mi hýbe sedačka a hrozně mě to s..re. Ale mě se to nejvíc hýbe,jak psal autodiag v pojezdech (jsou v nejčastěj pouívaných polohách vymačkaný,kdy se to dá jinam,tak je klid,ale je to nepohodlný :-) ) a kdy jsem se na to onehdá ptal v Citroenu,tak mi za to řekli úplně nesmyslnou raketu.... Tak si u zkouím zvyknout :nevim
Tak mi to nedao a kouknul jsem na to:bez pár korun 9000 na jednu sedačku... Vím,jak tyhle peníze utratit jinak.
|
|
| |
|
|