| | |
27.11.2014 12:36 -
Re: Nezávislé topení Webasto / C5 II
|
2758327
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
hm hm, pěkně sis chrochtnul.....
mno tak nevím, e bych se na to vybod.... jak moc ten bufík v kose tomu motoru pomáhá, asi jo, dy ho tam udělali, co?
No nečekal sem e by mi ho u Patery upravili, ale aspoň sem chtěl zjistit čím to je a navíc tam prej měli případ, kdy to bylo "jen" v elektrice.
hm hm, pěkně sis chrochtnul..... :palec
mno tak nevím, e bych se na to vybod.... jak moc ten bufík v kose tomu motoru pomáhá, asi jo, dy ho tam udělali, co? :-))
No nečekal sem e by mi ho u Patery upravili, ale aspoň sem chtěl zjistit čím to je a navíc tam prej měli případ, kdy to bylo "jen" v elektrice.
|
|
27.11.2014 13:18 -
|
2758336
|
|
jumep
|
|
|
v c5 1 k tomu bol info rapid o tom ze tam dodavali este hadicu sania a filter saci pri baterku
vedel tam nalietat bordel a ked ho nasalo tak to cele zanieslo (z jedneho webasta som z turbiny vyhodil kopu hliny a blata)
co sa tyka opravy ako takej, ono to neni nejako zlozite zariadenie, len diely sa zhanaju zlozitejsie ako bezne suciastky
co sa tyka vykonu, ak ide tak po 5 km mas pri -8 skoro teplotu na prevadzkovej a zohriaty cely system + za nejaky peniaz to dokazes prerobit na dialkove a startovat uz zohriaty motor (ked nespravis kurenie do auta, co by som neriesil lebo klima sa s tym vysporiada rychlo ak je motor zohriaty)
v c5 1 k tomu bol info rapid o tom ze tam dodavali este hadicu sania a filter saci pri baterku
vedel tam nalietat bordel a ked ho nasalo tak to cele zanieslo (z jedneho webasta som z turbiny vyhodil kopu hliny a blata)
co sa tyka opravy ako takej, ono to neni nejako zlozite zariadenie, len diely sa zhanaju zlozitejsie ako bezne suciastky
co sa tyka vykonu, ak ide tak po 5 km mas pri -8 skoro teplotu na prevadzkovej a zohriaty cely system + za nejaky peniaz to dokazes prerobit na dialkove a startovat uz zohriaty motor (ked nespravis kurenie do auta, co by som neriesil lebo klima sa s tym vysporiada rychlo ak je motor zohriaty)
|
|
27.11.2014 14:41 -
|
2758373
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
hm hm.... tak já na to zatím peču, mě tam zima není a studenej motor nijak netrápím, točím max 2000ot./m uvidíme co ukáe čas a opravdová zima.....ale zas nemám rád, dy tam něco je a nefunguje to.... díky
hm hm.... tak já na to zatím peču, mě tam zima není :-d a studenej motor nijak netrápím, točím max 2000ot./m uvidíme co ukáe čas a opravdová zima.....ale zas nemám rád, dy tam něco je a nefunguje to.... díky
|
|
28.11.2014 10:33 -
|
2758596
|
|
LebedaXM
|
Město: Praha, Auto: Citroen C8 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 28 |
|
|
Zlatej bufík v mým autobusu... jak je pod 10 nad nulou tak spíná a topí... ne ujedu 4km tak teplota motoru na 80ti. Bomba věc, přítí zimu půjde předělat na nezávislé topení a to mi pak můou bejt havicí svíčky ukradený
Zlatej bufík v mým autobusu... jak je pod 10 nad nulou tak spíná a topí... ne ujedu 4km tak teplota motoru na 80ti. Bomba věc, přítí zimu půjde předělat na nezávislé topení a to mi pak můou bejt havicí svíčky ukradený :-d
|
|
28.11.2014 13:57 -
|
2758638
|
|
Buchta
|
|
|
nj, dy ti bufík naskočí, je to sranda.....
nj, dy ti bufík naskočí, je to sranda.....
|
|
29.11.2014 03:26 -
|
2758744
|
|
jruze
|
|
|
A u jsre slyeli o systému přihřívání třeba v berligu? (nebo u aut z Kanady?)
A u jsre slyeli o systému přihřívání třeba v berligu? (nebo u aut z Kanady?):-o
|
|
29.11.2014 08:15 -
|
2758750
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
V severských zemích se pouívá elektrický příhřev, na parkovitích mají zásuvky, to by mohlo být ono. A VW mívá u dieselů elektrický příhřev kapaliny, mám to ve svém TDI a to taky není patný.
V severských zemích se pouívá elektrický příhřev, na parkovitích mají zásuvky, to by mohlo být ono. A VW mívá u dieselů elektrický příhřev kapaliny, mám to ve svém TDI a to taky není patný.
|
|
29.11.2014 23:50 -
|
2759044
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
No, to by se asi dalo pouít, tam patří elektrický příhřev?
No, to by se asi dalo pouít, tam patří elektrický příhřev?
|
|
01.12.2014 07:13 -
|
2759529
|
|
johnny.m
|
|
|
Do autorizáku me nedostane ani párem volů, tam chodím jen z donucení... Spí mám problém s externím napájením. Gará nevedu a ty garáe co u nich parkuju, tak tam jsem si nemohl přidělat na zeď ani značku pro vyhrazené parkování, banda jedna
Do autorizáku me nedostane ani párem volů, tam chodím jen z donucení... ;-) Spí mám problém s externím napájením. Gará nevedu a ty garáe co u nich parkuju, tak tam jsem si nemohl přidělat na zeď ani značku pro vyhrazené parkování, banda jedna:nevim
|
|
01.12.2014 10:00 -
|
2759587
|
|
johnny.m
|
|
|
To jsem pochopil e tam jsou havky a řeí to motorová ŘJ, stejně jako to mám u druhého auta (VW TDI ALH). Tam jsou origo 3 havky a topí to do tří minut. Ale byla by frajeřina, narkmit to zvenku a elektrickým čerpadlem tam pohonit vodu. Moná by ani to elektrický čerpadlo nebylo potřeba
To jsem pochopil e tam jsou havky a řeí to motorová ŘJ, stejně jako to mám u druhého auta (VW TDI ALH). Tam jsou origo 3 havky a topí to do tří minut. Ale byla by frajeřina, narkmit to zvenku a elektrickým čerpadlem tam pohonit vodu. Moná by ani to elektrický čerpadlo nebylo potřeba ;-)
|
|
06.01.2016 13:18 -
|
2905418
|
|
Buchta
|
|
|
konečně sem se rozhoupal a... webastář mi řekl, e dy se to přes diagnostiku spustilo, tak asi bude vadný čidlo, abych začal tam. Dá se to nějak odzkouet bo jak mám pokračovat dál? Díky za rady
konečně sem se rozhoupal a... webastář mi řekl, e dy se to přes diagnostiku spustilo, tak asi bude vadný čidlo, abych začal tam. Dá se to nějak odzkouet bo jak mám pokračovat dál? :nevim Díky za rady:palec
|
|
06.01.2016 15:14 -
|
2905464
|
|
vaf
|
Město: Třebíč, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 113 |
|
|
A já myslel, e el. přihřev je standart u u C5 II. 2,0HDi 100kw EXL. Tak to se musím příleitostně podívat. Já měl Xantii rv. 1998 z Německa a tam el. přihřev byl. C5 je Belgičan tak tam asi přihřev mít nebudu
:-oA já myslel, e el. přihřev je standart u u C5 II. 2,0HDi 100kw EXL. Tak to se musím příleitostně podívat. Já měl Xantii rv. 1998 z Německa a tam el. přihřev byl. C5 je Belgičan tak tam asi přihřev mít nebudu:-((((
|
|
19.01.2016 12:12 -
|
2909725
|
|
Buchta
|
|
|
hm, tak webastář prej udělal diagnostiku a hlásí to vadnou řídící jednotku.... tzn to vím beztak prd co to znamená....jako e je ŘJ total KO bo se dí nějak přehrát čí čo? nemáte s tím někdo zkuenost? No odpo si pro C5 du, tak uvidím, estli mi řekne něco víc....
hm, tak webastář prej udělal diagnostiku a hlásí to vadnou řídící jednotku.... tzn to vím beztak prd co to znamená....jako e je ŘJ total KO bo se dí nějak přehrát čí čo? :nevim nemáte s tím někdo zkuenost? No odpo si pro C5 du, tak uvidím, estli mi řekne něco víc....
|
|
29.01.2016 09:50 -
|
2912230
|
|
Buchta
|
|
|
estli by ti todle Jardo nějak pomohlo.....
estli by ti todle Jardo nějak pomohlo.....
Přílohy: Webasto.jpg ( 1498593b ) - |
|
| |
|
|