| | |
25.08.2014 19:29 -
Re: Nezávislé topení Webasto / C5 II
|
2727747
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Mám monost koupit Webasto Thermo top C za 10k nebo Thermo top Evo 5 vybrané z C5 III (r.v. 2011) s natočenými 7h za 13k.
Obě jsou ve velmi pěkném stavu, ale radi bych bral to Evo a proto se ptám, jestli ten drák pro C5 III je stejný jako v C5 II. Pokud ne, tak asi vezmu to levnějí a dokoupím instalační sadu.
Mám monost koupit Webasto Thermo top C za 10k nebo Thermo top Evo 5 vybrané z C5 III (r.v. 2011) s natočenými 7h za 13k.
Obě jsou ve velmi pěkném stavu, ale radi bych bral to Evo a proto se ptám, jestli ten drák pro C5 III je stejný jako v C5 II. Pokud ne, tak asi vezmu to levnějí a dokoupím instalační sadu.
|
|
20.11.2014 23:12 -
|
2754872
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
no počkám na větí zimu, snad zejtra má bejt kolem 3°C.... nějaká zkuenost, proč to nejběnějc nemaká?
no počkám na větí zimu, snad zejtra má bejt kolem 3°C.... nějaká zkuenost, proč to nejběnějc nemaká?
|
|
20.11.2014 23:17 -
|
2754874
|
|
jumep
|
|
|
diagnostika povie
standartne zhavic alebo samotny horak
diagnostika povie
standartne zhavic alebo samotny horak
|
|
21.11.2014 09:09 -
|
2754999
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
díky.... a to by cenově bylo cca kolik? I dy mi nepříde, e by mi to topilo nějak za dlouho, v klidu můu říct, e dost podobně jako XA 1,8i 16V
díky.... a to by cenově bylo cca kolik? I dy mi nepříde, e by mi to topilo nějak za dlouho, v klidu můu říct, e dost podobně jako XA 1,8i 16V :nevim
|
|
25.11.2014 11:45 -
|
2757407
|
|
Buchta
|
|
|
tak mi to dneska nenaskočilo ani při 4°C, jukla na to diagnostika a byla tam nějaká chybka, pak se to rozběhlo, tak uvidím zejtra ráno. Ééé jinak je prej i nějaký předehřívátko ve středovým panelu.....
tak mi to dneska nenaskočilo ani při 4°C, jukla na to diagnostika a byla tam nějaká chybka, pak se to rozběhlo, tak uvidím zejtra ráno. Ééé jinak je prej i nějaký předehřívátko ve středovým panelu.....
|
|
25.11.2014 14:27 -
|
2757469
|
|
Buchta
|
|
|
ani jedno z toho nemám zaplý a přitápí no já sem spí zvadej na toho "bufíka"
jo a jinak dy dám na AUTO, tak dy se zahřeje, příde mi, e mi de moc tepla na čumák, nerad dejchám teplej vzduch, tak ho pak růčo směruju na nohy.... přitom mám prostřední výdech zavřenej...
ani jedno z toho nemám zaplý a přitápí :palec no já sem spí zvadej na toho "bufíka"
jo a jinak dy dám na AUTO, tak dy se zahřeje, příde mi, e mi de moc tepla na čumák, nerad dejchám teplej vzduch, tak ho pak růčo směruju na nohy.... přitom mám prostřední výdech zavřenej...:nevim
|
|
25.11.2014 14:46 -
|
2757484
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Tak teda PTC. To by se dalo ze schémat zjistit, kdy to spíná... Logické by bylo spínání při ofuku okna, vyhřívání zrcátek a z. okna mi přijde u moc. Ale moný to je A bude zima, tak to zkusím s teploměrem. Logika spínání můe teoreticky záviset i na výbavě.
Tak teda PTC. To by se dalo ze schémat zjistit, kdy to spíná... Logické by bylo spínání při ofuku okna, vyhřívání zrcátek a z. okna mi přijde u moc. Ale moný to je ;-) A bude zima, tak to zkusím s teploměrem. Logika spínání můe teoreticky záviset i na výbavě.
|
|
25.11.2014 18:19 -
|
2757615
|
|
jumep
|
|
|
spina to pokial motorova jednotka zisti teplotu nasavaneho vzduchu nizsiu ako 10 stupnov vonku (a teda je to pozapinane / povolene)
motorova jednotka dava pokyn bsi a bsi to zapne az do doby kym sa motor neohreje na nejaku teplotu
spina to pokial motorova jednotka zisti teplotu nasavaneho vzduchu nizsiu ako 10 stupnov vonku (a teda je to pozapinane / povolene)
motorova jednotka dava pokyn bsi a bsi to zapne az do doby kym sa motor neohreje na nejaku teplotu
|
|
25.11.2014 19:37 -
|
2757654
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Jumep díky za info, Zico mi říkal e to nějak rychle netopí (co si pamatuju ze sluebních kodilaků, tak tam bylo zapnuté PTC znát). Předpokládám, e PTC se dá v naich autech diagnostikovat.
Jumep díky za info, Zico mi říkal e to nějak rychle netopí (co si pamatuju ze sluebních kodilaků, tak tam bylo zapnuté PTC znát). Předpokládám, e PTC se dá v naich autech diagnostikovat.
|
|
25.11.2014 19:49 -
|
2757657
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
johnny.m napsal(a): Jumep díky za info, Zico mi říkal e to nějak rychle netopí (co si pamatuju ze sluebních kodilaků, tak tam bylo zapnuté PTC znát). Předpokládám, e PTC se dá v naich autech diagnostikovat.
To je proto, e má nastaven ofuk na AUTO, ze začátku je ti zima na stehna, jak to vyfukuje studený vzduch od spoda, ale pak u je pozvolna cítit teplo.
Pokud chce vědět, jak rychle to hřeje, tak si nastav ofuk jen směrem na člověka a určitě do minuty odtud jde velmi horký vzduch. Já to tak pouívám, kdy jedu ráno do práce. Nastavím ofuk na člověka a tak po 3 kilometrech dávám reim AUTO, protoe to horko u se nedá vydret
To je proto, e má nastaven ofuk na AUTO, ze začátku je ti zima na stehna, jak to vyfukuje studený vzduch od spoda, ale pak u je pozvolna cítit teplo.
Pokud chce vědět, jak rychle to hřeje, tak si nastav ofuk jen směrem na člověka a určitě do minuty odtud jde velmi horký vzduch. Já to tak pouívám, kdy jedu ráno do práce. Nastavím ofuk na člověka a tak po 3 kilometrech dávám reim AUTO, protoe to horko u se nedá vydret :-d
|
|
25.11.2014 20:23 -
|
2757680
|
|
johnny.m
|
|
|
BlueSeven napsal(a): To je proto, e má nastaven ofuk na AUTO, ze začátku je ti zima na stehna, jak to vyfukuje studený vzduch od spoda, ale pak u je pozvolna cítit teplo.
Pokud chce vědět, jak rychle to hřeje, tak si nastav ofuk jen směrem na člověka a určitě do minuty odtud jde velmi horký vzduch. Já to tak pouívám, kdy jedu ráno do práce. Nastavím ofuk na člověka a tak po 3 kilometrech dávám reim AUTO, protoe to horko u se nedá vydret
Psal jsem, e si stěoval zico, já to jetě neměl čas zkoumat, bo do práce jezdím vlakem :-p. Kadopádně to zní zcela logicky a dík za tip, jak se dříve ohřát , v zimě se to bude hodit .
Psal jsem, e si stěoval zico, já to jetě neměl čas zkoumat, bo do práce jezdím vlakem ::palec-p. Kadopádně to zní zcela logicky a dík za tip, jak se dříve ohřát ;-), v zimě se to bude hodit :-).:palec:palec
|
|
25.11.2014 22:35 -
|
2757748
|
|
jumep
|
|
|
mno ja by som to tak nerobil, rad vidim cez okno von
mno ja by som to tak nerobil, rad vidim cez okno von :)
|
|
25.11.2014 23:08 -
|
2757825
|
|
johnny.m
|
|
|
Tak myslím e kdy se vypne spodek tak to je akorát .
Tak myslím e kdy se vypne spodek tak to je akorát ;-). :-))))
|
|
25.11.2014 23:14 -
|
2757826
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Klidně to pust i na nohy, kdy neuvidí přes okna, zapni navigaci, ta Ti cestu ukáe.
Klidně to pust i na nohy, kdy neuvidí přes okna, zapni navigaci, ta Ti cestu ukáe. :-))))
|
|
27.11.2014 10:23 -
|
2758292
|
|
Buchta
|
|
|
tak prd, Patera to neopravil..... prej se to přes diag rozběhne, ale netopí.... tzn havička? Nemáte někdo tip na servis webastav Práglu? Co ta havička můe stát?
tak prd, Patera to neopravil..... prej se to přes diag rozběhne, ale netopí.... tzn havička? Nemáte někdo tip na servis webastav Práglu? Co ta havička můe stát? :nevim
|
|
27.11.2014 10:53 -
|
2758300
|
|
jumep
|
|
|
zhavic je tusim okolo 40E, bez otvorenia by som to neobjednaval, moze byt aj samotny horak zly
a ak je zhavic ako taky zly tak to hodi chybu v diagnostike
(chcet po citroen servise aby toto opravili je dost odvaha )
tu mas par fotiek
.link.
.link.
zhavic je tusim okolo 40E, bez otvorenia by som to neobjednaval, moze byt aj samotny horak zly
a ak je zhavic ako taky zly tak to hodi chybu v diagnostike
(chcet po citroen servise aby toto opravili je dost odvaha :) )
tu mas par fotiek
http://c5.jumep.com/bufik/
http://c5.jumep.com/bufik/novyhorak/
|
|
| |
|
|