| | |
25.05.2010 18:33 -
Zadní stěrač - demontá
|
2346152
|
|
kočka
|
Město: Hudlice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Potřeboval bych sundat ramínko stěrače, povolím 8 matku, ale ramínko mi nejde stáhnout z kónusu, bojím se vyvinout násilí, aby mi neprasklo sklo. Sundaval jste ho někdo?
Potřeboval bych sundat ramínko stěrače, povolím 8 matku, ale ramínko mi nejde stáhnout z kónusu, bojím se vyvinout násilí, aby mi neprasklo sklo. Sundaval jste ho někdo?
|
|
25.05.2010 18:39 -
Re: Zadní stěrač - demontá
|
2346154
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
pouzij stahovak..problem je v tom ze raminko je plastove s hlinikovym osazenim ktere zaoxiduje do kovove osky sterace a na 95% to osazeni vylomis....
pouzij stahovak..problem je v tom ze raminko je plastove s hlinikovym osazenim ktere zaoxiduje do kovove osky sterace a na 95% to osazeni vylomis....
|
|
25.05.2010 18:44 -
|
2346155
|
|
timik2001
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 93 |
|
|
Ahoj, docela probírané téma Je tady i návod a fotky rozloeného dílu, problém je v tom, e snad 85% pokusů o sundání toho plastu končí zlomením dílu Je naraen na takovém konickém dílu....kadopádně, měnil jsem to taky a jde to ! Jen je na to třeba mít takovou prima věcičku, co měl právě známý v dílně, koda e ji nemám vyfocenou, jde o to e dvěma packama se ten plast podháknul a třetí rozpěra se dala na ten vnitřek co zustal po odmontování matky..nevím jak to popsat, takovy svěrák v podstatě no a jak s tím dočil, tak o ten střed se to opíralo a packy pod plastem ly pomalinku v protisíle...pak lup a bylo to venku Hodně zdaru a trpělivosti, nový kus mě stál 650kc
edit: souhlas s autodiag, 95% jde do háje bohuel
Ahoj, docela probírané téma ;-) Je tady i návod a fotky rozloeného dílu, problém je v tom, e snad 85% pokusů o sundání toho plastu končí zlomením dílu :-(((( Je naraen na takovém konickém dílu....kadopádně, měnil jsem to taky a jde to ! Jen je na to třeba mít takovou prima věcičku, co měl právě známý v dílně, koda e ji nemám vyfocenou, jde o to e dvěma packama se ten plast podháknul a třetí rozpěra se dala na ten vnitřek co zustal po odmontování matky..nevím jak to popsat, takovy svěrák v podstatě :-)) no a jak s tím dočil, tak o ten střed se to opíralo a packy pod plastem ly pomalinku v protisíle...pak lup a bylo to venku :palec Hodně zdaru a trpělivosti, nový kus mě stál 650kc :-((((
edit: souhlas s autodiag, 95% jde do háje bohuel
|
|
25.05.2010 19:40 -
|
2346164
|
|
jumep
|
|
|
to co popisujes je klasicky stahovak
to co popisujes je klasicky stahovak :)
|
|
27.05.2010 00:24 -
|
2346296
|
|
Jeffrey
|
|
|
kočka napsal(a): Potřeboval bych sundat ramínko stěrače, povolím 8 matku, ale ramínko mi nejde stáhnout z kónusu, bojím se vyvinout násilí, aby mi neprasklo sklo. Sundaval jste ho někdo?
Ano, bohuel je lepí mít připraveno nové ramínko. Já jsem staré opatrně nařízl pilkou. Jestli můu doporučit, a to bude nasazovat, nastav si polohu ramínka lehce ikmo vzhůru, aby Ti nepřejídělo při spodní poloze a pod okno.
Ano, bohuel je lepí mít připraveno nové ramínko.:-( Já jsem staré opatrně nařízl pilkou.;-) Jestli můu doporučit, a to bude nasazovat, nastav si polohu ramínka lehce ikmo vzhůru, aby Ti nepřejídělo při spodní poloze a pod okno.:palec;-)
|
|
23.03.2011 17:08 -
|
2380026
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
Ahoj, taky jsem dopadl při pokusu rozhýbat zatuhlý zadní stěrač stejně. Ramínko při pokusu o sundání prasklo a taky jsem byl nucen naříznout aby lo sundat. Máte někdo tip kde shánět náhradní? (co nejlaevněji - jak jinak
Ahoj, taky jsem dopadl při pokusu rozhýbat zatuhlý zadní stěrač stejně. Ramínko při pokusu o sundání prasklo a taky jsem byl nucen naříznout aby lo sundat. Máte někdo tip kde shánět náhradní? (co nejlaevněji - jak jinak :-))
|
|
02.04.2011 11:34 -
|
2382100
|
|
jardda
|
Město: Trhove sviny, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 109 |
|
|
Ahoj najednou přestal stírat zadní stěrač ostřikovač jde ale nestírá nemá svojí pojistku? Nebo je problém jinde dík
Ahoj najednou přestal stírat zadní stěrač ostřikovač jde ale nestírá nemá svojí pojistku? Nebo je problém jinde dík:nevim
|
|
02.04.2011 14:38 -
|
2382123
|
|
jruze
|
|
|
Zkontoluj si kabely v té gumové průchodce mezi karoserií a dveřmi a potom hledej dál.(90% závad je tam)
Zkontoluj si kabely v té gumové průchodce mezi karoserií a dveřmi a potom hledej dál.(90% závad je tam)
|
|
03.04.2011 21:03 -
|
2382402
|
|
jardda
|
Město: Trhove sviny, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 109 |
|
|
Okno nefunguje nepotřebuju ho otvírat tak ho neřeím ale zkusím skouknout tu prúchodku dík
Okno nefunguje nepotřebuju ho otvírat tak ho neřeím ale zkusím skouknout tu prúchodku dík:palec
|
|
03.04.2011 21:22 -
|
2382414
|
|
jumep
|
|
|
odignoroval si zakladnu cast otazky
ci ide tym stieracom lahko pohnut, ked je otvorene okno tak totiz neni v motorovom mechanizme zapadnuty
odignoroval si zakladnu cast otazky
ci ide tym stieracom lahko pohnut, ked je otvorene okno tak totiz neni v motorovom mechanizme zapadnuty
|
|
03.04.2011 21:41 -
|
2382418
|
|
jardda
|
|
|
Omlouvám se ale patně jsi mě pochopil auto mám přes 3 roky a to okno nikdy nelo otevřít tak e ten stěrač nemohl nijak vypadnout
Omlouvám se ale patně jsi mě pochopil auto mám přes 3 roky a to okno nikdy nelo otevřít tak e ten stěrač nemohl nijak vypadnout
|
|
03.04.2011 21:44 -
|
2382419
|
|
jumep
|
|
|
ja nehovorim o vypadnuti, ale o pridretej oske, co sa da skusit najlahsie tak ze otvoris okno a pohnes stieracom
okno otvoris tak ze odcvaknes 3 cupliky na plaste, strcis pod plast ruku nahmatas tycku s motorceka s manezetou a zatlacis dohora
ja nehovorim o vypadnuti, ale o pridretej oske, co sa da skusit najlahsie tak ze otvoris okno a pohnes stieracom
okno otvoris tak ze odcvaknes 3 cupliky na plaste, strcis pod plast ruku nahmatas tycku s motorceka s manezetou a zatlacis dohora
|
|
03.04.2011 21:45 -
|
2382420
|
|
quattrop
|
Město: Česká Bělá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Presne tak, taky mi po koupi nesel zadni sterac. Myslel jsem, ze je mrtvy motorek nebo vedeni a po otevreni okna jsem zjistil, ze s nim nemuzu poradne hnout ani rukou - byl proste zarezly. Takze pripadne rozhybat a poradne promazat. Urcite to taky zkontroluj...
Presne tak, taky mi po koupi nesel zadni sterac. Myslel jsem, ze je mrtvy motorek nebo vedeni a po otevreni okna jsem zjistil, ze s nim nemuzu poradne hnout ani rukou - byl proste zarezly. Takze pripadne rozhybat a poradne promazat. Urcite to taky zkontroluj...
|
|
03.04.2011 21:50 -
|
2382423
|
|
jardda
|
|
|
Ok dík zkusím to rozebrat
Ok dík zkusím to rozebrat
|
|
03.05.2011 19:24 -
|
2388373
|
|
mavic
|
Město: Rakovnik, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 10 |
|
|
mam pridreny sterac v ose. Ale jakym zpusobem to rozhybat? Postrikal jsem to z obou stran WDckem a cekam, jestli to povoli, zatim nic Je nejaky postup jak to rozpohybovat? Ani trocha nasili nepomohla (za pouziti paky jsem se snazil pohnout s vnitrni casti sterace, co doseda na pastorek s dirou)
Diky
mam pridreny sterac v ose. Ale jakym zpusobem to rozhybat? Postrikal jsem to z obou stran WDckem a cekam, jestli to povoli, zatim nic :-( Je nejaky postup jak to rozpohybovat? Ani trocha nasili nepomohla (za pouziti paky jsem se snazil pohnout s vnitrni casti sterace, co doseda na pastorek s dirou)
Diky
|
|
03.05.2011 19:32 -
|
2388376
|
|
jumep
|
|
|
malo citas, je to tu napisane, stiahnut ramienko (co sa na 90% zlomi), demontovat, rozobrat osku, precistit namazat, zlozit (edit: v inom vlakne, ale postup je ten isty, len je tam podrobnejsie napisany)
malo citas, je to tu napisane, stiahnut ramienko (co sa na 90% zlomi), demontovat, rozobrat osku, precistit namazat, zlozit (edit: v inom vlakne, ale postup je ten isty, len je tam podrobnejsie napisany)
|
|
02.06.2011 19:00 -
|
2394613
|
|
jardda
|
|
|
Tak stěrač se mi podařilo rozhýbat ani bych sundaval ramínko ale viml jsem si e po doběhu stírání zustane v horní poloze čím to?
Tak stěrač se mi podařilo rozhýbat ani bych sundaval ramínko ale viml jsem si e po doběhu stírání zustane v horní poloze čím to?:nevim
|
|
14.03.2012 20:54 -
|
2458880
|
|
Juzek
|
Město: Vežký ari, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 19 |
|