| | |
02.08.2011 20:50 -
Re: Palivové čerpadlo - nefunguje
|
2404398
|
|
zkrat
|
Město: Kutna hora, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 33 |
|
|
Protoze jsem ho uz vyndal,tak ho zrovna vymenim. U cerpadla jsem zadne spony nevidel,jeste kouknu k filtru. A jeste jeden postreh. Kdyz mi to snizilo napeti na podavaci cerpadlo(pijistka 2),tak to snizilo i na pojistce č.15 ovladaci prvky motoru.
Protoze jsem ho uz vyndal,tak ho zrovna vymenim. U cerpadla jsem zadne spony nevidel,jeste kouknu k filtru. A jeste jeden postreh. Kdyz mi to snizilo napeti na podavaci cerpadlo(pijistka 2),tak to snizilo i na pojistce č.15 ovladaci prvky motoru.
|
|
04.08.2011 10:16 -
|
2404514
|
|
tomc
|
|
|
hřidelka a loiska včetně čerpadla jsou vdy ok.ádný otěr ani jiné pokození,jen uhlíky a komutátory v pr...li je koda,e materiálově to nezmákli
hřidelka a loiska včetně čerpadla jsou vdy ok.ádný otěr ani jiné pokození,jen uhlíky a komutátory v pr...li:-( je koda,e materiálově to nezmákli:-(
|
|
11.05.2014 09:38 -
|
2694763
|
|
Jirka
|
Město: Český Krumlov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 111 |
|
|
K čerpadlu v nádri mi jde napětí max. 10 v a to čerpadlo nerozběhne. Kdy ho připojím přímo na aku. tak běí normálně. Hledal jsem u tady jak nato, ale nevím kde v autě hledato BSI abych to zkontroloval i na druhé straně kabeláe. Prosím o radu.
K čerpadlu v nádri mi jde napětí max. 10 v a to čerpadlo nerozběhne. Kdy ho připojím přímo na aku. tak běí normálně. Hledal jsem u tady jak nato, ale nevím kde v autě hledato BSI abych to zkontroloval i na druhé straně kabeláe. Prosím o radu.
|
|
11.05.2014 19:09 -
|
2694952
|
|
Jirka
|
Město: Český Krumlov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Přestalo pret, kontakt jsem nael, vyčistil a zase "vrčí" dík za radu.
Přestalo pret, kontakt jsem nael, vyčistil a zase "vrčí" dík za radu.
|
|
12.05.2014 09:34 -
|
2695128
|
|
jruze
|
|
|
ergol napsal(a): Tak som vcera tiez behal okolo auta. Pri zapnuti kluca som nepocul naskocit cerpadlo v nadrzi. Zrejme po odpojeni a zapojeni konektorov pri BSI a aj po pomykani vsetkych poistiek okolo, mi cerpadlo zacalo fungovat.
Nestalo sa mi to po prvy krat! Uz som menil aj cele to teleso s cerpadlom v nadrzi.
Prosim - mohol by niekto skuseny presne popisat, ktore konektory su pri BSI za tieto zavady na vine? Nemozu to byt aj konektory na poistke F2, ktora ma v navode napisane "Palivove cerpadlo"?
Dakujem za vsetky skusene odpovede!
Čerpadlo je napájené z BSM(pojistkovka v motorovém prostoru) - levá svorkovnice tuím třetí piny od zadu(silnějí vodiče) - hledal bych závadu tam - budou napálené.
Čerpadlo je napájené z BSM(pojistkovka v motorovém prostoru) - levá svorkovnice tuím třetí piny od zadu(silnějí vodiče) - hledal bych závadu tam - budou napálené.:nevim
|
|
13.05.2014 07:31 -
|
2695469
|
|
ergol
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 17 |
|
|
Tak...vcera som podla instrukcii, co dal jruze, isiel do svorkovnice...a naozaj treti pin od zadu bol zaoxidovany, alebo opaleny - alebo nieco take... a aj kontakt v konektore bol iny nez ostatne - bol opaleny...tak som to vsetko vycistil, nastriekal kontoxom....a uvidime, ako sa to bude dalej chovat...zatial startujem na BRNK ... Diky Jruze za radu
Tak...vcera som podla instrukcii, co dal jruze, isiel do svorkovnice...a naozaj treti pin od zadu bol zaoxidovany, alebo opaleny - alebo nieco take... a aj kontakt v konektore bol iny nez ostatne - bol opaleny...tak som to vsetko vycistil, nastriekal kontoxom....a uvidime, ako sa to bude dalej chovat...zatial startujem na BRNK :palec ... Diky Jruze za radu :palec
|
|
13.05.2014 15:12 -
|
2695544
|
|
jumep
|
|
|
vedla toho pinu je volny pin
tieto 2 su prepojene v BSM dole, osobne to riesim tak ze tam pichnem este jeden kabel a hore ich zletujem, cize sa zdvoji kontakt
vedla toho pinu je volny pin
tieto 2 su prepojene v BSM dole, osobne to riesim tak ze tam pichnem este jeden kabel a hore ich zletujem, cize sa zdvoji kontakt
|
|
14.05.2014 14:26 -
|
2695889
|
|
Jirka
|
|
|
Řeím to samé potřebuji sehnat PIN
Řeím to samé potřebuji sehnat PIN
|
|
06.07.2014 19:17 -
|
2712847
|
|