| | |
25.05.2010 06:55 -
Zjitění servisních informací z VIN
|
2346104
|
|
pateson
|
Město: Bánov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Byl by někdo ochoten (třeba má-li přístup do databáze Citroen) zjistit servisní historii a dalí informace z VIN vozidla: VF....................
Rád bych měl jetě jiný zdroj údajů ne Unicars
děkuji
Byl by někdo ochoten (třeba má-li přístup do databáze Citroen) zjistit servisní historii a dalí informace z VIN vozidla: VF....................
Rád bych měl jetě jiný zdroj údajů ne Unicars
děkuji
|
|
10.06.2010 13:57 -
Re: Zjitění servisních informací z VIN
|
2347775
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Vymazáno na ádost autora odpovědí, jinak vzhledem k tomu, e poadované informace jsou vypovídající pouze pro majitele daného vozidla, tak prosím případné dalí zájemce, aby svůj poadavek adresovali formou soukromé zprávy
Vymazáno na ádost autora odpovědí, jinak vzhledem k tomu, e poadované informace jsou vypovídající pouze pro majitele daného vozidla, tak prosím případné dalí zájemce, aby svůj poadavek adresovali formou soukromé zprávy
;-)
|
|
|
pavel555
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Ahoj,mám C5 2.2HDI16V VariantaDC4HX,Verze DC4HXG,VIN VF7DC4HXG76458429 poradí mi někdo o jaký typ a rok výroby se jedná,podle TP březen 2005. Díky
Ahoj,mám C5 2.2HDI16V VariantaDC4HX,Verze DC4HXG,VIN VF7DC4HXG76458429 poradí mi někdo o jaký typ a rok výroby se jedná,podle TP březen 2005. Díky
|
|
|
jumep
|
|
|
skladovy leziak
vyroba: July 9, 2003
Dátum začiatku záruky 15.3.2005
vybava SX
skladovy leziak
vyroba: July 9, 2003
Dátum začiatku záruky 15.3.2005
vybava SX
|
|
|
pavel555
|
|
|
Díky,alespoň vím na čem jsem.Zatím slouí,před ním jsem měl 2 XM-ky tak zatím nevím co a jak.
Díky,alespoň vím na čem jsem.Zatím slouí,před ním jsem měl 2 XM-ky tak zatím nevím co a jak.
|
|
|
jumep
|
|
|
tak vitaj v rodine
tak vitaj v rodine :)
|
|
|
pavel555
|
|
|
Ahoj,dnes jsem v servisu řeil r.výroby a r. uvedení do provozu podle zakonů jak jsem pochopil je rok uvedení auta do provozu snad i rokem výroby.asnul jsem nad tímto výrokem.V této zemi je opravdu ve moné..link.
Ahoj,dnes jsem v servisu řeil r.výroby a r. uvedení do provozu podle zakonů jak jsem pochopil je rok uvedení auta do provozu snad i rokem výroby.asnul jsem nad tímto výrokem.V této zemi je opravdu ve moné.http://www.bxclub.cz/graphics/smiles/confused-smiley-006.gif
|
|
|
JirkaŘ
|
|
|
pavel555 : No, na to pozor ! Je sice pravda e někde ti to budou brát asi e má ročník 2005... ale kdy bude na auto v budoucnu objednávat náhradní díly, MUSÍ objednat na to co skutečně má, a to Citroën C5 I (jak má v profilu dobře uvedeno), ale ročník 2003. Kdybys někde řekl e má ročník 2005, tak automaticky budou objednávat věci na C5 II....
pavel555 : No, na to pozor ! Je sice pravda e někde ti to budou brát asi e má ročník 2005... ale kdy bude na auto v budoucnu objednávat náhradní díly, MUSÍ objednat na to co skutečně má, a to Citroën C5 I (jak má v profilu dobře uvedeno), ale ročník 2003. Kdybys někde řekl e má ročník 2005, tak automaticky budou objednávat věci na C5 II....
|
|
|
pavel555
|
|
|
Ahoj,beru to na vědomí ale hlava mě to nebere. Podle jejich výkladu bych koupil 105L a zaregistroval jsem ji prvně v roce 2010 tak mám vlastně nový auto.
Ahoj,beru to na vědomí ale hlava mě to nebere. Podle jejich výkladu bych koupil 105L a zaregistroval jsem ji prvně v roce 2010 tak mám vlastně nový auto.
|
|
28.10.2010 13:11 -
|
2360801
|
|
Darja
|
|
|
Nemusí to být leák, mohlo to trčet na prodejně jako ukázkový vůz. Tohle má kamarád taky, v TP má 89 a uvedení do provozu 93
Kadopádně je vdy při ND důleitý rok výroby, ne uvedení do provozu. Rok uvedení do provozu není rokem výroby v ádném případě. Třeba kodovka udělala úasnou prasárnu, několik dvojkových faceliftových oktávek vyrobila jako předváděčky a vrazila jim VIN dvojkových před faceliftem. To je pak mazec na to něco objednat
Nemusí to být leák, mohlo to trčet na prodejně jako ukázkový vůz. Tohle má kamarád taky, v TP má 89 a uvedení do provozu 93 :-)
Kadopádně je vdy při ND důleitý rok výroby, ne uvedení do provozu. Rok uvedení do provozu není rokem výroby v ádném případě. Třeba kodovka udělala úasnou prasárnu, několik dvojkových faceliftových oktávek vyrobila jako předváděčky a vrazila jim VIN dvojkových před faceliftem. To je pak mazec na to něco objednat
|
|
|
dawwe
|
|
|
zdravim vechny citroenaky.chtel bych se zeptat zdali tu mezi nama není někdo kdo pracuje v citroenu a dokazal by mi zjistit podle vinka vice info o c5 co planuji koupit.sice to servislku ma ale tam clovek prd vycte. vin je VF7RW4HLABL530311 dekuji moc za pomoct. jedna se o 2,2 biturbo 2011 najezd pry 154tis ale verte tomu
zdravim vechny citroenaky.chtel bych se zeptat zdali tu mezi nama není někdo kdo pracuje v citroenu a dokazal by mi zjistit podle vinka vice info o c5 co planuji koupit.sice to servislku ma ale tam clovek prd vycte. vin je VF7RW4HLABL530311 dekuji moc za pomoct. jedna se o 2,2 biturbo 2011 najezd pry 154tis ale verte tomu:nevim
|
|
18.03.2016 13:43 -
|
2929785
|
|
vik_33
|
Město: Ústí nad Labem, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 85 |
|
|
Jestli je to auto původem z CZ, tak se lecos zjistit dá. Pokud je ale dovezené zvenku, tak kilometry v Citroenu CZ nezjistí - nemají propojené databáze tak, jako některé jiné automobilky
Jestli je to auto původem z CZ, tak se lecos zjistit dá. Pokud je ale dovezené zvenku, tak kilometry v Citroenu CZ nezjistí - nemají propojené databáze tak, jako některé jiné automobilky :-(
|
|
18.03.2016 13:58 -
|
2929787
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Potvrzuju - kdy jsem auto kupoval z bazaru (čerstvý dovoz z Belgie) a nechal si ho v autorizáku v Praze zkontrolovat, záznamy z garančních prohlídek a oprav mi vyjeli.
Potvrzuju - kdy jsem auto kupoval z bazaru (čerstvý dovoz z Belgie) a nechal si ho v autorizáku v Praze zkontrolovat, záznamy z garančních prohlídek a oprav mi vyjeli.
|
|
18.03.2016 14:05 -
|
2929788
|
|
vik_33
|
Město: Ústí nad Labem, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 85 |
|
|
Ok, tak tedy koriguji své sdělení - moná se dá dopátrat těch několik záznamů ze záručních prohlídek a oprav. Co se ale s autem dělo potom, kolik toho najezdilo a jestli bouralo se ze zahraničních databází Citroenu prostě zjistit nedá. Leda si zajet do země původu, resp. do země posledního provozovatele vozidla
Ok, tak tedy koriguji své sdělení - moná se dá dopátrat těch několik záznamů ze záručních prohlídek a oprav. Co se ale s autem dělo potom, kolik toho najezdilo a jestli bouralo se ze zahraničních databází Citroenu prostě zjistit nedá. Leda si zajet do země původu, resp. do země posledního provozovatele vozidla ;-)
|
|
18.03.2016 15:49 -
|
2929799
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1300 |
|
|
dawwe napsal(a): zdravim vechny citroenaky.chtel bych se zeptat zdali tu mezi nama není někdo kdo pracuje v citroenu a dokazal by mi zjistit podle vinka vice info o c5 co planuji koupit.sice to servislku ma ale tam clovek prd vycte. vin je VF7RW4HLABL530311 dekuji moc za pomoct. jedna se o 2,2 biturbo 2011 najezd pry 154tis ale verte tomu
auto je z taloky ... prodáno 8.6.2011, jsou 2 záznamy, prosinec 2012 - 92547 km, a 24.1. 2013 - 97137 km ... Pokud chce něco vědět zavolej si do citroenu, třeba Brnocar .. p.Rejtar, nebo Oulehla, pěkně poádej a vyhoví ti, ...
Pokud to jezdilo stále stejně, a moc to nestálo, tak by to teď mělo mít propočtem ( 54 měsíců x cca 5100km .... cca 250
auto je z taloky ... prodáno 8.6.2011, jsou 2 záznamy, prosinec 2012 - 92547 km, a 24.1. 2013 - 97137 km ... Pokud chce něco vědět zavolej si do citroenu, třeba Brnocar .. p.Rejtar, nebo Oulehla, pěkně poádej a vyhoví ti, ...
Pokud to jezdilo stále stejně, a moc to nestálo, tak by to teď mělo mít propočtem ( 54 měsíců x cca 5100km .... cca 250 ;-)
|
|
18.03.2016 16:06 -
|
2929803
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1300 |
|
|
vik_33 napsal(a): Ok, tak tedy koriguji své sdělení - moná se dá dopátrat těch několik záznamů ze záručních prohlídek a oprav. Co se ale s autem dělo potom, kolik toho najezdilo a jestli bouralo se ze zahraničních databází Citroenu prostě zjistit nedá.
BLBOST vichni opravci Autorizovaných servisů citroen minimálně v celé Evropě, zapisují ve do centrální databáze Citroenu. zadá VIN a ve co se dělalo při kadé návtěvě vozidla v síti Citroen je tam zapsáno, datum, stav km z palubáku a úkon - díl ... Pokud je to jen "obyč" servis co ale nemá autorizaci, tak ten to tam nepíe samozřejmě.
BLBOST :palec vichni opravci Autorizovaných servisů citroen minimálně v celé Evropě, zapisují ve do centrální databáze Citroenu. zadá VIN a ve co se dělalo při kadé návtěvě vozidla v síti Citroen je tam zapsáno, datum, stav km z palubáku a úkon - díl ... Pokud je to jen "obyč" servis co ale nemá autorizaci, tak ten to tam nepíe samozřejmě.
|
|
18.03.2016 16:15 -
|
2929805
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
presne jak pise kolega
v siti citroenu jsou jen dva zaznamy,viz screenshot
presne jak pise kolega
v siti citroenu jsou jen dva zaznamy,viz screenshot
Přílohy: vin.jpg ( 138014b ) - |
|
18.03.2016 17:08 -
|
2929823
|
|
jruze
|
|
|
PATaMAT napsal(a): BLBOST vichni opravci Autorizovaných servisů citroen minimálně v celé Evropě, zapisují ve do centrální databáze Citroenu. zadá VIN a ve co se dělalo při kadé návtěvě vozidla v síti Citroen je tam zapsáno, datum, stav km z palubáku a úkon - díl ... Pokud je to jen "obyč" servis co ale nemá autorizaci, tak ten to tam nepíe samozřejmě.
Povinnost je jen opravy v záruce ostatní se neodesílají-jen co se aktualizací týká a dálkového kódování,popř. vyměněných dílů které vyadují ,,odemknutí přes jejich servr co je na úrovni dálkového kódování.
Povinnost je jen opravy v záruce ostatní se neodesílají-jen co se aktualizací týká a dálkového kódování,popř. vyměněných dílů které vyadují ,,odemknutí přes jejich servr co je na úrovni dálkového kódování.
|
|
| |
|
|