| | |
25.07.2014 19:56 -
Re: Netěsnost klimatizace
|
2718230
|
|
jumep
|
|
|
akurat je potrebne to lozisko vylisovat, pozret ake je, ist ho kupit za 5EUR a zlozit to ...
ako diel ho len tak nenajdes
akurat je potrebne to lozisko vylisovat, pozret ake je, ist ho kupit za 5EUR a zlozit to ...
ako diel ho len tak nenajdes
|
|
15.03.2016 10:51 -
|
2929063
|
|
miskod
|
|
|
Nefunguje mi service.citroen.com...Riesim tenku klimatrubku zo spodku chladica do kabiny....Mozete mi niekto komu to funguje pozriet ci na 1.8i a 2.0i je rovnaka?
Vopred dakujem
Nefunguje mi service.citroen.com...Riesim tenku klimatrubku zo spodku chladica do kabiny....Mozete mi niekto komu to funguje pozriet ci na 1.8i a 2.0i je rovnaka?
Vopred dakujem
|
|
15.03.2016 11:25 -
|
2929070
|
|
miskod
|
|
|
Dakujem za megarychlu pomoc...
Dakujem za megarychlu pomoc...;-)
|
|
03.06.2016 08:40 -
|
2957789
|
|
peterson
|
Město: Mladá Boleslav, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 5 |
|
|
tak jsem po zimě začal řeit klimatizaci, samozřejmě prázdná. S tím e jí nechám naplnit, v servise přili na prasklou trubku. Ta druhá kovová, tu první jsem mělil u vloni. Vyměnili a naplnili s tím, e tam dali barevné médium a e se uvidí. (6,2tis, s výměnou obou stab. tyček) samozřejmě přes víkend náplň utekla údajně přes chladič klimy. Řekli mi, e oprava s materiálem dalích 8tis, co myslím, e k...a dost, take budu radi v létě bez klimy... a to se tvářili, e si nejsou ani úplně jisti, e to pak bude na 100% OK .Nemám tuení, jak je to náročné na práci? máte někdo zkuenost, případně tip na někoho ikovnějíhov okolí MB? díky!
tak jsem po zimě začal řeit klimatizaci, samozřejmě prázdná. S tím e jí nechám naplnit, v servise přili na prasklou trubku. Ta druhá kovová, tu první jsem mělil u vloni. Vyměnili a naplnili s tím, e tam dali barevné médium a e se uvidí. (6,2tis, s výměnou obou stab. tyček) samozřejmě přes víkend náplň utekla údajně přes chladič klimy. Řekli mi, e oprava s materiálem dalích 8tis, co myslím, e k...a dost, take budu radi v létě bez klimy... :-( a to se tvářili, e si nejsou ani úplně jisti, e to pak bude na 100% OK .Nemám tuení, jak je to náročné na práci? máte někdo zkuenost, případně tip na někoho ikovnějíhov okolí MB? :-) díky!
|
|
03.06.2016 12:08 -
|
2957823
|
|
halford1
|
|
|
Radonice???
Radonice???
|
|
03.06.2016 15:57 -
|
2957867
|
|
jumep
|
|
|
chladic a jeho vymena neni tak strane aby som za to chcel 8000, chladic zozenes bez problemov za 130eur a to ze je v nom diera sa zisti tiez lahko, staci povolit saharu a je za nou rozsypany
praca je to tak ne 2 hodiny v klude
chladic a jeho vymena neni tak strane aby som za to chcel 8000, chladic zozenes bez problemov za 130eur a to ze je v nom diera sa zisti tiez lahko, staci povolit saharu a je za nou rozsypany
praca je to tak ne 2 hodiny v klude
|
|
03.06.2016 21:37 -
|
2957977
|
|
jumep
|
|
|
tak ja som sa vyjadroval k tomu auto co ma v profile
biturbo je kapitola sama o sebe, tam uz radsej vypustim vodu a vyhodim ten chladic von uplne
tak ja som sa vyjadroval k tomu auto co ma v profile
biturbo je kapitola sama o sebe, tam uz radsej vypustim vodu a vyhodim ten chladic von uplne
|
|
27.09.2017 19:02 -
|
3097816
|
|
karkulin77
|
|
|
Ahoj auto mám v servisu na výměnu trubek klimatizace a volal mi servisak e se jim to nedaří e snad bude muset ven motor. Prosím o radu případně návod na demontá a montá. Díky David.
Ahoj auto mám v servisu na výměnu trubek klimatizace a volal mi servisak e se jim to nedaří e snad bude muset ven motor. Prosím o radu případně návod na demontá a montá. Díky David.
|
|
27.09.2017 20:31 -
|
3097834
|
|
jumep
|
|
|
je to jezek v kleci ale motor netreba i ked aj ja som mal vela krat ten pocit
je to jezek v kleci ale motor netreba i ked aj ja som mal vela krat ten pocit
Přílohy: C5 (X7) - C5HG012EP0 - Demontá - Montá _ Potrubí chladiva.pdf ( 242331b ) - |
|
17.06.2018 17:27 -
|
3165141
|
|
Sindy
|
Město: Nová Role, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 192 |
|
|
Ahoj, tak potvrzuji, e na C5 II nejčastějí příčina, shnilý kondenzátor za saharou. Pod rukama se mi to celé vydrolilo. Zvládnu vyměnit kondenzátor (chladič) sám? Automechanik nejsem, ale zase ani úplný kopyto, dělal jsem si sám brzdy, nárazník u jsme měl taky dole. Poradí někdo jak na to a zda je třeba koupit mimo kondenzátoru jetě nějakou sadu těsnění?
Děkuji za radu, případně postup.
Ahoj, tak potvrzuji, e na C5 II nejčastějí příčina, shnilý kondenzátor za saharou. Pod rukama se mi to celé vydrolilo. Zvládnu vyměnit kondenzátor (chladič) sám? Automechanik nejsem, ale zase ani úplný kopyto, dělal jsem si sám brzdy, nárazník u jsme měl taky dole. Poradí někdo jak na to a zda je třeba koupit mimo kondenzátoru jetě nějakou sadu těsnění?
Děkuji za radu, případně postup.
|
|
17.06.2018 18:37 -
|
3165159
|
|
jumep
|
|
|
mozno je dobre kupit gumicky co idu do chladica (2ks 6460 T9 a 2ks 6460 V0) a modlit sa aby sla trubka von
inak je optimalne vypustit vodu a vybrat chladic vody von (da sa to aj bez toho ale je to vyrazne jednoduchsie)
mozno je dobre kupit gumicky co idu do chladica (2ks 6460 T9 a 2ks 6460 V0) a modlit sa aby sla trubka von
inak je optimalne vypustit vodu a vybrat chladic vody von (da sa to aj bez toho ale je to vyrazne jednoduchsie)
|
|
17.06.2018 19:27 -
|
3165162
|
|
Sindy
|
|
|
Děkuji, vodu vypustím odpojením hadice dole u chladiče? Pak vyndám oba chladiče ven a a venku sundám ten ke klimatizaci? Vyndám spodem?
Děkuji, vodu vypustím odpojením hadice dole u chladiče? Pak vyndám oba chladiče ven a a venku sundám ten ke klimatizaci? Vyndám spodem?
|
|
17.06.2018 20:33 -
|
3165193
|
|
jumep
|
|
|
vodu vypustis dole na hadici
odpojis hadice a vycvaknes drziaky a chladic vytiahnes dohora (1.6 este myslim musis demontovat drziak diferencneho snimaca)
odpojis trubky klimatizacie, konektor snimaca tlaku a vytiahnes chladic
vodu vypustis dole na hadici
odpojis hadice a vycvaknes drziaky a chladic vytiahnes dohora (1.6 este myslim musis demontovat drziak diferencneho snimaca)
odpojis trubky klimatizacie, konektor snimaca tlaku a vytiahnes chladic
|
|
17.06.2018 20:39 -
|
3165196
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Myslím, e by se mělo začít sundáním nárazníku.
Myslím, e by se mělo začít sundáním nárazníku. :nevim
|
|
18.06.2018 04:55 -
|
3165308
|
|
Sindy
|
|
|
Samozřejmě s tím počítám a u jsem ho dole měl, jak jsem zmínil, proto jumep vynechal. jumep děkuji a jak pak dostanu chladiče od sebe? Nebo to u je vidět, a to bude venku? Poprosím jetě o správný typ kondenzátoru
.. VIN VF7RE9HZC76790113.
Samozřejmě s tím počítám a u jsem ho dole měl, jak jsem zmínil, proto jumep vynechal. jumep děkuji a jak pak dostanu chladiče od sebe? Nebo to u je vidět, a to bude venku? Poprosím jetě o správný typ kondenzátoru
.. VIN VF7RE9HZC76790113.
|
|
18.06.2018 06:33 -
|
3165328
|
|
Rio11
|
Město: Domalice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 578 |
|
|
Nechci tady do toho kecat zkuenějím, ale já kdy měnil kondenzátor tak jsem to dělal následovně. Vycucnul jsem náplň z klimatizace, odpojil trubky z kondenzátoru a to byl trochu porod ale nakonec se to povedlo, potom jsem na vrchu odrouboval dráčky chladiče, ten jsem mírně naklonil horní částí směrem k motoru a potom vzniklou mezerou mezi chladičem a chladičovou stěnou jsem celkem bez potíí vyndal kondenzátor. Montá nového jsem udělal přesně opačným postupem, ádné vypoutění vody ani sundavání nárazníku.
Nechci tady do toho kecat zkuenějím, ale já kdy měnil kondenzátor tak jsem to dělal následovně. Vycucnul jsem náplň z klimatizace, odpojil trubky z kondenzátoru a to byl trochu porod ale nakonec se to povedlo, potom jsem na vrchu odrouboval dráčky chladiče, ten jsem mírně naklonil horní částí směrem k motoru a potom vzniklou mezerou mezi chladičem a chladičovou stěnou jsem celkem bez potíí vyndal kondenzátor. Montá nového jsem udělal přesně opačným postupem, ádné vypoutění vody ani sundavání nárazníku.
|
|
18.06.2018 07:17 -
|
3165335
|
|
Sindy
|
|
|
Rio11 napsal(a): Nechci tady do toho kecat zkuenějím, ale já kdy měnil kondenzátor tak jsem to dělal následovně. Vycucnul jsem náplň z klimatizace, odpojil trubky z kondenzátoru a to byl trochu porod ale nakonec se to povedlo, potom jsem na vrchu odrouboval dráčky chladiče, ten jsem mírně naklonil horní částí směrem k motoru a potom vzniklou mezerou mezi chladičem a chladičovou stěnou jsem celkem bez potíí vyndal kondenzátor. Montá nového jsem udělal přesně opačným postupem, ádné vypoutění vody ani sundavání nárazníku.
Na C5 ll , 1,6Hdi ?
Na C5 ll , 1,6Hdi ?
|
|
| |
|
|