| | |
03.09.2015 18:43 -
Re: Parkovací senzory
|
2857142
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Řídící jednotka je v levé kapse a je přes ní kryt, vypadá originálně, to u jsem zkoumal. Nicméně ve výpisu výbavy ji nemám... O čidle, CAN datech atd. mám celkem jasno, jen mi lo o funkci a nechci tu znova vymýlet kolo. Vezmu multimetr a bude. Je v placené verzi service.citroen schéma zapojení na ŘJ taného? Díky!
Řídící jednotka je v levé kapse a je přes ní kryt, vypadá originálně, to u jsem zkoumal. Nicméně ve výpisu výbavy ji nemám... O čidle, CAN datech atd. mám celkem jasno, jen mi lo o funkci a nechci tu znova vymýlet kolo. Vezmu multimetr a bude. Je v placené verzi service.citroen schéma zapojení na ŘJ taného? Díky!
|
|
03.09.2015 21:01 -
|
2857262
|
|
jumep
|
|
|
ak si dobre pamatam, boli to modre draty a budu niekde len pri zasuvke zaslepene
schema byva pri krabicke, pri schemach to nevidim
ak si dobre pamatam, boli to modre draty a budu niekde len pri zasuvke zaslepene
schema byva pri krabicke, pri schemach to nevidim
|
|
29.11.2015 23:48 -
|
2892856
|
|
ivanivan
|
|
|
Prosím, dokáu u C5II nějak jednodue určit vadný senzor, nebo jen diag?
Prosím, dokáu u C5II nějak jednodue určit vadný senzor, nebo jen diag?
|
|
29.11.2015 23:50 -
|
2892857
|
|
jumep
|
|
|
len diag, pripadne mozes kupit a po jednom cely system prejst a menit
len diag, pripadne mozes kupit a po jednom cely system prejst a menit
|
|
29.11.2015 23:57 -
|
2892860
|
|
ivanivan
|
|
|
Díky . Tomu se chci vyhnout (není počasí na leení pod autem), tak diag.
Díky :palec . Tomu se chci vyhnout (není počasí na leení pod autem), tak diag.
|
|
25.12.2015 20:14 -
|
2900724
|
|
jhonzatko
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 108 |
|
|
Ahoj!
Chtel jsem se poptat zkusenejsich ... na C5 III (2010) mam parkovaci senzory vzadu, s pipanim a zobrazovanim na displeji (RNEG). Vepredu bohuzel nejsou (a manzelka by je pri obcasnem jezdeni vazne ocenila).
Existuje nejaka moznost je dodatecne dodelat tak, aby fungovaly stejne jako ty zadni? Pokud ano, je to rentabilni? Resp. nemate nekdo predstavu, na kolik to tak odhadem muze vyjit?
Diky moc za pripadnou radu!
Ahoj!
Chtel jsem se poptat zkusenejsich ... na C5 III (2010) mam parkovaci senzory vzadu, s pipanim a zobrazovanim na displeji (RNEG). Vepredu bohuzel nejsou (a manzelka by je pri obcasnem jezdeni vazne ocenila).
Existuje nejaka moznost je dodatecne dodelat tak, aby fungovaly stejne jako ty zadni? Pokud ano, je to rentabilni? Resp. nemate nekdo predstavu, na kolik to tak odhadem muze vyjit?
Diky moc za pripadnou radu!
|
|
05.01.2016 09:20 -
|
2905063
|
|
StevoH
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 58 |
|
|
Mne senzory tiez blbnu, uz mam novy v zalohe, no je zima, sneh. Ale ked som auto umyl, tak senzory zrazu fungovali, co je zaujimave, pretoze auto som nemal velmi spinave
Mne senzory tiez blbnu, uz mam novy v zalohe, no je zima, sneh. Ale ked som auto umyl, tak senzory zrazu fungovali, co je zaujimave, pretoze auto som nemal velmi spinave :-D
|
|
05.01.2016 09:29 -
|
2905065
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Někdy ta pína vidět není...
Někdy ta pína vidět není...
|
|
05.01.2016 11:00 -
|
2905077
|
|
Royce
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 221 |
|
|
virus.spam napsal(a):
Tohle je rot největího kalibru.. kromě toho, e "fungují" jen pár měsíců, tak jejich spolehlivost je hodně nízká.. je třeba couvat fakt krokem, jinak nestihnou pípat, sloupek třeba vůbec nevidí, falené poplachy, apod..
Tohle je rot největího kalibru.. kromě toho, e "fungují" jen pár měsíců, tak jejich spolehlivost je hodně nízká.. je třeba couvat fakt krokem, jinak nestihnou pípat, sloupek třeba vůbec nevidí, falené poplachy, apod..
|
|
05.01.2016 22:00 -
|
2905324
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Royce napsal(a): Tohle je rot největího kalibru.. kromě toho, e "fungují" jen pár měsíců, tak jejich spolehlivost je hodně nízká.. je třeba couvat fakt krokem, jinak nestihnou pípat, sloupek třeba vůbec nevidí, falené poplachy, apod..
jen pro zajímavost... z čeho vychází, e je to rot??? na kolika autech si je měl osobně??? kolik lidi zná, kteří to měli, případně mají?? má to namontované na autě, e ví jak nefungují??? díky za odpovědě. Ja je nemám, nikoho neznám, pouze recenze a ty říkají troku něco jiného, tak nevím.
jen pro zajímavost... z čeho vychází, e je to rot??? na kolika autech si je měl osobně??? kolik lidi zná, kteří to měli, případně mají?? má to namontované na autě, e ví jak nefungují??? díky za odpovědě. Ja je nemám, nikoho neznám, pouze recenze a ty říkají troku něco jiného, tak nevím. ;-)
|
|
05.01.2016 22:19 -
|
2905328
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Já mám na meganu vlastně to samý, ale nounejm. Fungujou parádně u asi 4 roky - ono taky dost záleí na tom, jakej "ikula" je na auto montoval..
Já mám na meganu vlastně to samý, ale nounejm. Fungujou parádně u asi 4 roky - ono taky dost záleí na tom, jakej "ikula" je na auto montoval.. ;)
|
|
06.01.2016 00:55 -
|
2905347
|
|
ivanivan
|
|
|
Já o nich slyel taky patnosti. Montovány 2 sady a obě odely. Reklamace neuznány a samostatné čidlo nelo sehnat. Ale jen doslech ze servisu. Za ty prachy, kdyby makaly rok
Já o nich slyel taky patnosti. Montovány 2 sady a obě odely. Reklamace neuznány a samostatné čidlo nelo sehnat. Ale jen doslech ze servisu. Za ty prachy, kdyby makaly rok :palec
|
|
06.01.2016 16:08 -
|
2905471
|
|
Royce
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 221 |
|
|
najk napsal(a): jen pro zajímavost... z čeho vychází, e je to rot??? na kolika autech si je měl osobně??? kolik lidi zná, kteří to měli, případně mají?? má to namontované na autě, e ví jak nefungují??? díky za odpovědě. Ja je nemám, nikoho neznám, pouze recenze a ty říkají troku něco jiného, tak nevím.
Z osobních zkueností.. mám to na dvou autech.. na jednom to jetě občas funguje.. ale kdy u se to rozjede, tak ne to začne pípat, u do překáky narazí... na druhé se to sralo furt.. jednou čidlo, jednou jednotka.. dokonce mi ji jednou vyreklamovali stylem "závada se nám neprojevila, ale pro jistotu posíláme novou jednotku".. po několika měsících opět začala řvát jak nalesi..
a opravdu to nebylo montáí namontoval u jsem několik sad.. větinou origo čidla koda, VW.. nikdy problém..
Z osobních zkueností.. mám to na dvou autech.. na jednom to jetě občas funguje.. ale kdy u se to rozjede, tak ne to začne pípat, u do překáky narazí... na druhé se to sralo furt.. jednou čidlo, jednou jednotka.. dokonce mi ji jednou vyreklamovali stylem "závada se nám neprojevila, ale pro jistotu posíláme novou jednotku".. po několika měsících opět začala řvát jak nalesi..
a opravdu to nebylo montáí ;-) namontoval u jsem několik sad.. větinou origo čidla koda, VW.. nikdy problém..
|
|
06.01.2016 17:48 -
|
2905504
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Royce - dle zkueností z okolí, recenzí na netu a jiného autofóra si dovolim tvrdit, e spí to bude jeden kus z pěti patný a vy jste zrovna měli tu smůlu, e jste na ně narazili..
Mám vlastně tohle .link. a funguje mi to uplně stejně dobře jako origo v C5, navíc to jetě zobrazuje vzdálenost..
A cena? Bylo to určitě pod 400,- včetně poty...
Royce - dle zkueností z okolí, recenzí na netu a jiného autofóra si dovolim tvrdit, e spí to bude jeden kus z pěti patný a vy jste zrovna měli tu smůlu, e jste na ně narazili.. :-)
Mám vlastně tohle http://www.yauto.cz/includes/img/inzerce/Parkovaci_asistent_Parking_SEN.jpg a funguje mi to uplně stejně dobře jako origo v C5, navíc to jetě zobrazuje vzdálenost.. ;-)
A cena? Bylo to určitě pod 400,- včetně poty... :D
|
|
06.01.2016 20:45 -
|
2905536
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
DeFuckTo - ty samé jak jsi dal link má kamarád na Carensu u 4 roky a stále si je nemůe vynachválit, dal si vechny 4 na zadní nárazník, na předku nic nemá, tam prý vidí , ta vzdálenost mu ukazuje také dobře.
DeFuckTo - ty samé jak jsi dal link má kamarád na Carensu u 4 roky a stále si je nemůe vynachválit, dal si vechny 4 na zadní nárazník, na předku nic nemá, tam prý vidí :-d , ta vzdálenost mu ukazuje také dobře. ;-)
|
|
07.01.2016 15:18 -
|
2905676
|
|
Royce
|
|
|
V tom případě nezbývá ne pogratulovat ke astnému výběru a popřát a slouí.. mi u na auto takovéhle nesmí..
V tom případě nezbývá ne pogratulovat ke astnému výběru a popřát a slouí.. mi u na auto takovéhle nesmí..
|
|
10.03.2017 07:47 -
|
3048181
|
|
Tarasus
|
Město: Slaný, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 82 |
|
|
Čau chlapi,
tak jsem se včera odhodlal bádat proč mi nefunguje jeden zadní senzor. Diagnostika mi určila přesně který to je, tak jsem se do toho pustil.
Závada se projevovala tak, e to občas lo a občas ne...spí tedy ne.
Po odpojení čidla z konektoru (vůbec to nelo) se mi naskytl nehezký obrázek koroze , Tak e teď sháním i ten konektor.
Moje otázka zní zda náhodou nemáte tip kde ho prodávají (nový ?Citroen??), nebo zda nemáte někdo plonkový v uplíku (nový nebo starí).
Byl jsem zjistit situaci na nejbliím vrakoviti a tam si za ten starý konektor řekl o nekřesanské peníze.
Děkuji
Čau chlapi,
tak jsem se včera odhodlal bádat proč mi nefunguje jeden zadní senzor. Diagnostika mi určila přesně který to je, tak jsem se do toho pustil.
Závada se projevovala tak, e to občas lo a občas ne...spí tedy ne.
Po odpojení čidla z konektoru (vůbec to nelo) se mi naskytl nehezký obrázek koroze:-(((( , Tak e teď sháním i ten konektor.
Moje otázka zní zda náhodou nemáte tip kde ho prodávají (nový ?Citroen??), nebo zda nemáte někdo plonkový v uplíku (nový nebo starí).
Byl jsem zjistit situaci na nejbliím vrakoviti a tam si za ten starý konektor řekl o nekřesanské peníze.
Děkuji
Přílohy: parkovac+ş senzor.jpg ( 177868b ) - IMG_20170305_142812.jpg ( 1291592b ) - IMG_20170305_142827.jpg ( 1424996b ) - IMG_20170305_143159.jpg ( 907784b ) - |
|
| |
|
|