| | |
23.04.2011 20:10 -
Re: Klimatizace nechladí
|
2385656
|
|
Kulda
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 209 |
|
|
Take po návtěvě u tchána byl problém detekován a bude řeen. Problém je ve výtlačné tlakové hadici z kompresoru do chladiče, která je v ohybu na spodní straně popraskaná na několika místech. Tu jsem demontoval a v úterý valím do firmy, která hadice vyrabí a uvidím, kolik za to budou chtít. Nemáte někdo ajn na kolik to můe přijít? Osobně počítám něco kolem 300,-
Take po návtěvě u tchána byl problém detekován a bude řeen. Problém je ve výtlačné tlakové hadici z kompresoru do chladiče, která je v ohybu na spodní straně popraskaná na několika místech. Tu jsem demontoval a v úterý valím do firmy, která hadice vyrabí a uvidím, kolik za to budou chtít. Nemáte někdo ajn na kolik to můe přijít? Osobně počítám něco kolem 300,-:nevim
|
|
23.04.2011 20:46 -
|
2385661
|
|
tief
|
|
|
ja som pri pouziti mojich sroubeni za to dal 200,- kc
ja som pri pouziti mojich sroubeni za to dal 200,- kc
|
|
23.04.2011 21:16 -
|
2385671
|
|
Kulda
|
|
|
Počítám s tím, e roubení zachovají a nalisují ho na novou hadici. Zítra to popřípadě nafotím, aby dalí věděli, kde to můou očekávat.
Počítám s tím, e roubení zachovají a nalisují ho na novou hadici. Zítra to popřípadě nafotím, aby dalí věděli, kde to můou očekávat.
|
|
23.04.2011 21:21 -
|
2385676
|
|
flyteSVK
|
|
|
Kulda: je to ta ista hadica, ktoru som sem ja daval vcera? (pozri foto na predoslej strane)
Kulda: je to ta ista hadica, ktoru som sem ja daval vcera? (pozri foto na predoslej strane)
|
|
23.04.2011 21:25 -
|
2385679
|
|
Kulda
|
|
|
flyteSVK napsal(a): Kulda: je to ta ista hadica, ktoru som sem ja daval vcera? (pozri foto na predoslej strane)
Zdar, jasný, to je ona. U ju mám venku, otvory zadělaný a jde to na udělání. Bylo to zespodu jak cedník. Myslím si, e je zbytečný za novou origo dávat ranec, kdy to zmáknou, podle Tiefa, kolem 200,-kč. I kdyby 300,-kč, ne? Dole to bylo za 2-3 minuty, jen to dostat ze svích děr, přes ty O-krouky. Ale člověk se nesmí bát s tím trochu zahenglovat a tahnout. Ale ne zase moc!
Zdar, jasný, to je ona. U ju mám venku, otvory zadělaný a jde to na udělání. Bylo to zespodu jak cedník. Myslím si, e je zbytečný za novou origo dávat ranec, kdy to zmáknou, podle Tiefa, kolem 200,-kč. I kdyby 300,-kč, ne? Dole to bylo za 2-3 minuty, jen to dostat ze svích děr, přes ty O-krouky. Ale člověk se nesmí bát s tím trochu zahenglovat a tahnout. Ale ne zase moc!
|
|
28.04.2011 15:52 -
|
2387135
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Zdarec, nemáte zkuenosti s chladičem Made in Taiwan?
Zdarec, nemáte zkuenosti s chladičem Made in Taiwan?
|
|
29.04.2011 10:14 -
|
2387345
|
|
Nesebr
|
|
|
Ahoj, nevite nekdo dobry a levny servis na klimu v Ostrave? V C.C.C.A. jsem nenasel.
Ahoj, nevite nekdo dobry a levny :-) servis na klimu v Ostrave? V C.C.C.A. jsem nenasel.
|
|
29.04.2011 22:43 -
|
2387404
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Nesebr napsal(a): Ahoj, nevite nekdo dobry a levny servis na klimu v Ostrave? V C.C.C.A. jsem nenasel.
kdy mají origo mainku, tak je to jedno, větínou kolem 1000,- a je to automat a trvá to cca 40 minut, take si pouze zjisti jak to dělají (jestli mají automat)
kdy mají origo mainku, tak je to jedno, větínou kolem 1000,- a je to automat a trvá to cca 40 minut, take si pouze zjisti jak to dělají (jestli mají automat)
|
|
01.05.2011 12:18 -
|
2387541
|
|
stanik
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Zdravím, středa + čtvrtek odpoledne jsem prováděl opravu prodlouení motorku.
Opravuji seznam nářadí: klíč 10 pro povolení tunelu,
hvězdička T20 pro rádio a klimatizaci,
klíč 13 pro povolení plechu u řidiče.
Nejhorí je ovem motorek. Bez pruného členu na Gola sadu to nemáte anci vyroubovat! Nádstavec č6. Pro nasazení doporučuji výkačku na golu nebo magnetickou koncovku. Vyfote si kabelá u rádia (černý a bílý kabel). Rozdělání tunelu a pak lovení roubů motorku je cca do hodky, ale pak motorek je minimálně na 3hodiny, pokud to děláte poprvé.
Jede mě to svěle, díky za rady a přeji hodně úspěchů ostatním
Zdravím, středa + čtvrtek odpoledne jsem prováděl opravu prodlouení motorku.
Opravuji seznam nářadí: klíč 10 pro povolení tunelu,
hvězdička T20 pro rádio a klimatizaci,
klíč 13 pro povolení plechu u řidiče.
Nejhorí je ovem motorek. Bez pruného členu na Gola sadu to nemáte anci vyroubovat! Nádstavec č6. Pro nasazení doporučuji výkačku na golu nebo magnetickou koncovku. Vyfote si kabelá u rádia (černý a bílý kabel). Rozdělání tunelu a pak lovení roubů motorku je cca do hodky, ale pak motorek je minimálně na 3hodiny, pokud to děláte poprvé.
Jede mě to svěle, díky za rady a přeji hodně úspěchů ostatním
|
|
26.05.2011 13:57 -
|
2392375
|
|
flyteSVK
|
|
|
Rychla otazka: hadica vymenena, klima naplnena, tlak je, kompresor sa nezapne. Diag?
Teda aspon to su info zo servisu, ale chalan tam nema Lexiu, len nieco na Boleslafske serble
Rychla otazka: hadica vymenena, klima naplnena, tlak je, kompresor sa nezapne. Diag?
Teda aspon to su info zo servisu, ale chalan tam nema Lexiu, len nieco na Boleslafske serble
|
|
26.05.2011 15:46 -
|
2392385
|
|
flyteSVK
|
|
|
Tak zbytocna panika, bol som si pre auto, a po nastartovani sa rozbehla sahara a zacal fukat studeny vzduch. Servisak hovoril ze na dielni to ani netuklo.
Tak zbytocna panika, bol som si pre auto, a po nastartovani sa rozbehla sahara a zacal fukat studeny vzduch. Servisak hovoril ze na dielni to ani netuklo.
|
|
06.06.2011 10:43 -
|
2395186
|
|
Liborsali
|
Město: Břeclav, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 14 |
|
|
Váení přátelé...po posledním zjitění e mi klimatizace nechladí ale spíe jenom fouká vzduch z venku, tak mi teď začala dokonce topit. Pokud nastavím tu nejnií teplotu na obou stranách (řidič,spolujezdec) tak na straně řidiče mi fouká horký vzduch a u spolujezdce je to ten chladnějí vzduch z venku. Tak a teď jsem z toho úplně jelen Čím to můe být?
Váení přátelé...po posledním zjitění e mi klimatizace nechladí ale spíe jenom fouká vzduch z venku, tak mi teď začala dokonce topit. Pokud nastavím tu nejnií teplotu na obou stranách (řidič,spolujezdec) tak na straně řidiče mi fouká horký vzduch a u spolujezdce je to ten chladnějí vzduch z venku. Tak a teď jsem z toho úplně jelen :-) Čím to můe být?
|
|
06.06.2011 11:02 -
|
2395188
|
|
flyteSVK
|
|
|
S najvacsou pravdepodobnostou typicka zavada na C5 a zabava na cely vikend. .link.
S najvacsou pravdepodobnostou typicka zavada na C5 a zabava na cely vikend. http://www.c5club.cz/diskuze/ostatni-technicka-diskuze/2378841-problemy-s-topenim-v-c5-i-klapky/
|
|
06.06.2011 13:28 -
|
2395211
|
|
jumep
|
|
|
zabava na 2-3 hodiny, kedze naposledy som to robil pred rokom
a navod konkretny tu:
.link.
zabava na 2-3 hodiny, kedze naposledy som to robil pred rokom
a navod konkretny tu:
http://www.c5club.cz/clanky/uzivatelske-navody/navod-na-opravu-klimatizacie-c5-1-(2001-2004)
|
|
06.06.2011 19:23 -
|
2395331
|
|
timik2001
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 93 |
|
|
Zdravím vechny, mám před velkým plněním klimy Po tom co mi loni utekla klima za 5tydnů, díky patnému plnícímu ventilu klimy(celá trubka od ventilu zelená jak hastrman) jsem dnes koupil 2plnící ventily 108kc/ks a dvě čepičky ventilů 35kc/ks v citroenu v Kralupech a jsem domluven,e mi je vymění před plněním. Je jetě nějaké časté místo úniku, co bych mohl preventivně skouknout před naplněním? Opravdu bych rád měl klimu funční déle ne několik týdnů v zahraničí Diky za postřehy
Zdravím vechny, mám před velkým plněním klimy :-d Po tom co mi loni utekla klima za 5tydnů, díky patnému plnícímu ventilu klimy(celá trubka od ventilu zelená jak hastrman) :-)) jsem dnes koupil 2plnící ventily 108kc/ks a dvě čepičky ventilů 35kc/ks v citroenu v Kralupech a jsem domluven,e mi je vymění před plněním. Je jetě nějaké časté místo úniku, co bych mohl preventivně skouknout před naplněním? Opravdu bych rád měl klimu funční déle ne několik týdnů v zahraničí :-)) Diky za postřehy :palec
|
|
| |
|
|