| | |
27.06.2016 10:48 -
Re: Klimatizace nechladí
|
2966561
|
|
shempal
|
Město: Prievidza, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive | Počet příspěvků: 15 |
|
|
a ete jedna otázka z toho 6 pinu ide niečo aj na saharu ?myslím tým nejaký elektrický impulz
a ete jedna otázka z toho 6 pinu ide niečo aj na saharu ?myslím tým nejaký elektrický impulz
|
|
27.06.2016 10:59 -
|
2966570
|
|
jumep
|
|
|
jruze: podla mna sa to niekde vzpriecilo ako bola zlomena klapka a ohlo to, alebo pri oprave sa to vzpriecilo
osobne by som to bral ako reklamaciu - je neurcitelne ze ci to bolo pri oprave alebo pred / chyba opravara ze si to nevsimol hned
shempal: saharu riadi motorova jednotka
jruze: podla mna sa to niekde vzpriecilo ako bola zlomena klapka a ohlo to, alebo pri oprave sa to vzpriecilo
osobne by som to bral ako reklamaciu - je neurcitelne ze ci to bolo pri oprave alebo pred / chyba opravara ze si to nevsimol hned
shempal: saharu riadi motorova jednotka
|
|
27.06.2016 11:00 -
|
2966573
|
|
shempal
|
Město: Prievidza, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive | Počet příspěvků: 15 |
|
|
ďakujem
ďakujem
|
|
27.06.2016 16:58 -
|
2966720
|
|
jumep
|
|
|
akoze skus citat co tu ludia pisu
mas to riadok nad tym
akoze skus citat co tu ludia pisu
mas to riadok nad tym
|
|
27.06.2016 17:03 -
|
2966724
|
|
ink
|
Město: Řím, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 163 |
|
|
Ahoj!
Mate niekto skusenost s kompresorom Valeo 813663 (mal by pasovat na RC_RHR za 6453WX, vravi findparts .link. ) ? Stoji dakych 100-120Eu, co je lakave, ale az podozrivo lacne... Mozem ho vziat?
VF7RCRHRH76725477
Ahoj!
Mate niekto skusenost s kompresorom Valeo 813663 (mal by pasovat na RC_RHR za 6453WX, vravi findparts http://www.findpart.org/part/val-813663/ ) ? Stoji dakych 100-120Eu, co je lakave, ale az podozrivo lacne... Mozem ho vziat?
VF7RCRHRH76725477
|
|
27.06.2016 17:11 -
|
2966726
|
|
jumep
|
|
|
malo by to byt ok, ale za tu cenu myslim ze je to repas
malo by to byt ok, ale za tu cenu myslim ze je to repas
|
|
27.06.2016 17:21 -
|
2966727
|
|
ink
|
|
|
Dikes!
Repas nevadi (penez je malo a auto je stare), len sa mi to zdalo byt primalo. Doeditoval som VIN, ale myslim, ze by mal sediet
.link.
Dikes!
Repas nevadi (penez je malo a auto je stare), len sa mi to zdalo byt primalo. Doeditoval som VIN, ale myslim, ze by mal sediet
http://www.pezzidiricambio24.it/7122060-valeo
|
|
27.06.2016 17:51 -
|
2966743
|
|
milda67
|
|
|
po pouití překladače to píe,e je k té ceně vratná záloha po vrácení vyměněného dílu +76euro
po pouití překladače to píe,e je k té ceně vratná záloha po vrácení vyměněného dílu +76euro
|
|
27.06.2016 19:02 -
|
2966782
|
|
ink
|
|
|
Hej, pri repasoch je v Taliansku casto vyzadovane dodanie stareho kusu. A vacsinou ani nespecifikuju, ze ide o repas. Chceli ho odo mna aj pri zotrvaku Sachs co len v tedy vosiel do produkcie (a podla puncov LUK mohlo ist o repas).
Kazdopadne znackovy repas by hadam nemal byt problem - a zaloha sa ti vrati.
Hej, pri repasoch je v Taliansku casto vyzadovane dodanie stareho kusu. A vacsinou ani nespecifikuju, ze ide o repas. Chceli ho odo mna aj pri zotrvaku Sachs co len v tedy vosiel do produkcie (a podla puncov LUK mohlo ist o repas).
Kazdopadne znackovy repas by hadam nemal byt problem - a zaloha sa ti vrati.
|
|
28.06.2016 15:14 -
|
2967272
|
|
SWalker
|
Město: Kroměří, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Cca měsíc zpátky jsem si nechal zkontrolovat a doplnit klimu... predtim nechladila, ted chladi ale vzdy jen chvilku - treba 3-4 minuty, potom prestane... po chvili, kdy ji rucne vypnu a zase zapnu se stane to same - chladi par minut a prestane.. na diagnostice to vypsalo chybu P0532 - obvod snimace tlaku chladiva klimatizacni jednotky - nizky vstupni signal.. forum jsem si procital, snad jsem odpoved nikde neprehledl. Dekuji za radu
Cca měsíc zpátky jsem si nechal zkontrolovat a doplnit klimu... predtim nechladila, ted chladi ale vzdy jen chvilku - treba 3-4 minuty, potom prestane... po chvili, kdy ji rucne vypnu a zase zapnu se stane to same - chladi par minut a prestane.. na diagnostice to vypsalo chybu P0532 - obvod snimace tlaku chladiva klimatizacni jednotky - nizky vstupni signal.. forum jsem si procital, snad jsem odpoved nikde neprehledl. Dekuji za radu :-)
|
|
28.06.2016 15:30 -
|
2967276
|
|
Kulda
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 209 |
|
|
Zdar borci,
můete mi někdo poslat katalogové číslo na ten regulační ventil kompresoru, pro mou C5?
Díky moc.
Zdar borci,
můete mi někdo poslat katalogové číslo na ten regulační ventil kompresoru, pro mou C5?
Díky moc.:palec
|
|
28.06.2016 21:26 -
|
2967470
|
|
Hanz 397
|
|
|
jruze napsal(a): Odpověď sem přehlédl - nemá se o co zpříčit,klapka která ovládá směr na nohy je mimo toho co se dělá a s novou páčkou(mezi páčkou a klapkou(opravenou) je skoro 1cm místa , ale ta klapka chodí ve 2/3 ztuha = je zkroucená teplem a to táhlo se tím teplem ohnulo - sám ví e na něj není vidět(kouká ho zhruba polovina) a pravda asi jsem měl zkontrolovat vechny výdechy (ty kontroluje po opravě prasklích klapek vechno ? já osobně směr nahoru-střed a automat - teplo - chlad = jestli to co jsem opravoval funguje to znamená jestli ta opravovaná klapka správně reguluje.Pokud by nechladilo na obě strany stejně bych to bezproblému opravil.To čím to bylo jsem neopravoval- tuto klapku ovládá jiná klapka ne co ovládá teplo - chad.Take to co jsem opravoval bylo dobře udělané a ve zapojené jak má být-z naí strany chyba nebyla nebyla - zákazník si ani nestěoval na to e nejde vypnout směr nohy spolujezdce : tak včem vlastně spočívá reklamace?
A kdy jsme u kontroly té páčky - která z těch dvou na obrázku je OK a která KO ?
Mě se stalo na mé,cca 1,5 měsíce po opravě klapek,e při přepínání směru vzduchu řidičovy strany se pokadý ozvalo dost hlasité lupnutí a v podstatě fungoval jen ofuk okna. Z čelních výdechů to nefoukalo vůbec a tak podobně. Lehce,ale jen opravdu lehce (ani ne 1/4 otáčky) jsem povolil rouby na ovládacím motoru klapky a ve funguje. Ale stejně to jednou rozdělám,a budu mít chvilku čas a podívám se,co se stalo.
Mě se stalo na mé,cca 1,5 měsíce po opravě klapek,e při přepínání směru vzduchu řidičovy strany se pokadý ozvalo dost hlasité lupnutí a v podstatě fungoval jen ofuk okna. Z čelních výdechů to nefoukalo vůbec a tak podobně. Lehce,ale jen opravdu lehce (ani ne 1/4 otáčky) jsem povolil rouby na ovládacím motoru klapky a ve funguje. Ale stejně to jednou rozdělám,a budu mít chvilku čas a podívám se,co se stalo.
|
|
07.07.2016 21:24 -
|
2971341
|
|
Kaiserr
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 29 |
|
|
Zdravím vechny, mám problém s klimou. Chladila a přestala. Po sputění AUTO spojka kompresoru sepne,otáčky motoru se zvýí a ventilátor také běí ale nechladi. Kdy zmacknu napoutění ventil chladivo je natlakovane. Trubky od kompresoru nejsou chladné. Napadá vás,čím by to mohlo být?DIKY
Zdravím vechny, mám problém s klimou. Chladila a přestala. Po sputění AUTO spojka kompresoru sepne,otáčky motoru se zvýí a ventilátor také běí ale nechladi. Kdy zmacknu napoutění ventil chladivo je natlakovane. Trubky od kompresoru nejsou chladné. Napadá vás,čím by to mohlo být?DIKY
|
|
07.07.2016 22:05 -
|
2971350
|
|
jruze
|
|
|
Jaký je tlak v okruhu chlazení? (myslím v klimatizačním)
Jaký je tlak v okruhu chlazení? (myslím v klimatizačním)
|
|
07.07.2016 22:48 -
|
2971378
|
|
jumep
|
|
|
uz asi 6x som riesil ze ten ovladaci ventil nebol napajany (BSM)
alebo bol vypadnuty konektor na kompresore / stacilo ho odpojit a zapojit
zakladne je skontrolovat ci je napatie na tom konektore a ci je toho chladiva dost, to ze odfukne este neznamena ze je ho dost
uz asi 6x som riesil ze ten ovladaci ventil nebol napajany (BSM)
alebo bol vypadnuty konektor na kompresore / stacilo ho odpojit a zapojit
zakladne je skontrolovat ci je napatie na tom konektore a ci je toho chladiva dost, to ze odfukne este neznamena ze je ho dost
|
|
| |
|
|