| | |
19.07.2014 20:19 -
Re: Klimatizace nechladí
|
2716431
|
|
Vaek66
|
Město: Nučice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 64 |
|
|
Ahoj Chlapci a Chlapi,
klima mi sice chladí, ale patně reaguje na nastavování teploty. V rozmezí 15 a 27 chladí pořád stejně , kdy nastavím LO, začne chladit hodně, kdy nastavím HI, začne topit naplno. Kde můe být chyba?
Děkuji za odpovědi a Vá čas.
Ahoj Chlapci a Chlapi,
klima mi sice chladí, ale patně reaguje na nastavování teploty. V rozmezí 15 a 27 chladí pořád stejně :), kdy nastavím LO, začne chladit hodně, kdy nastavím HI, začne topit naplno. Kde můe být chyba?
|
|
19.07.2014 20:41 -
|
2716435
|
|
jruze
|
|
|
Vaek66 napsal(a): Ahoj Chlapci a Chlapi,
klima mi sice chladí, ale patně reaguje na nastavování teploty. V rozmezí 15 a 27 chladí pořád stejně , kdy nastavím LO, začne chladit hodně, kdy nastavím HI, začne topit naplno. Kde můe být chyba?
v tělese jsou sondy(teplotní čidla) na max nereagují a jede naplno.
v tělese jsou sondy(teplotní čidla) na max nereagují a jede naplno.;-)
|
|
19.07.2014 20:57 -
|
2716456
|
|
Vaek66
|
Město: Nučice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 64 |
|
|
jruze napsal(a): v tělese jsou sondy(teplotní čidla) na max nereagují a jede naplno.
Ahoj, tak teď vůbec nerozumím . V jakém tělese? Podle mne, jsou-li to ty sondy, tak reagují, ale patně, na HI topí, pod HI -15 chladí pořád stejně, a na LO chladí hodně!
v tělese jsou sondy(teplotní čidla) na max nereagují a jede naplno.;-)
Ahoj, tak teď vůbec nerozumím :). V jakém tělese? Podle mne, jsou-li to ty sondy, tak reagují, ale patně, na HI topí, pod HI -15 chladí pořád stejně, a na LO chladí hodně!
|
|
19.07.2014 23:34 -
|
2716504
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
vyčisti termistory v klimě
vyčisti termistory v klimě :palec
|
|
20.07.2014 11:30 -
|
2716558
|
|
Vaek66
|
|
|
Ahoj Chlapci a Chlapi,
vnitřní teplota je OK, čidlo na vnějím zrcátku funguje dobře. A kde najdu ty termistory a čidla? Jsem schoný to vyčistit sám, nebo to musí do servisu?
Ahoj Chlapci a Chlapi,
vnitřní teplota je OK, čidlo na vnějím zrcátku funguje dobře. A kde najdu ty termistory a čidla? Jsem schoný to vyčistit sám, nebo to musí do servisu?
|
|
08.08.2014 11:52 -
|
2722895
|
|
Juras555
|
Město: Bučovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi Tourer | Počet příspěvků: 166 |
|
|
Nevíte někdo rozměry, případně rovnou, kde by se dali sehnat těsnění. Jedná se o krouky, které těsní trubky v tělese kompresoru.
Nevíte někdo rozměry, případně rovnou, kde by se dali sehnat těsnění. Jedná se o krouky, které těsní trubky v tělese kompresoru.
|
|
10.08.2014 00:38 -
|
2723319
|
|
Juras555
|
Město: Bučovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi Tourer | Počet příspěvků: 166 |
|
|
Rio11 napsal(a): Zkouka těsnosti dusíkem je k ničemu. To ti ukáe jen díru jako po průstřelu. Dělal jsem jí také drelo to tlak, ale po naplnění chladivo za měsíc uteklo.
No uvidíme, tady lo hlavně o to místo, kde se měnilo těsnění, kontrolovali to jetě i po naplnění a putěné klimě. S těma vymačkanýma gumičkama to vydrelo 2 měsíce, tak jestli to teď vydrí rok budu spokojenej.
No uvidíme, tady lo hlavně o to místo, kde se měnilo těsnění, kontrolovali to jetě i po naplnění a putěné klimě. S těma vymačkanýma gumičkama to vydrelo 2 měsíce, tak jestli to teď vydrí rok budu spokojenej.
|
|
19.08.2014 00:07 -
|
2725799
|
|
Lombardo
|
Město: Krhanice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 47 |
|
|
Ahoj,
mám C5II a vyměnil jsem kondenzátor, ale bohuel, kdy jsem sundaval ten starý, tak praskla ta spodní trubka přímo v tom místě, kde jsou ty "O" krouky, bylo to dost seraný od soli. Na C5I je to pěkně dozadu a tam ten problém není! To jim muselo ve Francii dát práce vymyslet to takhle, aby se to co nejdřív po..... Nechce se mi měnit celá trubka. za 1: jsem jí nenael kde jí koupit, jen origo a to je za 2tis, ale i to bych přeil, ale kdy jsem na to koukal, tak ta výměna bude asi dobrý peklo. Neřeil jste to u někdo? Nevíte o někom, kdo umí ty trubky dělat? Díky
Ahoj,
mám C5II a vyměnil jsem kondenzátor, ale bohuel, kdy jsem sundaval ten starý, tak praskla ta spodní trubka přímo v tom místě, kde jsou ty "O" krouky, bylo to dost seraný od soli. Na C5I je to pěkně dozadu a tam ten problém není! To jim muselo ve Francii dát práce vymyslet to takhle, aby se to co nejdřív po..... Nechce se mi měnit celá trubka. za 1: jsem jí nenael kde jí koupit, jen origo a to je za 2tis, ale i to bych přeil, ale kdy jsem na to koukal, tak ta výměna bude asi dobrý peklo. Neřeil jste to u někdo? Nevíte o někom, kdo umí ty trubky dělat? Díky
|
|
19.08.2014 00:33 -
|
2725800
|
|
jruze
|
|
|
Lombardo napsal(a): Ahoj,
Zavolej mi 25.8 a se vrátím pokud to bude jetě aktuální
Zavolej mi 25.8 a se vrátím pokud to bude jetě aktuální;-)
|
|
24.08.2014 17:09 -
|
2727310
|
|
Lombardo
|
Město: Krhanice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 47 |
|
|
Tak trubka vyřeená, sehnal jsem na netu podobnou za 500 a trochu jí naohýbal jak bylo potřeba
Tak trubka vyřeená, sehnal jsem na netu podobnou za 500 a trochu jí naohýbal jak bylo potřeba
|
|
05.10.2014 18:11 -
|
2739201
|
|
jarda 68
|
|
|
jak vyndám ty dvě trubičky co jdou do chladiče je tam jedna 10 matka tu povolím ale vytáhnout to nejde jak to tam je? dík
jak vyndám ty dvě trubičky co jdou do chladiče je tam jedna 10 matka tu povolím ale vytáhnout to nejde jak to tam je? dík
|
|
05.10.2014 18:15 -
|
2739202
|
|
jumep
|
|
|
bude to najskor prilepene, v horsom pripade prioxidovane, inak je to len tou matickou uchytene a nasunute, cize vykyvat to von
bude to najskor prilepene, v horsom pripade prioxidovane, inak je to len tou matickou uchytene a nasunute, cize vykyvat to von
|
|
| |
|
|