| | |
14.07.2013 20:57 -
Re: Klimatizace nechladí
|
2598942
|
|
jumep
|
|
|
ak je cidlo chladiacej zle tak jasne ze klima nepojde
nevie aka je teplota motora a asi to je posledna vec co ta trapi
ak je cidlo chladiacej zle tak jasne ze klima nepojde
nevie aka je teplota motora a asi to je posledna vec co ta trapi
|
|
14.07.2013 21:36 -
|
2598946
|
|
Hanz 397
|
|
|
jarda 68 napsal(a): tak byl jsem na diagnostice a je vadné čidlo chladící kapaliny proto se ptám zda je moné aby kvůli tomuto čidlu nefungovala klima.Kompresor se točí i se středem ale nechladí a nebo je to souhra náhod a uteklo médium dík za info
Kdybys měl málo chladiva,nesepne ti kompresor. Spí to bude,jak psal Jumep-klima neví,jak teplej je motor=voda do topení,běí v nouzi(20stupňů) a klima se podle toho chová. Jen mi přijde divný,e ti např startuje motor za tepla,pokud má vadný čidlo teploty motoru...Co jste smazali za chybu,jak jsi psal tady: .link. ?
Kdybys měl málo chladiva,nesepne ti kompresor. Spí to bude,jak psal Jumep-klima neví,jak teplej je motor=voda do topení,běí v nouzi(20stupňů) a klima se podle toho chová. Jen mi přijde divný,e ti např startuje motor za tepla,pokud má vadný čidlo teploty motoru...Co jste smazali za chybu,jak jsi psal tady: http://www.c5club.cz/diskuze/motor-prevodovka-vyfukovy-system/168453-antipollution-system-faulty-benzinove-motory/6/#last ?
|
|
14.07.2013 21:47 -
|
2598948
|
|
jumep
|
|
|
ma RFN, diagnostika tam ukazuje ciste bludy
osobne si myslim skor ze ma malo chladiva ale dost na to aby este zoplo kompresor
ma RFN, diagnostika tam ukazuje ciste bludy
osobne si myslim skor ze ma malo chladiva ale dost na to aby este zoplo kompresor
|
|
14.07.2013 22:47 -
|
2598964
|
|
Morgan011
|
Město: Vajkovce, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Zdravím vetkých.
Po dlhej dobe a s nefunkčnou klímou. Predsa po dlhej dobe a detailnej diagnostike sa zistil deravý kondenzátor. Poraďte, aká značka z náhrad je najlepia. Čo hovoríte na NISSEN?
Ďakujem.
Zdravím vetkých.
Po dlhej dobe a s nefunkčnou klímou. Predsa po dlhej dobe a detailnej diagnostike sa zistil deravý kondenzátor. Poraďte, aká značka z náhrad je najlepia. :nevim Čo hovoríte na NISSEN?:-o
Ďakujem.
|
|
14.07.2013 22:52 -
|
2598965
|
|
jumep
|
|
|
davam tam valeo, je zohnatelne za pomerne normalny peniaz
daval som aj NRF, relativne je to jedno
davam tam valeo, je zohnatelne za pomerne normalny peniaz
daval som aj NRF, relativne je to jedno
|
|
14.07.2013 22:53 -
|
2598966
|
|
Jimmivon
|
Město: Blíkovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 124 |
|
|
Ahoj
Praskla mi trubka ve spoji u rozvodu - ta tlustějí. Samozřejmě chladivo ve vteřině pryč...
Praskla pruinka v tom spoji, která drí tu "trumpetu" zajitěnou.
Nevite nekdo jaky prumer a kde sehnat tu lockovací pruzinku?
A je nutne vyndavat ty trubky, nebo se to da "zackvaknout i na aute?
Předem díky za náměty.
Jimmi
Ahoj
Praskla mi trubka ve spoji u rozvodu - ta tlustějí. Samozřejmě chladivo ve vteřině pryč...
Praskla pruinka v tom spoji, která drí tu "trumpetu" zajitěnou.
Nevite nekdo jaky prumer a kde sehnat tu lockovací pruzinku?
A je nutne vyndavat ty trubky, nebo se to da "zackvaknout i na aute?
Předem díky za náměty.
Jimmi
|
|
14.07.2013 22:55 -
|
2598967
|
|
jumep
|
|
|
nieco podobne myslim sa stalo kuldovi, neviem ako presne to riesil, skus mu napisat
nieco podobne myslim sa stalo kuldovi, neviem ako presne to riesil, skus mu napisat
|
|
14.07.2013 23:50 -
|
2598974
|
|
Hanz 397
|
|
|
4jumep: o tom bugu vim. A klima,dokud má tlak na sepnutí,tak je cítit,e chladí. Jiná věc je,jakou intenzitou-nedokáe samo vychladit interier při třiceti stupních...
4Morgan011: Valeo,nebo Nissen. Oba mají OEM kvalitu... Nissen jsem teď dával Aitionovi na auto a vypadá sluně.
4jumep: o tom bugu vim. A klima,dokud má tlak na sepnutí,tak je cítit,e chladí. Jiná věc je,jakou intenzitou-nedokáe samo vychladit interier při třiceti stupních...
4Morgan011: Valeo,nebo Nissen. Oba mají OEM kvalitu... Nissen jsem teď dával Aitionovi na auto a vypadá sluně.
|
|
15.07.2013 05:20 -
|
2598989
|
|
jarda 68
|
|
|
take jumep ty si myslí e to čidlo vadné nebude? Diagnostik mi vysvětlil e ta klima by mohla být i tím čidlem ale e to má za následek při studeném motoru zdechání na volnoběh e krokový motorek tam stříká více paliva já nevím u jsem z toho jelen ale ta klima nechladí ani trochu sepne točí se ale nic jo a budík na palubce ukazuje normálně ve středu
take jumep ty si myslí e to čidlo vadné nebude? Diagnostik mi vysvětlil e ta klima by mohla být i tím čidlem ale e to má za následek při studeném motoru zdechání na volnoběh e krokový motorek tam stříká více paliva já nevím u jsem z toho jelen ale ta klima nechladí ani trochu sepne točí se ale nic jo a budík na palubce ukazuje normálně ve středu
|
|
17.07.2013 17:41 -
|
2599610
|
|
jarda 68
|
|
|
tak jsem zjistil klima je prázdná nevíte někdo kdybych to natlakoval malým kompresorkem vzduchem tak přeci také poznám jestli to do rána uteče ne, nemáte s tím někdo zkuenost dík
tak jsem zjistil klima je prázdná nevíte někdo kdybych to natlakoval malým kompresorkem vzduchem tak přeci také poznám jestli to do rána uteče ne, nemáte s tím někdo zkuenost dík
|
|
17.07.2013 18:55 -
|
2599614
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
U tu bylo psáno, e vzduch je největí nepřítel klimatizací. Obsahuje vlhkost a proto tam nemá co dělat. Zkouky se proto prováděj dusíkem, vodíkem, nebo jiným netečným plynem. Pokud si to nechá prozkoumat odborníkem, tak to naplní plynem s barvivem a pod UV lampou se najde únik. e ti uchází snad nemusí zjiovat, pokud je to prázdný. Důleitý je, kudy to uchází. A to nafoukání vzduchem neodhalí, pokud tam není díra jako vrata, kterou by to syčelo.
U tu bylo psáno, e vzduch je největí nepřítel klimatizací. Obsahuje vlhkost a proto tam nemá co dělat. Zkouky se proto prováděj dusíkem, vodíkem, nebo jiným netečným plynem. Pokud si to nechá prozkoumat odborníkem, tak to naplní plynem s barvivem a pod UV lampou se najde únik. e ti uchází snad nemusí zjiovat, pokud je to prázdný. Důleitý je, kudy to uchází. A to nafoukání vzduchem neodhalí, pokud tam není díra jako vrata, kterou by to syčelo.
|
|
17.07.2013 19:26 -
|
2599626
|
|
jarda 68
|
|
|
to si právě nejsem jistej jestli je tam díra protoe 2 roky to tam bylo a doposud to chladilo akorát jsem zkusil dvakrát mírně odfouknout a konec
to si právě nejsem jistej jestli je tam díra protoe 2 roky to tam bylo a doposud to chladilo akorát jsem zkusil dvakrát mírně odfouknout a konec
|
|
17.07.2013 19:48 -
|
2599627
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
I tak platí to co jsem psal. Navtívit odborníka a provést tlakovou zkouku i s barvivem a opravit, nebo jenom naplnit.
I tak platí to co jsem psal. Navtívit odborníka a provést tlakovou zkouku i s barvivem a opravit, nebo jenom naplnit.
|
|
18.07.2013 01:36 -
|
2599664
|
|
jumep
|
|
|
farbivo alebo cuchomerovy test
farbivo alebo cuchomerovy test
|
|
18.07.2013 08:31 -
|
2599708
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
Já měl taky 2roky od kopě klimu OK, letos zjara jetě makala ok, a jak začaly ty velký vedra najednou zničeho nic utekla. dal sem to odborníkům, ti to nafoukli, ádný únik nenali (co je mi divný kudy to tedy tak najdenou uteklo) ale po dofouknutí zas chladí jak má.
Já měl taky 2roky od kopě klimu OK, letos zjara jetě makala ok, a jak začaly ty velký vedra najednou zničeho nic utekla. dal sem to odborníkům, ti to nafoukli, ádný únik nenali (co je mi divný kudy to tedy tak najdenou uteklo) ale po dofouknutí zas chladí jak má.
|
|
19.07.2013 11:44 -
|
2599949
|
|
Morgan011
|
Město: Vajkovce, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Zdravím chlapi (a mono i nejaké eny).
Chcem sa opýta, keď je ivotnos kondenzátora taká krátka, neskúal niekto ju predĺi trebárs farbením, alebo iným spôsobom (eloxovaním,...)? Cena samotného kondenzátora nie je najvyia, ale s prácami okolo a plnením cca 350 a k tomu takmer kadé dva roky v naich podmienkach.
Vďaka za kadú reakciu.
Zdravím chlapi (a mono i nejaké eny).
Chcem sa opýta, keď je ivotnos kondenzátora taká krátka, neskúal niekto ju predĺi trebárs farbením, alebo iným spôsobom (eloxovaním,...)? Cena samotného kondenzátora nie je najvyia, ale s prácami okolo a plnením cca 350 a k tomu takmer kadé dva roky v naich podmienkach.
Vďaka za kadú reakciu.;-)
|
|
19.07.2013 13:29 -
|
2599962
|
|
jumep
|
|
|
umyvat, umyvat, umyvat to za saharou
inak bohuzial elektromagneticke pole neovplyvnis, jedine nejake tienenie spravit, ale neni moc kde
umyvat, umyvat, umyvat to za saharou
inak bohuzial elektromagneticke pole neovplyvnis, jedine nejake tienenie spravit, ale neni moc kde
|
|
23.07.2013 14:41 -
|
2601082
|
|
jarda 68
|
|
|
zdarec
chlapi nevíte někdo kde přelisují trubkohadice od klimy?Kdosi to tu psal ale nemohu to najít za originál je pálka.Zdá se mě e komusi radil patamat gumex ale psal jsem jim email a napsali e na to jetě nejsou zařízený nevíte někdo kdo to dělá předem za info dík
zdarec
chlapi nevíte někdo kde přelisují trubkohadice od klimy?Kdosi to tu psal ale nemohu to najít za originál je pálka.Zdá se mě e komusi radil patamat gumex ale psal jsem jim email a napsali e na to jetě nejsou zařízený nevíte někdo kdo to dělá předem za info dík
|
|
| |
|
|