| | |
06.09.2012 22:09 -
Re: Klimatizace nechladí
|
2503682
|
|
jumep
|
|
|
podla navodu ma ist kompresor z auta, takze ten ti moc nepomoze
ked som naposledy menil lozisko nebol s tym ziaden problem a ani nebolo treba stahovaky, vsetko slo relativne samo a mas tam SD7V16 1227 kompresor, hladaj veci nan
podla navodu ma ist kompresor z auta, takze ten ti moc nepomoze
ked som naposledy menil lozisko nebol s tym ziaden problem a ani nebolo treba stahovaky, vsetko slo relativne samo a mas tam SD7V16 1227 kompresor, hladaj veci nan
Přílohy: C5 - C5HG2XP0 - Demontá - montá _ Unáecí kotouč kompresoru.pdf ( 486515b ) - C5 - C5HG2YP0 - Demontá - montá _ Řemenice a spojka kompresoru klimatizace.pdf ( 509108b ) - |
|
08.09.2012 19:11 -
|
2503966
|
|
ozzy57
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 66 |
|
|
Ahoj ,máte někdo povědomí o cenách nebo dostupnosti nového kompresoru na C5 II 1,6hdi?Z eurovraku v Holubicích u mám třetí a nefunguje ,jeden fungoval ale seděli jen 2 díry ze 3.nicméně jsem s ním odjel Chorvatsko ,ale jsou cítit vibrace. Mám strach aby neuletěl a nenadělal zbytečnou kodu . Dalí nemají ,nabízejí mě z Paouta 407 1,6 hdi,e je prý stejnej. U jim moc nevěřím . Peníze nevrací jen jsou ochotní v té hodnotě (5000kč)dát jiné zboí. el bych asi do nového tak se ptám ,hlavy zkuené a pomazané ,kde a za kolik by mě potěili? Já jsem nael toto,co vy na to? .link. .link.
Ahoj ,máte někdo povědomí o cenách nebo dostupnosti nového kompresoru na C5 II 1,6hdi?Z eurovraku v Holubicích u mám třetí a nefunguje ,jeden fungoval ale seděli jen 2 díry ze 3.nicméně jsem s ním odjel Chorvatsko ,ale jsou cítit vibrace. Mám strach aby neuletěl a nenadělal zbytečnou kodu . Dalí nemají ,nabízejí mě z Paouta 407 1,6 hdi,e je prý stejnej. U jim moc nevěřím . Peníze nevrací jen jsou ochotní v té hodnotě (5000kč)dát jiné zboí. el bych asi do nového tak se ptám ,hlavy zkuené a pomazané ,kde a za kolik by mě potěili? Já jsem nael toto,co vy na to? http://www.automedik.cz/autodily.html?path[]=296137&path[]=296160&path[]=296466&path[]=299192&path[]=314237&path[]=350639 http://www.e-cat.cz/p-4143191/citroen/c5-rc-09-04-02-08/1-6-hdi-1560ccm-80kw-109hp-09-04/chlazeni-vytapeni-a-klimatizace/dily-klimatizace/kompresory/kompresor.html?cPath=61_797167_1392820_1393677_1404143_2589877
|
|
08.09.2012 21:53 -
|
2503980
|
|
TOM007
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Nebylo by lepí starý kompresor nechat opravit, asi to vyjde levněj a bude to jistějí ne starý neozkouený díl z vrakovitě. Teda pokavaď je chyba v kompresoru.
"JUMEP" díky za info. Krouek jsem vyměnil na autě a ve maká jak má. Jenom mě překvapilo, e lexia tuto cívku neumí zdiagnostikovat.
Nebylo by lepí starý kompresor nechat opravit, asi to vyjde levněj a bude to jistějí ne starý neozkouený díl z vrakovitě. Teda pokavaď je chyba v kompresoru.
"JUMEP" díky za info. Krouek jsem vyměnil na autě a ve maká jak má. Jenom mě překvapilo, e lexia tuto cívku neumí zdiagnostikovat.
|
|
08.09.2012 21:56 -
|
2503981
|
|
jumep
|
|
|
da sa na nej pustit test, viac na nej neni co nejako diagnostikovat, cvakne / necvakne
da sa na nej pustit test, viac na nej neni co nejako diagnostikovat, cvakne / necvakne
|
|
09.09.2012 09:19 -
|
2504003
|
|
ozzy57
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 66 |
|
|
TOM007 napsal(a): Nebylo by lepí starý kompresor nechat opravit, asi to vyjde levněj a bude to jistějí ne starý neozkouený díl z vrakovitě. Teda pokavaď je chyba v kompresoru. "JUMEP" díky za info. Krouek jsem vyměnil na autě a ve maká jak má. Jenom mě překvapilo, e lexia tuto cívku neumí zdiagnostikovat.
V Citroenu kompresory neopravují,pouze mění za nový kus ,ovem za jinou cenu .O ádné firmě ,která by kompresory opravovala nevím,nehledě na to ,e auto by po celou dobu opravy bylo nepojízdné,a to můe trvat dost dlouho.
Nebylo by lepí starý kompresor nechat opravit, asi to vyjde levněj a bude to jistějí ne starý neozkouený díl z vrakovitě. Teda pokavaď je chyba v kompresoru. "JUMEP" díky za info. Krouek jsem vyměnil na autě a ve maká jak má. Jenom mě překvapilo, e lexia tuto cívku neumí zdiagnostikovat.
V Citroenu kompresory neopravují,pouze mění za nový kus ,ovem za jinou cenu .O ádné firmě ,která by kompresory opravovala nevím,nehledě na to ,e auto by po celou dobu opravy bylo nepojízdné,a to můe trvat dost dlouho.:nevim
|
|
24.03.2013 21:11 -
|
2560050
|
|
Stirius
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 229 |
|
|
Ahoj. Vypadá to, e se na jaro s těmi problémy s autem nevyhrabu. Cívky jsem vyměnil (ale pořád se mi zdá, e mi to nejede, jak má, uvidím po sluebce do Budapetě). Vypínač na výstrané světla doel z GB, vyměnil jsem ho a je to ok. Ale teď jsem zase u klimy a topení.
Snad to sem patří, ale co jsem četl, tak větinou jde furt o to, e někdo nechladí. Já chladím a moc a topím a moc. Levá strana na řidiče nejde stáhnout teplotně, furt to topí tak na 22 stupňů, i kdy dám 16, tak ádná změna. Pravá zase občas topí, ale po chvilce větinou spadne a i kdy je třeba nastavení na 28, tak to chladí. Nedej boe na 21, to je tam kosa jak svině.
Taky bych řekl, e pravý větrák u okna jede jen tak trochu, moc to tam nefučí.
Nevíte, čím to můe být? Diag mám celý v plánu asi přítí pátek, i na motor apod.
Ahoj. Vypadá to, e se na jaro s těmi problémy s autem nevyhrabu. Cívky jsem vyměnil (ale pořád se mi zdá, e mi to nejede, jak má, uvidím po sluebce do Budapetě). Vypínač na výstrané světla doel z GB, vyměnil jsem ho a je to ok. Ale teď jsem zase u klimy a topení.
Snad to sem patří, ale co jsem četl, tak větinou jde furt o to, e někdo nechladí. Já chladím a moc a topím a moc. Levá strana na řidiče nejde stáhnout teplotně, furt to topí tak na 22 stupňů, i kdy dám 16, tak ádná změna. Pravá zase občas topí, ale po chvilce větinou spadne a i kdy je třeba nastavení na 28, tak to chladí. Nedej boe na 21, to je tam kosa jak svině.
|
|
24.03.2013 21:14 -
|
2560051
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Stirius napsal(a): Ahoj. Vypadá to, e se na jaro s těmi problémy s autem nevyhrabu. Cívky jsem vyměnil (ale pořád se mi zdá, e mi to nejede, jak má, uvidím po sluebce do Budapetě). Vypínač na výstrané světla doel z GB, vyměnil jsem ho a je to ok. Ale teď jsem zase u klimy a topení.
a co tady to, je toho poehnaně: prostě klapky .link.
a co tady to, je toho poehnaně: prostě klapky http://www.c5club.cz/diskuze/ostatni-technicka-diskuze/2378841-problemy-s-topenim-v-c5-i-klapky/4/#.UU9eXVdZg5Y
|
|
02.05.2013 18:46 -
|
2574610
|
|
JOSKO
|
Město: Sered, Auto: Citroën C5 II 1.8i 16v X | Počet příspěvků: 58 |
|
|
ahojte,vie niekto ci je chladic klimy na 2.0 16v benzin a 2.0 a 2.2 hdi rovnaky?chcem kupit novy a druhovyroba pise ze pasuje na vsetky tak si to chcem overit.dakujem za info.
ahojte,vie niekto ci je chladic klimy na 2.0 16v benzin a 2.0 a 2.2 hdi rovnaky?chcem kupit novy a druhovyroba pise ze pasuje na vsetky tak si to chcem overit.dakujem za info.
|
|
11.06.2013 20:54 -
|
2588556
|
|
Rio11
|
Město: Domalice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 578 |
|
|
Help. Kde jsou ventily na plnění klimy C5 - I. nemůu to najít, předem dík.
Help. Kde jsou ventily na plnění klimy C5 - I. nemůu to najít, předem dík.
|
|
11.06.2013 20:57 -
|
2588563
|
|
jumep
|
|
|
zospodu pri kompresore na trubkach
zospodu pri kompresore na trubkach
|
|
11.06.2013 21:37 -
|
2588585
|
|
Rio11
|
|
|
Je pravda e jsem to na zvedáku neměl, ale kolem kompresoru jsem ve prohlédnul a nic nenael. Koukal jsem tam i zrcátkem abych se vude dostal a nic.
Je pravda e jsem to na zvedáku neměl, ale kolem kompresoru jsem ve prohlédnul a nic nenael. Koukal jsem tam i zrcátkem abych se vude dostal a nic.
|
|
11.06.2013 21:53 -
|
2588599
|
|
jumep
|
|
|
videt to tam aj zvrchu ale su zatocene dodola
videt to tam aj zvrchu ale su zatocene dodola
|
|
16.06.2013 08:20 -
|
2589697
|
|
Rio11
|
|
|
Asi jsem blbej a slepej, ale nenael jsem to. Budu muset zvednout auto a sundat plast. kryt motoru protoe ty trubky mi vedou pod nosníkem, tak snad tam někde to najdu.
Asi jsem blbej a slepej, ale nenael jsem to. Budu muset zvednout auto a sundat plast. kryt motoru protoe ty trubky mi vedou pod nosníkem, tak snad tam někde to najdu.
|
|
16.06.2013 08:57 -
|
2589715
|
|
Rio11
|
|
|
Dík, u je mám. Hledal jsem na patném místě, tvoje rada mě tam dovedla.
Dík, u je mám. Hledal jsem na patném místě, tvoje rada mě tam dovedla.
|
|
18.06.2013 15:48 -
|
2590679
|
|
Nesebr
|
|
|
ahoy, dnes byla zzena s klimou v chlad servise, klasika, chladic jako sito. Ale pry je spatny i nějaký 'tyristor' co prepina mezi okruhy. Nevite někdo co to muze byt?
ahoy, dnes byla zzena s klimou v chlad servise, klasika, chladic jako sito. Ale pry je spatny i nějaký 'tyristor' co prepina mezi okruhy. Nevite někdo co to muze byt?
|
|
18.06.2013 17:41 -
|
2590723
|
|
Nesebr
|
|
|
O.K. situace se vyjasnila, je to resistor. Takze jdu shanet chladic a resistor.
O.K. situace se vyjasnila, je to resistor. Takze jdu shanet chladic a resistor. :-D
|
|
| |
|
|