| | |
20.07.2012 19:19 -
Re: Klimatizace nechladí
|
2493713
|
|
DrMarvin
|
|
|
to je pravda...tam neunikalo vubec nic...ze zacatkui vsechno v klidu..nechali jsme ji bezet asi 5minut a zacalo to tadykrasna dirka..jinde ani kapka......nevite jak jde sundat ta hadice?doufam ze nevede az k pristrojovce
a je to hlinik?nebo jakej matros? jsem z ty c5 hotovej uz
to je pravda...tam neunikalo vubec nic...ze zacatkui vsechno v klidu..nechali jsme ji bezet asi 5minut a zacalo to tady:-)krasna dirka..jinde ani kapka......nevite jak jde sundat ta hadice?doufam ze nevede az k pristrojovce:D
a je to hlinik?nebo jakej matros?:-( jsem z ty c5 hotovej uz:-(
Přílohy: klima.jpg ( 595632b ) - |
|
20.07.2012 20:31 -
|
2493731
|
|
Hanz 397
|
|
|
Z tý fotky to není pořádně vidět,ale se si jistej,e je tam díra? Ta trubka je taky těsněná O-kroukem,tak jestli v ní nemá jámu,tak odmontovat(nejdřív nechat odsát zbytek chladiva) a zkusit vyměnit kruh. Ale je to Alu,take klíďo můe být díra i v ní...
Z tý fotky to není pořádně vidět,ale se si jistej,e je tam díra? Ta trubka je taky těsněná O-kroukem,tak jestli v ní nemá jámu,tak odmontovat(nejdřív nechat odsát zbytek chladiva) a zkusit vyměnit kruh. Ale je to Alu,take klíďo můe být díra i v ní...:nevim
|
|
21.07.2012 13:07 -
|
2493865
|
|
DrMarvin
|
|
|
Ahoj, díra je na 100% v trubce, včera jsme na to koukali. Díla je jakoby v tom ohybu trubky. Nevíte, jak se dá trubka co nejlépe vyndat, abych jí mohl zavařit? Díkes
Ahoj, díra je na 100% v trubce, včera jsme na to koukali. Díla je jakoby v tom ohybu trubky. Nevíte, jak se dá trubka co nejlépe vyndat, abych jí mohl zavařit? Díkes:-)
|
|
21.07.2012 18:33 -
|
2493877
|
|
jruze
|
|
|
Dej tam novou - tahle bude zlobit - bude načatá asi i na více místech. A jak vyndat? - jeek v kleci.
Dej tam novou - tahle bude zlobit - bude načatá asi i na více místech. A jak vyndat? - jeek v kleci.
|
|
21.07.2012 20:39 -
|
2493900
|
|
jruze
|
|
|
No v citroenu stoji (nevim co mas presne za auto) 3700 - 4700,- a prodavaji jen komplet obe dve.Jinde jsem je ted nenasel - mivali je v ACI , ale tam je tusim ted nemaji a jinde jsem je letmo take nenasel.
No v citroenu stoji (nevim co mas presne za auto) 3700 - 4700,- a prodavaji jen komplet obe dve.Jinde jsem je ted nenasel - mivali je v ACI , ale tam je tusim ted nemaji a jinde jsem je letmo take nenasel.:nevim
|
|
22.07.2012 16:26 -
|
2494098
|
|
Jano
|
Město: Vychodna, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 117 |
|
|
DrMarvin:Tiez som menil trubku aj chladic a dala sa kupit aj osobitne len jedna a musel som demontovat naraznik ale koli chladicu. Ta trubka stala asi 40euro samozrejme nie original ale pasovala presne.
DrMarvin:Tiez som menil trubku aj chladic a dala sa kupit aj osobitne len jedna a musel som demontovat naraznik ale koli chladicu. Ta trubka stala asi 40euro samozrejme nie original ale pasovala presne.
|
|
22.07.2012 19:28 -
|
2494198
|
|
DrMarvin
|
|
|
Jano napsal(a): DrMarvin:Tiez som menil trubku aj chladic a dala sa kupit aj osobitne len jedna a musel som demontovat naraznik ale koli chladicu. Ta trubka stala asi 40euro samozrejme nie original ale pasovala presne.
oki..no muj kamos vari hlinik tak mu to dam zavarit....spis se nejvic bojim toho jak ji vyndat:=)
oki..no muj kamos vari hlinik tak mu to dam zavarit....spis se nejvic bojim toho jak ji vyndat:=)
|
|
22.07.2012 22:08 -
|
2494337
|
|
DrMarvin
|
|
|
no a kde se da koupit za litra?:=)hlkedam hledam a nic...nebo spis nevim jaky ma oznaceni ta trubka
no a kde se da koupit za litra?:=)hlkedam hledam a nic...nebo spis nevim jaky ma oznaceni ta trubka:-(
|
|
24.07.2012 16:17 -
|
2494646
|
|
DrMarvin
|
|
|
Tak sundaný, akorát u chladiče mi to nelo vyndat a hadička tam byla hodně načatá. Take KO a vůbec mi nejde vyndat ten konec z toho chladiče Nevíte, kde se dá sehnat nová trubka? Na vrakoviti mi řekli, e nemají... A za originál se mi 4 tisíce dávat nechce... Chtělo byt to nějakou druhovýrobu ... Někdo psal, e jí kupoval za 40 Euro...
Díkes
Tak sundaný, akorát u chladiče mi to nelo vyndat a hadička tam byla hodně načatá. Take KO :nevim a vůbec mi nejde vyndat ten konec z toho chladiče :-( Nevíte, kde se dá sehnat nová trubka? Na vrakoviti mi řekli, e nemají... A za originál se mi 4 tisíce dávat nechce... Chtělo byt to nějakou druhovýrobu ... Někdo psal, e jí kupoval za 40 Euro...
Díkes
|
|
24.07.2012 23:12 -
|
2494873
|
|
DrMarvin
|
|
|
problem vyresen:=)kamik dela klimu v barakach a naohybal mi rouru z medi za 300.-)
problem vyresen:=)kamik dela klimu v barakach a naohybal mi rouru z medi za 300.-)
|
|
25.07.2012 00:54 -
|
2494923
|
|
DrMarvin
|
|
|
ma na to masinu a koncovky jsou stejny jako do obyc klimy...vypada to nafous stejnezitra to tam dam a uvidim akorat holt jedna trubka bude medena mno:=)
ma na to masinu a koncovky jsou stejny jako do obyc klimy...vypada to nafous stejne:-)zitra to tam dam a uvidim:-) akorat holt jedna trubka bude medena mno:=)
|
|
25.07.2012 15:13 -
|
2495153
|
|
BERY
|
|
|
prosim tě udělej pár foteček, chtěl bych vidět jak to vypadá
prosim tě udělej pár foteček, chtěl bych vidět jak to vypadá :-)
|
|
25.07.2012 18:05 -
|
2495201
|
|
jruze
|
|
|
Tak jsem si konečně roschodil klimu také(obě dvě trubky od kompresoru nové) - vzhledem k tomu e jsem etřivej tak chladič pouit z mé staré C5 I (ty neodcházej jako u dvojek-jen se musí přizpůsobit připojení jedné trubky)
Tak jsem si konečně roschodil klimu také(obě dvě trubky od kompresoru nové) - vzhledem k tomu e jsem etřivej tak chladič pouit z mé staré C5 I (ty neodcházej jako u dvojek-jen se musí přizpůsobit připojení jedné trubky):-)
|
|
| |
|
|