| | |
23.06.2012 18:47 -
Re: Klimatizace nechladí
|
2486890
|
|
DrMarvin
|
|
|
zdarec....jedna technicka...jde napustit do klimy treba jenom destilovanou vodu a zkusit jestli netece a potom kdyztak vypustit a vymenit?:=)dikes
zdarec....jedna technicka...jde napustit do klimy treba jenom destilovanou vodu a zkusit jestli netece a potom kdyztak vypustit a vymenit?:=)dikes
|
|
23.06.2012 19:00 -
|
2486893
|
|
Mamlas
|
|
|
To asi tezko, kdyz se tam dava s naplni i olej, ktery maze kompresor aby se nezadrel. Nech si tam dat napln s barvivem.
To asi tezko, kdyz se tam dava s naplni i olej, ktery maze kompresor aby se nezadrel. Nech si tam dat napln s barvivem.
|
|
23.06.2012 19:11 -
|
2486894
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
jak cokoliv povolí, tak pokud tam jetě nějaká náplň byla, tak u nebude. Jak píe Mamlas, od toho jsou odborníci, kteří ti tam napustí náplň s vyí koncentrací barviva a uvidí se, kde to utíká.
jak cokoliv povolí, tak pokud tam jetě nějaká náplň byla, tak u nebude. Jak píe Mamlas, od toho jsou odborníci, kteří ti tam napustí náplň s vyí koncentrací barviva a uvidí se, kde to utíká.
|
|
24.06.2012 16:24 -
|
2486971
|
|
jumep
|
|
|
vies co je najvacsia vrazda pre klimatizaciu? vlhkost, takze ak tam narves vodu tak moze vymenit cely system, kompresor, chladic, potrubie, vymenik, ventil ...
ja viem, je v tomto case teplo, ale troska uvazovia nezaskodi, ta klima sa chladi na - teploty, tj. mrzne, akakolvek vlhkost v systeme (preto sa to vlastne vakuuje, aby sa pripadna vlhkost odstranila) sposoby ze to zamrzne a nebude fungovat
vies co je najvacsia vrazda pre klimatizaciu? vlhkost, takze ak tam narves vodu tak moze vymenit cely system, kompresor, chladic, potrubie, vymenik, ventil ...
ja viem, je v tomto case teplo, ale troska uvazovia nezaskodi, ta klima sa chladi na - teploty, tj. mrzne, akakolvek vlhkost v systeme (preto sa to vlastne vakuuje, aby sa pripadna vlhkost odstranila) sposoby ze to zamrzne a nebude fungovat
|
|
24.06.2012 16:35 -
|
2486979
|
|
toskey
|
Město: Odolena Voda, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 147 |
|
|
Kdy se chce dělat tlaková zkouka klimatizce a aby se nepřicházelo o chladivo,tak se to delá dusíkem. Do systému nesmí přijít nic oxidačního nato přímo voda.
Kdy se chce dělat tlaková zkouka klimatizce a aby se nepřicházelo o chladivo,tak se to delá dusíkem. Do systému nesmí přijít nic oxidačního nato přímo voda.
|
|
01.07.2012 16:03 -
|
2489256
|
|
ares
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Zdravím vechny.Měl bych dotaz.Klimatizace funguje ale u dvakrát se mi stalo e najednou z chlazení začala mírně topit.Zatím se mi to stalo pouze dvakrát a druhý den u bylo ve o.k.Prostě jsem nechal nastartované auto se zaplou klima a po chvilce přestala chladit a poprvé se to stalo e jedna polovina chladila a druhá ne.Poradí někdo čím to je.Díky
Zdravím vechny.Měl bych dotaz.Klimatizace funguje ale u dvakrát se mi stalo e najednou z chlazení začala mírně topit.Zatím se mi to stalo pouze dvakrát a druhý den u bylo ve o.k.Prostě jsem nechal nastartované auto se zaplou klima a po chvilce přestala chladit a poprvé se to stalo e jedna polovina chladila a druhá ne.Poradí někdo čím to je.Díky
|
|
01.07.2012 16:13 -
|
2489265
|
|
flyteSVK
|
|
|
ares: mimoriadne oblubena chyba, viac tu: .link.
ares: mimoriadne oblubena chyba, viac tu: http://www.c5club.cz/clanky/uzivatelske-navody/navod-na-opravu-klimatizacie-c5-1-(2001-2004)
|
|
08.07.2012 17:11 -
|
2490769
|
|
macko253
|
Město: ilina, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Nazdar majstri.Neviete mi niekto poradi, prečo mi prestala fungova klíma u trojročného auta?Som laik
Nazdar majstri.Neviete mi niekto poradi, prečo mi prestala fungova klíma u trojročného auta?Som laik:-)
|
|
08.07.2012 17:59 -
|
2490780
|
|
Mamlas
|
|
|
Mozna by to chtelo trochu bliz popsat. Duvodu muze byt nekolik. Ventilator vnitrni ti funguje? Muze byt malo naplne v klime.
Mozna by to chtelo trochu bliz popsat. Duvodu muze byt nekolik. Ventilator vnitrni ti funguje? Muze byt malo naplne v klime.
|
|
09.07.2012 00:11 -
|
2490870
|
|
pista
|
Město: Slepčany, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 270 |
|
|
caute.V piatok som bol testnút klímu,lebo nejak u nechladila.Stav prázne.Potom test,výsledok deravý chladič klímy!Výmena+doplnenie 230eur.Chcem sa opýtat nemá niekto skúsenost s výmenou chladiča na 1.6HDI?Zvladnem to aj sám?Samozrejme,e bez naplnenia.50eur za výmenu sa mi zdá bit vela!dakujem
caute.V piatok som bol testnút klímu,lebo nejak u nechladila.Stav prázne.Potom test,výsledok deravý chladič klímy!Výmena+doplnenie 230eur.Chcem sa opýtat nemá niekto skúsenost s výmenou chladiča na 1.6HDI?Zvladnem to aj sám?Samozrejme,e bez naplnenia.50eur za výmenu sa mi zdá bit vela!dakujem:nevim
|
|
09.07.2012 00:13 -
|
2490871
|
|
jumep
|
|
|
odpojit prepad chladicu vody, odcvaknut ho zo steny hore, spustit dole, vybrat chladic klimy, ocistit od listia a bordelu, dat novy, poskladat
odpojit prepad chladicu vody, odcvaknut ho zo steny hore, spustit dole, vybrat chladic klimy, ocistit od listia a bordelu, dat novy, poskladat
|
|
09.07.2012 00:21 -
|
2490872
|
|
pista
|
Město: Slepčany, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 270 |
|
|
musím spustit vodu s chladiča?vdaka
musím spustit vodu s chladiča?vdaka
|
|
09.07.2012 09:35 -
|
2490887
|
|
jumep
|
|
|
nemusis, ak si spravis nejaky stupel alebo ten prepad odpojis z expansky a nechas dvihnuty dohora
nemusis, ak si spravis nejaky stupel alebo ten prepad odpojis z expansky a nechas dvihnuty dohora
|
|
20.07.2012 10:04 -
|
2493584
|
|
DrMarvin
|
|
|
Ahoj..chtel bych se optat....kde jsou u C5 I ty ventily na plneni klima?:=)dikes
Ahoj..chtel bych se optat....kde jsou u C5 I ty ventily na plneni klima?:=)dikes
|
|
20.07.2012 10:13 -
|
2493587
|
|
jumep
|
|
|
dole pri kompresore
dole pri kompresore
|
|
20.07.2012 10:15 -
|
2493589
|
|
DrMarvin
|
|
|
nekdo rika nahore, nekdo dole....uz nevim:=)ale meli by bejt na nich modra a cervena cepicka ne?:=)snad nebudou KO
nekdo rika nahore, nekdo dole....uz nevim:=)ale meli by bejt na nich modra a cervena cepicka ne?:=)snad nebudou KO:-(
|
|
20.07.2012 10:16 -
|
2493590
|
|
jumep
|
|
|
capica je cierna a cierna, facelift ich ma hore na firewalle
capica je cierna a cierna, facelift ich ma hore na firewalle
|
|
20.07.2012 10:21 -
|
2493592
|
|
DrMarvin
|
|
|
ok..jdu hledat cerny cepicky u cerpadla...snad najdu cerpadlo
kdyztak hodim foto
ok..jdu hledat cerny cepicky u cerpadla...snad najdu cerpadlo:D
kdyztak hodim foto
|
|
20.07.2012 12:18 -
|
2493630
|
|
DrMarvin
|
|
|
tak foto nemam...nasel jsem to v klidu...ale u ty slabsi hadicky co vede z cerpadla do chadice se mi zda ze je u cerpadla trochu volna,trochu se hybe....vadi to? asi jo co? kdyz ta druha je pevna jak zidovska vira.....klidne se vsadim ze to tim bude utikat
nevite jak to pritahnout nebo tak?:=)dikes
tak foto nemam...nasel jsem to v klidu...ale u ty slabsi hadicky co vede z cerpadla do chadice se mi zda ze je u cerpadla trochu volna,trochu se hybe....vadi to? asi jo co? kdyz ta druha je pevna jak zidovska vira.....klidne se vsadim ze to tim bude utikat:D
nevite jak to pritahnout nebo tak?:=)dikes
|
|
| |
|
|