| | |
04.05.2010 21:50 -
serizeni ostrikovacu
|
2344073
|
|
bubakkaja
|
|
|
Jdou nejak postelovat predni ostrikovace.Strikaji mi strasne dolu a nenasel jsem navod jak je zvednout?
Jdou nejak postelovat predni ostrikovace.Strikaji mi strasne dolu a nenasel jsem navod jak je zvednout?
|
|
14.03.2010 00:25 -
Seřízení ostřikovačů
|
1806577
|
|
svejk
|
|
|
Prosím poraďte jak natelovat směr stříkání na sklo. Snaivě sem si přinesl jehlu a hle oni tu nejsou ty dvě malé trysky jako u dřívějích aut. Tak jak na to?
Díky
Prosím poraďte jak natelovat směr stříkání na sklo. Snaivě sem si přinesl jehlu a hle oni tu nejsou ty dvě malé trysky jako u dřívějích aut. Tak jak na to?
Díky:-p
|
|
14.03.2010 00:27 -
Re: Seřízení ostřikovačů
|
1806578
|
|
jumep
|
|
|
Bohuzial, nijak .. ak to strieka zle, tak su len dve veci co s tym
1. motorcek - zodraty - nizky tlak - vymenit
2. trysky, citroen sam pise ze ak striekaju nizko na sklo, vymenit trysky ....
Bohuzial, nijak .. ak to strieka zle, tak su len dve veci co s tym
|
|
14.03.2010 00:29 -
|
1806579
|
|
jumep
|
|
|
aby som bol presny:
Při pouívání ostřikovače skla směřují trysky proud příli nízko na čelní sklo
1. ORIGINE
Nesprávná orientace trysek ostřikovače.
2. INTERVENTION APRES-VENTE
Namontovat nové trysky ostřikovače čelního skla. Jsou k dispozici jako náhradní díl s obj. č. 6438 L1.
Čas pro fakturaci 0.20 h.
aby som bol presny:
Při pouívání ostřikovače skla směřují trysky proud příli nízko na čelní sklo
1. ORIGINE
Nesprávná orientace trysek ostřikovače.
2. INTERVENTION APRES-VENTE
Namontovat nové trysky ostřikovače čelního skla. Jsou k dispozici jako náhradní díl s obj. č. 6438 L1.
Čas pro fakturaci 0.20 h.
|
|
14.03.2010 10:20 -
|
1806582
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
jumep napsal(a): Bohuzial, nijak .. ak to strieka zle, tak su len dve veci co s tym
Z vlastni zkusenosti musim konstatovat, ze toto neni jiste reseni. Jiz jsem vymenil jak cerpadlo, tak obe trysky, ale porad to strika na h...., stred skla zustava porad netknuty a vyjmecne se podari ze se nejaka voda naprasi ci dostane pomoci steracu kdyz stojim
.... asi pridam dalsy trysku doprostred
Z vlastni zkusenosti musim konstatovat, ze toto neni jiste reseni. Jiz jsem vymenil jak cerpadlo, tak obe trysky, ale porad to strika na h...., stred skla zustava porad netknuty a vyjmecne se podari ze se nejaka voda naprasi ci dostane pomoci steracu kdyz stojim :(
.... asi pridam dalsy trysku doprostred :-))))
|
|
14.03.2010 15:16 -
|
1806589
|
|
stano1
|
|
|
svejk napsal(a): Prosím poraďte jak natelovat směr stříkání na sklo. Snaivě sem si přinesl jehlu a hle oni tu nejsou ty dvě malé trysky jako u dřívějích aut. Tak jak na to?
Díky
zmen znacku vody do ostrekovacov,mne to pomohlo(ale tie som menil rtysky)
zmen znacku vody do ostrekovacov,mne to pomohlo(ale tie som menil rtysky)
|
|
14.03.2010 16:52 -
|
1806594
|
|
Darja
|
|
|
Značka vody nepomůe. Kdy to někam nestříká, tak sloení/značka/výrobce/konstelace hvězd asi nemá vliv.
alx: přesně jak ty ten trojúhelník si setřu, jen kdy stojím na místě.. na dálnici bezeance.
Značka vody nepomůe. Kdy to někam nestříká, tak sloení/značka/výrobce/konstelace hvězd asi nemá vliv.
alx: přesně jak ty ten trojúhelník si setřu, jen kdy stojím na místě.. na dálnici bezeance.
|
|
14.03.2010 17:45 -
|
1806600
|
|
del42sa
|
Město: Praha, Auto: | Počet příspěvků: 441 |
|
|
je to mrdka francouzská
je to mrdka francouzská :-)))):-p
|
|
14.03.2010 18:11 -
|
1806604
|
|
jumep
|
|
|
jo, mne na mieste ked stojim to spravy hmlu pred oknom a ta sa cela rozplesti na okne a to sa utre, ale za jazdy to vsetko odfukne, stred je pravda ze to moc nezatoto, ale vzdy mi stierace nejaku cast kvapaliny stiahnu dole
a priklanam sa k vode do ostrekovacov, je fakt ze aj na nej zalezi
najlepsia je destilovana voda ....
jo, mne na mieste ked stojim to spravy hmlu pred oknom a ta sa cela rozplesti na okne a to sa utre, ale za jazdy to vsetko odfukne, stred je pravda ze to moc nezatoto, ale vzdy mi stierace nejaku cast kvapaliny stiahnu dole
a priklanam sa k vode do ostrekovacov, je fakt ze aj na nej zalezi
najlepsia je destilovana voda ....
|
|
14.03.2010 20:45 -
|
1806620
|
|
jumep
|
|
|
myslel som to celkovo ...
myslel som to celkovo ...
|
|
14.03.2010 21:54 -
|
1806643
|
|
Darja
|
|
|
Ten trojúhelník neovlivní sloení směsi, kdy se tam nemá jak dostat.
Jinak nemám pocit, e by byl nějaký rozdíl mezi kvalitou stírání kapaliny od sheronu (ralley nebo hummer), sonaxu a nebo tesco. Jediné, co je pro ně důleité, je obsah ethanolu a glykolu, aby to nezamrzlo, tam se větinou lií od sebe různé značky.
C5 měla největí čelní sklo ve své třídě, a ten ostřik soudruzi ve Francii decentně podcenili. Jak říká alx, leda oupnout jetě jeden ostřikovač doprostřed
Ten trojúhelník neovlivní sloení směsi, kdy se tam nemá jak dostat.
Jinak nemám pocit, e by byl nějaký rozdíl mezi kvalitou stírání kapaliny od sheronu (ralley nebo hummer), sonaxu a nebo tesco. Jediné, co je pro ně důleité, je obsah ethanolu a glykolu, aby to nezamrzlo, tam se větinou lií od sebe různé značky.
C5 měla největí čelní sklo ve své třídě, a ten ostřik soudruzi ve Francii decentně podcenili. Jak říká alx, leda oupnout jetě jeden ostřikovač doprostřed :-)
|
|
04.05.2010 21:51 -
Re: serizeni ostrikovacu
|
2344074
|
|
Myák
|
Město: Tinov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 174 |
|
|
Ne nejdou.
Ne nejdou.
|
|
04.05.2010 21:53 -
|
2344076
|
|
jumep
|
|
|
bud mas motorcek vybehany, alebo trysky treba vymenit, uz sa to tu tiez riesilo, daju sa zostelovat len zadne na sedane
bud mas motorcek vybehany, alebo trysky treba vymenit, uz sa to tu tiez riesilo, daju sa zostelovat len zadne na sedane
|
|
04.05.2010 22:01 -
|
2344091
|
|
bubakkaja
|
|
|
Aha tak to je asi budu muset vymenit.Diky.Anebo motorek.Ten nekde mam.Snad.
On ma dva motorky,zvlast na predek a zvlast na zadek nebo je dvojity jako u treba Xantie samo ze s jinym stekrem?
Aha tak to je asi budu muset vymenit.Diky.Anebo motorek.Ten nekde mam.Snad.
On ma dva motorky,zvlast na predek a zvlast na zadek nebo je dvojity jako u treba Xantie samo ze s jinym stekrem?
|
|
04.05.2010 22:39 -
|
2344116
|
|
jumep
|
|
|
dvojity zo supatkom, ale steker netusim ci je rovnaky, skor nie .. (ale novy je za 350KC, takze neni moc nad cim uvazovat a mne vymena pomohla)
dvojity zo supatkom, ale steker netusim ci je rovnaky, skor nie .. (ale novy je za 350KC, takze neni moc nad cim uvazovat a mne vymena pomohla)
|
|
27.09.2010 15:03 -
|
2356871
|
|
gembo1
|
Město: Zilina, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 34 |
|
|
dotaz: kde najdem ten motorcek ostrekovaca ?
dotaz: kde najdem ten motorcek ostrekovaca ? :-(:-(:-(
|
|
27.09.2010 15:12 -
|
2356873
|
|
tief
|
|
|
v nadrzke pod prednym naraznikom ( nalavo pri pohlade do motora ... )
v nadrzke pod prednym naraznikom ( nalavo pri pohlade do motora ... )
|
|
27.09.2010 22:54 -
|
2356903
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
.link.
http://www.c5club.cz/showpic/technika/technika/810700
|
|
| |
|
|