| | |
07.05.2019 20:46 -
Re: Přední dveře nejdou otevřít
|
3221214
|
|
jumep
|
|
|
ono sa to moze prejavit zasa a kontroluj si ci sa ti to zamyka
tie zamky maju plastove vnutra, zoderu sa, zaschne tam vazelina / olej atd. a potom to nechodi ako ma
ono sa to moze prejavit zasa a kontroluj si ci sa ti to zamyka
tie zamky maju plastove vnutra, zoderu sa, zaschne tam vazelina / olej atd. a potom to nechodi ako ma
|
|
07.05.2019 21:00 -
|
3221228
|
|
.45acp
|
|
|
Budu to sledovat. Zamykání občas kontroluju. Ale na druhou stranu, občas se mi stane, e to někde zamknout zapomenu. A taky kdo by to kradl - "francouzský auto a navíc s takovým blbým podvozkem." Asi o tyto auta není na východě takový zájem jako o německý.
Budu to sledovat. Zamykání občas kontroluju. Ale na druhou stranu, občas se mi stane, e to někde zamknout zapomenu. A taky kdo by to kradl - "francouzský auto a navíc s takovým blbým podvozkem." Asi o tyto auta není na východě takový zájem jako o německý.
|
|
07.05.2019 21:03 -
|
3221233
|
|
jumep
|
|
|
to je jasne, ale obcas moze byt zaujem o ten nakup co je v aute napriklad
to je jasne, ale obcas moze byt zaujem o ten nakup co je v aute napriklad
|
|
01.12.2019 15:59 -
|
3249397
|
|
.45acp
|
|
|
Při podzimním ochlazení se mi závada opět vrátila. Zas mi po odemknutí nejdou z venku otevřít dveře u spolujezdce. Zevnitř to jde.
Co bych měl vyměnit, aby to zas normálně fungovalo? Těch součástek tam zas tolik není. Ale asi to bude horí s rozebíratelností. Na Citroenech eu jsem narazil na tohle: .link.
Mohlo by to vyřeit můj problém, nebo by to bylo jen vyhození peněz?
Při podzimním ochlazení se mi závada opět vrátila. Zas mi po odemknutí nejdou z venku otevřít dveře u spolujezdce. Zevnitř to jde.
Co bych měl vyměnit, aby to zas normálně fungovalo? Těch součástek tam zas tolik není. Ale asi to bude horí s rozebíratelností. Na Citroenech eu jsem narazil na tohle: https://www.citroeny.eu/karoserie-osvetleni-a-interier-4259/vnitrni-klika-prednich-pravych-dveri-pro-citroen-c5-9143h8.html
|
|
01.12.2019 16:14 -
|
3249399
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
nechapu jak muze nekdo rok resit vadnej zamek u ktereho je evidentni ,ze jeho funkcni obdobi je secteno
kup proste novej zamek a mas klid...
nechapu jak muze nekdo rok resit vadnej zamek u ktereho je evidentni ,ze jeho funkcni obdobi je secteno
kup proste novej zamek a mas klid...
|
|
01.12.2019 16:49 -
|
3249418
|
|
.45acp
|
|
|
Přiznávám, e jsem úplnej kretén, kterej věřil, e kdy to na jaře začalo chodit, e to bude dobrý.
Proto jsem se taky jako úplnej kretén v předchozím dotazu ptal, co teda mám koupit. Jestli je to ono, na co jsem dával odkaz. Prostě nejsem automechanik ani autodiag. Chápu, e odborníkům můou občas dotazy nás blbečku připadat triviální, ba přímo uráející.
Přiznávám, e jsem úplnej kretén, kterej věřil, e kdy to na jaře začalo chodit, e to bude dobrý.
Proto jsem se taky jako úplnej kretén v předchozím dotazu ptal, co teda mám koupit. Jestli je to ono, na co jsem dával odkaz. Prostě nejsem automechanik ani autodiag. Chápu, e odborníkům můou občas dotazy nás blbečku připadat triviální, ba přímo uráející.
|
|
01.12.2019 17:11 -
|
3249427
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
tvuj dusevni stav je mi celkem jedno
zamek stoji cca 3000 a dle vin si vyberes jestli mas superzamykani nebo ne..
tvuj dusevni stav je mi celkem jedno
zamek stoji cca 3000 a dle vin si vyberes jestli mas superzamykani nebo ne..
|
|
01.12.2019 17:17 -
|
3249430
|
|
Stanjard
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) | Počet příspěvků: 87 |
|
|
.45acp napsal(a): Při podzimním ochlazení se mi závada opět vrátila. Zas mi po odemknutí nejdou z venku otevřít dveře u spolujezdce. Zevnitř to jde.
Co bych měl vyměnit, aby to zas normálně fungovalo? Těch součástek tam zas tolik není. Ale asi to bude horí s rozebíratelností. Na Citroenech eu jsem narazil na tohle: .link.
Já to mám přesně naopak s otevíráním kufru. Kdy je chladno tak na tlačítko na kufru i dálkáči funguje dobře a normálně elektricky otevře. Jakmile je ale tepleji, tak po zmáčknutí tlačítka se kufr otevře, ale aby se rozjel motorek, tak musím kufr ručně trochu pootevřít a pak se "chytne" a jede normálně
Já to mám přesně naopak s otevíráním kufru. Kdy je chladno tak na tlačítko na kufru i dálkáči funguje dobře a normálně elektricky otevře. Jakmile je ale tepleji, tak po zmáčknutí tlačítka se kufr otevře, ale aby se rozjel motorek, tak musím kufr ručně trochu pootevřít a pak se "chytne" a jede normálně :-d
|
|
| |
|
|