| | |
22.11.2015 14:27 -
Re: Přední dveře nejdou otevřít
|
2890043
|
|
brixtr
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 191 |
|
|
celý jsem to tu pročetl a přidávám se s problemem.Přední pravy dveře se mi nechtějí odemknout ani DO ani klíčem.. narozdíl od vás to dělá jen kdy je zima.. kdy je auto pořadně zahřáty tak se odemknou..navíc je nemuu otevřít ani z venčí ani ze vnitř prostě jako by to celý zatuhlo..je to taky tím tahlem nebo v tom je něco jinyho?
celý jsem to tu pročetl a přidávám se s problemem.Přední pravy dveře se mi nechtějí odemknout ani DO ani klíčem.. narozdíl od vás to dělá jen kdy je zima.. kdy je auto pořadně zahřáty tak se odemknou..navíc je nemuu otevřít ani z venčí ani ze vnitř prostě jako by to celý zatuhlo..je to taky tím tahlem nebo v tom je něco jinyho?
|
|
22.11.2015 15:34 -
|
2890062
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Já bych tipoval KO zámek..
Já bych tipoval KO zámek.. ;)
|
|
22.11.2015 19:35 -
|
2890265
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Ano bude superzamykani a odchazi zamek, vymenit rychle nez to nepujde otevrit vubec. Jinak az to nejde otevrit tak pokuze vezsinou uz jen jedno. Sundat calouneni a zamek nahrat horkovzdusnou pistoli. Je to ale pakarna. Vymenit zavcasu.
Ano bude superzamykani a odchazi zamek, vymenit rychle nez to nepujde otevrit vubec. Jinak az to nejde otevrit tak pokuze vezsinou uz jen jedno. Sundat calouneni a zamek nahrat horkovzdusnou pistoli. Je to ale pakarna. Vymenit zavcasu.
|
|
22.11.2015 21:35 -
|
2890351
|
|
brixtr
|
|
|
tak sem dneska koupil wd40 jeliko mi u doel...take jetě se podivat po nějakym zamku... no dneska sem zkouel ruzny manevry a viml jsem si e kdy 3x po sobě rychle zatahnu za kliku ze vnitř tamknu a odemknu tak se odblokujou a vklidu je otevřu
tak sem dneska koupil wd40 jeliko mi u doel...take jetě se podivat po nějakym zamku... no dneska sem zkouel ruzny manevry a viml jsem si e kdy 3x po sobě rychle zatahnu za kliku ze vnitř tamknu a odemknu tak se odblokujou a vklidu je otevřu
|
|
23.11.2015 06:57 -
|
2890393
|
|
brixtr
|
|
|
tak snad se umoudří počasí gará bohuel nemám a v tomhle mraze by to nemuselo dopadnout dobře..
natěstí vechny věci na to mam i ten olej na icí stroje
tak snad se umoudří počasí gará bohuel nemám a v tomhle mraze by to nemuselo dopadnout dobře..
natěstí vechny věci na to mam i ten olej na icí stroje :D
|
|
04.04.2017 21:43 -
|
3056627
|
|
rrromek
|
Město: Ostrava, Auto: Peugeot 307 SW | Počet příspěvků: 76 |
|
|
Zdravím vechny, dnes jsem zkusil objednat v Citroenu táhlo pravých předních dveří ( 9151 T0 ). e prý není problém, ale za cca 3 hodiny mi volali, e je problém v tom, e musí objednat 10 ks. Já říkám, na co mi bude 10 táhel ? . Zase tak často to neodchází . Ale jeliko se tak trochu u znám s tím technikem za ty roky, tak e mi to objedná, ale e by bylo fajn, kdybych koupil aspoň 3 ks. Tak kdyby někdo potřeboval, tak budu mít navíc. Chcou 45 kč za kus.
Zdravím vechny, dnes jsem zkusil objednat v Citroenu táhlo pravých předních dveří ( 9151 T0 ). e prý není problém, ale za cca 3 hodiny mi volali, e je problém v tom, e musí objednat 10 ks. Já říkám, na co mi bude 10 táhel ? :-)))) . Zase tak často to neodchází :-d . Ale jeliko se tak trochu u znám s tím technikem za ty roky, tak e mi to objedná, ale e by bylo fajn, kdybych koupil aspoň 3 ks. Tak kdyby někdo potřeboval, tak budu mít navíc. Chcou 45 kč za kus.
|
|
03.12.2018 18:22 -
Spolujezdcovi dvere nelze otevrit, ostatni ano, central funkcni
|
3194638
|
|
Airwind
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 23 |
|
|
Zdravim chlapstvo. Googlil jsem, snazil se hledat na youtube.
Bohuzel bez vysledku. Tak zkusim zde....
C5 2.rada combi....
Central funkcni, zamknu, odemknu. Do vozu se dostanu vsemi dvermi, az na spolujezdcovi. Podle me tam vypadlo nejake tahlo, jelikoz ty dvere nejdou otevrit. Sundal bych tapeci dveri, ale jelikoz jsou ty dvere zavreny, nejde mi to. Vysrouboval jsem 2 torxy pod madlem a u kliky ( vnitrni) tapeci sedi jako pribyte. I z toho duvodu, ze jej vlastne drzi to, ze jsou dvere zavrene a zepredu jeste palubovka, takze ani neni prostor pro manipulaci.
Nejake typy, jak bych to mohl sundat a nervat nasilim a neposkodit to? Abych mohl kouknout na mechanismus?
Nemel nekdo podobny problem? Zamrzle to opravdu neni. Rano otevrit slo, cestou z prace uz ne :-/
Zdravim chlapstvo. Googlil jsem, snazil se hledat na youtube.
C5 2.rada combi....
Central funkcni, zamknu, odemknu. Do vozu se dostanu vsemi dvermi, az na spolujezdcovi. Podle me tam vypadlo nejake tahlo, jelikoz ty dvere nejdou otevrit. Sundal bych tapeci dveri, ale jelikoz jsou ty dvere zavreny, nejde mi to. Vysrouboval jsem 2 torxy pod madlem a u kliky ( vnitrni) tapeci sedi jako pribyte. I z toho duvodu, ze jej vlastne drzi to, ze jsou dvere zavrene a zepredu jeste palubovka, takze ani neni prostor pro manipulaci.
Nejake typy, jak bych to mohl sundat a nervat nasilim a neposkodit to? Abych mohl kouknout na mechanismus?
Nemel nekdo podobny problem? Zamrzle to opravdu neni. Rano otevrit slo, cestou z prace uz ne :-/
|
|
03.12.2018 19:05 -
|
3194640
|
|
jruze
|
|
|
Airwind napsal(a): Zdravim chlapstvo. Googlil jsem, snazil se hledat na youtube.
C5 2.rada combi....
Jednak je roubek jet pod klikou a po otevření dveří z boku pod zámkem. No a jinak u jsem to tu psal několikrát - ohřát zámek fenem,horkovzdukou (pomalu a pořádně prohřát zamek- chce to čas aby se prohřál pořádně ) potom to půjde . Demontovat zámek a rozpustit starou ztuhlou vazelínu,vyčistit zámek a namazat, nebo sehnat funkční jiný zámek.
Jednak je roubek jet pod klikou a po otevření dveří z boku pod zámkem. No a jinak u jsem to tu psal několikrát - ohřát zámek fenem,horkovzdukou (pomalu a pořádně prohřát zamek- chce to čas aby se prohřál pořádně ) potom to půjde . Demontovat zámek a rozpustit starou ztuhlou vazelínu,vyčistit zámek a namazat, nebo sehnat funkční jiný zámek.;-)
|
|
03.12.2018 19:16 -
|
3194642
|
|
Airwind
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 23 |
|
|
jruze napsal(a): Jednak je roubek jet pod klikou a po otevření dveří z boku pod zámkem. No a jinak u jsem to tu psal několikrát - ohřát zámek fenem,horkovzdukou (pomalu a pořádně prohřát zamek- chce to čas aby se prohřál pořádně ) potom to půjde . Demontovat zámek a rozpustit starou ztuhlou vazelínu,vyčistit zámek a namazat, nebo sehnat funkční jiný zámek.
Jak pisi, dvere mi nejdou vubec otevrit, takze nemam co demontovat pod zamkem z boku. A pod klikou taky demontovane. Nechci za to tapeci extremne tahat, abych to nevyrval a pak uz napevno nenasadil. No zkusim prohrat, ale nevim co, v klice z venku nemam zamek na klic, jen na strane ridice je zamek na klic
No budu si s tim hrat, nic jineho mi nezbyva
Jak pisi, dvere mi nejdou vubec otevrit, takze nemam co demontovat pod zamkem z boku. A pod klikou taky demontovane. Nechci za to tapeci extremne tahat, abych to nevyrval a pak uz napevno nenasadil. No zkusim prohrat, ale nevim co, v klice z venku nemam zamek na klic, jen na strane ridice je zamek na klic :-)
:-))))
No budu si s tim hrat, nic jineho mi nezbyva
|
|
03.12.2018 19:50 -
|
3194644
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
rekl bych ze zadne tahlo kvuli kteremu by jsi neotevrel dvere ve dverich neni...
rekl bych ze zadne tahlo kvuli kteremu by jsi neotevrel dvere ve dverich neni...
|
|
17.03.2019 17:42 -
|
3212045
|
|
.45acp
|
|
|
Tak mi taky po odemknutí (dálkou, klíčem jsem nezkouel) nejdou z venku otevřít spolujezdcovi dveře. Zevnitř to jde. Dalí otvírání u ale funguje i z venku. Zimou to asi nebude - dnes bylo téměř +20°C.
Tak mi taky po odemknutí (dálkou, klíčem jsem nezkouel) nejdou z venku otevřít spolujezdcovi dveře. Zevnitř to jde. Dalí otvírání u ale funguje i z venku. Zimou to asi nebude - dnes bylo téměř +20°C.
|
|
19.03.2019 16:43 -
|
3212328
|
|
.45acp
|
|
|
.45acp napsal(a): Tak mi taky po odemknutí (dálkou, klíčem jsem nezkouel) nejdou z venku otevřít spolujezdcovi dveře. Zevnitř to jde. Dalí otvírání u ale funguje i z venku. Zimou to asi nebude - dnes bylo téměř +20°C.
Tak ádný nápad? Dětská pojistka v předních dveřích, aspoň podle mě není. Nemůe být vypadlé nějaké táho, které po unolnění zatačí, ale u netáhne? Rád bych měl představu, co hledat, případně co a za kolik koupit, ne se v tom začnu hrabat. Dík.
Tak ádný nápad? Dětská pojistka v předních dveřích, aspoň podle mě není. Nemůe být vypadlé nějaké táho, které po unolnění zatačí, ale u netáhne? Rád bych měl představu, co hledat, případně co a za kolik koupit, ne se v tom začnu hrabat. Dík.
|
|
19.03.2019 16:57 -
|
3212342
|
|
ivanivan
|
|
|
Asi bych zkusil sundat tapec a kouknout na táhla. Je to zadarmo .
Asi bych zkusil sundat tapec a kouknout na táhla. Je to zadarmo :palec.
|
|
19.03.2019 17:09 -
|
3212346
|
|
.45acp
|
|
|
Zatím se mi v tom nechce vrtat naslepo. Počasí je dost nestálý, ale v sobotu u zas má být tepleji, tak to moná zkusím.
Zatím se mi v tom nechce vrtat naslepo. Počasí je dost nestálý, ale v sobotu u zas má být tepleji, tak to moná zkusím.
|
|
07.05.2019 20:21 -
|
3221204
|
|
jumep
|
|
|
ale tak to je uplne bezny problem zamkov
ale tak to je uplne bezny problem zamkov
|
|
07.05.2019 20:43 -
|
3221210
|
|
.45acp
|
|
|
Co je běný problém zámků nevím. Jen teda napíu jak to dopadlo.
Asi týden to stálo v garái, kde to nezamykám. Pak jsem vyjel ven, sundal tapec. Musím přiznat, e jsem byl překvapen tím, jak málo toho tam je (předtím jsem nikdy neměl centrál). Rukou jsem "zamrdlal" se vím, co mi připadalo pohyblivé, ale nic mi nepřipadalo patné. Proto jsem vyzkouel funkci jetě bez tapecu a normálně to fungovalo. I po sloení. A funguje to dodnes, co jsou u pomalu dva měsíce. Tak asi závada sama pominula, protoe nemám pocit, e bych něco opravil.
Co je běný problém zámků nevím. Jen teda napíu jak to dopadlo.
Asi týden to stálo v garái, kde to nezamykám. Pak jsem vyjel ven, sundal tapec. Musím přiznat, e jsem byl překvapen tím, jak málo toho tam je (předtím jsem nikdy neměl centrál). Rukou jsem "zamrdlal" se vím, co mi připadalo pohyblivé, ale nic mi nepřipadalo patné. Proto jsem vyzkouel funkci jetě bez tapecu a normálně to fungovalo. I po sloení. A funguje to dodnes, co jsou u pomalu dva měsíce. Tak asi závada sama pominula, protoe nemám pocit, e bych něco opravil.
|
|
| |
|
|