| | |
29.05.2011 19:13 -
Re: Záruka na rez kastle
|
2393122
|
|
jumep
|
|
|
ja som to strekol kupenymi origo spraymi, nie je to nejako vidiet ze to bolo robene, ak tak zblizka
neriesil som to nejako extra moc, pod ten plast treba dat pod tie sroby podlozky, dal som tam gumu vystrihnutu z duse bycikla
jo a odtien pekne sedi aj na tak starom aute, takze vytahanost farby od slnka by som nebral do uvahy, vzorkovnik sa nikdy netrafi tak ako origo lak
ja som to strekol kupenymi origo spraymi, nie je to nejako vidiet ze to bolo robene, ak tak zblizka
neriesil som to nejako extra moc, pod ten plast treba dat pod tie sroby podlozky, dal som tam gumu vystrihnutu z duse bycikla
jo a odtien pekne sedi aj na tak starom aute, takze vytahanost farby od slnka by som nebral do uvahy, vzorkovnik sa nikdy netrafi tak ako origo lak
|
|
29.05.2011 20:56 -
|
2393149
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
To co je pod litou osvětlení jsem odrbal a nastříkal zinkovým sprejem ... je stříbrnej skoro jako moje kára . Jde přelakovat , ale to jsem nemusel , protoe ten malinkej okraj co je přes ( litu ) tak není téměř vidět ( kdo to neví , nepozná )
To co je pod litou osvětlení jsem odrbal a nastříkal zinkovým sprejem ... je stříbrnej skoro jako moje kára . Jde přelakovat , ale to jsem nemusel , protoe ten malinkej okraj co je přes ( litu ) tak není téměř vidět ( kdo to neví , nepozná )
|
|
08.11.2011 15:59 -
|
2424097
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
u tu podloku někdo někde kupoval?
u tu podloku někdo někde kupoval?
|
|
08.11.2011 16:01 -
|
2424100
|
|
jumep
|
|
|
vystrihol som gumovu podlozku z duse a tu tam dal
vystrihol som gumovu podlozku z duse a tu tam dal
|
|
08.11.2011 19:06 -
|
2424142
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Jestli jsem se dobře díval, ozdobná lita je nacvaknutá ? Stačí tedy podebrat, a vycvaknout ? Pár puklinek tam mám... take řeit to budu chtít časem určitě.
Jestli jsem se dobře díval, ozdobná lita je nacvaknutá ? Stačí tedy podebrat, a vycvaknout ? Pár puklinek tam mám... take řeit to budu chtít časem určitě.
|
|
08.11.2011 19:31 -
|
2424146
|
|
amirinda
|
|
|
právě, e se to musí celé odroubovat.
právě, e se to musí celé odroubovat.
|
|
08.11.2011 21:05 -
|
2424174
|
|
Hanz 397
|
|
|
...taky jsem to řeil. Fotky mám na profilu v kategorii příznačně nazvané Rez na pátých dveřích... Dal bych sem link,ale jsem počítačovej negramot a nevím jak
.link.
...taky jsem to řeil. Fotky mám na profilu v kategorii příznačně nazvané Rez na pátých dveřích... Dal bych sem link,ale jsem počítačovej negramot a nevím jak:-(
http://www.c5club.cz/profiles/Hanz+397?kod=32&ids=Hanz_397&gal=28850374#pc
|
|
08.11.2011 21:16 -
|
2424178
|
|
amirinda
|
|
|
no teď otázka jestli po přebrouení a novém stříknutí má stále smysl ta podloka, miralon atd. to bych mohl vypodkládat půlku věc na autě, aby se náhodou neodřely
no teď otázka jestli po přebrouení a novém stříknutí má stále smysl ta podloka, miralon atd. to bych mohl vypodkládat půlku věc na autě, aby se náhodou neodřely :-)
|
|
08.11.2011 21:39 -
|
2424182
|
|
Hanz 397
|
|
|
Je fakt,e rodiče měli podobnej problém na tenkrát dva roky starý C3 pod zadními světly. Ale jinak si myslím,e to soudruzi z Francie mají celkem vychytaný. Ale ne vdy se vechno povede,no
Je fakt,e rodiče měli podobnej problém na tenkrát dva roky starý C3 pod zadními světly. Ale jinak si myslím,e to soudruzi z Francie mají celkem vychytaný. Ale ne vdy se vechno povede,no;-)
|
|
08.11.2011 21:47 -
|
2424184
|
|
amirinda
|
|
|
no právě, letos jsem to poopravil přebrouením a zatřením a na léto plánuju nechat přestříkat, tak jestli i potom dávat nějakej miralon atd...?
no právě, letos jsem to poopravil přebrouením a zatřením a na léto plánuju nechat přestříkat, tak jestli i potom dávat nějakej miralon atd...?
|
|
08.11.2011 22:02 -
|
2424193
|
|
Hanz 397
|
|
|
Já myslím,e je určitě lepí tam něco dát. Kdy opraví následky a neodstraní příčiny,tak se ti to tam dřív,nebo později objeví znova.
Já myslím,e je určitě lepí tam něco dát. Kdy opraví následky a neodstraní příčiny,tak se ti to tam dřív,nebo později objeví znova.
|
|
08.11.2011 22:42 -
|
2424202
|
|
jumep
|
|
|
presne, podlozky su prva vec co tam treba, striekanie je len oprava nasledku
pricina je proste to ze sa ten plast opiera o kastli a pri vybraciach a otvarani kufra atd zadiera postupne do plechu az predere farbu a nasledne aj pozink a zacne to kvitnut
presne, podlozky su prva vec co tam treba, striekanie je len oprava nasledku
pricina je proste to ze sa ten plast opiera o kastli a pri vybraciach a otvarani kufra atd zadiera postupne do plechu az predere farbu a nasledne aj pozink a zacne to kvitnut
|
|
26.06.2012 23:15 -
Koroze :-(
|
2488075
|
|
Mirrra
|
|
|
Váení nemilá věc, objevil jsem na PP dveřích puchejř a pod ozdobnou litou hnědý fleky, nemůu se nikde dohrabat kolik a jestli dává fabrika záruku na prorezavění kastle, na to e má 4 roky je to kurfa brzo ne?
Váení nemilá věc, objevil jsem na PP dveřích puchejř a pod ozdobnou litou hnědý fleky, nemůu se nikde dohrabat kolik a jestli dává fabrika záruku na prorezavění kastle, na to e má 4 roky je to kurfa brzo ne?
|
|
26.06.2012 23:49 -
|
2488091
|
|
Mirrra
|
|
|
No, a mě se objevil puchejř na pravých předních dveřích na 4 roky starým emíkovi, garančky byly ale dosud páchaný v Holandsku,take na firemní záruku asi nemam nároka...ve Francárii asi neznaj pozink na kastle...
No, a mě se objevil puchejř na pravých předních dveřích na 4 roky starým emíkovi, garančky byly ale dosud páchaný v Holandsku,take na firemní záruku asi nemam nároka...ve Francárii asi neznaj pozink na kastle... :-(
|
|
26.06.2012 23:51 -
|
2488093
|
|
jumep
|
|
|
skor ci to nebolo tukle
skor ci to nebolo tukle
|
|
27.06.2012 20:59 -
Re: Koroze :-(
|
2488300
|
|
Hanz 397
|
|
|
Ale jestli to bylo opravovaný a nedokáe jim,e v autorizáku,tak se na to můe rovnou...
Neviml jsem si-přesune mě,pls,někdo do patřičné dráky...? Dííík
Ale jestli to bylo opravovaný a nedokáe jim,e v autorizáku,tak se na to můe rovnou...
Neviml jsem si-přesune mě,pls,někdo do patřičné dráky...? Dííík
|
|
| |
|
|