| | |
01.02.2013 22:17 -
Re: Čelní sklo / C5
|
2543661
|
|
jumep
|
|
|
myslis take ze torpedo neslo dole a ked som ho vydoloval ta po pol hodine strelilo sklo?
myslis take ze torpedo neslo dole a ked som ho vydoloval ta po pol hodine strelilo sklo?
|
|
28.02.2013 22:43 -
|
2552689
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Tak u to mám taky za sebou, v sobotu při návratu z dovolené jsem chytil nějaký kamínek vedle sloupku řidiče a prasklo to a do kraje.
Ve středu mi sklo vyměnili, původní bylo Pilkinkton, teď tam mám Guardian .link. - ani jsem netuil e pro Citroeny dělá i někdo jiný ne Sekurit a Pilkinkton.
Cena celkem 12500,- z toho 2500,- lo bohuel z vlasní peněenky. Ale zase bez starostí - servis byl smluvní partner pojiovny a mám to 5 minut pěky z práce.
Tak u to mám taky za sebou, v sobotu při návratu z dovolené jsem chytil nějaký kamínek vedle sloupku řidiče a prasklo to a do kraje.
Ve středu mi sklo vyměnili, původní bylo Pilkinkton, teď tam mám Guardian http://www.guardian.com/GuardianAutomotive/Products/AutomotiveGlass/index.htm - ani jsem netuil e pro Citroeny dělá i někdo jiný ne Sekurit a Pilkinkton.
Cena celkem 12500,- z toho 2500,- lo bohuel z vlasní peněenky. Ale zase bez starostí - servis byl smluvní partner pojiovny a mám to 5 minut pěky z práce.
|
|
01.03.2013 12:21 -
|
2552779
|
|
operatorXM
|
Město: Hrotovice, Auto: Citroen C6 2.7 HDi | Počet příspěvků: 138 |
|
|
Jsem po výměně čelního skla X7 v Citroenu, cena 16395,- Kč
Jsem po výměně čelního skla X7 v Citroenu, cena 16395,- Kč
|
|
06.05.2013 19:18 -
|
2576537
|
|
Katan
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 241 |
|
|
Kolik stojí výměna neoriginálního skla? Co nejlevnějí řeení. Nejlépe v Olomouci, ale jsem ochotný na výměnu dojet.
Kolik stojí výměna neoriginálního skla? Co nejlevnějí řeení. Nejlépe v Olomouci, ale jsem ochotný na výměnu dojet.
|
|
06.05.2013 21:05 -
|
2576595
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Tak dneska sem chytil té kamínek od náklaďáku,po telefonu s autosklenářem i s prací desítku,zítra tam jedu domluvit podrobnosti,je to s deovím a světelným senzorem,jsem zvědav,coje to za značku,zítra dam vědět,jak jsem dopadl
Tak dneska sem chytil té kamínek od náklaďáku,po telefonu s autosklenářem i s prací desítku,zítra tam jedu domluvit podrobnosti,je to s deovím a světelným senzorem,jsem zvědav,coje to za značku,zítra dam vědět,jak jsem dopadl:nevim
|
|
06.05.2013 21:11 -
|
2576596
|
|
Katan
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 241 |
|
|
Sklo jsem nael za 5tis nové .link. , jetě někoho kdo ho za pár korun vymění na autě.
Sklo jsem nael za 5tis nové http://www.profidily.cz/nahradni-dily-citroen_c5_1866/celni-sklo-78453.html , jetě někoho kdo ho za pár korun vymění na autě.
|
|
06.05.2013 21:22 -
|
2576600
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
To by lo,já to mám přes pojiovnu,akorát to vychází na těch 10 000,vechno za mě vyřídí autosklenář,kdybych mu donesl sklo své,asi by neměnil,pojiovna by to asi také nezaplatila
To by lo,já to mám přes pojiovnu,akorát to vychází na těch 10 000,vechno za mě vyřídí autosklenář,kdybych mu donesl sklo své,asi by neměnil,pojiovna by to asi také nezaplatila
|
|
06.05.2013 22:21 -
|
2576626
|
|
Hanz 397
|
|
|
.link.
Tohle jsem kupoval za cca 3500,ale u bych ho tam nedal...Ale jako nouzovka dobrý.
http://ecat.elit.cz/product/celni-cire-senzor-sungate-odrazi-teplo-%5B01-%5D/JlJFRlBBR0U9QXJ0aWNsZUJyb3dzZXImVE5WPTMzMTR8LTMyNjExfC0zMjYxMHw1JlRUPWNhciZWZWhpY2xlSUQ9MTMwNzEmVmVoaWNsZVR5cGVJRD0xJlBhcnREZXRhaWxJRD1BR0UgMjcyN0FDQ01WMUI=
Tohle jsem kupoval za cca 3500,ale u bych ho tam nedal...Ale jako nouzovka dobrý.
|
|
06.05.2013 22:44 -
|
2576632
|
|
63zdenda
|
|
|
Zítra dám vědět,jak jsem v Lípě na tom Svárově dopadl,před nějakým časem mi tam měnil na peugeotu také čelní,kdy zjistil,e nemám pojistku,tak mi udělal velmi slunou cenu,kadopádně zítra budu chytřejí a hned dám vědět
Zítra dám vědět,jak jsem v Lípě na tom Svárově dopadl,před nějakým časem mi tam měnil na peugeotu také čelní,kdy zjistil,e nemám pojistku,tak mi udělal velmi slunou cenu,kadopádně zítra budu chytřejí a hned dám vědět
|
|
06.05.2013 23:04 -
|
2576640
|
|
63zdenda
|
|
|
Je to se vím vudy,tedy i s prací,vyřídí i pojiovnu,auto pouze přivezu a asi po 5ti hodinách odvezu,zítra budu vědět značku toho skla,jinak ceny tmelu,lepidla,demontá a já nevim čeho veho samozřejmě neznám,kdy se vejdu do tý desítky,co dá pojiovna,tak to dál neřeím
Je to se vím vudy,tedy i s prací,vyřídí i pojiovnu,auto pouze přivezu a asi po 5ti hodinách odvezu,zítra budu vědět značku toho skla,jinak ceny tmelu,lepidla,demontá a já nevim čeho veho samozřejmě neznám,kdy se vejdu do tý desítky,co dá pojiovna,tak to dál neřeím:-d
|
|
06.05.2013 23:19 -
|
2576646
|
|
jruze
|
|
|
63zdenda napsal(a): Je to se vím vudy,tedy i s prací,vyřídí i pojiovnu,auto pouze přivezu a asi po 5ti hodinách odvezu,zítra budu vědět značku toho skla,jinak ceny tmelu,lepidla,demontá a já nevim čeho veho samozřejmě neznám,kdy se vejdu do tý desítky,co dá pojiovna,tak to dál neřeím
Ta cena je za origo + mat. + práce (pro mne) a za 5 hod ? to je super a na to e ta rychlo guma není to pravé ořechové. - jinak to má stát tuím do vyzrání 12 hodin na rovině,musí se auto nechat prohřát(srovnat teplotu s okolím včetně skla) a potom lepit nové okno.(no a kdy odečtu přípravu do fáze lepení tak je doba zrání + - 3.hodiny)
Ta cena je za origo + mat. + práce (pro mne) a za 5 hod ? to je super a na to e ta rychlo guma není to pravé ořechové. - jinak to má stát tuím do vyzrání 12 hodin na rovině,musí se auto nechat prohřát(srovnat teplotu s okolím včetně skla) a potom lepit nové okno.(no a kdy odečtu přípravu do fáze lepení tak je doba zrání + - 3.hodiny)
|
|
06.05.2013 23:33 -
|
2576651
|
|
63zdenda
|
|
|
Určitě má pravdu,zde hovoří skuenosti,kdy mi to tento člověk měnil na peogeotu,auto mi dal po5ti hodinách se slovi domu,a nechat stat do druhého dne na rovině,sklo to vydrelo dalí 2 roky,ne jsem ho prodal,dával jsem pouze na jeho radu,tenkrat to ve vydrelo,kdytak dává záruku
Určitě má pravdu,zde hovoří skuenosti,kdy mi to tento člověk měnil na peogeotu,auto mi dal po5ti hodinách se slovi domu,a nechat stat do druhého dne na rovině,sklo to vydrelo dalí 2 roky,ne jsem ho prodal,dával jsem pouze na jeho radu,tenkrat to ve vydrelo,kdytak dává záruku
|
|
07.05.2013 09:33 -
|
2576675
|
|
gull
|
|
|
Já jsem si před pojitěním zjioval u sklenáře jak jsou cenově skla a bylo mi řečeno, e na C5 nemám počítat s druhovýrobou, e ta kvalita stojí za prd, myslím e ty levnějí nejsou solární, tak jsem si připlatil pojitění:1500,- na rok, koda do 25.000,- na vechny skla. A před 3 týdnama jsem se nemusel o nic starat, jen podepsat plnou moc a na druhý den odvést vyměněné. Akorát mě překvapili e asi neznají fintu s páčkou stěračů, pt jsem si po dvou dnech viml, e mám trochu odřenou kapotu od levého ramena, ale moná u jsem to měl předtím, jen jsem si toho neviml.
Já jsem si před pojitěním zjioval u sklenáře jak jsou cenově skla a bylo mi řečeno, e na C5 nemám počítat s druhovýrobou, e ta kvalita stojí za prd, myslím e ty levnějí nejsou solární, tak jsem si připlatil pojitění:1500,- na rok, koda do 25.000,- na vechny skla. A před 3 týdnama jsem se nemusel o nic starat, jen podepsat plnou moc a na druhý den odvést vyměněné. Akorát mě překvapili e asi neznají fintu s páčkou stěračů, pt jsem si po dvou dnech viml, e mám trochu odřenou kapotu od levého ramena, ale moná u jsem to měl předtím, jen jsem si toho neviml.:nevim
|
|
07.05.2013 15:12 -
|
2576732
|
|
Darja
|
|
|
já platila pojistku na 15tis.... kdy jsem zjistila, e si koupím originál + práce + lepidlo za 10tis, pojistku jsem sníila (aterm, vechna čidla)...
já platila pojistku na 15tis.... kdy jsem zjistila, e si koupím originál + práce + lepidlo za 10tis, pojistku jsem sníila (aterm, vechna čidla)...
|
|
07.05.2013 18:40 -
|
2576865
|
|
63zdenda
|
|
|
Vrátil jsem se od autosklenáře,pouívá pouze značková skla-Pilkington a securit,stěrače sundavá stahovákem,lepí lepidlem,nikoli tmelem,jedno sklo mi u dělal,tudí vím,jakou práci odvádí,má dlouholetou praxi,na pátek má objednaného likvidátora a následně ho bude měnit,sklo se vemi senzory,reflexivní,prostě orginál bez loga citronu s prací 9 500,- kč
Vrátil jsem se od autosklenáře,pouívá pouze značková skla-Pilkington a securit,stěrače sundavá stahovákem,lepí lepidlem,nikoli tmelem,jedno sklo mi u dělal,tudí vím,jakou práci odvádí,má dlouholetou praxi,na pátek má objednaného likvidátora a následně ho bude měnit,sklo se vemi senzory,reflexivní,prostě orginál bez loga citronu s prací 9 500,- kč:-))))
|
|
07.05.2013 19:05 -
|
2576902
|
|
jruze
|
|
|
63zdenda napsal(a): Vrátil jsem se od autosklenáře,pouívá pouze značková skla-Pilkington a securit,stěrače sundavá stahovákem,lepí lepidlem,nikoli tmelem,jedno sklo mi u dělal,tudí vím,jakou práci odvádí,má dlouholetou praxi,na pátek má objednaného likvidátora a následně ho bude měnit,sklo se vemi senzory,reflexivní,prostě orginál bez loga citronu s prací 9 500,- kč
To není patné - jen mne zarazilo po třech hodinách jízda a a potom dozrání a tmel - vdy je nebo by mělo být origo lepidlo na autoskla(nafotím)
To není patné - jen mne zarazilo po třech hodinách jízda a a potom dozrání a tmel - vdy je nebo by mělo být origo lepidlo na autoskla(nafotím)
|
|
07.05.2013 19:17 -
|
2576914
|
|
63zdenda
|
|
|
Asi jsem se upsal s tim tmelem,pouívá origo lepidlo,minule po lepení a skončení prací,3 hodiny v klidu,pak mi ho předal se slovy domů,za jízdy ádné skotačení,dat na rovinu a nechat v klidu do druhého dne,koneckonců v sobotu ohodnotí
Asi jsem se upsal s tim tmelem,pouívá origo lepidlo,minule po lepení a skončení prací,3 hodiny v klidu,pak mi ho předal se slovy domů,za jízdy ádné skotačení,dat na rovinu a nechat v klidu do druhého dne,koneckonců v sobotu ohodnotí
|
|
| |
|
|