| | |
04.09.2011 20:23 -
Re: Čelní sklo / C5
|
2411847
|
|
jumep
|
|
|
90% tych aut ma atermicke celne sklo (podla citroenu kazde auto s klimou)
90% tych aut ma atermicke celne sklo (podla citroenu kazde auto s klimou)
|
|
04.09.2011 23:00 -
|
2411913
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
fastarrow napsal(a): Já bych se chtěl zeptat coby nováček (chci si pořídit C5), jestli atermické sklo měla kadá C5? Nebo jen některé druhy? To poznám jen podle toho, e je do fialova nebo to poznám jetě jinak? Díky.
U atermickeho skla jsou vpravo a vlevo od vnitrniho zpetneho zrcatka plochy ve velikosti cca kreditni karty, kde atermnicka vrstva neni. Je to kvuli ruznym bezdratovym zarizenim, nejcasteji mytne systemy apod.
Takze pokud tam takoveto pochy uvidis, je to atermicke sklo, pokud ne, je obycejne
U atermickeho skla jsou vpravo a vlevo od vnitrniho zpetneho zrcatka plochy ve velikosti cca kreditni karty, kde atermnicka vrstva neni. Je to kvuli ruznym bezdratovym zarizenim, nejcasteji mytne systemy apod.
Takze pokud tam takoveto pochy uvidis, je to atermicke sklo, pokud ne, je obycejne
|
|
24.05.2012 08:19 -
|
2480529
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
To asi niesu realne ceny čelného skla,dostal som uter a je fuč .link.
To asi niesu realne ceny čelného skla,dostal som uter a je fuč:-( http://www.autosklo-servis.sk/e-shop/citroen/c5/
|
|
24.05.2012 09:39 -
|
2480535
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
no pokud ho nemá připojitěné tak je to na ...
no pokud ho nemá připojitěné tak je to na ...
|
|
24.05.2012 12:23 -
|
2480545
|
|
ladav
|
Město: Praha 21, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 42 |
|
|
Před cca 3 lety jsem platil v Praze za výměnu skla 14.700,- - atermické, oba senzory. Natěstí mám pojistku na 15.000....
Před cca 3 lety jsem platil v Praze za výměnu skla 14.700,- - atermické, oba senzory. Natěstí mám pojistku na 15.000....
|
|
24.05.2012 13:33 -
|
2480549
|
|
jumep
|
|
|
u nas taka vymozenost ako poistenie celneho skla neni, maximalne tak havarijka kde samozrejme vyssia spoluucast ako cena okna
osobne som si tiez nechal nahodit neorigo sklo a uz nikdy viac, ked bude na vymenu zanadavam si ale pojde tam origo sklo z citroenu
u nas taka vymozenost ako poistenie celneho skla neni, maximalne tak havarijka kde samozrejme vyssia spoluucast ako cena okna
osobne som si tiez nechal nahodit neorigo sklo a uz nikdy viac, ked bude na vymenu zanadavam si ale pojde tam origo sklo z citroenu
|
|
24.05.2012 19:16 -
|
2480599
|
|
máca
|
|
|
já jsem nechávala měnit čelní sklo loni z jara na C5 I- také na připojitění a stálo to necelých 14tisíc se spoluúčastí.Pojistku jsem měla na 15000Kč. Dělali mi to v autor.servisu a pojistka byla u Directu.
já jsem nechávala měnit čelní sklo loni z jara na C5 I- také na připojitění a stálo to necelých 14tisíc se spoluúčastí.Pojistku jsem měla na 15000Kč. Dělali mi to v autor.servisu a pojistka byla u Directu.
|
|
24.05.2012 22:18 -
|
2480630
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
ja mám dotaz, extra pojistku nemám, ani havarijní, co kdy mi přede mnou jedoucí auto rozbije - pokodí čelní sklo. A toto pokození bude zachyceno palubní kamerou včetně RZ vozidla, datumu a času??
ja mám dotaz, extra pojistku nemám, ani havarijní, co kdy mi přede mnou jedoucí auto rozbije - pokodí čelní sklo. A toto pokození bude zachyceno palubní kamerou včetně RZ vozidla, datumu a času?? ;-)
|
|
24.05.2012 22:30 -
|
2480631
|
|
Hanz 397
|
|
|
Policie? Ale myslím,e spí ne... . Mě jednou takhle,bez kamery,rozbil sklo na zákazníkově autě přede mnou jedoucí kamion,volal jsem to hned do práce,tam volali na policii a ti jim řekli,e ho mám zkusit zastavit a domluvit se s ním... Tak jsme to neřeili a stejně se to udělalo se zákazníkovi pojistky bez spoluúčasti. Nedovedu si stejně představit,jak se Z4 zastavuju rozjetej maďarskej kamion A pak se sní m jetě domluvit...
Policie? Ale myslím,e spí ne... :-(. Mě jednou takhle,bez kamery,rozbil sklo na zákazníkově autě přede mnou jedoucí kamion,volal jsem to hned do práce,tam volali na policii a ti jim řekli,e ho mám zkusit zastavit a domluvit se s ním... Tak jsme to neřeili a stejně se to udělalo se zákazníkovi pojistky bez spoluúčasti. Nedovedu si stejně představit,jak se Z4 zastavuju rozjetej maďarskej kamion ;-) A pak se sní m jetě domluvit...:-d
|
|
24.05.2012 22:37 -
|
2480635
|
|
jumep
|
|
|
jeden znamy tak zastavoval kamion ktory mu tasol okno sposobom ze mu blikal, ukazoval, ten to ignoroval, tak vytiahol puzdro s pistolu a ukazal nan a potom ze nech zastavi, tak zastavil a potom sa dohodli ...
kazdopadne na slovensku nemame moznost pripoistenia skla, jedine k havarijnej poistke
jeden znamy tak zastavoval kamion ktory mu tasol okno sposobom ze mu blikal, ukazoval, ten to ignoroval, tak vytiahol puzdro s pistolu a ukazal nan a potom ze nech zastavi, tak zastavil a potom sa dohodli ...
kazdopadne na slovensku nemame moznost pripoistenia skla, jedine k havarijnej poistke
|
|
25.05.2012 08:40 -
|
2480652
|
|
zico
|
|
|
jumep napsal(a): jeden znamy tak zastavoval kamion ktory mu tasol okno sposobom ze mu blikal, ukazoval, ten to ignoroval, tak vytiahol puzdro s pistolu a ukazal nan a potom ze nech zastavi, tak zastavil a potom sa dohodli ... kazdopadne na slovensku nemame moznost pripoistenia skla, jedine k havarijnej poistke
Opravujem Jumepa: na Slovensku JE mozne samostatne poistenie celneho skla. V sucasnosti to riesime cez Wustenrot, Kooperativu .. a este cez jeden diskutabilny produkt Autoskla Hornet.
jeden znamy tak zastavoval kamion ktory mu tasol okno sposobom ze mu blikal, ukazoval, ten to ignoroval, tak vytiahol puzdro s pistolu a ukazal nan a potom ze nech zastavi, tak zastavil a potom sa dohodli ... kazdopadne na slovensku nemame moznost pripoistenia skla, jedine k havarijnej poistke
Opravujem Jumepa: na Slovensku JE mozne samostatne poistenie celneho skla. V sucasnosti to riesime cez Wustenrot, Kooperativu .. a este cez jeden diskutabilny produkt Autoskla Hornet.
|
|
05.06.2012 17:15 -
|
2482661
|
|
peat
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Tak u jsem díky kamínkům také dospěl k výměně předního okna. Mám připojitění čelního okna a pojiovna mě poslala do Autosklo Novodvorská. Dnes dopoledne jsem tam byl a nafotili přední sklo a e to rovnou vymění a odpoledne si pro to můu přijít skla prý pouívají Sekurit. Kdy jsem řekl, e chci orignál tak řekli, e jsou stejná a ten rychlý přístup ve mě nebudí důvěru a cena 12,5k Kč je skoro stejná jako v autorizovaném servisu. Máte někdo zkuenost s Autosklem Novodvorská nebo je lepí rovnou se obrátit na Citroen? Díky
Tak u jsem díky kamínkům také dospěl k výměně předního okna. Mám připojitění čelního okna a pojiovna mě poslala do Autosklo Novodvorská. Dnes dopoledne jsem tam byl a nafotili přední sklo a e to rovnou vymění a odpoledne si pro to můu přijít skla prý pouívají Sekurit. Kdy jsem řekl, e chci orignál tak řekli, e jsou stejná a ten rychlý přístup ve mě nebudí důvěru a cena 12,5k Kč je skoro stejná jako v autorizovaném servisu. Máte někdo zkuenost s Autosklem Novodvorská nebo je lepí rovnou se obrátit na Citroen? Díky
|
|
05.06.2012 17:19 -
|
2482663
|
|
jumep
|
|
|
sekurit je pokial viem original (sa pozri na znacku co na nom mas)
otazka je ci sa da verit tym lepidlam ze zaschnu za par hodin ....
sekurit je pokial viem original (sa pozri na znacku co na nom mas)
otazka je ci sa da verit tym lepidlam ze zaschnu za par hodin ....
|
|
05.06.2012 18:57 -
|
2482706
|
|
MS02
|
Město: Pha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 230 |
|
|
Tak nez nezname autosklo na Novodvorske, sel bych rovnou o kousek vedle do citroenu ve Vzdusne. Uz mi ho tam take menili
Tak nez nezname autosklo na Novodvorske, sel bych rovnou o kousek vedle do citroenu ve Vzdusne. Uz mi ho tam take menili ;-)
|
|
05.06.2012 20:08 -
|
2482719
|
|
peat
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 9 |
|
|
u Bartuňka ve Vzduný jsem se u ptal do Autoskla mě poslala pojiovna tak doufam e si po zpracování pojistné události budu moci vybrat
u Bartuňka ve Vzduný jsem se u ptal do Autoskla mě poslala pojiovna tak doufam e si po zpracování pojistné události budu moci vybrat
|
|
05.06.2012 20:45 -
|
2482728
|
|
Hanz 397
|
|
|
Sekurit je originál. Rozhodně lepí,ne Pilkington . A pokud to autosklo je smluvní partner tý pojiovny,tak to moná bude mít bez spoluúčasti(některý to tak mají). To "rychleschnoucí"lepidlo je jiná věc. Kdy jsme před X lety začali lepit skla,tak se s autem nesmělo 5 hodin hýbat...dělám to tak dodnes,i kdy taky prej tyhle zázračný lepidla pouíváme...
Sekurit je originál. Rozhodně lepí,ne Pilkington :-( . A pokud to autosklo je smluvní partner tý pojiovny,tak to moná bude mít bez spoluúčasti(některý to tak mají). To "rychleschnoucí"lepidlo je jiná věc. Kdy jsme před X lety začali lepit skla,tak se s autem nesmělo 5 hodin hýbat...dělám to tak dodnes,i kdy taky prej tyhle zázračný lepidla pouíváme...
|
|
05.06.2012 21:04 -
|
2482731
|
|
MS02
|
Město: Pha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 230 |
|
|
Pokud mas sklo pojisteny, pojistovna ti proplati opravu na obou mistech. Nemuze te nutit do nejakeho jejich preferovaneho servisu, takze kdyz sahnes po autorizovanem, vyjde to stejne. Resp. mozna bude rozdil v tom, ze u jejich servisu na zacatku nezaplatis vubec nic a odjedes, kdezto autorizaku to zaplatis a pojistovna ti to nasledne posle na ucet (rychlejsi nez ty jejich kryci dopisy...)
Pokud mas sklo pojisteny, pojistovna ti proplati opravu na obou mistech. Nemuze te nutit do nejakeho jejich preferovaneho servisu, takze kdyz sahnes po autorizovanem, vyjde to stejne. Resp. mozna bude rozdil v tom, ze u jejich servisu na zacatku nezaplatis vubec nic a odjedes, kdezto autorizaku to zaplatis a pojistovna ti to nasledne posle na ucet (rychlejsi nez ty jejich kryci dopisy...)
|
|
08.06.2012 14:37 -
|
2483002
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
Tak predné sklo vymenené origo v citroene zaplatené cez zákonnú poistku a na moje počudovanie aj z krycím listom faktura aj z prácou 439. A ete som zabudolauto mi vrátili umyté a povysávané.
Tak predné sklo vymenené:-) origo v citroene zaplatené cez zákonnú poistku a na moje počudovanie aj z krycím listom:-o faktura aj z prácou 439. A ete som zabudolauto mi vrátili umyté a povysávané.
|
|
| |
|
|