| | |
18.07.2011 22:36 -
Re: Čelní sklo / C5
|
2402151
|
|
stejskli
|
|
|
amirinda napsal(a): spí, jestli se s tím dá vůbec jezdit, něco jsem slyel, e pokud je to v zorném poli(dosah stěraču) tak je patně
No v zorným poli to rozhodně je, a přímo uprostřed - ale co se myslí tím "dá jezdit"? Já s tím při řízení ádnej problém nemám, ale nevím co policajti, zvlá kdy mě ten samej uvidí u nás na malým městě dvakrát po sobě...
spí, jestli se s tím dá vůbec jezdit, něco jsem slyel, e pokud je to v zorném poli(dosah stěraču) tak je patně :-(
No v zorným poli to rozhodně je, a přímo uprostřed - ale co se myslí tím "dá jezdit"? Já s tím při řízení ádnej problém nemám, ale nevím co policajti, zvlá kdy mě ten samej uvidí u nás na malým městě dvakrát po sobě...
|
|
18.07.2011 22:38 -
|
2402153
|
|
jumep
|
|
|
bohuzial to treba poriesit vymenou
stava sa to pokial sa dava dole ten plast co je tam nasadeny, ze po nasadeni sa tam dostane nejaka spina a praskne to
sklo je dvojvrstve a praska len vrchna vrstva, neni to nebezpecne, ale policajt ti moze zobrat papiere
bohuzial to treba poriesit vymenou
stava sa to pokial sa dava dole ten plast co je tam nasadeny, ze po nasadeni sa tam dostane nejaka spina a praskne to
sklo je dvojvrstve a praska len vrchna vrstva, neni to nebezpecne, ale policajt ti moze zobrat papiere
|
|
18.07.2011 22:44 -
|
2402154
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
to jsem myslel(pány policisty) jak je znám, tak kdy u nemá co najít, tak si najde to sklo
to jsem myslel(pány policisty) jak je znám, tak kdy u nemá co najít, tak si najde to sklo :-(
|
|
18.07.2011 22:54 -
|
2402155
|
|
máca
|
|
|
Ja mam take praskliny a jednu v zornem poli asi 3 mm.STK jsem prosla v pohode. Ale necham ho vymenit,mam ho dost odrene od kaminku. Mam pripojisteni na 15tis.tak to udelam pres pojistku.
Ja mam take praskliny a jednu v zornem poli asi 3 mm.STK jsem prosla v pohode. Ale necham ho vymenit,mam ho dost odrene od kaminku. Mam pripojisteni na 15tis.tak to udelam pres pojistku.
|
|
19.07.2011 06:27 -
|
2402159
|
|
shodow
|
Město: Polná, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive | Počet příspěvků: 25 |
|
|
Ahojky,mě taky měnily sklo na pojistku a pojiovna dala na výběr smluvní partnery a ty místo origo skla co sem tam měl daly neorigo. Sklo je asi o tři cm ploí ne origo.Tak pozor na pojiovny!!!
Ahojky,mě taky měnily sklo na pojistku a pojiovna dala na výběr smluvní partnery a ty místo origo skla co sem tam měl daly neorigo. Sklo je asi o tři cm ploí ne origo.Tak pozor na pojiovny!!!
|
|
19.07.2011 08:59 -
|
2402164
|
|
amirinda
|
|
|
jak se to "ploí' pozná?
jak se to "ploí' pozná?
|
|
19.07.2011 11:28 -
|
2402171
|
|
Darja
|
|
|
Buď máte blbě nastavený připojitění skla... tj, máte tam třeba 10 000 Kč, co je na sklo v origu a práci v servise málo. A bez odsouhlasení toho, e díl bude neorigo vám to ani nemůou udělat. Přijímací technik servisu na toto měl upozornit.
Nebo máte ji na autě druhoku a tím pádem vám pojiovna proplatí zase jen druhoku.
Připojitění čelního skla není taková darda, aby zničila finanční rozpočet rodiny a děti musely chodit v pytli od brambor.
Na aterm s de + světlo senzor a práci stačí bohatě 15 000Kč.
Buď máte blbě nastavený připojitění skla... tj, máte tam třeba 10 000 Kč, co je na sklo v origu a práci v servise málo. A bez odsouhlasení toho, e díl bude neorigo vám to ani nemůou udělat. Přijímací technik servisu na toto měl upozornit.
Nebo máte ji na autě druhoku a tím pádem vám pojiovna proplatí zase jen druhoku.
Připojitění čelního skla není taková darda, aby zničila finanční rozpočet rodiny a děti musely chodit v pytli od brambor.
Na aterm s de + světlo senzor a práci stačí bohatě 15 000Kč.
|
|
19.07.2011 12:11 -
|
2402174
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Některé pojiovny nemají částku 15000 Kč vůbec v nabídce - jen 10000,- a 20000,- přičem pojistné pro druhou částku můe být i dvojnásobné (ČSOB 900 Kč/1800 Kč)
Pak je otázka co je výhodnějí.
Některé pojiovny nemají částku 15000 Kč vůbec v nabídce - jen 10000,- a 20000,- přičem pojistné pro druhou částku můe být i dvojnásobné (ČSOB 900 Kč/1800 Kč)
Pak je otázka co je výhodnějí.
|
|
19.07.2011 12:29 -
|
2402175
|
|
amirinda
|
|
|
no já mám připojitěné do 10000,- a origo aterm mi udělají za 10600,- take jen přidám 6stoveček, to jde
jo pokud nezničí gumu tak o 1000,- méně.
no já mám připojitěné do 10000,- a origo aterm mi udělají za 10600,- take jen přidám 6stoveček, to jde :-)
|
|
19.07.2011 12:40 -
|
2402176
|
|
Nesebr
|
|
|
Zrovna vcera jsem poptaval celni sklo v Ostrave. Prekvapila me informace ze za hotove to vyjde na 7925,- a na pojistku Triglav 15250,- (atermicke Pilkington s 2 cidly) pry se musi drzet jejich tabulek. Pojistene mam na 10000,- tak pry to mam zaplatit a pak si to mam nechat proplatit od pojistovny a vejdu se tak do 10000,-
Zrovna vcera jsem poptaval celni sklo v Ostrave. Prekvapila me informace ze za hotove to vyjde na 7925,- a na pojistku Triglav 15250,- (atermicke Pilkington s 2 cidly) pry se musi drzet jejich tabulek. Pojistene mam na 10000,- tak pry to mam zaplatit a pak si to mam nechat proplatit od pojistovny a vejdu se tak do 10000,-
|
|
19.07.2011 13:10 -
|
2402177
|
|
Darja
|
|
|
amirinda napsal(a): no já mám připojitěné do 10000,- a origo aterm mi udělají za 10600,- take jen přidám 6stoveček, to jde
Kdy doporučená cena čelního skla je 9 600Kč, tak ti v autorizovaném servisu asi těko udělají práci za 1200Kč, to si bě kecat někam na nádraí.
Samosebou si umím pořídit origo sklo s 30% slevy, práci zadarmo a budu to mít levnějí ne ty, ale sklo DOPORUČUJU dělat v seriózním servise...
Kdy doporučená cena čelního skla je 9 600Kč, tak ti v autorizovaném servisu asi těko udělají práci za 1200Kč, to si bě kecat někam na nádraí.
Samosebou si umím pořídit origo sklo s 30% slevy, práci zadarmo a budu to mít levnějí ne ty, ale sklo DOPORUČUJU dělat v seriózním servise...
|
|
19.07.2011 13:33 -
|
2402182
|
|
amirinda
|
|
|
Darja: no nevím kolik stojí origo a pod., ale zde mi řekly e origo za ty peníze udělají: www.autoglassautosklo.cz, take to nechám na nich. Přijede a ke mně domů, o nic se nestarám.
Darja: no nevím kolik stojí origo a pod., ale zde mi řekly e origo za ty peníze udělají: www.autoglassautosklo.cz, take to nechám na nich. Přijede a ke mně domů, o nic se nestarám.
|
|
19.07.2011 15:52 -
|
2402194
|
|
Darja
|
|
|
amirinda napsal(a): Darja: no nevím kolik stojí origo a pod., ale zde mi řekly e origo za ty peníze udělají: www.autoglassautosklo.cz, take to nechám na nich. Přijede a ke mně domů, o nic se nestarám.
Podívej se na to z praktické stránky... je to pitomost.
I kdyby dostali origo atermické sklo s třeba 25%, tak je to 7000Kč, počítej primer + lepidla + čistič + struna minimálně 1000Kč.. + ten bauset, co nazývají odborně gumou 1000Kč (dle jejich vyjáření), tj. na práci zbyde 1000Kč.
Jestli jsou taková charita, jezděte k nim vichni
P.S. začínám mít pochybnosti, e se jednalo o aterm se senzory.... Pokud se jedná o klasické sklo, tak to stojí 5-6 tisíc... to by lo, ale aterm se světlem+detěm je prostě nesmysl a nebo jejich charitativní akce...
Podívej se na to z praktické stránky... je to pitomost.
I kdyby dostali origo atermické sklo s třeba 25%, tak je to 7000Kč, počítej primer + lepidla + čistič + struna minimálně 1000Kč.. + ten bauset, co nazývají odborně gumou 1000Kč (dle jejich vyjáření), tj. na práci zbyde 1000Kč.
Jestli jsou taková charita, jezděte k nim vichni :-)
P.S. začínám mít pochybnosti, e se jednalo o aterm se senzory.... Pokud se jedná o klasické sklo, tak to stojí 5-6 tisíc... to by lo, ale aterm se světlem+detěm je prostě nesmysl a nebo jejich charitativní akce...
|
|
19.07.2011 16:59 -
|
2402199
|
|
amirinda
|
|
|
pán u auto osobně viděl, no za týden to bude dělat, tak pak můu říct. Nevím jestli to dotujou nebo co, ale tak to prostě je.
pán u auto osobně viděl, no za týden to bude dělat, tak pak můu říct. Nevím jestli to dotujou nebo co, ale tak to prostě je.
|
|
19.07.2011 23:19 -
|
2402251
|
|
stejskli
|
|
|
Darja napsal(a): Pojitění čelního skla se dá vyřeit i u jiné pojivony nemluvě o tom, e ČSOB teďka nabízí pojitění čelního skla zadarmo (rodinná thálie a peot to teď má).
Myslis tim, ze se da pripojisteni skla zridit i u jiny pojistovny, nez kde mam povinny ruceni a havarijni pojisteni?? Fakt by na neco takovyho nekdo kejvnul? A kdo? Ja jsem lehce hledal, ale nikde jsem nevidel pripojisteni skla jako uplne samostatnej produkt.
Pojitění čelního skla se dá vyřeit i u jiné pojivony nemluvě o tom, e ČSOB teďka nabízí pojitění čelního skla zadarmo (rodinná thálie a peot to teď má).
Myslis tim, ze se da pripojisteni skla zridit i u jiny pojistovny, nez kde mam povinny ruceni a havarijni pojisteni?? Fakt by na neco takovyho nekdo kejvnul? A kdo? Ja jsem lehce hledal, ale nikde jsem nevidel pripojisteni skla jako uplne samostatnej produkt.
|
|
19.07.2011 23:46 -
|
2402258
|
|
Darja
|
|
|
stejskli napsal(a): Darja napsal(a): Pojitění čelního skla se dá vyřeit i u jiné pojivony nemluvě o tom, e ČSOB teďka nabízí pojitění čelního skla zadarmo (rodinná thálie a peot to teď má).
Myslis tim, ze se da pripojisteni skla zridit i u jiny pojistovny, nez kde mam povinny ruceni a havarijni pojisteni?? Fakt by na neco takovyho nekdo kejvnul? A kdo? Ja jsem lehce hledal, ale nikde jsem nevidel pripojisteni skla jako uplne samostatnej produkt. pojitění je bohuel doplňková sluba (vázaná buď na povinné nebo na havarijko), ale mám pojitění skla a povinné u jedné pojiovny a havarijko u druhé a u té mi dokonce platí bonus za pojitění skla - nií platba havarijka. Mám kamaráda, co se v tomhle pohybuje u několik let a platím za to úplně nějaké drobné... (co u povinného na 3,0 a havarijka na takhle starej pekáč jako mám já je super).
pojitění je bohuel doplňková sluba (vázaná buď na povinné nebo na havarijko), ale mám pojitění skla a povinné u jedné pojiovny a havarijko u druhé a u té mi dokonce platí bonus za pojitění skla - nií platba havarijka. Mám kamaráda, co se v tomhle pohybuje u několik let a platím za to úplně nějaké drobné... (co u povinného na 3,0 a havarijka na takhle starej pekáč jako mám já je super).
|
|
20.07.2011 05:52 -
|
2402274
|
|
tomc
|
|
|
aterm+senzory/bauset a práce 9600,-borec přifrčí nafotí,vyřee a za hodku odjídí oktávy zvládá jetě rychleji
aterm+senzory/bauset a práce 9600,-borec přifrčí nafotí,vyřee a za hodku odjídí:palec oktávy zvládá jetě rychleji:-))
|
|
20.07.2011 06:22 -
|
2402275
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Tak přesně tomu, co píe tomc, je potřeba se vyhnout!
U lepeného skla by auto mělo být před demontáí a zejména po montái aspoň 2 hodiny v místnosti s konstantní definovanou teplotou.
Měnili mi u vectry a ze začátku pohoda, po týdnu prasklinka a ířila se i v klidu. Reklamaci uznali, kvůli spěchu vystrčili auto z dílny brzo, aby mohli na dalí.
Uznávám, e v některých částech roku jsou podmínky splněny i venku nebo v soukromé garái, ale zazřil jsem, e ty podmínky nejsou zbytečné
Tak přesně tomu, co píe tomc, je potřeba se vyhnout!
U lepeného skla by auto mělo být před demontáí a zejména po montái aspoň 2 hodiny v místnosti s konstantní definovanou teplotou.
Měnili mi u vectry a ze začátku pohoda, po týdnu prasklinka a ířila se i v klidu. Reklamaci uznali, kvůli spěchu vystrčili auto z dílny brzo, aby mohli na dalí.
Uznávám, e v některých částech roku jsou podmínky splněny i venku nebo v soukromé garái, ale zazřil jsem, e ty podmínky nejsou zbytečné
|
|
| |
|
|