| | |
25.03.2010 19:12 -
Zaseklé zadní dveře - nejdou otevřít
|
1807503
|
|
mik1000
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 11 |
|
|
Mám zaseklé dveře,tapec jsem dostal zázrakem ven.Je tam táhlo za které jsem tahal a nic.Ani zevnitř,ani z venku.Central cvaká.Je asi zaseklý zámek,ale co stím?(Zkouel jsem mírně kopnout a taky nic.Nemůu se k zámku dostat.Nemá někdo zkuenost v podobných situacích.Díky za kadou radu.
Mám zaseklé dveře,tapec jsem dostal zázrakem ven.Je tam táhlo za které jsem tahal a nic.Ani zevnitř,ani z venku.Central cvaká.Je asi zaseklý zámek,ale co stím?(Zkouel jsem mírně kopnout a taky nic.Nemůu se k zámku dostat.Nemá někdo zkuenost v podobných situacích.Díky za kadou radu.:-(:-(:-(
|
|
25.03.2010 19:17 -
Re: Zaseklé zadní dveře - nejdou otevřít
|
1807506
|
|
jumep
|
|
|
vitaj v klube zlych zamkov so superzamykanim
skus ten zamok nafotit ked das tapacirung dole ci tam neuvidis nieco pouzitelne
ak ma nieco napadne dam vedet / ak niekto iny ma s tym nejaku skusenost ....
vitaj v klube zlych zamkov so superzamykanim
skus ten zamok nafotit ked das tapacirung dole ci tam neuvidis nieco pouzitelne
ak ma nieco napadne dam vedet / ak niekto iny ma s tym nejaku skusenost ....
|
|
26.03.2010 13:33 -
|
1807534
|
|
jruze
|
|
|
nezkouel jsi přehodit dětskou pojistku?-to by sice mělo jít zvenku otevřít ale.. pořádně to prostříkej(ten zámek )třeba VD,nebo nějakým uvolňovačem a zkouet a zkouet-jiná cesta bez kody asi není.Vem si na to gumovou paličku a lehce přitom klepat poblí zámku a současně to zkouet otevřít.U jsem se s tím setkal sice na jiných značkách,ale auto jako auto a povedlo se.Jetě zkus za to táhlo zatáhnout a pustit aby doskočilo do dorazu.Zkouej to i zamknout a odemknout dálkoupo prostříkání-zkusil bych ti to otevřít,ale do Brna nechci!!
nezkouel jsi přehodit dětskou pojistku?-to by sice mělo jít zvenku otevřít ale.. pořádně to prostříkej(ten zámek )třeba VD,nebo nějakým uvolňovačem a zkouet a zkouet-jiná cesta bez kody asi není.Vem si na to gumovou paličku a lehce přitom klepat poblí zámku a současně to zkouet otevřít.U jsem se s tím setkal sice na jiných značkách,ale auto jako auto a povedlo se.Jetě zkus za to táhlo zatáhnout a pustit aby doskočilo do dorazu.Zkouej to i zamknout a odemknout dálkoupo prostříkání-zkusil bych ti to otevřít,ale do Brna nechci!!
|
|
26.03.2010 15:59 -
|
1807539
|
|
Georgie
|
Město: Vranovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 98 |
|
|
Mel jsem stejny problem. Zamek v zadnich dverich se nechtel odemknout. Nastesti slo dvere otevrit zevnitr. Tipuju, ze mas zapnutou detskou pojistku, proto ti vnitrni klika neotvira.
Jestli se dostanes k mechanismu zamku, tak zkousej strikat treba WD pod ten cerny plastovy kryt. A zaroven zkouset zamknout a odemknout a popr. poklepavat jak radi jruze.
Vubec ti ale nezavidim, pristup k zamku je strasnej a jestli si dobre vzpominam, tak srouby ktery ho drzi nejsou zevnitr pristupny. Takze dokud dvere neotevres, tak vlastni zamek nevytahnes ven.
Mel jsem stejny problem. Zamek v zadnich dverich se nechtel odemknout. Nastesti slo dvere otevrit zevnitr. Tipuju, ze mas zapnutou detskou pojistku, proto ti vnitrni klika neotvira.
Jestli se dostanes k mechanismu zamku, tak zkousej strikat treba WD pod ten cerny plastovy kryt. A zaroven zkouset zamknout a odemknout a popr. poklepavat jak radi jruze.
Vubec ti ale nezavidim, pristup k zamku je strasnej a jestli si dobre vzpominam, tak srouby ktery ho drzi nejsou zevnitr pristupny. Takze dokud dvere neotevres, tak vlastni zamek nevytahnes ven.
|
|
26.03.2010 16:21 -
|
1807542
|
|
mik1000
|
|
|
Borci díky alespon za to.Pokusím se udělat co radíte a pak se ozvu jak to celé dopadlo.
Borci díky alespon za to.Pokusím se udělat co radíte a pak se ozvu jak to celé dopadlo.:palec
|
|
31.03.2010 20:47 -
|
2340664
|
|
mik1000
|
|
|
Tak je ve vyřeeno.Kamarád my stím pomohl.Sundal tapec,vyroubovala se venkovní klika(zevnitř).Tama jsme se dostali k mechanismu zámku.Párkrát se atouralo roubovákem a dveře se otevřeli.Stálo mě to druhý zámek.Asi na čtvrtém vrakoviti jsme ho sehnali za 2000kč.Ted u dveře otvírají i zavírají.
Tak je ve vyřeeno.Kamarád my stím pomohl.Sundal tapec,vyroubovala se venkovní klika(zevnitř).Tama jsme se dostali k mechanismu zámku.Párkrát se atouralo roubovákem a dveře se otevřeli.Stálo mě to druhý zámek.Asi na čtvrtém vrakoviti jsme ho sehnali za 2000kč.Ted u dveře otvírají i zavírají.
|
|
31.03.2010 21:07 -
|
2340679
|
|
jumep
|
|
|
nie superlock
nie superlock :)
|
|
31.03.2010 21:22 -
|
2340686
|
|
mik1000
|
|
|
Já jsem v Citroenu byl,stojí přesně 3950kč.
Já jsem v Citroenu byl,stojí přesně 3950kč.
|
|
31.03.2010 21:26 -
|
2340688
|
|
jumep
|
|
|
tak napoky
zadne dvere
913785 - 208E
9138A3 - 130E
predne dvere
9136K0 - 145E
9136K1 - 81E
ci sa robia nahrady netusim, uz len medzi stranami je obrovsky rozdiel, netusim preco
tak napoky
zadne dvere
913785 - 208E
9138A3 - 130E
predne dvere
9136K0 - 145E
9136K1 - 81E
ci sa robia nahrady netusim, uz len medzi stranami je obrovsky rozdiel, netusim preco
|
|
31.03.2010 21:29 -
|
2340689
|
|
Darja
|
|
|
Vpředu mezi stranama rozdíl chápu, vloka klíče, ale vzadu ne. Jediné, co je u zadku jinak, jsou dětské pojistky. To je tak jediné, co cenu zámku můe zvyovat.
Vpředu mezi stranama rozdíl chápu, vloka klíče, ale vzadu ne. Jediné, co je u zadku jinak, jsou dětské pojistky. To je tak jediné, co cenu zámku můe zvyovat.
|
|
31.03.2010 21:34 -
|
2340692
|
|
DOUFAK
|
|
|
Darja napsal(a): Vpředu mezi stranama rozdíl chápu, vloka klíče, ale vzadu ne. Jediné, co je u zadku jinak, jsou dětské pojistky. To je tak jediné, co cenu zámku můe zvyovat.
Já nevím u přesně,ale max.3500 kč to bylo.Zadní zámek C5 I... 1500 kč má doma no,na jak dlouho?To je to samé jako s těma hlinikovýma klikama... kolikrát za den se za ně vezme,kolikrát za den se otevře a zavře auto...
Já nevím u přesně,ale max.3500 kč to bylo.Zadní zámek C5 I... 1500 kč má doma no,na jak dlouho?To je to samé jako s těma hlinikovýma klikama... kolikrát za den se za ně vezme,kolikrát za den se otevře a zavře auto...:-(
|
|
31.03.2010 21:48 -
|
2340701
|
|
Barlow
|
|
|
Kdyz uz jsme u tech zamku. Dneska se mi na Breaku zasekl na kufru zamek. Rozhodil jsem to a je tam zlomenej ten plastovej element co tim tahlem hejbe. Takze lepeni a dratovani neprichazi do uvahy. Netusite kolik stoji zamek do kufru? Pripadne cislo dilu?
Diky
Kdyz uz jsme u tech zamku. Dneska se mi na Breaku zasekl na kufru zamek. Rozhodil jsem to a je tam zlomenej ten plastovej element co tim tahlem hejbe. Takze lepeni a dratovani neprichazi do uvahy. Netusite kolik stoji zamek do kufru? Pripadne cislo dilu?
Diky
|
|
31.03.2010 21:55 -
|
2340702
|
|
Darja
|
|
|
myslí na samotném zámku zadního víka? ten stojí asi osm stovek
myslí na samotném zámku zadního víka? ten stojí asi osm stovek
|
|
31.03.2010 21:59 -
|
2340707
|
|
Barlow
|
|
|
No je to ten dil, ktery je ve dverich kufru a je v nem motorek atd.
No je to ten dil, ktery je ve dverich kufru a je v nem motorek atd.
|
|
31.03.2010 22:03 -
|
2340708
|
|
Darja
|
|
|