21.03.2010 12:01 -
Pískání v interiéru
|
1807212
|
|
Darja
|
|
|
U delí dobu pozoruji něco, co mi v interiéru píská. Jedná se o vysokofrekvenční piskot, není to pravidelné, krátké intervaly, a jde to jakoby z palubky. Silně podobné pitícímu větráčku z počítače.
Zkouela jsem stahovat ventilátory a blbnout s klapkama, furt to popiskovalo a přiblině stejně.
A zavádím volnou diskuzi na téma, co to můe pitět v autě
U delí dobu pozoruji něco, co mi v interiéru píská. Jedná se o vysokofrekvenční piskot, není to pravidelné, krátké intervaly, a jde to jakoby z palubky. Silně podobné pitícímu větráčku z počítače.
Zkouela jsem stahovat ventilátory a blbnout s klapkama, furt to popiskovalo a přiblině stejně.
A zavádím volnou diskuzi na téma, co to můe pitět v autě :-)
|
|
21.03.2010 12:29 -
Re: Pískání v interiéru
|
1807215
|
|
tomc
|
|
|
motorek u čidla teploty vzduchu v interieru??
motorek u čidla teploty vzduchu v interieru??
|
|
21.03.2010 13:58 -
|
1807221
|
|
jumep
|
|
|
Darja: pri vasom aute je to zavadzajuca tema
Ale je pravda ze 4cm ventilatori PC vedia robit sakra brajgel
Darja: pri vasom aute je to zavadzajuca tema :)
Ale je pravda ze 4cm ventilatori PC vedia robit sakra brajgel :)
|
|
21.03.2010 14:22 -
|
1807223
|
|
Darja
|
|
|
chlazeni palubniho pc bylo vypnuto
chlazeni palubniho pc bylo vypnuto :)
|
|
21.03.2010 18:14 -
Pískání v interiéru
|
1807234
|
|
SWOBY
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 90 |
|
|
Ahoj, mám podobný problém, píská mi zřejmě ventilátor, poradí mi někdo co s tim???
Díky za jakoukoliv radu, která pomůe k odstranění
Ahoj, mám podobný problém, píská mi zřejmě ventilátor, poradí mi někdo co s tim??? :-((((
Díky za jakoukoliv radu, která pomůe k odstranění ;-)
|
|
21.03.2010 18:29 -
|
1807236
|
|
Darja
|
|
|
u mě to ventilátor nebude.. při změně rychlosti se to projevuje skoro se stejnou intenzitou... tomc má dobrej nápad, zkusím se na to punta teplotního mrknout
u mě to ventilátor nebude.. při změně rychlosti se to projevuje skoro se stejnou intenzitou... tomc má dobrej nápad, zkusím se na to punta teplotního mrknout :-)
|
|
21.03.2010 19:16 -
|
1807241
|
|
jumep
|
|
|
jj, na ten som zabudol, C5 1 ho ma v ovladacom panely klimatizacie a byva to tam zaprasene aj s termistorom, ktory sa oplati pred zimou ocistit
jj, na ten som zabudol, C5 1 ho ma v ovladacom panely klimatizacie a byva to tam zaprasene aj s termistorom, ktory sa oplati pred zimou ocistit :)
Přílohy: termistor_klima.jpg ( 221038b ) - |
|
21.03.2010 23:22 -
|
1807276
|
|
jruze
|
|
|
Tak teď jste mne navedli -- diaagnostika mi hlásila závadu na ventilátoru topení(u nevím přesně jak zněla hláka)-nevěnoval jsem tomu pozornost(topení-klima ve OK) tak jsem si myslel e kecá
Tak teď jste mne navedli -- diaagnostika mi hlásila závadu na ventilátoru topení(u nevím přesně jak zněla hláka)-nevěnoval jsem tomu pozornost(topení-klima ve OK) tak jsem si myslel e kecá:-o
|
|
21.03.2010 23:24 -
|
1807277
|
|
jumep
|
|
|
jruze: ano keca, vznikne chyba ventiloru ked mas pripojenu diag a nieco pobehas okolo, to je ale bug ... toto je nieco uuuuuuplne ine
jruze: ano keca, vznikne chyba ventiloru ked mas pripojenu diag a nieco pobehas okolo, to je ale bug ... toto je nieco uuuuuuplne ine
|
|
| |