| | |
14.11.2011 19:04 -
Re: Ztráta klíče
|
2425099
|
|
pajauchy
|
Město: Hrdibořice, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 148 |
|
|
tak dnes objednáno v citroenu , klíč s dálkou za 2300 + zámek dveří taky 2300 , plus opracování klíče zámečníkem a potom nakodování klíčů . tak 5500 asi zhruba. No ale nedá se nic dělat , autí aspon bude nedobytné
tak dnes objednáno v citroenu , klíč s dálkou za 2300 + zámek dveří taky 2300 , plus opracování klíče zámečníkem a potom nakodování klíčů . tak 5500 asi zhruba. No ale nedá se nic dělat , autí aspon bude nedobytné :palec
|
|
05.12.2011 17:57 -
|
2430587
|
|
pajauchy
|
Město: Hrdibořice, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 148 |
|
|
tak dnes konečně nový klíč s DO a nahrátí kodu 2300 +319 a zbyva jen přehodit zámek ve dveřích z vrakáče a je to hotovo . Ale trvalo to
tak dnes konečně nový klíč s DO a nahrátí kodu 2300 +319 a zbyva jen přehodit zámek ve dveřích z vrakáče a je to hotovo . Ale trvalo to :nevim:palec
|
|
16.12.2011 22:30 -
|
2433131
|
|
Noggin
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 39 |
|
|
Zdravím, koupil jsem C5 r.v. 2004, ale dostal jsem pouze jeden klíč bez dálky a nedostal jsem ani kódovou kartu. Auto bylo dovezeno z Belgie bez klíčů. Chci si pořídit klíč s dálkou a nevím co a jak??Nejspí budu muset do originál servisu Citroen, nebo existuje jetě jiná monost?? Jsou rozdíly v ceně u jednotlivých značkových servisů? Co by jste mi radili??Díky Franta
Zdravím, koupil jsem C5 r.v. 2004, ale dostal jsem pouze jeden klíč bez dálky a nedostal jsem ani kódovou kartu. Auto bylo dovezeno z Belgie bez klíčů. Chci si pořídit klíč s dálkou a nevím co a jak??Nejspí budu muset do originál servisu Citroen, nebo existuje jetě jiná monost?? Jsou rozdíly v ceně u jednotlivých značkových servisů? Co by jste mi radili??Díky Franta;-)
|
|
16.12.2011 22:38 -
|
2433133
|
|
9000petr
|
|
|
.link.
http://www.c5club.cz/diskuze/ostatni-technicka-diskuze/1803843-ztrata-klice-s-do/
|
|
09.01.2012 06:00 -
Re: Přidělání klíče
|
2438179
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
pokud stratím klíč, dá se nějak zmněnit ten kod? Pokud můj někdo najde, aby podle něj nemohl přidělat druhý, nebo nastartovat mé auto
pokud stratím klíč, dá se nějak zmněnit ten kod? Pokud můj někdo najde, aby podle něj nemohl přidělat druhý, nebo nastartovat mé auto :-(
|
|
09.01.2012 11:07 -
|
2438266
|
|
bobe
|
Město: Praha - Zásmuky, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 161 |
|
|
Stačí kdy si přes diagnostiku napáruje nově klíče nebi klíč. To je jako bys smazal původní nastavení.
Jo a bude k tomu potřebovat samozřejmě kartičku s kódem.
Stačí kdy si přes diagnostiku napáruje nově klíče nebi klíč. To je jako bys smazal původní nastavení.
Jo a bude k tomu potřebovat samozřejmě kartičku s kódem.
|
|
09.01.2012 11:08 -
|
2438267
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
no pojedu do citrónu na přidělání nového klíče tak tam to snad udělají ne?
no pojedu do citrónu na přidělání nového klíče tak tam to snad udělají ne?
|
|
09.01.2012 11:17 -
|
2438269
|
|
bobe
|
Město: Praha - Zásmuky, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 161 |
|
|
Jo udělají za ílené peníze.
Pokud bys klíč u měl tak spárovat ti to můu i já.
Jo udělají za ílené peníze.
Pokud bys klíč u měl tak spárovat ti to můu i já.
|
|
24.01.2012 11:51 -
|
2443682
|
|
funtomas
|
Město: Roudnička - HK, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 71 |
|
|
Tak já u jsem taky bez klíče DO (manelce se ho podařilo někam uloit, e u ho 2 měsíce hledáme),
take teď odemykám ručně, ale u se do zámku někdy nemůu dostat, nebo naopaka klíč vytáhnout.
Dá se zámek něčím prostříknout? A čím?
Jestli nový klíč stojí 2500, tak si ho asi udělat nechám, ale nebude to hned.
Tak já u jsem taky bez klíče DO (manelce se ho podařilo někam uloit, e u ho 2 měsíce hledáme:-(),
take teď odemykám ručně, ale u se do zámku někdy nemůu dostat, nebo naopaka klíč vytáhnout.
Dá se zámek něčím prostříknout? A čím?
Jestli nový klíč stojí 2500, tak si ho asi udělat nechám, ale nebude to hned.
|
|
23.02.2012 23:49 -
|
2453443
|
|
Shakal007
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 60 |
|
|
Zdravím vespolek tak u i já jsem se stal obětí ztráty klíče auta, dle mého leí někde v ulici Ke kablu před firmou Praská Kabelovna - Hostivař ( parkují tam kamiony) nebo v Horních Počernicích kolem firmy RTR v ulici Do čertous v Praze, kdyby jste jej tam někdo kluci a holky nali byl bych neskonale vděčnej a dejte vědět případně na PM. Je to takovej ten originál černý vejčitý vystřelovací klíč. Případně díky vem za pomoc. Zkouím volat i na firmy ale těko říct jestli pomůou a z Moravy je to celkem daleko i kamionem.JInak nechávám dělat náhradu zatím bez dálky, jako optimista doufám e se najde
Take dobrá zpráva je e klíč se nael a u jej mám doma a autí zase jezdí jak má, ale pro jistotu si přeci jen nechávám dělat náhradní klíč bez dálkovýho ovládání za cenu cca 1070 Kč
Zdravím vespolek tak u i já jsem se stal obětí ztráty klíče auta, dle mého leí někde v ulici Ke kablu před firmou Praská Kabelovna - Hostivař ( parkují tam kamiony) nebo v Horních Počernicích kolem firmy RTR v ulici Do čertous v Praze, kdyby jste jej tam někdo kluci a holky nali byl bych neskonale vděčnej a dejte vědět případně na PM. Je to takovej ten originál černý vejčitý vystřelovací klíč. Případně díky vem za pomoc. Zkouím volat i na firmy ale těko říct jestli pomůou a z Moravy je to celkem daleko i kamionem.JInak nechávám dělat náhradu zatím bez dálky, jako optimista doufám e se najde:-d
Take dobrá zpráva je e klíč se nael a u jej mám doma a autí zase jezdí jak má, ale pro jistotu si přeci jen nechávám dělat náhradní klíč bez dálkovýho ovládání za cenu cca 1070 Kč
|
|
26.11.2013 21:40 -
|
2641418
|
|
rrromek
|
Město: Ostrava, Auto: Peugeot 307 SW | Počet příspěvků: 76 |
|
|
Zdravím vechny! Mám takový problém. Přes noc jsem měl vytáhlou baterii z auta z důvodu preventivního dobití před zimou. Ráno up do auta, odjezd do práce. Tam jsem ji nemohl zamknout dálkou. Při chladných ránech jsem ji delí dobu míval problémy, e jsem musel být blízko auta, aby to fungovalo. Ale dnes ani po práci ( klíč vyhřátý ) jsem neodemkl. Do obchodu pro novou baterii do DO, ale nic. Mohlo odejít něco na tom tiáku v klíči? Nebo nějaká jiná finta? Děkuji za rady!!
Zdravím vechny! Mám takový problém. Přes noc jsem měl vytáhlou baterii z auta z důvodu preventivního dobití před zimou. Ráno up do auta, odjezd do práce. Tam jsem ji nemohl zamknout dálkou. Při chladných ránech jsem ji delí dobu míval problémy, e jsem musel být blízko auta, aby to fungovalo. Ale dnes ani po práci ( klíč vyhřátý ) jsem neodemkl. Do obchodu pro novou baterii do DO, ale nic. Mohlo odejít něco na tom tiáku v klíči? Nebo nějaká jiná finta? Děkuji za rady!!
|
|
26.11.2013 21:42 -
|
2641419
|
|
jumep
|
|
|
baterku v tom kluci mas dobru?
v akom stave su zospodu tie gumy?
baterku v tom kluci mas dobru?
v akom stave su zospodu tie gumy?
|
|
26.11.2013 21:46 -
|
2641420
|
|
rrromek
|
|
|
No, jak píu. Baterie v DO nová, 3,08V. Gumy by měly být O.K. První mě napadlo, e něco s centrálem, ale nejdou ani otevřít okna dálkou.
No, jak píu. Baterie v DO nová, 3,08V. Gumy by měly být O.K. První mě napadlo, e něco s centrálem, ale nejdou ani otevřít okna dálkou.
|
|
26.11.2013 21:49 -
|
2641421
|
|
jumep
|
|
|
prijimac je v packach, chce to skusit druhy kluc, ak nemas tak len skusit este prekodovat ho
a hlavne pozri este raz tie gumy ako vypadaju
prijimac je v packach, chce to skusit druhy kluc, ak nemas tak len skusit este prekodovat ho
a hlavne pozri este raz tie gumy ako vypadaju
|
|
26.11.2013 21:52 -
|
2641423
|
|
rrromek
|
|
|
Druhý klíč mám, ale bez dálky. Take asi prd. Ve čtvrtek ho zkusím dát elektronikům v práci, jestli tam něco naměří. Zatím díky.
Druhý klíč mám, ale bez dálky. Take asi prd. Ve čtvrtek ho zkusím dát elektronikům v práci, jestli tam něco naměří. Zatím díky.
|
|
26.11.2013 23:48 -
|
2641432
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
v tescu v Hrabové za makrem je klíčníctví a tam jsou schopni zjistit jestli klíč vysílá nebo ne nová dálka je pěkný ranec peněz
v tescu v Hrabové za makrem je klíčníctví a tam jsou schopni zjistit jestli klíč vysílá nebo ne;-) nová dálka je pěkný ranec peněz
|
|
27.11.2013 09:18 -
|
2641484
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Není problém v tom párování ? To se tu taky někde píe ne? e to auto zapomnělo. Dát klíč do zapalování otočit aby se rozsvitili kontrolky a pak několik vteřin dret tlačítka na klíči.Nevím jak je to přesně,dělal jsem to u Xantie.
Není problém v tom párování ? To se tu taky někde píe ne? e to auto zapomnělo. Dát klíč do zapalování otočit aby se rozsvitili kontrolky a pak několik vteřin dret tlačítka na klíči.Nevím jak je to přesně,dělal jsem to u Xantie.
|
|
27.11.2013 12:20 -
|
2641502
|
|
jumep
|
|
|
teraz tu mam jeden taky kluc (inac sme v zlom vlakne) - ma zostarnute tie gumy a maju zlu vodivost / kontakt
nereagovalo to uz vobec, po obruseni to aspon ide, ale neni to ono
teraz tu mam jeden taky kluc (inac sme v zlom vlakne) - ma zostarnute tie gumy a maju zlu vodivost / kontakt
nereagovalo to uz vobec, po obruseni to aspon ide, ale neni to ono
|
|
| |
|
|