| | |
10.06.2016 07:58 -
Re: Drnčení plastů
|
2960982
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
@eisy811 tak tebe to teda vŕzga riadne, to je ialenos. Pripadá mi to, ako by ti tam narvali polystyrén a ten sa o niečo otieral, plast takto neŕzga. Jedine rozobra a pozrie. Tuím tu niekto ten tunel lepil tavným lepidlom a má kžud.
Mne nevŕzga ani tunel, ani madlá ale troka operadlo vodičovej el. sedačky. Pomôe keď trochu cuknem motorčekom tam a spä. Rozobera sa mi to ale nechce
@eisy811 tak tebe to teda vŕzga riadne, to je ialenos. Pripadá mi to, ako by ti tam narvali polystyrén a ten sa o niečo otieral, plast takto neŕzga. Jedine rozobra a pozrie. Tuím tu niekto ten tunel lepil tavným lepidlom a má kžud.
Mne nevŕzga ani tunel, ani madlá ale troka operadlo vodičovej el. sedačky. Pomôe keď trochu cuknem motorčekom tam a spä. Rozobera sa mi to ale nechce ;-)
|
|
10.06.2016 08:34 -
|
2960990
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 808 |
|
|
Blbe je to, ze to vydava zvuky odvsadial. Z boku, priehradka jedna, druha, tretia, tiahlo rucnej, proste na co clovek siahne.... Diely licuju, zda sa, ze drzia pevne, nic nevylieza, Keby to bolo len na nejakom mieste, tak chapem, ze asi je to blbo nasadene, ze nieco odlomene, nedolieha tak ako ma, ale aby to bolo na celom? Pojdem asi do obchodu, kupim lepsie lepidlo, naj trocha plasticke, elasticke (nie sekundove), rozoberiem, skontrolujem a ked budem skladat, tak budem podlepovat. U mna je to naozaj des...
Mozno za to mozu teploty, minuly rok vo FR som zazil naozaj extremy, dokonca aj drziak na mobil sa mi deformoval a este to odniesla ta packa nastavenia sklonu operadla, ta taktiez po pokuse upravit sklon sedadla ostala v ruke, kde ten styrhran v nej presmykol, pretocil sa...
Blbe je to, ze to vydava zvuky odvsadial. Z boku, priehradka jedna, druha, tretia, tiahlo rucnej, proste na co clovek siahne.... Diely licuju, zda sa, ze drzia pevne, nic nevylieza, Keby to bolo len na nejakom mieste, tak chapem, ze asi je to blbo nasadene, ze nieco odlomene, nedolieha tak ako ma, ale aby to bolo na celom? Pojdem asi do obchodu, kupim lepsie lepidlo, naj trocha plasticke, elasticke (nie sekundove), rozoberiem, skontrolujem a ked budem skladat, tak budem podlepovat. U mna je to naozaj des...
Mozno za to mozu teploty, minuly rok vo FR som zazil naozaj extremy, dokonca aj drziak na mobil sa mi deformoval :-d a este to odniesla ta packa nastavenia sklonu operadla, ta taktiez po pokuse upravit sklon sedadla ostala v ruke, kde ten styrhran v nej presmykol, pretocil sa...
|
|
10.06.2016 10:01 -
|
2961006
|
|
jumep
|
|
|
tak tu je ten pes zakopany najskor, tie plasty sa popruzili ... nestal vedla teba renault s otecenym naraznikom?
skor by som pouzil silikon ako lepidlo
tak tu je ten pes zakopany najskor, tie plasty sa popruzili ... nestal vedla teba renault s otecenym naraznikom? :))
skor by som pouzil silikon ako lepidlo
|
|
10.06.2016 12:52 -
|
2961031
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 808 |
|
|
Eeeeee, silikon nie, ten neznasam na aute, v aute. Kupil som ten Patex, aspon to ma dobry aplikator, bude sa dat urobit tenka husenka
Rozteceny Renault som este nevidel, ale interier na tom slnku dostava zabrat, zvlast ked clovek pride k autu, zapne zapalovanie a teplomer zobrazi cislo 48°C. Netusim kolko moze byt vtedy v kabine, no tipujem, ze asi aj cez 70, kedze klima to trochu skulturni tak po 10 minutach, aby clovek mohol sadnut
Preto uz nechcem kozu. Ze ju clovek v zime vyhreje je OK, ale cez leto je to des, ked to pali ja platna na sporaku
.
No nic, skusim to dnes polepit, zajtra sa premiestnujem, takze dlhsia cesta, uvidime o kolko sa to zlepsi. Horsie ak to nepomoze a ja z toho budem mat jeden kus
Eeeeee, silikon nie, ten neznasam na aute, v aute. Kupil som ten Patex, aspon to ma dobry aplikator, bude sa dat urobit tenka husenka
Rozteceny Renault som este nevidel, ale interier na tom slnku dostava zabrat, zvlast ked clovek pride k autu, zapne zapalovanie a teplomer zobrazi cislo 48°C. Netusim kolko moze byt vtedy v kabine, no tipujem, ze asi aj cez 70, kedze klima to trochu skulturni tak po 10 minutach, aby clovek mohol sadnut
Preto uz nechcem kozu. Ze ju clovek v zime vyhreje je OK, ale cez leto je to des, ked to pali ja platna na sporaku
.
No nic, skusim to dnes polepit, zajtra sa premiestnujem, takze dlhsia cesta, uvidime o kolko sa to zlepsi. Horsie ak to nepomoze a ja z toho budem mat jeden kus :-d
|
|
10.06.2016 15:01 -
|
2961056
|
|
vendac
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 143 |
|
|
Tak středový tunel mi nevre. Teda,kdy na to zatlačím silou,tak jo. S madlama nemáte někdo problém nebo nějakou radu jak to vyřeit to vrzání nebo skřípaní dveřních madel?
Tak středový tunel mi nevre. Teda,kdy na to zatlačím silou,tak jo. S madlama nemáte někdo problém nebo nějakou radu jak to vyřeit to vrzání nebo skřípaní dveřních madel?:nevim
|
|
10.06.2016 17:15 -
|
2961072
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Mě to připadá, jako by to vrzalo nepatrným pohybem nevhodně drsných ploch po sobě. Je jasný, e pokud to nebude svařený, nebo slepený, nebo z jednoho kusu, tak tam k nějakýmu pohybu bude docházet vdycky. A jestli to někdo oetřil něčím nevhodným, třeba před prodejem při úklidu pouili nějakou letěnku na plasty apod., tak by to mohlo být taky vrzavý. Já bych před rozebíráním vyzkouel vechny ty spáry prostříkat teflonovým sprejem. Je to jednoduchá práce, zavzlíná to do spár, plasty po sobě budou klouzat a třeba to nebude vrzat. Nedá se s tím nic pokazit, přebytečný film se snadno utře a můe to být práce na dvě minuty. Slepit se to dá vdycky, kdy jednoduí postupy nezaberou.
Mě to připadá, jako by to vrzalo nepatrným pohybem nevhodně drsných ploch po sobě. Je jasný, e pokud to nebude svařený, nebo slepený, nebo z jednoho kusu, tak tam k nějakýmu pohybu bude docházet vdycky. A jestli to někdo oetřil něčím nevhodným, třeba před prodejem při úklidu pouili nějakou letěnku na plasty apod., tak by to mohlo být taky vrzavý. Já bych před rozebíráním vyzkouel vechny ty spáry prostříkat teflonovým sprejem. Je to jednoduchá práce, zavzlíná to do spár, plasty po sobě budou klouzat a třeba to nebude vrzat. Nedá se s tím nic pokazit, přebytečný film se snadno utře a můe to být práce na dvě minuty. Slepit se to dá vdycky, kdy jednoduí postupy nezaberou.
|
|
10.06.2016 17:29 -
|
2961079
|
|
jruze
|
|
|
Mikra napsal(a): Mě to připadá, jako by to vrzalo nepatrným pohybem nevhodně drsných ploch po sobě. Je jasný, e pokud to nebude svařený, nebo slepený, nebo z jednoho kusu, tak tam k nějakýmu pohybu bude docházet vdycky. A jestli to někdo oetřil něčím nevhodným, třeba před prodejem při úklidu pouili nějakou letěnku na plasty apod., tak by to mohlo být taky vrzavý. Já bych před rozebíráním vyzkouel vechny ty spáry prostříkat teflonovým sprejem. Je to jednoduchá práce, zavzlíná to do spár, plasty po sobě budou klouzat a třeba to nebude vrzat. Nedá se s tím nic pokazit, přebytečný film se snadno utře a můe to být práce na dvě minuty. Slepit se to dá vdycky, kdy jednoduí postupy nezaberou.
A co montání pěna
A co montání pěna:-))))
|
|
10.06.2016 20:00 -
|
2961121
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
No tak montání pěna se neodstraňuje zrovna snadno z míst, kde ji nechceme. Ale ten teflonový sprej dobře funguje na vnějích zrcátkách i několik roků, tak proč to nezkusit i tady? Nezanechává po sobě stopy, neleptá to plasty, nedělá to mastnotu na textilu ...
No tak montání pěna se neodstraňuje zrovna snadno z míst, kde ji nechceme. Ale ten teflonový sprej dobře funguje na vnějích zrcátkách i několik roků, tak proč to nezkusit i tady? Nezanechává po sobě stopy, neleptá to plasty, nedělá to mastnotu na textilu ... ;-)
|
|
10.06.2016 22:30 -
|
2961215
|
|
vendac
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 143 |
|
|
vyzkouím teda teflonový sprej a uvidíme....
vyzkouím teda teflonový sprej a uvidíme....:palec
|
|
10.06.2016 22:31 -
|
2961216
|
|
jumep
|
|
|
len pozor, nie olej, ale len teflon
len pozor, nie olej, ale len teflon
|
|
10.06.2016 22:33 -
|
2961223
|
|
vendac
|
|
|
Jumep: Jasan. ´Tuím,e u mi na něco jiného mikra doporučoval nějaký. Tak si to jenom najdu.
Jumep: Jasan. ´Tuím,e u mi na něco jiného mikra doporučoval nějaký. Tak si to jenom najdu.
|
|
11.06.2016 00:01 -
|
2961260
|
|
Mikra
|
|
|
Já pouívám tenhle a je OK. - .link.
Já pouívám tenhle a je OK. - http://www.simek.eu/teflonovy-sprej-400-ml-tectane-ta21101/
|
|
12.06.2016 08:59 -
|
2961691
|
|
eisy811
|
|
|
Takze, polepene a vysledk je skvely. Pocas jazdy uz nic nevrzga, nevydava pazvuky, proste, uz je to znesitelne.
Pazvuky su, avsak teraz musim na to poriadne zatlacit.
.link.
Akurat, ja d3d1l, ked som to lepil, tak som nepripojil konektor toho zapalovaca.
Po 6-tich hodinach jazdy, som si vsimol, ze mobil (navigacia) ma len 40 %.....
Takze, polepene a vysledk je skvely. Pocas jazdy uz nic nevrzga, nevydava pazvuky, proste, uz je to znesitelne.
Pazvuky su, avsak teraz musim na to poriadne zatlacit.
https://www.youtube.com/watch?v=7qTAIzhNbxo
Akurat, ja d3d1l, ked som to lepil, tak som nepripojil konektor toho zapalovaca.
Po 6-tich hodinach jazdy, som si vsimol, ze mobil (navigacia) ma len 40 %.....
|
|
12.06.2016 10:16 -
|
2961710
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
ten teflon si neskual??
ten teflon si neskual?? :nevim
|
|
12.06.2016 12:31 -
|
2961726
|
|
eisy811
|
|
|
A kde ho tu kupit?
Momentalne som vonku, az sa vratil, tak urobim este tu teflonovu kuru, aj tak som chcel kupit koli zrkadlam.
A kde ho tu kupit? :nevim
Momentalne som vonku, az sa vratil, tak urobim este tu teflonovu kuru, aj tak som chcel kupit koli zrkadlam.
|
|
12.06.2016 13:42 -
|
2961735
|
|
Mikra
|
|
|
AutoKelly - .link.
AutoKelly - http://www.autokelly.sk/Catalog.aspx#PATH=35557500;35557866;35557867;35564277|CT=5|PCT=4|PDID=1198773
|
|
19.07.2018 11:27 -
|
3171727
|
|
LukoLVG
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 227 |
|
|
Ako to máte vy so zvukmi z interéru?
Drnčanie plastov, pazvuky, krípanie? Mne jedina vec serie je spolujazdcova opierka keď tam nikto nesedí, jemne poklepkáva ale inak nemám ani jeden zvuk z plastov či sedačiek. Inak som sa viezol v inej C5 a tam tragédia v interieri, okná praskajú, klučky praskajú, palubka búcha. Tak či iba tamtá kontrétna bola rozbúchaná alebo ja mám tastie na absolútne ticho v aute... celkovo v mojích autách som mal tastie alebo vo vetkých recenziach klamú keď píu e slabie dielenské spracovanie... pazvuky atď
Ako to máte vy so zvukmi z interéru?
Drnčanie plastov, pazvuky, krípanie? Mne jedina vec serie je spolujazdcova opierka keď tam nikto nesedí, jemne poklepkáva ale inak nemám ani jeden zvuk z plastov či sedačiek. Inak som sa viezol v inej C5 a tam tragédia v interieri, okná praskajú, klučky praskajú, palubka búcha. Tak či iba tamtá kontrétna bola rozbúchaná alebo ja mám tastie na absolútne ticho v aute... celkovo v mojích autách som mal tastie alebo vo vetkých recenziach klamú keď píu e slabie dielenské spracovanie... pazvuky atď
|
|
| |
|
|