| | |
23.01.2010 13:21 -
Drnčení plastů
|
1802822
|
|
myneur
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 310 |
|
|
Nějak mi teď v zimě začaly drnčit plasty, zřejmě ve dveřích. Máte někdo zkuenosti s tim, co má sklon drnčení, a jak se tomu dá udělat přítr?
Předtim mi drnčil jenom vejkovej reprák, tak jsem ho vyndal a zřejmě lépe zandal, a srovnalo se to..
Nějak mi teď v zimě začaly drnčit plasty, zřejmě ve dveřích. Máte někdo zkuenosti s tim, co má sklon drnčení, a jak se tomu dá udělat přítr?
Předtim mi drnčil jenom vejkovej reprák, tak jsem ho vyndal a zřejmě lépe zandal, a srovnalo se to..
|
|
23.01.2010 20:06 -
Re: Drnčení plastů
|
1802846
|
|
Myák
|
Město: Tinov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 174 |
|
|
Si myslím, e na to asi ádnej lék není. Nějaká zima, nějaké léto, smrování, roztahování plastů no a vzniknou vůle. Snad jedině zkusit dotáhnout roubky, tam kde nějaký jsou. Toho pesimistu neposlouchej, protoe jestli si nekoupí Maybach nebo RR, tak si stejně nepomůe.
Si myslím, e na to asi ádnej lék není. Nějaká zima, nějaké léto, smrování, roztahování plastů no a vzniknou vůle. Snad jedině zkusit dotáhnout roubky, tam kde nějaký jsou. Toho pesimistu neposlouchej, protoe jestli si nekoupí Maybach nebo RR, tak si stejně nepomůe.:-)
|
|
23.01.2010 20:33 -
|
1802850
|
|
jumep
|
|
|
zrejme vo dverach sa moze rovnat tomu istemu co mne, kabel od nabijacky v priehradke dveri
zrejme vo dverach sa moze rovnat tomu istemu co mne, kabel od nabijacky v priehradke dveri :)
|
|
23.01.2010 20:35 -
|
1802852
|
|
Darja
|
|
|
Kdy jsem rozebírala dveře kvůli lakování zrcátka, pěkně jsem si plasty dotáhla.
Kdy jezdí tankodromama, uvolní se vechno vude, bez ohledu na značku vozu.
Kdy jsem rozebírala dveře kvůli lakování zrcátka, pěkně jsem si plasty dotáhla.
Kdy jezdí tankodromama, uvolní se vechno vude, bez ohledu na značku vozu.
|
|
09.01.2011 14:52 -
Drnčení plastů - řeení
|
2368969
|
|
myneur
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 310 |
|
|
Jak se demontují bílé plasty kolem sloupků? Kde za co zarvat a jak moc? Zdají se být velkým zdrojem drnčení a přitom by mohly být jednodue fixnutelné.
Jak se demontuje celé čalounění dveří, pokud by bylo potřeba fixnout i to?
Prosím pite jen pokud víte jak na to. Záměrně nepokračuju v .link. protoe tam pouze proběhl souboj popíračů drnčení se zklamaným odpůrcem C5.
Děkuji
Jak se demontují bílé plasty kolem sloupků? Kde za co zarvat a jak moc? Zdají se být velkým zdrojem drnčení a přitom by mohly být jednodue fixnutelné.
Jak se demontuje celé čalounění dveří, pokud by bylo potřeba fixnout i to?
Prosím pite jen pokud víte jak na to. Záměrně nepokračuju v http://www.c5club.cz/diskuze/ostatni-technicka-diskuze/1802822-drnceni-plastu/, protoe tam pouze proběhl souboj popíračů drnčení se zklamaným odpůrcem C5.
Děkuji
|
|
09.01.2011 15:08 -
Re: Drnčení plastů - řeení
|
2368972
|
|
jumep
|
|
|
upresni mi pls ktore mas na mysli, tie biele cez ktore ide pas do stlpiku?
upresni mi pls ktore mas na mysli, tie biele cez ktore ide pas do stlpiku?
|
|
09.01.2011 15:34 -
|
2368978
|
|
myneur
|
|
|
jumep napsal(a): upresni mi pls ktore mas na mysli, tie biele cez ktore ide pas do stlpiku?
Jo, jo, přesně ty. Stejně tak druhou řadu u zadních sedaček případně i třetí vzadu u dveří do kufru. Dost se s nima dá rumplovat i rukou, nedrí moc pevně.
Jo, jo, přesně ty. Stejně tak druhou řadu u zadních sedaček případně i třetí vzadu u dveří do kufru. Dost se s nima dá rumplovat i rukou, nedrí moc pevně.
|
|
09.01.2011 16:07 -
|
2368984
|
|
jumep
|
|
|
spodny sedy plast len uvolni gumu okolo dveri a potiahni
a potom na spodku toho bieleho su cupliky kde uz uvidis co s nimi
vzadu len trhaj od vrchu a potom badaj ako sa to ma spravne zlozit
spodny sedy plast len uvolni gumu okolo dveri a potiahni
a potom na spodku toho bieleho su cupliky kde uz uvidis co s nimi
vzadu len trhaj od vrchu a potom badaj ako sa to ma spravne zlozit :)
|
|
09.04.2011 18:11 -
|
2383175
|
|
myneur
|
|
|
Nalezl jsem největího drnčitele. Jsou to lyiny na posun výky uchycení bezpečnostních pásů nahoru a dolu. Je tam obrovská vůle, a drnčení způsobují mírné pohyby pásu sem a tam. Stačí trochu zaverglovat černým plastem drící vrek pásu schovaným pod tím bílým, co kryje polohování toho pásu. To je přesně to, co tam nejvíc drnčí...
Nalezl jsem největího drnčitele. Jsou to lyiny na posun výky uchycení bezpečnostních pásů nahoru a dolu. Je tam obrovská vůle, a drnčení způsobují mírné pohyby pásu sem a tam. Stačí trochu zaverglovat černým plastem drící vrek pásu schovaným pod tím bílým, co kryje polohování toho pásu. To je přesně to, co tam nejvíc drnčí...
|
|
03.02.2016 11:34 -
Re: Péče o interier Vaeho vozítka
|
2914855
|
|
crussader
|
Město: Galanta, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 229 |
|
|
Zdarec,,
pouzijem tuto temu i ked trosku z ineho sudka. Neako mi zacalo rezonovat oblozenie pravych prednych dveri, nerozumiem preco, len jednoducho zacalo... Je to u X7 bezne? aj stredovy tunel okolo riadiacej paky mi vrzgoce ako sa mu chce ! )Ma niekto podobne problemy? Dakujem
Zdarec,,
pouzijem tuto temu i ked trosku z ineho sudka. Neako mi zacalo rezonovat oblozenie pravych prednych dveri, nerozumiem preco, len jednoducho zacalo... Je to u X7 bezne? aj stredovy tunel okolo riadiacej paky mi vrzgoce ako sa mu chce ! )Ma niekto podobne problemy? Dakujem
|
|
04.02.2016 17:25 -
|
2915474
|
|
crussader
|
Město: Galanta, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 229 |
|
|
no mna to dost sklamalo... s tou stredovou konzolou som sa zmieril, ale aby rezonovalo oblozenie dveri tak to nechapem
no mna to dost sklamalo... s tou stredovou konzolou som sa zmieril, ale aby rezonovalo oblozenie dveri tak to nechapem :)
|
|
04.02.2016 18:23 -
|
2915502
|
|
jumep
|
|
|
mno, dvere by mali mat tie gumove cupliky a nemalo by to preco rezonovat, aj si nasiel co konkretne rezonuje?
mno, dvere by mali mat tie gumove cupliky a nemalo by to preco rezonovat, aj si nasiel co konkretne rezonuje?
|
|
04.02.2016 19:39 -
|
2915561
|
|
crussader
|
|
|
Ahoj jumep, dvere tie cupliky maju, to je vsetko OK, rezonuje tapacir na spolujazdcovych dverach, neviem este presne kde, skusal som to viac menej za jazdy,/ ked ho trosku pritlacim alebo potiahnem k sebe za rukovat tak to prestane/, pomaly na trosku hrbolatej ceste siel som na 2kvalte, ale vsimol som si to aj pri stati, hlavne rano za studene ked viac trase. Je to taky zvuk akoby som mal v tom plastovom odkladacom priestore hodeny kliniec Cez vikend to skusim pozriet.
Nieje to tragedia, len ma trosku hneva ze take auto a vrzgoce jak stara ...
Ahoj jumep, dvere tie cupliky maju, to je vsetko OK, rezonuje tapacir na spolujazdcovych dverach, neviem este presne kde, skusal som to viac menej za jazdy,/ ked ho trosku pritlacim alebo potiahnem k sebe za rukovat tak to prestane/, pomaly na trosku hrbolatej ceste siel som na 2kvalte, ale vsimol som si to aj pri stati, hlavne rano za studene ked viac trase. Je to taky zvuk akoby som mal v tom plastovom odkladacom priestore hodeny kliniec :) Cez vikend to skusim pozriet.
Nieje to tragedia, len ma trosku hneva ze take auto a vrzgoce jak stara ... :D
|
|
04.02.2016 20:16 -
|
2915600
|
|
jumep
|
|
|
skus rozcvaknut madlo a pritiahnut sroby
skus rozcvaknut madlo a pritiahnut sroby
|
|
26.05.2016 09:14 -
|
2955733
|
|
crussader
|
|
|
Ahojte,
tak maly update, tapec som rozobral a odmontoval z dveri, a vrzganie pokracuje
potrebujem dat dole ten biely polystyren co tam je, odlepit to ide, len ako to potom nalepim spat? da sa ta pasta neako nahriat aby potom znovu lepila?
ozaj a ak viete pozrite mi prosim cislo dielu, je to uchytka co drzi tapacir, je ich tam tusim 5 takych nacvakavacich jednu som zlomil
Ahojte,
tak maly update, tapec som rozobral a odmontoval z dveri, a vrzganie pokracuje :)
potrebujem dat dole ten biely polystyren co tam je, odlepit to ide, len ako to potom nalepim spat? da sa ta pasta neako nahriat aby potom znovu lepila?
ozaj a ak viete pozrite mi prosim cislo dielu, je to uchytka co drzi tapacir, je ich tam tusim 5 takych nacvakavacich jednu som zlomil :(
|
|
26.05.2016 09:34 -
|
2955737
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
v prílohe tu má čísla dielov.
v prílohe tu má čísla dielov.
Přílohy: PR_dvere_X7.jpg ( 148291b ) - |
|
26.05.2016 10:39 -
|
2955755
|
|
crussader
|
|
|
Dakujem
Dakujem :)
|
|
26.05.2016 13:37 -
|
2955841
|
|
jumep
|
|
|
ak rozrezes tu hmotu ona sa zlepi este dostatocne dokopy alebo potom normalne lepiacou paskou po okrajoch to zalepis
ostri noz, tahat to a pomaly rezat
ak rozrezes tu hmotu ona sa zlepi este dostatocne dokopy alebo potom normalne lepiacou paskou po okrajoch to zalepis
ostri noz, tahat to a pomaly rezat
|
|
| |
|
|