30.08.2016 00:02 -
Re: Únik kapaliny z nádobky ostřikovače
|
2989141
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
63. Výjimečně s tebou souhlasím soudruhu
Taky mám v miláčkovi jetě zimní ze zimy.A nikam nezmizela. Já fakt nechapu co někteří s tou kspalinou dělají. To jako kdy jsem před lety jel z Berlína kamarádky autem a ona mi říká " v kufru je kapalina " já se ptám a v nadobce není? " no je ale aby jsi měl dost"
Take jsem asi na 350 km měl vysyříkat 8 L
Na druhou stranu musim uznat e na černý mi nejde ostřikovač světel, take to asi hodně uetří.
Teď v pátek jsem byl překvapen v Kauflandu.
Koupil jsem tam nějaký letní koncentrát 1 L za 25 korun Protoe v dodávce jsem měl sucho.
Ředí se to 1:10. Take za 25., - toho je 10 L
Vzhledem k tomu e doposud jsem byl rád kdy jsem koupil 5 L za 70.- Tak mi to přijde hodně gut...
63. Výjimečně s tebou souhlasím soudruhu :-o
Taky mám v miláčkovi jetě zimní ze zimy.A nikam nezmizela. Já fakt nechapu co někteří s tou kspalinou dělají. To jako kdy jsem před lety jel z Berlína kamarádky autem a ona mi říká " v kufru je kapalina " já se ptám a v nadobce není? " no je ale aby jsi měl dost"
Take jsem asi na 350 km měl vysyříkat 8 L :-o
Na druhou stranu musim uznat e na černý mi nejde ostřikovač světel, take to asi hodně uetří.
Teď v pátek jsem byl překvapen v Kauflandu.
Koupil jsem tam nějaký letní koncentrát 1 L za 25 korun Protoe v dodávce jsem měl sucho.
Ředí se to 1:10. Take za 25., - toho je 10 L
Vzhledem k tomu e doposud jsem byl rád kdy jsem koupil 5 L za 70.- Tak mi to přijde hodně gut...;-)
|
|
31.08.2016 08:24 -
Re: Únik kapaliny z nádobky ostřikovače
|
2989774
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Soudruhu, nezapomeň na to, kdy to bude ředit, tak těch 10l bys měl dát destilky, ta stojí 12-15kč za litr
Pak ta cena bude trochu jiná.
Soudruhu, nezapomeň na to, kdy to bude ředit, tak těch 10l bys měl dát destilky, ta stojí 12-15kč za litr :-p
Pak ta cena bude trochu jiná. :-d
|
|
| |