| | |
13.02.2011 18:32 -
Re: Únik kapaliny z nádobky ostřikovače
|
2373360
|
|
Darja
|
|
|
Mě to čidlo vyhovuje, je to prostě pohodlný, kdy si auto samo řekne.
A neprasklou nádobku jsem koupila za 500Kč... co je podle mě lepí investice, ne to odstřihnout nebo 4x předělávat těsnění.
Mě to čidlo vyhovuje, je to prostě pohodlný, kdy si auto samo řekne.
A neprasklou nádobku jsem koupila za 500Kč... co je podle mě lepí investice, ne to odstřihnout nebo 4x předělávat těsnění.
|
|
13.02.2011 19:35 -
|
2373363
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Taky jsem rád, e to hlásí, jen mě překvapilo, jak brzy to hlásí.
Začala se mi objevovoat hláka e je nízký stav v nádrce ostřikovače (4 litry), z koupeného kanystru jsem dolil 2,5 litru a bylo to plné a po okraj.
Take se zdá , e bezpečnostní rezerva je 1,5 litru.
Taky jsem rád, e to hlásí, jen mě překvapilo, jak brzy to hlásí.
Začala se mi objevovoat hláka e je nízký stav v nádrce ostřikovače (4 litry), z koupeného kanystru jsem dolil 2,5 litru a bylo to plné a po okraj.
Take se zdá , e bezpečnostní rezerva je 1,5 litru.
|
|
14.02.2011 10:24 -
|
2373387
|
|
Darja
|
|
|
Kdy nemá ostřik xenonů, tak nemá takovou spotřebu, mě to zahlásí a tak max 4x ostříknu a je to skoro na suchu.
Kdy nemá ostřik xenonů, tak nemá takovou spotřebu, mě to zahlásí a tak max 4x ostříknu a je to skoro na suchu.
|
|
30.08.2013 21:39 -
|
2614355
|
|
jubileus
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 46 |
|
|
U jsem to psal jednou ale nějak se to neodeslalo-tak teď u krátce.
Do nádrky ostřikovače přitéká kapalina dírou přes jakousi gumovou průchodku, která samozřejmě nemůe utěsnit 50cm sloupec vody. V nádrce zůstává asi polovina objemu, zbytek pomalu uteče pod auto. Přitom mechanicky nic nebrání v autě tento přívod ústit do nejvyího bodu nádrky a to i bez těsnění. No nic pod autem to nedodělám ale zajímalo mě -----jak jste toto kdo řeil. Dík. Toto bych v autě s hydroaktiv 3 fakt nečekal. Doufám, e je to jen první ultrapekvlatovka.
U jsem to psal jednou ale nějak se to neodeslalo-tak teď u krátce.
Do nádrky ostřikovače přitéká kapalina dírou přes jakousi gumovou průchodku, která samozřejmě nemůe utěsnit 50cm sloupec vody. V nádrce zůstává asi polovina objemu, zbytek pomalu uteče pod auto. Přitom mechanicky nic nebrání v autě tento přívod ústit do nejvyího bodu nádrky a to i bez těsnění. No nic pod autem to nedodělám ale zajímalo mě -----jak jste toto kdo řeil. Dík.:-)))):nevim Toto bych v autě s hydroaktiv 3 fakt nečekal. Doufám, e je to jen první ultrapekvlatovka.
|
|
12.05.2015 09:45 -
|
2820257
|
|
Stirius
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 229 |
|
|
Kolik je maximum kapaliny v nádrce? 7 litrů? Včera jsem to čepoval na benzince přímo do nádobky. Hodil tam 6,5, zacvakl. A dobře tak litr mi vytekl spodkem skrz nějaký netěsnění. Ale vypadá to, e těch cca 5 litrů mi tam drí. Co potřeba vyměnit, opravit? Díky.
Kolik je maximum kapaliny v nádrce? 7 litrů? Včera jsem to čepoval na benzince přímo do nádobky. Hodil tam 6,5, zacvakl. A dobře tak litr mi vytekl spodkem skrz nějaký netěsnění. Ale vypadá to, e těch cca 5 litrů mi tam drí. Co potřeba vyměnit, opravit? Díky.
|
|
12.05.2015 15:33 -
|
2820416
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Já myslím, e je na 5 litrů, pak je v hrdle díra, která je řeená jako přepad, naleje víc, vyteče tím přepadem ven, tak jsem to mněl u aut jiné značky a ena to má u clia.
Já myslím, e je na 5 litrů, pak je v hrdle díra, která je řeená jako přepad, naleje víc, vyteče tím přepadem ven, tak jsem to mněl u aut jiné značky a ena to má u clia. ;-)
|
|
12.05.2015 22:48 -
|
2820831
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Já měl po střetu s divočákem povytaenou nalévací trubku. Taky mi zmizela polovina náplně. Nedrí to tam nijak extra pevně.
Já měl po střetu s divočákem povytaenou nalévací trubku. Taky mi zmizela polovina náplně. Nedrí to tam nijak extra pevně.
|
|
13.05.2015 09:33 -
|
2820955
|
|
Stirius
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 229 |
|
|
Hm, mrknu na to. Je fakt, e mi v jednom lempl servisu měnili motorek. A to jetě, e mi ostřik světel NEMOHL fungovat, protoe nebyl zapojený. Ale asi jsem debil a kdy vím, e to na světla stříkalo, tak to asi stříkalo. Ale dle jejich slov to NEMOHLO stříkat. Take mi to odpojili, co ok, zase ty světla tak moc neřeím. Akorát po pár dnech jsem ztratil celou tu mrchu, co se vytahuje a stříká, asi to blbě připevnili. Take servis jak má být, fakt radost.
No, ale ok, mrknu na to někdy, jak bude čas, co je tam blbě. Ale zatím mi těch 5 litrů vcelku stačí
Hm, mrknu na to. Je fakt, e mi v jednom lempl servisu měnili motorek. A to jetě, e mi ostřik světel NEMOHL fungovat, protoe nebyl zapojený. Ale asi jsem debil a kdy vím, e to na světla stříkalo, tak to asi stříkalo. Ale dle jejich slov to NEMOHLO stříkat. Take mi to odpojili, co ok, zase ty světla tak moc neřeím. Akorát po pár dnech jsem ztratil celou tu mrchu, co se vytahuje a stříká, asi to blbě připevnili. Take servis jak má být, fakt radost.
No, ale ok, mrknu na to někdy, jak bude čas, co je tam blbě. Ale zatím mi těch 5 litrů vcelku stačí :-)
|
|
29.08.2016 12:29 -
|
2988789
|
|
tankista
|
Město: Hlubočky 3, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 88 |
|
|
Dá se nějak dostat k nádobce ostřikovače abych viděl kolik v ní je vody?At vím zda mám jetě dolívat letní nebo to nechat tak.Jde mi o to e na zimu budu dávat logicky zimní směs,ale kdy tam budu mít hodně letní tak to můe zamrznout.A jak to měníte vy?Nebo je lepí tu letní komplet vystříkat a pak a dolít zimní?Někde jsem četl e ostřikovače xenonů docela erou kapalinu tak by to mohlo jít rychle
Dá se nějak dostat k nádobce ostřikovače abych viděl kolik v ní je vody?At vím zda mám jetě dolívat letní nebo to nechat tak.Jde mi o to e na zimu budu dávat logicky zimní směs,ale kdy tam budu mít hodně letní tak to můe zamrznout.A jak to měníte vy?Nebo je lepí tu letní komplet vystříkat a pak a dolít zimní?Někde jsem četl e ostřikovače xenonů docela erou kapalinu tak by to mohlo jít rychle :-)
|
|
29.08.2016 15:52 -
|
2988879
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Kdy sundá nárazník, tak uvidí nádrku. Ale neuvidí hladinu, protoe je černá/neprůhledná.
To bylo jen na okraj. Podstata je v tom, e řeí neskutečnou pí*ovinu. Prostě to vystříkej buď během jedění, nebo najednou a pak nalej co chce. Má na to dost času, mrazy se jetě nechystají. I kdybys tam nechal polovinu letní a dolil ji silnějí zimní (-40 nebo -60°C), tak ti to nezamrzne ani do vánoc. Jak na podzim začnou detě, vystříká nádrku klidně i za týden. Kdy teda nebude extrémě etřit. Jednou za rok vyplýtvat kapalinu za 50 - 100 Kč, to tě snad nepoloí.
Kdy sundá nárazník, tak uvidí nádrku. Ale neuvidí hladinu, protoe je černá/neprůhledná.
To bylo jen na okraj. Podstata je v tom, e řeí neskutečnou pí*ovinu. Prostě to vystříkej buď během jedění, nebo najednou a pak nalej co chce. Má na to dost času, mrazy se jetě nechystají. I kdybys tam nechal polovinu letní a dolil ji silnějí zimní (-40 nebo -60°C), tak ti to nezamrzne ani do vánoc. Jak na podzim začnou detě, vystříká nádrku klidně i za týden. Kdy teda nebude extrémě etřit. Jednou za rok vyplýtvat kapalinu za 50 - 100 Kč, to tě snad nepoloí.
|
|
29.08.2016 16:13 -
|
2988887
|
|
tankista
|
Město: Hlubočky 3, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 88 |
|
|
Díky za odpověd.Z tvého pohledu to moná je ptákovina z pohledu běného uivatele ne.Kdyby sis přečetl co mám za auto tak mi neradí nesmysly,ale i tak dík.Nárazník sundávat nemusím,je to vidět kdy se nahnu víc do motorového prostoru.Nádobka je průhledná,ale opravdu není vidět hladina.S poklesem venkovní teploty to teda vystříkám a doliju zimní.
Díky za odpověd.Z tvého pohledu to moná je ptákovina z pohledu běného uivatele ne.Kdyby sis přečetl co mám za auto tak mi neradí nesmysly,ale i tak dík.Nárazník sundávat nemusím,je to vidět kdy se nahnu víc do motorového prostoru.Nádobka je průhledná,ale opravdu není vidět hladina.S poklesem venkovní teploty to teda vystříkám a doliju zimní.
|
|
29.08.2016 16:30 -
|
2988892
|
|
Mikra
|
|
|
Tak pardon. Za nárazník a barvu nádrky se omlouvám, ostatní ale platí.
Tak pardon. Za nárazník a barvu nádrky se omlouvám, ostatní ale platí. :-d
|
|
29.08.2016 21:57 -
|
2989100
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Kdyz ti houkne min. hladina tak je tam porad jeste 1-2 litry. takze az houkne tak se rozhodni jeslti tam das letni a nebo tam uz rovnou dolej zimni podle toho kdy to bude. A kdy ne tak jak v tom filmu. STŘÍÍÍKÉÉÉJ
Kdyz ti houkne min. hladina tak je tam porad jeste 1-2 litry. takze az houkne tak se rozhodni jeslti tam das letni a nebo tam uz rovnou dolej zimni podle toho kdy to bude. A kdy ne tak jak v tom filmu. STŘÍÍÍKÉÉÉJ :-))))
|
|
29.08.2016 22:48 -
|
2989122
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
vystrikat
ja to robim v dazdi.....
vystrikat
ja to robim v dazdi.....:palec
|
|
29.08.2016 23:14 -
|
2989126
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Já pouívám celoročně zimní kapalinu do ostřikovačů, měl jsem také problémy před zimou jak se zbavit letní, proto u x let pouívám pouze zimní a tento problém řeit nemusím.
Já pouívám celoročně zimní kapalinu do ostřikovačů, měl jsem také problémy před zimou jak se zbavit letní, proto u x let pouívám pouze zimní a tento problém řeit nemusím. :-d
|
|
29.08.2016 23:19 -
|
2989127
|
|
jumep
|
|
|
zimna v tychto horucavach sa strati skor ako dopadne na okno .. moc tym tie muchy asi neumyjes
zimna v tychto horucavach sa strati skor ako dopadne na okno .. moc tym tie muchy asi neumyjes
|
|
29.08.2016 23:26 -
|
2989130
|
|
63zdenda
|
|
|
Kadý měsíc meju celé auto ve slubě, ráno jsou okna mokrá, tak ostřik nepotřebuju, odpoledne jsou okna čistá, tak zase nestříkám, mouchy se na okně nevyskytují, kdy naleju plnou nádrku, větinou vydrí celej rok , na rozdíl od manelky, té dolévám skoro kadý měsíc.
Kadý měsíc meju celé auto ve slubě, ráno jsou okna mokrá, tak ostřik nepotřebuju, odpoledne jsou okna čistá, tak zase nestříkám, mouchy se na okně nevyskytují, kdy naleju plnou nádrku, větinou vydrí celej rok :-d, na rozdíl od manelky, té dolévám skoro kadý měsíc. :-))))
|
|
| |
|
|