| | |
02.08.2018 13:25 -
Re: tempomat-dodatečná montá
|
3173692
|
|
brixtr
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 191 |
|
|
Díky za reakci. To znamená ze u po tom pátrat nemusím
Díky za reakci. To znamená ze u po tom pátrat nemusím
|
|
03.08.2018 12:31 -
|
3173945
|
|
jumep
|
|
|
rychlost pise iba facelift
rychlost pise iba facelift
|
|
03.08.2018 14:26 -
|
3173981
|
|
brixtr
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 191 |
|
|
a já to nepopřel a chtěl jsem jen vědět zda to lo u vech nebo ne
jako na funkci to nemá vůbec vliv a jsem nad míru spokojený, tohle by byl u jen takový bonus bez kterého se klidně obejdu
a já to nepopřel a chtěl jsem jen vědět zda to lo u vech nebo ne :-p
jako na funkci to nemá vůbec vliv a jsem nad míru spokojený, tohle by byl u jen takový bonus bez kterého se klidně obejdu :-))))
|
|
03.06.2021 11:50 -
Montá tempomatu C5 mk 1
|
3312076
|
|
agos
|
|
|
Ahojte, potreboval by som poradi . Chcel by som si domontova tempomat do mojej C5 2.0hdi 2002, ma to auto predprípravu ako napr vw e len fyzicky zapojím ovládanie a cez diag spustím funkciu ? Alebo je to nacitroene ináč ? Dakujem
Ahojte, potreboval by som poradi . Chcel by som si domontova tempomat do mojej C5 2.0hdi 2002, ma to auto predprípravu ako napr vw e len fyzicky zapojím ovládanie a cez diag spustím funkciu ? Alebo je to nacitroene ináč ? Dakujem
|
|
08.06.2021 20:41 -
|
3312735
|
|
agos
|
|
|
jruze napsal(a): Přidat páčku a nakonfigurovat
Akurát som pozeral, tak budem musie doplni aj brzdový spínač konektor tam je ale spínač nemám zdvojený,A u len ostáva zohna páčku namontova, lexiu kamarát má tak snáď to zvládneme aj aktivova.
Akurát som pozeral, tak budem musie doplni aj brzdový spínač konektor tam je ale spínač nemám zdvojený,A u len ostáva zohna páčku namontova, lexiu kamarát má tak snáď to zvládneme aj aktivova.
|
|
09.06.2021 11:12 -
|
3312800
|
|
agos
|
|
|
jruze napsal(a): Ano musí být buď dvojitý spínač a nebo oba dva jednoduché
No ja skúsim zameni tento pôvodný za dvojitý, ak taka monos Nie je , dám tam 2ks . Dakujem tak akurat som pozeral e ten dvojitý ma iný konektor tak musím prida ete jeden 😀
No ja skúsim zameni tento pôvodný za dvojitý, ak taka monos Nie je , dám tam 2ks . Dakujem tak akurat som pozeral e ten dvojitý ma iný konektor tak musím prida ete jeden 😀
|
|
09.06.2021 11:26 -
|
3312801
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
jruze napsal(a): Ano musí být buď dvojitý spínač a nebo oba dva jednoduché
Nejsem si uplně jist, ale na Xantii HDI kde je v podstatě stejná ( podobná) jednotka EDC 15, tak nemusel být dvojitej spínač a stačilo proklemovat 2 piny v konektro u jednotky. Ono to i dává smysl, proč dvojitý ... ta logika jednotky ví, e kdy není sepnuto, tak je rozepnuto , na to nemusí mít spínače dva ... propojoval se pin na 14 a 18 pozici a nekterý tam někdy nebyl osazen a musel se osazovat do patice, počítáno od kraje ve skutečnosti je to pin 69 a 73.
Fungovalo to na Xantii HDi RHZ jak mělo, montoval sem to já a několik dalích lidí.
Podle veho má "agos" taky RHZ ...
Třeba to jde u c5 taky pouít .... .link.
Nejsem si uplně jist, ale na Xantii HDI kde je v podstatě stejná ( podobná) jednotka EDC 15, tak nemusel být dvojitej spínač a stačilo proklemovat 2 piny v konektro u jednotky. Ono to i dává smysl, proč dvojitý ... ta logika jednotky ví, e kdy není sepnuto, tak je rozepnuto , na to nemusí mít spínače dva ... propojoval se pin na 14 a 18 pozici a nekterý tam někdy nebyl osazen a musel se osazovat do patice, počítáno od kraje ve skutečnosti je to pin 69 a 73.
Fungovalo to na Xantii HDi RHZ jak mělo, montoval sem to já a několik dalích lidí.
Třeba to jde u c5 taky pouít .... http://forum.citroeny.cz/viewtopic.php?f=77&t=9123&p=58964&hilit=tempomat#p58964
Přílohy: tempomat_br_spinac.jpg ( 59902b ) - |
|
09.06.2021 11:40 -
|
3312804
|
|
agos
|
|
|
PATaMAT napsal(a): Nejsem si uplně jist, ale na Xantii HDI kde je v podstatě stejná ( podobná) jednotka EDC 15, tak nemusel být dvojitej spínač a stačilo proklemovat 2 piny v konektro u jednotky. Ono to i dává smysl, proč dvojitý ... ta logika jednotky ví, e kdy není sepnuto, tak je rozepnuto , na to nemusí mít spínače dva ... propojoval se pin na 14 a 18 pozici a nekterý tam někdy nebyl osazen a musel se osazovat do patice, počítáno od kraje ve skutečnosti je to pin 69 a 73.
Třeba to jde u c5 taky pouít .... .link.
Je to moné , no snímač mám cca 4 tak ho tam pridám , jazdena páčka okolo 20 , pre toto sa mi začína ta c5 žúbi ceny sú super ( som zvyknuty na Volvo čo je min raz tak drahé na údrbu , no je to Dan za premiovost ktorú som pri citroene nenaiel) tak isto monos dokodovania a prepisovania v edc15, vo Volve mám tie EDC15 no tam je to zo zmenami cez obd aie
Je to moné , no snímač mám cca 4 tak ho tam pridám , jazdena páčka okolo 20 , pre toto sa mi začína ta c5 žúbi ceny sú super ( som zvyknuty na Volvo čo je min raz tak drahé na údrbu , no je to Dan za premiovost ktorú som pri citroene nenaiel) tak isto monos dokodovania a prepisovania v edc15, vo Volve mám tie EDC15 no tam je to zo zmenami cez obd aie
|
|
09.06.2021 19:17 -
|
3312828
|
|
jruze
|
|
|
ten spínač stojí asi 80,- to fakt stojí za pokus Já neuváděl doplnit spínač protoe jsem si myslel e 2002 u má dvojitej.
ten spínač stojí asi 80,- to fakt stojí za pokus;-) Já neuváděl doplnit spínač protoe jsem si myslel e 2002 u má dvojitej.
|
|
24.06.2021 05:16 -
|
3314664
|
|
agos
|
|
|
No páčka a snímač nahodene, včera som mal chvížku času tak som zbehol za známim na lexiu no nejak dámam to nepodarilo nahodit , pozreli sme aj dáke videá no vo viacerych niečo žudia prepisoval vo viacerych jednotkách 🤷🏻♂,alebo to môe byt jeho lexiou ktorá mi prila ako vežmi nekvalitný klon, no osobne si myslím e sme to len nevedeli nájs / no ani podža iadneho videá to nefungovalo 😭😭😭
No páčka a snímač nahodene, včera som mal chvížku času tak som zbehol za známim na lexiu no nejak dámam to nepodarilo nahodit , pozreli sme aj dáke videá no vo viacerych niečo žudia prepisoval vo viacerych jednotkách 🤷🏻♂,alebo to môe byt jeho lexiou ktorá mi prila ako vežmi nekvalitný klon, no osobne si myslím e sme to len nevedeli nájs / no ani podža iadneho videá to nefungovalo 😭😭😭
|
|
25.06.2021 16:47 -
|
3314774
|
|
Frenky
|
|
|
Zdravim.
Tempomat u C5 II benzin 1.8L
Bylo potreba nastavit v BSI (BSI),v Instrument panel / Sdruzeny pristroj (Combine) a v Injection / Vstrikovani (S200PM2).
Frenky
Zdravim.
Tempomat u C5 II benzin 1.8L
Bylo potreba nastavit v BSI (BSI),v Instrument panel / Sdruzeny pristroj (Combine) a v Injection / Vstrikovani (S200PM2).
Frenky
|
|
26.06.2021 15:54 -
|
3314823
|
|
jumep
|
|
|
zapichnem packu, nahodim cerveny brzdovy spinac, v riadiacke motora nakonfigurujem tempomat a pozrem ci regauju spinace
nic viac netreba, 4 prevodovy stupen a 50+km / h ho normalne zapne a ide
zapichnem packu, nahodim cerveny brzdovy spinac, v riadiacke motora nakonfigurujem tempomat a pozrem ci regauju spinace
|
|
28.06.2021 16:20 -
|
3315006
|
|
agos
|
|
|
jumep napsal(a): zapichnem packu, nahodim cerveny brzdovy spinac, v riadiacke motora nakonfigurujem tempomat a pozrem ci regauju spinace
No vetko sme spravili, akurat bude problém s tou konfiguráciou , nejak to nejde cez tu kamosovu lexiu, je to daky nepodarený klon ktorý nanajvý ete aj blbo prekladá 😀
No vetko sme spravili, akurat bude problém s tou konfiguráciou , nejak to nejde cez tu kamosovu lexiu, je to daky nepodarený klon ktorý nanajvý ete aj blbo prekladá 😀
|
|
| |
|
|