| | |
03.11.2007 20:07 -
Krytky ostrikovacu svetel
|
169130
|
|
Cía
|
Město: Butěhrad, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 1 |
|
|
vlastním C5 kombi a dnes jsem přiel o krytku ostřikovače světel.Prosím o radu díky.
vlastním C5 kombi a dnes jsem přiel o krytku ostřikovače světel.Prosím o radu díky.
|
|
03.11.2007 21:22 -
Re: Krytky ostrikovacu svetel
|
169131
|
|
tief
|
|
|
No, tu sa daju poradit len dve veci, bud vrakac alebo citroen predajna nahradnych dielov. Urcite by som ale skontroloval a skusil zistit preco ta krytka odpadla.
No, tu sa daju poradit len dve veci, bud vrakac alebo citroen predajna nahradnych dielov. Urcite by som ale skontroloval a skusil zistit preco ta krytka odpadla.
|
|
11.11.2007 19:38 -
|
169132
|
|
Berka
|
Město: Seč, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Mne to potkalo nedávno, koupil jsem sadu (2 ks - jinak to neprodávají) a potřeboval jsem jen levou (pohled proti čelnímu sklu). Pravá je k dispozici. Cena za obě 700,- Kč.
Mne to potkalo nedávno, koupil jsem sadu (2 ks - jinak to neprodávají) a potřeboval jsem jen levou (pohled proti čelnímu sklu). Pravá je k dispozici. Cena za obě 700,- Kč.
|
|
29.09.2008 21:43 -
|
169133
|
|
assasin
|
|
|
Tak dnes sa mi stalo to čo som tu u viackrát čítal, ostrekoval som predné okno, samozrejme v tme, tak sa pustili aj ostrekovače svetiel. Neviem prečo, ale stratil som pravú krytku ( Potom som ju naiel, keď som sa vracal pei, ale sú na nej zlomené spodné noičky. Take kúpim nové, ale aká je správna montá aby som nepokazil aj nové? Mal som pred týdňom auto v servise kde mi opravovali zaseknuté čerpadlo ostrekovania. Mohli to zle nasadi?
Tak dnes sa mi stalo to čo som tu u viackrát čítal, ostrekoval som predné okno, samozrejme v tme, tak sa pustili aj ostrekovače svetiel. Neviem prečo, ale stratil som pravú krytku :-(( Potom som ju naiel, keď som sa vracal pei, ale sú na nej zlomené spodné noičky. Take kúpim nové, ale aká je správna montá aby som nepokazil aj nové? Mal som pred týdňom auto v servise kde mi opravovali zaseknuté čerpadlo ostrekovania. Mohli to zle nasadi?
|
|
03.03.2010 20:15 -
kde sehnat kryty na ostřikovače?
|
1805831
|
|
miut
|
Město: Přelouč , Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Ahojda.Nemuu nikde sehnat krytky ostřikovaču na světla. njaky darebak mi je lohnul. Zkouel jsem i vrakovitě-a nic. poradite? dik
Ahojda.Nemuu nikde sehnat krytky ostřikovaču na světla. njaky darebak mi je lohnul. Zkouel jsem i vrakovitě-a nic. poradite? dik
|
|
03.03.2010 20:17 -
Re: kde sehnat kryty na ostřikovače?
|
1805832
|
|
jumep
|
|
|
citroen + spray
inak to nejde bohuzial
ceny:
krytky - 24E
spray - ak dodas nazov farby pozrem
citroen + spray
inak to nejde bohuzial
ceny:
krytky - 24E
spray - ak dodas nazov farby pozrem
|
|
03.03.2010 20:21 -
|
1805833
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
daji se koupit v sade
spray mozna ale lakovna je 100% lepsi pokud to ma vypadat
daji se koupit v sade
spray mozna ale lakovna je 100% lepsi pokud to ma vypadat
|
|
03.03.2010 20:35 -
|
1805838
|
|
miut
|
Město: Přelouč , Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Dik za radu. Neni to sice nejaciněji ale bez nich to vypade děsně. Jo e je to černa mataliza
Dik za radu. Neni to sice nejaciněji ale bez nich to vypade děsně. Jo e je to černa mataliza
|
|
03.03.2010 20:46 -
|
1805840
|
|
jumep
|
|
|
ak je to
kod: EXL
nazov: ČERNÁ OBSIDIEN
tak spray je obj cislo: 999129 a cema 15E
potom tu vidim este:
kod: EXY
nazov: ČERNÁ BRILLANT ONYX
obj cislo: ZC 9 856 175 U a cenu vidim 13.17
ak je to
kod: EXL
nazov: ČERNÁ OBSIDIEN
tak spray je obj cislo: 999129 a cema 15E
potom tu vidim este:
kod: EXY
nazov: ČERNÁ BRILLANT ONYX
obj cislo: ZC 9 856 175 U a cenu vidim 13.17
|
|
03.03.2010 20:49 -
|
1805841
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
plnic ? lak?
plnic ? lak?
|
|
03.03.2010 20:52 -
|
1805843
|
|
jumep
|
|
|
lak, krytky maju origo zakladovy nastrek
konkretne obrazok sprayu:
lak, krytky maju origo zakladovy nastrek
konkretne obrazok sprayu:
|
|
03.03.2010 20:53 -
|
1805844
|
|
drobec
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 214 |
|
|
podla toho ci to je metaliza alebo klasika tak to obsahuje farbu a kryci lak.
ked som ja kvoli krytkam ostrekovacov volal do par lakovni ked som zhanal farbu a cvicne som sa opytal ci by to urobili tak reagovali dost odmietavo .. resp. pytali tak aspon 1500 co mi za dve 6x6cm krytky pride dost
podla toho ci to je metaliza alebo klasika tak to obsahuje farbu a kryci lak.
ked som ja kvoli krytkam ostrekovacov volal do par lakovni ked som zhanal farbu a cvicne som sa opytal ci by to urobili tak reagovali dost odmietavo .. resp. pytali tak aspon 1500 co mi za dve 6x6cm krytky pride dost
|
|
03.03.2010 21:00 -
|
1805846
|
|
autodiag
|
|
|
ano petre krytka ma sedy zaklad..to ano ale kazda barva ma jinou barvu podkladu ...barva se strika zvlastv,lak take....problem je v tom ze pokud koupis starou "55" da se to udelat aby to vypadalo ,v prodeji by byt ale uz nemela ze zakona...pokud koupis "vodu" )vodou reditelnou barvu,nahrada 55) tak to bez vypaleni neudelas,resp udelas ale je to k zbliti
ano petre krytka ma sedy zaklad..to ano ale kazda barva ma jinou barvu podkladu ...barva se strika zvlastv,lak take....problem je v tom ze pokud koupis starou "55" da se to udelat aby to vypadalo ,v prodeji by byt ale uz nemela ze zakona...pokud koupis "vodu" )vodou reditelnou barvu,nahrada 55) tak to bez vypaleni neudelas,resp udelas ale je to k zbliti
|
|
03.03.2010 21:05 -
|
1805849
|
|
jumep
|
|
|
na tych 6cm - tie co sme robili drobcovi su myslim dobre ....
na tom narazniku to myslim po chvili je aj tak dost jedno ....
fotky toho ako to je sme fakt nerobili, ale drobec sa moze vyjadrit ako to vypada, pripadne si to pri nejakej prilezitosti budu zaujemcovia pozriet priamo na jeho aute ....
na tych 6cm - tie co sme robili drobcovi su myslim dobre ....
na tom narazniku to myslim po chvili je aj tak dost jedno ....
fotky toho ako to je sme fakt nerobili, ale drobec sa moze vyjadrit ako to vypada, pripadne si to pri nejakej prilezitosti budu zaujemcovia pozriet priamo na jeho aute ....
|
|
03.03.2010 21:09 -
|
1805850
|
|
autodiag
|
|
|
ale to vis ze jo..ja bych ale strakate auto nechtel..je to kazdeho vec to je jasne...ale jak pise drobec 1500 je dost to bych nedal ani ja...ale 800 - 1000 bych dal
ale to vis ze jo..ja bych ale strakate auto nechtel..je to kazdeho vec to je jasne...ale jak pise drobec 1500 je dost to bych nedal ani ja...ale 800 - 1000 bych dal
|
|
03.03.2010 22:21 -
|
1805858
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
miut napsal(a): Dik za radu. Neni to sice nejaciněji ale bez nich to vypade děsně. Jo e je to černa mataliza
ja mám taky metlu, sice zlatou, ale neboj se toho, nechal jsem si namíchat do spreje (dle kódu) - (odřený nárazník) barvu, dali mi k tomu ve spreji i lak i plnič, vypadá to dobře, cenu si ji nepamatuji ale bylo to do 800,- určitě a mám i na přítě , ten lak je potřeba potom nastříkat alespoň 10 vrstev a pak přeletit, ty má navíc výhodu v tom, e se jedná o malou plochu a navíc ohraničenou spárou, tak se to ztratí, dej se do toho, jinak v lakovně to moc dělat nechtějí protoe je to keft na houby. Musí namíchat barvu tak aby to pistol vzala a pak ve vyčistit a plocha ádná 2 ks 6x6 cm. Jediná nevýhoda je v tom , e ten vrchní lak je tzv. měkčí ne origo kdy stříkají ve velkém. Hodně těstí
ja mám taky metlu, sice zlatou, ale neboj se toho, nechal jsem si namíchat do spreje (dle kódu) - (odřený nárazník) barvu, dali mi k tomu ve spreji i lak i plnič, vypadá to dobře, cenu si ji nepamatuji ale bylo to do 800,- určitě a mám i na přítě :-D, ten lak je potřeba potom nastříkat alespoň 10 vrstev a pak přeletit, ty má navíc výhodu v tom, e se jedná o malou plochu a navíc ohraničenou spárou, tak se to ztratí, dej se do toho, jinak v lakovně to moc dělat nechtějí protoe je to keft na houby. Musí namíchat barvu tak aby to pistol vzala a pak ve vyčistit a plocha ádná 2 ks 6x6 cm. Jediná nevýhoda je v tom , e ten vrchní lak je tzv. měkčí ne origo kdy stříkají ve velkém. Hodně těstí :palec
|
|
03.03.2010 22:33 -
|
1805860
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
Najk tak to si mal asi tastie lebo mne prvú striebonú podla čísla a ani podla vzorkovníku netrafili boli asi o tri odtiene inde
Najk tak to si mal asi tastie lebo mne prvú striebonú podla čísla a ani podla vzorkovníku netrafili boli asi o tri odtiene inde:-(
|
|
03.03.2010 22:36 -
|
1805862
|
|
jumep
|
|
|
preto kupujem spray priamo z citroenu podla ich cisel farieb a za tie ceny neni moc o com ...
preto kupujem spray priamo z citroenu podla ich cisel farieb a za tie ceny neni moc o com ...
|
|
04.03.2010 09:55 -
|
1805883
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Poffa napsal(a): Najk tak to si mal asi tastie lebo mne prvú striebonú podla čísla a ani podla vzorkovníku netrafili boli asi o tri odtiene inde
dle technika v lakovně: největí průvih jsou auta, které byly nastříkané první a poslední v dané barvě. Jinak dobrá lakovna má originální program pro danou značku a umí to namíchat. Já měl ale auto asi první nebo poslední a nebylo to ono. Protoe dle čísla kdy nael ablonu a přiloil tak nic moc (dělal jsem kousek nárazníku), na dané číslo (co mám na autě) byly tři odstíny , nakonec se tedy strefily, ale stejně na sluníčku mám těch zlatých teček poskrovnu , ale hlavně na tych krytkách se to ztratí, protoe jsou malé a hlavně ohraničené spárou, to na ploe by bylo horí, jinak malinké pokození na kapotě (od kamínků) mi poradil, a si trochu spreje stříknu na víčko, nechat přischnout a pak teprve třeba sirkou poloit barvu do dírky - no a e těch "dírek" od kamínků na kapotě po této zimě mám
dle technika v lakovně: největí průvih jsou auta, které byly nastříkané první a poslední v dané barvě. Jinak dobrá lakovna má originální program pro danou značku a umí to namíchat. Já měl ale auto asi první nebo poslední a nebylo to ono. Protoe dle čísla kdy nael ablonu a přiloil tak nic moc (dělal jsem kousek nárazníku), na dané číslo (co mám na autě) byly tři odstíny :-(((( , nakonec se tedy strefily, ale stejně na sluníčku mám těch zlatých teček poskrovnu , ale hlavně na tych krytkách se to ztratí, protoe jsou malé a hlavně ohraničené spárou, to na ploe by bylo horí, jinak malinké pokození na kapotě (od kamínků) mi poradil, a si trochu spreje stříknu na víčko, nechat přischnout a pak teprve třeba sirkou poloit barvu do dírky - no a e těch "dírek" od kamínků na kapotě po této zimě mám :-((((
|
|
| |
|
|