| | |
04.10.2013 10:25 -
Re: Problém s ukazatelem - tachometr, otáčkoměr
|
2624470
|
|
brutar
|
Město: Český Dub, Auto: Citroën C5 II 1.8i 16v X Break | Počet příspěvků: 56 |
|
|
Chcipnout motor a znova nastartovat jsem zkousel cca po 7 km a nic. Jeste uvidim az pojedu z prace. Kdyz tak zkusim jinou baterku.
Chcipnout motor a znova nastartovat jsem zkousel cca po 7 km a nic. Jeste uvidim az pojedu z prace. Kdyz tak zkusim jinou baterku.
|
|
04.10.2013 10:45 -
|
2624473
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
U si nejsem jistý, nepamatuji se. Ale moná je potřeba počkat ty 3 minuty na vypnutí napájení a pak znovu startovat.
Ale baterka tomu pomůe určitě. Ty nae vehikly jsou na to obecně straně citlivé.
U si nejsem jistý, nepamatuji se. Ale moná je potřeba počkat ty 3 minuty na vypnutí napájení a pak znovu startovat.
Ale baterka tomu pomůe určitě. Ty nae vehikly jsou na to obecně straně citlivé.
|
|
07.10.2013 09:34 -
|
2624992
|
|
Stirius
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 229 |
|
|
Tak jsem vyndal motorek, byla tam prasklá ta plastická osička, jak je v návodu psané. Akorát jsem neměl zafixovanou pákovou vrtačku, ale drel jsem ji jen v ruce nad svěrákem, take jsem to vrtnul blbě a tím jsem skončil s opravou a musím to teď koupit a vyměnit. Není nad to, kdy člověk bohuel nemá nástroje, které jsou potřeba...
Edit: Hm, 650,- za tu mrchu je fakt "sluná" cena. Nemáte někdo navíc za třeba poloviční částku?
Tak jsem vyndal motorek, byla tam prasklá ta plastická osička, jak je v návodu psané. Akorát jsem neměl zafixovanou pákovou vrtačku, ale drel jsem ji jen v ruce nad svěrákem, take jsem to vrtnul blbě a tím jsem skončil s opravou a musím to teď koupit a vyměnit. Není nad to, kdy člověk bohuel nemá nástroje, které jsou potřeba...
Edit: Hm, 650,- za tu mrchu je fakt "sluná" cena. Nemáte někdo navíc za třeba poloviční částku?
|
|
07.10.2013 09:48 -
|
2625004
|
|
jumep
|
|
|
vacsinou je to vzdy riesitelne, ak si to teda nedal o 1mm vedla
vacsinou je to vzdy riesitelne, ak si to teda nedal o 1mm vedla
|
|
07.10.2013 09:53 -
|
2625009
|
|
Stirius
|
|
|
No hádej... Můe jednou :-/ Ruka bez fixování prostě zvlá na tom plastu ujede. Jediná varianta je to celé něčím zalepit, zaleptat a vrtnout znovu. (Kromě toho, e jsem to zkusil vrtnout podruhé líp, ale jak u to bylo jednou jeté, tak to nelo pořádně...
No hádej... Můe jednou :-/ Ruka bez fixování prostě zvlá na tom plastu ujede. Jediná varianta je to celé něčím zalepit, zaleptat a vrtnout znovu. (Kromě toho, e jsem to zkusil vrtnout podruhé líp, ale jak u to bylo jednou jeté, tak to nelo pořádně...
|
|
07.10.2013 09:55 -
|
2625011
|
|
tief
|
|
|
hlavne neprevrtat ten plosak skrz ( aj to jsem videl - a dokonce i opravil hec - zajimave bylo ze chyba se projevovala otviranim okna patych dveri ) - je to rizene z budiku ... ) ...
hlavne neprevrtat ten plosak skrz ( aj to jsem videl - a dokonce i opravil hec - zajimave bylo ze chyba se projevovala otviranim okna patych dveri :))) - je to rizene z budiku ... ) ...
|
|
07.10.2013 10:04 -
|
2625015
|
|
Stirius
|
|
|
No, v kadém případě, kdyby měl někdo navíc, byl bych rád. Jinak budu muset koupit plast v hodnotě 5 korun za 650,-
No, v kadém případě, kdyby měl někdo navíc, byl bych rád. Jinak budu muset koupit plast v hodnotě 5 korun za 650,- :-(
|
|
10.10.2013 21:12 -
|
2625677
|
|
Foxi
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Nebo 700 cely motorek - .link.
Ja mel tedy stejny problem, ale oprave se (dle navodu na zdesjim foru) vydarila. Tedy jsem dal novou osicku a motorek krokuje jak novy. Jen s tim, ze ocelova uz se neulomi.. a tachometr ted ukazuje presne. :]
Ne jako tady ... fotil mi kamarad pres rameno, jel jsem ve skutecnosti cca 50-60 :]
Nebo 700 cely motorek - http://www.repres.eu/repres/eshop/19-1-Soucastky/126-2-Krokove-motorky
Ja mel tedy stejny problem, ale oprave se (dle navodu na zdesjim foru) vydarila. Tedy jsem dal novou osicku a motorek krokuje jak novy. Jen s tim, ze ocelova uz se neulomi.. a tachometr ted ukazuje presne. :]
Ne jako tady ... fotil mi kamarad pres rameno, jel jsem ve skutecnosti cca 50-60 :]
Přílohy: 2013-06-15_09.38.50.jpg ( 1606602b ) - |
|
27.11.2013 11:13 -
|
2641491
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
Zdravim,pročetl jsem to tu celý ale moná jsem natvrdlej tak se radi zeptám ne něco ulomím
Ručička tachometru mi chodí normálně plynule, ale zničeho nic začala ukazovat rychlost přesně o 10 km nií.
Take jí asi budu muset vytáhnout a přesadit.Chci se zeptat jestli ručičku stáhnu z osičky a přesadím a nebo to vytáhnu i s tou osičkou?
Zdravim,pročetl jsem to tu celý ale moná jsem natvrdlej tak se radi zeptám ne něco ulomím :-d
Ručička tachometru mi chodí normálně plynule, ale zničeho nic začala ukazovat rychlost přesně o 10 km nií.
Take jí asi budu muset vytáhnout a přesadit.Chci se zeptat jestli ručičku stáhnu z osičky a přesadím a nebo to vytáhnu i s tou osičkou?
|
|
27.11.2013 11:23 -
|
2641493
|
|
ivanivan
|
|
|
Jde dolu z osičky. Aby to nebyla předzvěst závady mechanizmu .
Jde dolu z osičky. Aby to nebyla předzvěst závady mechanizmu :nevim .
|
|
27.11.2013 12:01 -
|
2641500
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
V pohodě. Dělal jsem vícekrát. Jednou jsem majznul pěstí do palubky, jednou na nějakém velkém hrbu.
Prostě stáhnout z osičky a nasadit správně, jde to lehce. Pokud má GPS, tak lépe na několika rchlostech projet proti GPS. Pokus ne, tak by mělo nastačit nasadit na nulu.
V pohodě. Dělal jsem vícekrát. Jednou jsem majznul pěstí do palubky, jednou na nějakém velkém hrbu.
Prostě stáhnout z osičky a nasadit správně, jde to lehce. Pokud má GPS, tak lépe na několika rchlostech projet proti GPS. Pokus ne, tak by mělo nastačit nasadit na nulu.
|
|
27.11.2013 12:32 -
|
2641507
|
|
jumep
|
|
|
facelift - uplne normalne, praskne ta osicka a potom sa to smyka, presadit to nepomoze, treba to jemne niecim podlepit.
osobne to robim tak ze tam natlacim trosicka silikonu a nasadim ju
len pozor na to aby sa neotocilo tym
facelift - uplne normalne, praskne ta osicka a potom sa to smyka, presadit to nepomoze, treba to jemne niecim podlepit.
osobne to robim tak ze tam natlacim trosicka silikonu a nasadim ju
len pozor na to aby sa neotocilo tym
|
|
27.11.2013 14:15 -
|
2641531
|
|
BERY
|
|
|
Taky jsem to teď řeil a jako lepidlo jsem pouil obyčejný lak na nehty a drí to dobře
Taky jsem to teď řeil a jako lepidlo jsem pouil obyčejný lak na nehty a drí to dobře :palec
|
|
27.11.2013 14:54 -
|
2641545
|
|
vilous
|
|
|
Já jsem nad něčím podobným váhal, ale řekl jsem si, e by to mělo jit jetě někdy sundat (třeba kdybych to nasadil blbě). A ten lak na nehty je větinou nějaká nitroceluloza a ta plasty lepí docela fest, ten silikon od jumep se mi zdá méně agresivní. Já to nakonec pořeil bez chemie, do té dírky v ručičce jsem dal nějakou minitřísku.
Já jsem nad něčím podobným váhal, ale řekl jsem si, e by to mělo jit jetě někdy sundat (třeba kdybych to nasadil blbě). A ten lak na nehty je větinou nějaká nitroceluloza a ta plasty lepí docela fest, ten silikon od jumep se mi zdá méně agresivní. Já to nakonec pořeil bez chemie, do té dírky v ručičce jsem dal nějakou minitřísku.
|
|
27.11.2013 17:19 -
|
2641586
|
|
jruze
|
|
|
- nej co mám zatím vyzkouené je jednoduché,vdy bezproblému rozebyratelné
:-)))) - nej co mám zatím vyzkouené je jednoduché,vdy bezproblému rozebyratelné :-p
|
|
29.11.2013 14:47 -
|
2641958
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
Take je to přesně tak jak jste říkali, ta dutinka na rafičce je naprasklá a na osičce to kloue.Přesadil jsem to a za chvilku to sjelo zase zpátky.Take se chystám vyzkouet tu Růi variantu se smrovačkou, zdá se mi to lepí ne tam patlat něco.Nevíte náhodou někdo přesnej průměr tý smrovačky?Ale co vemu jich od oka víc průměrů 7kč za metr mě nesloí
Take je to přesně tak jak jste říkali, ta dutinka na rafičce je naprasklá a na osičce to kloue.Přesadil jsem to a za chvilku to sjelo zase zpátky.Take se chystám vyzkouet tu Růi variantu se smrovačkou, zdá se mi to lepí ne tam patlat něco.Nevíte náhodou někdo přesnej průměr tý smrovačky?Ale co vemu jich od oka víc průměrů 7kč za metr mě nesloí :-))))
|
|
29.11.2013 15:11 -
|
2641960
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Na co metr? Vem od kadý 2 cm a má to skoro zadara.
Na co metr? Vem od kadý 2 cm a má to skoro zadara. :-))))
|
|
05.12.2013 12:03 -
|
2643694
|
|
Mahony
|
|
|
Tak hotovo stáhnul jsem to tou smrovačkou a zdá se e ta ručička docela drí. u nejde stahovat tak lehce jak předtím.Ale pak to telování Asi 2 hodiny jsem tu popojíděl po sídliti jak vocas a zkouel.Jetě e se u C5 aspoň dá vysledovat skutečná rychlost .Při 10km se auto zvedá z nejnií polohy, při 20km něco vdy lupne pod palubkou(mám vypozorované asi abs), při 30km začne palubák ukazovat spotřebu, při 40km auto klesá z teréní polohy.Chtěl jsem to mít úplně přesně take jsem to snad 15x přesazoval ne jsem to trefil, u jsem myslel e z toho trefí mě, vdycky jsem byl o fous víc nebo míň
Tak hotovo stáhnul jsem to tou smrovačkou a zdá se e ta ručička docela drí. u nejde stahovat tak lehce jak předtím.Ale pak to telování :-)))) Asi 2 hodiny jsem tu popojíděl po sídliti jak vocas a zkouel.Jetě e se u C5 aspoň dá vysledovat skutečná rychlost .Při 10km se auto zvedá z nejnií polohy, při 20km něco vdy lupne pod palubkou(mám vypozorované asi abs), při 30km začne palubák ukazovat spotřebu, při 40km auto klesá z teréní polohy.Chtěl jsem to mít úplně přesně take jsem to snad 15x přesazoval ne jsem to trefil, u jsem myslel e z toho trefí mě, vdycky jsem byl o fous víc nebo míň :-d
|
|
| |
|
|