| | |
01.09.2013 08:19 -
Re: Problém s ukazatelem - tachometr, otáčkoměr
|
2614537
|
|
martink9
|
Město: umná, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Nevíte kde je snímač rychlosti k rychloměru. Přestal mi jít a myslím si e je to tím snímačem, otáčkoměr funguje.
Nevíte kde je snímač rychlosti k rychloměru. Přestal mi jít a myslím si e je to tím snímačem, otáčkoměr funguje.
|
|
01.09.2013 08:22 -
|
2614538
|
|
TycoonX
|
Město: , Auto: Daihatsu Sirion 1.3 4x4 | Počet příspěvků: 155 |
|
|
Pravdepodobnejie je e ti zdochol elektro-motorček budiku, ked zapnes kluc musia sa budíky pohnú, po čase zase spadnú dole. Ak sa nehybe=vymena motorceka budikov z inych budikov (mozu byt aj anglicke)
Pravdepodobnejie je e ti zdochol elektro-motorček budiku, ked zapnes kluc musia sa budíky pohnú, po čase zase spadnú dole. Ak sa nehybe=vymena motorceka budikov z inych budikov (mozu byt aj anglicke)
|
|
01.09.2013 08:40 -
|
2614540
|
|
martink9
|
|
|
děkuji, ručička se opravdu nehýbe take jdu na výměnu , natěstí jsem si pořídil vrak C5 na náhradní díly
děkuji, ručička se opravdu nehýbe take jdu na výměnu :-), natěstí jsem si pořídil vrak C5 na náhradní díly
|
|
01.09.2013 09:11 -
|
2614542
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Pozor na výměnu celý přístrojovky. Aby sis nepřepsal najetý km. Nejde to vrátit. Nájezd je uloený v řídící jednotce i v přístrojovce a vdycky se zapíe ta vyí hodnota. Take kdyby sis do auta s najetýma třeba 100t km dal přístrojovku z auta s 300t km, tak se ti to zapíe do ŘJ a i kdy tam pak vrátí tu původní, tak se těch 300t km z ŘJ přepíe i do přístrojovky. A bude mít svou přístrojovku ve svým autě a bude to ukazovat nájezd 300t km.
Pozor na výměnu celý přístrojovky. Aby sis nepřepsal najetý km. Nejde to vrátit. Nájezd je uloený v řídící jednotce i v přístrojovce a vdycky se zapíe ta vyí hodnota. Take kdyby sis do auta s najetýma třeba 100t km dal přístrojovku z auta s 300t km, tak se ti to zapíe do ŘJ a i kdy tam pak vrátí tu původní, tak se těch 300t km z ŘJ přepíe i do přístrojovky. A bude mít svou přístrojovku ve svým autě a bude to ukazovat nájezd 300t km.
|
|
01.09.2013 09:19 -
|
2614551
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Přesně tak!! Sám jsem si u dřívějího auta takto naběhl. Bez varování ochotného prodejce mi přibylo 34 000 km a fakt se s tím nedá nic dělat.
Přesně tak!! Sám jsem si u dřívějího auta takto naběhl. Bez varování ochotného prodejce mi přibylo 34 000 km a fakt se s tím nedá nic dělat.
|
|
01.09.2013 11:21 -
|
2614611
|
|
jumep
|
|
|
panove, dostanete dutku, stacilo nasmerovat na spravne vlakno, niekomu sa nechce hladat
ps. snimac rychlosti tak ako ho poznas tam neni, rychlost je snimana a vypocitavana v ABS priamo z kolies
panove, dostanete dutku, stacilo nasmerovat na spravne vlakno, niekomu sa nechce hladat
ps. snimac rychlosti tak ako ho poznas tam neni, rychlost je snimana a vypocitavana v ABS priamo z kolies
|
|
01.09.2013 11:21 -
|
2614612
|
|
martink9
|
|
|
Děkuji Vám vem, vyměnil jsem celou přístrojovku, sice km zcela nesedí ale ubylo mě a stejně auto nebudu prodávat, je to automat a manelka v ničem jiném nechce jezdit . Jetě jednou děkuji rychloměr je v provozu
Děkuji Vám vem, vyměnil jsem celou přístrojovku, sice km zcela nesedí ale ubylo mě a stejně auto nebudu prodávat, je to automat a manelka v ničem jiném nechce jezdit :-). Jetě jednou děkuji rychloměr je v provozu :-)
|
|
01.09.2013 11:23 -
|
2614613
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Nerozumím tomu "ubylo mě". Chce říct, e ti teď ukazuje míň najetých km?
Nerozumím tomu "ubylo mě". Chce říct, e ti teď ukazuje míň najetých km?
|
|
16.09.2013 22:40 -
|
2619581
|
|
Stirius
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 229 |
|
|
Tak mám taky problém s tachometrem. Nejede ani o milimetr, take to vidím na tu osu. Problém je, e nemám vrtačku, tak si tam pak podle návodu nic nevyvrtám. Nemá někdo celý funkční motorek s těma střevama na tachometr, e bych si to vyměnil? Jinak se moná tak za měsíc dostanu někam, kde bych si s tím mohl pohrát. A jezdit s gps, co má zpodění asi 10 sekund není úplně ok
Tak mám taky problém s tachometrem. Nejede ani o milimetr, take to vidím na tu osu. Problém je, e nemám vrtačku, tak si tam pak podle návodu nic nevyvrtám. Nemá někdo celý funkční motorek s těma střevama na tachometr, e bych si to vyměnil? Jinak se moná tak za měsíc dostanu někam, kde bych si s tím mohl pohrát. A jezdit s gps, co má zpodění asi 10 sekund není úplně ok :-o
|
|
17.09.2013 22:23 -
|
2619840
|
|
jumep
|
|
|
ma c5 1, takze tuto moznost tam nema
ma c5 1, takze tuto moznost tam nema
|
|
18.09.2013 08:28 -
|
2619913
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
1. Opravdu jsem inzeroval kompletní palubku C5 I, ale u je to pryč
2. Měl jsem C5 I exclusive a kontrolu překročení rychlosti měla
3. Jezdi zatím podle ostatních, málokdy jede člověk sám. Navíc bys to měl mít v oku nebo podle otáčkoměru, já jsem měl na čtyřku 1500 při 55 km/h... záleí samozřejmě na převodovce, stálém převodu...
1. Opravdu jsem inzeroval kompletní palubku C5 I, ale u je to pryč
2. Měl jsem C5 I exclusive a kontrolu překročení rychlosti měla
3. Jezdi zatím podle ostatních, málokdy jede člověk sám. Navíc bys to měl mít v oku nebo podle otáčkoměru, já jsem měl na čtyřku 1500 při 55 km/h... záleí samozřejmě na převodovce, stálém převodu...
|
|
18.09.2013 09:56 -
|
2619932
|
|
jumep
|
|
|
ano, ale tato kontrola sa nastavuje pri aktualnej nejakej rychlosti (to by teoreticky slo spravit podla gps ..)
ale docasne moze prehodit motoceky - otackomerovy dat miesto tachometroveho a bude to ukazovat rychlost
ano, ale tato kontrola sa nastavuje pri aktualnej nejakej rychlosti (to by teoreticky slo spravit podla gps ..)
ale docasne moze prehodit motoceky - otackomerovy dat miesto tachometroveho a bude to ukazovat rychlost
|
|
18.09.2013 16:55 -
|
2619984
|
|
Stirius
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 229 |
|
|
Hehe, to mě nenapadlo. Jinak jo, nějaká kontrola překročení rychlosti tam je, ale v ivotě jsem nezjistil, jak to funguje. Jako tu rychlost tak nějak v oku mám a asi to 3-4 týdny vydrím. Pak to zkusím provrtat a podle návodu vyměnit. Nebo pokud by někdo měl navíc, klidně za nějaký baki koupím.
Teď musím spí vyřeit ten tekoučí chladič, kdy je ráno pomalu nula. Hnus.
Hehe, to mě nenapadlo. Jinak jo, nějaká kontrola překročení rychlosti tam je, ale v ivotě jsem nezjistil, jak to funguje. Jako tu rychlost tak nějak v oku mám a asi to 3-4 týdny vydrím. Pak to zkusím provrtat a podle návodu vyměnit. Nebo pokud by někdo měl navíc, klidně za nějaký baki koupím.
Teď musím spí vyřeit ten tekoučí chladič, kdy je ráno pomalu nula. Hnus.
|
|
18.09.2013 20:20 -
|
2620019
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Pokud se dobře pamatuju, tak to oznámení překročení nastavené rychlosti se nastavuje nějak takhle: V menu najedete na tu poloku, autem vytvoříte rychlost, kterou nechcete překročit a podríte tlačítko palubáku na páčce, pípne to a rychlost nastavena.. Z toho plyne, e díky téhle funkci rychlost auta nezjistí..
Pokud se dobře pamatuju, tak to oznámení překročení nastavené rychlosti se nastavuje nějak takhle: V menu najedete na tu poloku, autem vytvoříte rychlost, kterou nechcete překročit a podríte tlačítko palubáku na páčce, pípne to a rychlost nastavena.. Z toho plyne, e díky téhle funkci rychlost auta nezjistí.. :-)
|
|
04.10.2013 09:23 -
|
2624440
|
|
brutar
|
Město: Český Dub, Auto: Citroën C5 II 1.8i 16v X Break | Počet příspěvků: 56 |
|
|
Zdravím,
prosím o radu, dnes ráno jsem jel do práce a mám nějakou slabí baterku. Při prvním otočení klíčku startér cca 2x otočil a displeje pohaslz. Při druhém otočení u auto chytlo v pohodě, ale při jízdě jsem zjistil, e nefunguje otáčekoměr a tachometr. Do poslední chvíle ve fungovalo. Můe to být pojistkou? Kde by mohl být problém. Ve fungovalo a do dneka. Auto cca týden stálo.
Díky za rady.
Brutar
Zdravím,
prosím o radu, dnes ráno jsem jel do práce a mám nějakou slabí baterku. Při prvním otočení klíčku startér cca 2x otočil a displeje pohaslz. Při druhém otočení u auto chytlo v pohodě, ale při jízdě jsem zjistil, e nefunguje otáčekoměr a tachometr. Do poslední chvíle ve fungovalo. Můe to být pojistkou? Kde by mohl být problém. Ve fungovalo a do dneka. Auto cca týden stálo.
Díky za rady.
Brutar
|
|
04.10.2013 09:31 -
|
2624441
|
|
jumep
|
|
|
pokles napajania v sieti, tachometer sa nezinicializoval, ked nastartujes v pohode druhy krat, vsetko pojde ok
vymen baterku
pokles napajania v sieti, tachometer sa nezinicializoval, ked nastartujes v pohode druhy krat, vsetko pojde ok
vymen baterku
|
|
04.10.2013 09:32 -
|
2624442
|
|
vilous
|
|
|
V klidu - to je normální stav. Řeil jsem vícekráte. Kdy při startu (začíná nám ráno přituhovat) poklesne napětí pod nějakou úroveň, tak se ručičky zablokují, i kdy kontrolky, osvětlení...jde.
Okamité řeení, po cca 5 minutách, kdy se baterka trochu zotaví proudem z alternátoru a motor protočí a zahřeje, vypnout a nastartovat znovu, ve bude OK.
Trvalé řeení - nabít nebo vyměnit baterku, aby při startu tolik neklaslo napětí.
Omlouvám se za dalí příspěvek, psal a ukládal jsem s jumep současně.
V klidu - to je normální stav. Řeil jsem vícekráte. Kdy při startu (začíná nám ráno přituhovat) poklesne napětí pod nějakou úroveň, tak se ručičky zablokují, i kdy kontrolky, osvětlení...jde.
Okamité řeení, po cca 5 minutách, kdy se baterka trochu zotaví proudem z alternátoru a motor protočí a zahřeje, vypnout a nastartovat znovu, ve bude OK.
Trvalé řeení - nabít nebo vyměnit baterku, aby při startu tolik neklaslo napětí.
Omlouvám se za dalí příspěvek, psal a ukládal jsem s jumep současně.
|
|
| |
|
|