| | |
01.10.2012 21:38 -
Re: Problém s ukazatelem - tachometr, otáčkoměr
|
2509471
|
|
pepe8998
|
Město: Čejč, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 57 |
|
|
...skvělá podpora, tak dopoledne aspoň natřu to zábradlí...
...skvělá podpora, tak dopoledne aspoň natřu to zábradlí...
|
|
01.10.2012 22:28 -
|
2509491
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
No to je nápad. Včera jsem viděl v PENNY nějakou krabičku se sadou asi deseti průměrů smrovaček. Nevim sice, kolik to stálo, ale určitě tam mezi nima ten průměr byl.
No to je nápad. Včera jsem viděl v PENNY nějakou krabičku se sadou asi deseti průměrů smrovaček. Nevim sice, kolik to stálo, ale určitě tam mezi nima ten průměr byl.
|
|
01.10.2012 22:49 -
|
2509507
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Asi myslí milimetry.
Asi myslí milimetry. :nevim
|
|
01.10.2012 22:58 -
|
2509510
|
|
jumep
|
|
|
ja som to robil vzdy silikonom .. mam ho rad
vyplni vnutro a jeho "gumova" cast zabrani posunutiu a sundas to lahko ...
ja som to robil vzdy silikonom .. mam ho rad :)
vyplni vnutro a jeho "gumova" cast zabrani posunutiu a sundas to lahko ...
|
|
01.10.2012 23:07 -
|
2509512
|
|
Mikra
|
|
|
Ano, transparentní silikon je super. Ale kdy ho nemá doma, tak tě oprava přijde na 120,- Kč kvůli jedný kapce a celej zbytek patrony potom vyhodí, protoe momentálně nemá kam ho namazat. Ale i tak je to docela levná oprava. Já pouil poloztuhlý lepidlo na novodur, který se mi doma válelo načatý asi rok. A lo to dobře a drí to mě i mladýmu dobře u 2 roky. Ono neztuhne úplně na kámen a tak jde sluně odloupnout, kdyby bylo někdy třeba. A to jsem měl ručičku naprasklou po celý dýlce tý hřídelky.
Ano, transparentní silikon je super. Ale kdy ho nemá doma, tak tě oprava přijde na 120,- Kč kvůli jedný kapce a celej zbytek patrony potom vyhodí, protoe momentálně nemá kam ho namazat. Ale i tak je to docela levná oprava. Já pouil poloztuhlý lepidlo na novodur, který se mi doma válelo načatý asi rok. A lo to dobře a drí to mě i mladýmu dobře u 2 roky. Ono neztuhne úplně na kámen a tak jde sluně odloupnout, kdyby bylo někdy třeba. A to jsem měl ručičku naprasklou po celý dýlce tý hřídelky.
|
|
01.10.2012 23:13 -
|
2509513
|
|
jumep
|
|
|
tos, ja som dal cierny, neni to tam vidiet a ta mikrovrstva co tam zostane
tos, ja som dal cierny, neni to tam vidiet a ta mikrovrstva co tam zostane :)
|
|
02.10.2012 14:37 -
|
2509592
|
|
Zdenál
|
|
|
já jsem dal slzu chemoprenu - a taky drí u 2 roky ..
já jsem dal slzu chemoprenu - a taky drí u 2 roky .. :-)
|
|
02.10.2012 18:27 -
|
2509618
|
|
jumep
|
|
|
ide o to ze ked jedneho dna nahodou prdne motorcek - hriadelka v nom, tak aby si to vedel rozobrat
inak by bolo uplne jedno cim to zalepis
ide o to ze ked jedneho dna nahodou prdne motorcek - hriadelka v nom, tak aby si to vedel rozobrat
inak by bolo uplne jedno cim to zalepis
|
|
20.11.2012 21:30 -
|
2523841
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
Nestretli ste sa niekedy s tým, e neukazuje tachometrova ručička, kilometre normalne nabiehajú, ALE cez diag ručička normálne ide ako má? A inak je celé auto bez závad. Do teraz to chodilo ok. A len tak pre info auto je fap off a je čipnuté
EDIT: C5I 2.2HDI
Nestretli ste sa niekedy s tým, e neukazuje tachometrova ručička, kilometre normalne nabiehajú, ALE cez diag ručička normálne ide ako má? A inak je celé auto bez závad. Do teraz to chodilo ok. A len tak pre info :-p auto je fap off a je čipnuté :-)
EDIT: C5I 2.2HDI
|
|
20.11.2012 21:32 -
|
2523842
|
|
jumep
|
|
|
uplne klasicky ulomena prevodovka v motorceku
test je prudke zrychlenie a preto to zatial ide
uplne klasicky ulomena prevodovka v motorceku
test je prudke zrychlenie a preto to zatial ide
|
|
20.11.2012 21:34 -
|
2523843
|
|
zhrado
|
|
|
Dík, a niekde som tu videl na odkaz kde sa da ten motorcek kupit, ale si vravel, ze to je iba obal ci co? Aby som mu vedel poradit kde to ma kupit, nech to ma poriadne...
Dík, a niekde som tu videl na odkaz kde sa da ten motorcek kupit, ale si vravel, ze to je iba obal ci co? Aby som mu vedel poradit kde to ma kupit, nech to ma poriadne...
|
|
20.11.2012 21:43 -
|
2523849
|
|
jumep
|
|
|
staci sa vratit par stran s5
.link.
ale stale odporucam otvorit, navrtat a spravit si vlastnu osicku
lebo 650 za plast je fakt dost ...
staci sa vratit par stran s5
http://www.cheero.cz/cheero/eshop/9-1-NAHRADNI-DILY/0/5/20-PLAST-MOTORKU
ale stale odporucam otvorit, navrtat a spravit si vlastnu osicku
lebo 650 za plast je fakt dost ...
|
|
20.11.2012 21:50 -
|
2523850
|
|
zhrado
|
|
|
Dík za info, kie by bolo viac takých žudí ako ty jumep!
Dík za info, kie by bolo viac takých žudí ako ty jumep!
|
|
29.04.2013 15:51 -
|
2573399
|
|
Max7
|
|
|
Ahoj
Nechtel jsem zakladat dalsi vlakno,jelikoz se muj technicky dotaz vztahuje k tomuto tematu.
Zakoupil jsem si bily vnitrek tachometru (ne ze by tuning ale proste se mi to libi) a po nastudovani navodu na sundani a opravu upadle raficky jsem rozdelal budiky.Vse slo krasne a svizne ikdyz jsem postupoval s co mozna nejvetsi opatrnosti abych neco neurval.Vymena zdarne provedena,ale zde zacina me dilema.Stale se mi nedari nastavit do spravne polohy uakzatel "voda" "baterie" "mozna i rezerva" vlastne jen male raficky.(Pred sundanim raficek jsem si udelal i body fixkou abych vedel kde raficky lezi).Testnul jsem tachometr s gps a odchylka asi 4km coz asi neni tak zly,ale ty male rucky uz nevim jak spravne porovnat?
Proto muj dotaz smeruje na odborne osazenstvo zde na foru, 1.muzu ty rucky nasadit az po otoceni klicku zhruba do te spravne polohy? nebo odpojit baterku (zeby seto snad restlo?) vazne nevim.Nic jsem z toho zatim nepodnikl a raci se ptam,coz je urcite namiste.Rucicky ukazuji vic nez je skutecnost,pred vymenou vse ukazovalo spravne hodnoty,voda,baterka,olej a td.
dekuji predem za vase rady.
Ahoj
Nechtel jsem zakladat dalsi vlakno,jelikoz se muj technicky dotaz vztahuje k tomuto tematu.
Zakoupil jsem si bily vnitrek tachometru (ne ze by tuning :-) ale proste se mi to libi) a po nastudovani navodu na sundani a opravu upadle raficky jsem rozdelal budiky.Vse slo krasne a svizne ikdyz jsem postupoval s co mozna nejvetsi opatrnosti abych neco neurval.Vymena zdarne provedena,ale zde zacina me dilema.Stale se mi nedari nastavit do spravne polohy uakzatel "voda" "baterie" "mozna i rezerva" vlastne jen male raficky.(Pred sundanim raficek jsem si udelal i body fixkou abych vedel kde raficky lezi).Testnul jsem tachometr s gps a odchylka asi 4km coz asi neni tak zly,ale ty male rucky uz nevim jak spravne porovnat?
Proto muj dotaz smeruje na odborne osazenstvo zde na foru, 1.muzu ty rucky nasadit az po otoceni klicku zhruba do te spravne polohy? nebo odpojit baterku (zeby seto snad restlo?) vazne nevim.Nic jsem z toho zatim nepodnikl a raci se ptam,coz je urcite namiste.Rucicky ukazuji vic nez je skutecnost,pred vymenou vse ukazovalo spravne hodnoty,voda,baterka,olej a td.
|
|
29.04.2013 18:37 -
|
2573452
|
|
jruze
|
|
|
Max7 napsal(a): Ahoj
Zakoupil jsem si bily vnitrek tachometru (ne ze by tuning ale proste se mi to libi) a po nastudovani navodu na sundani a opravu upadle raficky jsem rozdelal budiky.Vse slo krasne a svizne ikdyz jsem postupoval s co mozna nejvetsi opatrnosti abych neco neurval.Vymena zdarne provedena,ale zde zacina me dilema.Stale se mi nedari nastavit do spravne polohy uakzatel "voda" "baterie" "mozna i rezerva" vlastne jen male raficky.(Pred sundanim raficek jsem si udelal i body fixkou abych vedel kde raficky lezi).Testnul jsem tachometr s gps a odchylka asi 4km coz asi neni tak zly,ale ty male rucky uz nevim jak spravne porovnat?
Můe i tak - jinak celej budík se zaparkuje zhruba do dvou-tří minut po vypnutí klíčku.
Můe i tak - jinak celej budík se zaparkuje zhruba do dvou-tří minut po vypnutí klíčku.
|
|
30.04.2013 20:54 -
|
2574108
|
|
Max7
|
|
|
Tak rucicky jsem porovnal za chodu a jeto ok,ale jeste me trapi problem ktery jsem zaznamenal az dnes vecer a to ze sviti jen rucicky a ne ciferniky.Hm tak co ted hledat ? pojistku jestli to ma nejakou samostatnou,nebo netusim.
Tak rucicky jsem porovnal za chodu a jeto ok,ale jeste me trapi problem ktery jsem zaznamenal az dnes vecer a to ze sviti jen rucicky a ne ciferniky.Hm tak co ted hledat ? pojistku jestli to ma nejakou samostatnou,nebo netusim. :-(
|
|
30.04.2013 21:30 -
|
2574151
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
strýcu koukám, e si jetě nepochopil princip informací na tomto webu, dal jsem do okna nahoře heslo "osvětlení palubky" a helo co vyběhlo: .link. tak hledej, nenajde-li, tak se tam někde zeptej, díky --)
do jednoho vlákna jeden druh problémů
strýcu koukám, e si jetě nepochopil princip informací na tomto webu, dal jsem do okna nahoře heslo "osvětlení palubky" a helo co vyběhlo: http://www.c5club.cz/page/kod-40/search_string-osv%ECtlen%ED+palubky/x-0/y-0#.UYAbaMo085Y tak hledej, nenajde-li, tak se tam někde zeptej, díky --)
do jednoho vlákna jeden druh problémů
|
|
| |
|
|