| | |
16.09.2011 20:39 -
Re: Problém s ukazatelem - tachometr, otáčkoměr
|
2414353
|
|
jumep
|
|
|
pozor, to neni cena motorceku, ale len toho plastu
za taky kusok plastu je to podla mna moc
pozor, to neni cena motorceku, ale len toho plastu
za taky kusok plastu je to podla mna moc
|
|
16.09.2011 22:06 -
|
2414376
|
|
alud
|
Město: Litomyl, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 151 |
|
|
Nejdřív jsem do toho jít nechtěl, ale pak jsem el přesně podle návodu. Trvalo mi to celé asi hodinku... Pak chvilku trvala kalibrace a teď.... Podívám se na poskakující rafiku a úasný pocit!
Nejdřív jsem do toho jít nechtěl, ale pak jsem el přesně podle návodu. Trvalo mi to celé asi hodinku... Pak chvilku trvala kalibrace a teď.... Podívám se na poskakující rafiku a úasný pocit!
|
|
17.09.2011 11:06 -
|
2414411
|
|
alud
|
Město: Litomyl, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 151 |
|
|
myslel jsem fungující, pohybující.... prostě je to tak, jak má být
myslel jsem fungující, pohybující.... prostě je to tak, jak má být
|
|
18.10.2011 10:36 -
|
2419752
|
|
Lobo
|
Město: Varnsdorf, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Je někdo, komu se stalo to, e mu padla ručička tch prvním majitelem auta? Jedna z příčin je teda, e někdo stáčel kilometry, chtěl bych si bejt aspoň na 50% jistej, e se to stane, i kdy se v tom nikdo nehrabal. Dík
Je někdo, komu se stalo to, e mu padla ručička tch prvním majitelem auta? Jedna z příčin je teda, e někdo stáčel kilometry, chtěl bych si bejt aspoň na 50% jistej, e se to stane, i kdy se v tom nikdo nehrabal. Dík
|
|
18.10.2011 10:37 -
|
2419753
|
|
jumep
|
|
|
stane sa to aj ked sa nikto nicoho nechytal
stane sa to aj ked sa nikto nicoho nechytal
|
|
18.10.2011 10:49 -
|
2419754
|
|
tief
|
|
|
ja myslim ze pri stacani km nie je dovod sahat na rucicku tachometru, ak dobre viem akurat sa otvori zadna cast budikov a programator sa pripoji na patricne nozicky na svabe. Alebo ze by ten svab bol s prednej strany ? Uz si nepamatam
ja myslim ze pri stacani km nie je dovod sahat na rucicku tachometru, ak dobre viem akurat sa otvori zadna cast budikov a programator sa pripoji na patricne nozicky na svabe. Alebo ze by ten svab bol s prednej strany ? Uz si nepamatam :)
|
|
10.12.2011 11:39 -
|
2431819
|
|
mingees
|
Město: Tappernoje, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 69 |
|
|
tak nevím.. dneska mi přestala fungovat ručička rychlosti... jenom se tak epilepticky cuka na samém dně.. co s tím? stalo se to i někomu z vás?
tak nevím.. dneska mi přestala fungovat ručička rychlosti... jenom se tak epilepticky cuka na samém dně.. co s tím? stalo se to i někomu z vás?
|
|
10.12.2011 15:25 -
|
2431847
|
|
Darja
|
|
|
Lenost, váení..... lenost.... stačí trochu mejdit na klubu .link.
Lenost, váení..... lenost.... stačí trochu mejdit na klubu http://www.c5club.cz/clanky/uzivatelske-navody/demontaz-pristrojoveho-panelu-a-oprava-tachometru
|
|
10.12.2011 17:18 -
|
2431863
|
|
mingees
|
Město: Tappernoje, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 69 |
|
|
ups..já se snad u konečně polepím.. jen jsem se chtěl zeptat, jestli tu není nějakej ikulka, který by mi te tachometr opravil? já mám straně kudrnatý prsty dík moc
ups..já se snad u konečně polepím.. jen jsem se chtěl zeptat, jestli tu není nějakej ikulka, který by mi te tachometr opravil? já mám straně kudrnatý prsty :-(((( dík moc
|
|
01.10.2012 21:07 -
|
2509439
|
|
pepe8998
|
Město: Čejč, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 57 |
|
|
Zdravím vechny, viml jsem si e ručička tachometru ukazuje rychlost o 5km nií ne je nastavený tempomat. Není to sice velký rozdíl, ale je to znát a dřív to tak nebylo. Srovnáním pomocí navigace v telefonu je tempomat celkem přesný. Souvisí to taky s "vadnoucí" ručičkou tachometru?
Zdravím vechny, viml jsem si e ručička tachometru ukazuje rychlost o 5km nií ne je nastavený tempomat. Není to sice velký rozdíl, ale je to znát a dřív to tak nebylo. Srovnáním pomocí navigace v telefonu je tempomat celkem přesný. Souvisí to taky s "vadnoucí" ručičkou tachometru?
|
|
01.10.2012 21:09 -
|
2509442
|
|
jumep
|
|
|
ukazuje ti pri stati na 0 ?
pri c5 2 ma byt na ciarke, ak je nizsie tak si ju podlep
ukazuje ti pri stati na 0 ?
pri c5 2 ma byt na ciarke, ak je nizsie tak si ju podlep
|
|
01.10.2012 21:17 -
|
2509450
|
|
pepe8998
|
|
|
Tak jsem byl v garái...ručička je v klidovém stavu cca 5mm pod čárkou, to bude asi ten rozdíl. Můe trochu přiblíit to podlepení?
Tak jsem byl v garái...ručička je v klidovém stavu cca 5mm pod čárkou, to bude asi ten rozdíl. Můe trochu přiblíit to podlepení?
|
|
01.10.2012 21:21 -
|
2509452
|
|
jumep
|
|
|
ono sa to tu uz preberalo
idealne nejaky silikon alebo nejaku taku hmodu, bude prasknuty plast, ked to das na sekundovku, tak uz to nedas dole a ked sa nahodou netrafis tak je zle
silikon to udrzi na mieste
rozpolis tacho, sundas rucicku a nasadis, navod si tu najdi
ono sa to tu uz preberalo
idealne nejaky silikon alebo nejaku taku hmodu, bude prasknuty plast, ked to das na sekundovku, tak uz to nedas dole a ked sa nahodou netrafis tak je zle
silikon to udrzi na mieste
rozpolis tacho, sundas rucicku a nasadis, navod si tu najdi
|
|
01.10.2012 21:23 -
|
2509454
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Vyndej přístrojovku (2 kreditky zespoda na západky, vytáhnout a pak u jen konektory)
Odnes domů sundej plexi, jemně sundej rafičku, kápni zespodu lepidlo a nasaď zpět na osičku ve správné poloze (myslím, e kdy je to nezapojené, tak sedí na 0).
Znovu slo a vra do auta.
Vyndej přístrojovku (2 kreditky zespoda na západky, vytáhnout a pak u jen konektory)
Odnes domů sundej plexi, jemně sundej rafičku, kápni zespodu lepidlo a nasaď zpět na osičku ve správné poloze (myslím, e kdy je to nezapojené, tak sedí na 0).
Znovu slo a vra do auta.
|
|
01.10.2012 21:27 -
|
2509460
|
|
pepe8998
|
|
|
Díky pánové, pochopil jsem, e na víkend si u nemám nic jiného plánovat
Díky pánové, pochopil jsem, e na víkend si u nemám nic jiného plánovat :-d
|
|
01.10.2012 21:28 -
|
2509462
|
|
jumep
|
|
|
tak to neni tak hrozne, das za hodinku myslim
tak to neni tak hrozne, das za hodinku myslim
|
|
01.10.2012 21:31 -
|
2509464
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Je to práce na 5 minut a udělá to krásně v autě. Ale doporučuju ti přečíst si ten návod. Bez toho to bude dělat několikrát a nebude spokojený. Hlavně ne tvrdý a ne moc rychle schnoucí lepidlo, protoe se nejspí napoprvé netrefí a bude potřebovat s tím pohnout.
Je to práce na 5 minut a udělá to krásně v autě. Ale doporučuju ti přečíst si ten návod. Bez toho to bude dělat několikrát a nebude spokojený. Hlavně ne tvrdý a ne moc rychle schnoucí lepidlo, protoe se nejspí napoprvé netrefí a bude potřebovat s tím pohnout.
|
|
| |
|
|