| | |
06.03.2017 12:32 -
Re: Problém s ukazatelem - tachometr, otáčkoměr
|
3046926
|
|
jruze
|
|
|
Není nad to si ty ručičky přilepit a myslím e ten motorek zničí tím otočením ,ale u tohoto je to asi jedno.
Není nad to si ty ručičky přilepit a myslím e ten motorek zničí tím otočením ,ale u tohoto je to asi jedno.
|
|
06.03.2017 12:48 -
|
3046930
|
|
Marsiano
|
Město: Sokolov, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 90 |
|
|
Kdyz on ti jen tak nekdo jinou rucicku neproda. Za 1000kc se daji sehnat budiky a beru to tak, ze s te moji muzu pouzit pak pripadne v budoucnu moturky jako nahradni.
Mam jeste jen malej dotaz jake jsou otacky na volnoběh u 1,6hdi? Hnul jsem si s rucickou.
Kdyz on ti jen tak nekdo jinou rucicku neproda. Za 1000kc se daji sehnat budiky a beru to tak, ze s te moji muzu pouzit pak pripadne v budoucnu moturky jako nahradni.
Mam jeste jen malej dotaz jake jsou otacky na volnoběh u 1,6hdi? Hnul jsem si s rucickou.
|
|
06.03.2017 15:29 -
|
3046957
|
|
Marsiano
|
Město: Sokolov, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 90 |
|
|
Jestli jsem to pochopil dobře, tak kdyz sezenu auto s budikama co maji min najeto, tak nic přeskládat nemusim a bude tam muj stav. Jak je to jeste se servismim intervalem, ten je taky ulozen v budíkach?
Jestli jsem to pochopil dobře, tak kdyz sezenu auto s budikama co maji min najeto, tak nic přeskládat nemusim a bude tam muj stav. Jak je to jeste se servismim intervalem, ten je taky ulozen v budíkach?
|
|
06.03.2017 20:43 -
|
3047002
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ano ,presne tak
ano ,presne tak
|
|
24.02.2019 21:21 -
|
3209111
|
|
budo
|
Město: Soutice, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 24 |
|
|
U naí C5 Break II 2.0i 103kW doteď fungoval přes 2 roky tachometr normálně. Dnes jsem zjistil, e dám ve městě omezovač na 50 a kdy mi v těch 50 sepne, tak tachometr ukazuje asi 40.
Na dálnici ve chvíli, kdy jsem jel 130, ukazoval tachometr taky méně. U nevím, jestli něco mezi 90 a 110.
Jetě jsem si viml, e kdy sundám nohu z plynu, tak otáčkoměr klesá chvíli plynule a občas zase směrem dolů troku poskočí.
U jsem zail, e to na jiném Citroenu občas blblo a pak se to zase srovnalo.
Můu doufat v náladovost související s relativně chladným počasím anebo za tím bude porucha a mám studovat celé vlákno kvůlivá opravě?
Díky za info.
U naí C5 Break II 2.0i 103kW doteď fungoval přes 2 roky tachometr normálně. Dnes jsem zjistil, e dám ve městě omezovač na 50 a kdy mi v těch 50 sepne, tak tachometr ukazuje asi 40.
Na dálnici ve chvíli, kdy jsem jel 130, ukazoval tachometr taky méně. U nevím, jestli něco mezi 90 a 110.
Jetě jsem si viml, e kdy sundám nohu z plynu, tak otáčkoměr klesá chvíli plynule a občas zase směrem dolů troku poskočí.
U jsem zail, e to na jiném Citroenu občas blblo a pak se to zase srovnalo.
Můu doufat v náladovost související s relativně chladným počasím anebo za tím bude porucha a mám studovat celé vlákno kvůlivá opravě?
Díky za info.
|
|
24.02.2019 21:24 -
|
3209113
|
|
jumep
|
|
|
je klasicky prasknuta raficka, ked pozres - 0km/h ma ukazova na spodnu ciarku a ona sa bude opierat o ramik
treba ju podlepit, nic extra zlozite, neodporucam sekundovku, aby sa to dalo este v buducnosti pohnut, osobne davam silikon a ten ked zaschne to ostane dostatocne pevne
je klasicky prasknuta raficka, ked pozres - 0km/h ma ukazova na spodnu ciarku a ona sa bude opierat o ramik
treba ju podlepit, nic extra zlozite, neodporucam sekundovku, aby sa to dalo este v buducnosti pohnut, osobne davam silikon a ten ked zaschne to ostane dostatocne pevne
|
|
24.02.2019 21:54 -
|
3209124
|
|
jruze
|
|
|
Za mne nej co mám vyzkouené je smrovačka
Za mne nej co mám vyzkouené je smrovačka
|
|
18.08.2019 10:05 -
|
3234305
|
|
posemon
|
Město: Jiříkov, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 4 |
|
|
TAKE JSEM MEL PROBLEM ZE MI ZACAL UKAZOVAT UKAZATEL O 10 KM VÍC.BYLA TO PRACE NA 2 MINUTY .VYNDAN TACHO A DAT NA NULU RAFIČKU ZKONTROLOVA DLE TEMPOMATU ZALEPIT RAFIČKU A HOTOVO.
DÍKY JETĚ ZE JSTE TADY NEBO BEZ VAS BYCH TO NEZVLADL
TAKE JSEM MEL PROBLEM ZE MI ZACAL UKAZOVAT UKAZATEL O 10 KM VÍC.BYLA TO PRACE NA 2 MINUTY .VYNDAN TACHO A DAT NA NULU RAFIČKU ZKONTROLOVA DLE TEMPOMATU ZALEPIT RAFIČKU A HOTOVO.
DÍKY JETĚ ZE JSTE TADY NEBO BEZ VAS BYCH TO NEZVLADL
|
|
28.11.2020 11:15 -
|
3292734
|
|
Lukinc
|
Město: Stařeč, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Ahoj vidím e je tu hodně lidí co poradí tak doufám e taky někdo poradí i mě. Mám C5 a ručička otáčkoměru ukazuje cca o 400 méně oproti tomu co ukazuje Lexia. A nyní hlavní otázka, musím kuchař celej otáčkoměr nebo jde nastavit nějaká korekce v diagnostice? Děkuji moc za radu
Ahoj vidím e je tu hodně lidí co poradí tak doufám e taky někdo poradí i mě. Mám C5 a ručička otáčkoměru ukazuje cca o 400 méně oproti tomu co ukazuje Lexia. A nyní hlavní otázka, musím kuchař celej otáčkoměr nebo jde nastavit nějaká korekce v diagnostice? Děkuji moc za radu
|
|
30.11.2020 00:17 -
|
3292862
|
|
Lukinc
|
Město: Stařeč, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 10 |
|
|
jruze napsal(a): Jak celej otáčkoměr ? - musí ven budíky a odcvaknout plexi aby jsi se dostal na ručičku (kde je ručička při zhasnutém motoru ? ) potom stáhnout ručičku a nasadit do správné polohy. pokud je tam jiný problém tak vyměnit celej motůrek. (u otáčkoměru bych to asi neřeil - tacho by bylo horí)
Já právě doufal e to půjde nějak přes diagnostiku mu říct o kolik má ukazovat víc nebo míň
Já právě doufal e to půjde nějak přes diagnostiku mu říct o kolik má ukazovat víc nebo míň
|
|
30.11.2020 01:11 -
|
3292867
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
Tebe ukazuje volnobeh (budik) dakych 500 ot/min?
Tebe ukazuje volnobeh (budik) dakych 500 ot/min?
|
|
30.11.2020 09:13 -
|
3292909
|
|
Lukinc
|
|
|
eisy811 napsal(a): Tebe ukazuje volnobeh (budik) dakych 500 ot/min?
Spí 400 a podle diag má ukazovat cca 850
Spí 400 a podle diag má ukazovat cca 850
|
|
30.11.2020 12:29 -
|
3292932
|
|
jumep
|
|
|
tam je motorcek s mechanickym dorazom, rucicka je na nom posunuta, neexistuje nastovat hardware
tam je motorcek s mechanickym dorazom, rucicka je na nom posunuta, neexistuje nastovat hardware
|
|
30.11.2020 15:10 -
|
3292934
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
rucicka se nasazuje nejlepe spolu s diagnostikou (test akcnich clenu)
rucicka se nasazuje nejlepe spolu s diagnostikou (test akcnich clenu)
|
|
04.05.2022 19:32 -
|
3339573
|
|
martan61
|
|
|
karlos.8 napsal(a): Nazdar citroenáci mám dalí problém poradte! Přestal mi fungovat tachometr a v servise mě zdělili e je to motůrek tachometru. Který se prodává jako celek celé přístrojové desky. Co stojí cca 15 000Kč. Nemáte někdo tento motůrek na prodej? nebo nevíte kde by se dal opravit a nebo sehnat? Za kadou radu moc děkuji!!!
karlos
Srdečně zdravím, prosím o radu potřebuji seřídit motorek tachometru ukazuje cca o 10km více, problém nastal, kdy jsem resetoval řídící jednotku. Zapomněl jsem kde se to v Lexia Diagbox dá seřizuje můete mi poslat odkaz?
Dík. C5 HDI 1.9 2006
Nazdar citroenáci mám dalí problém poradte! Přestal mi fungovat tachometr a v servise mě zdělili e je to motůrek tachometru. Který se prodává jako celek celé přístrojové desky. Co stojí cca 15 000Kč. Nemáte někdo tento motůrek na prodej? nebo nevíte kde by se dal opravit a nebo sehnat? Za kadou radu moc děkuji!!!
karlos
Srdečně zdravím, prosím o radu potřebuji seřídit motorek tachometru ukazuje cca o 10km více, problém nastal, kdy jsem resetoval řídící jednotku. Zapomněl jsem kde se to v Lexia Diagbox dá seřizuje můete mi poslat odkaz?
Dík. C5 HDI 1.9 2006
|
|
04.05.2022 19:48 -
|
3339575
|
|
martan61
|
|
|
Dík. C5 HDI 1.9 2006
Dík. C5 HDI 1.9 2006
|
|
| |
|
|