| | |
30.10.2012 07:13 -
Re: Ostrikovac predniho a zadniho skla
|
2516365
|
|
Boris1959
|
Město: Náchod, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 31 |
|
|
Dobře,dík za rady.Koupím nový motorek,stejně budu kupovat i filtry a oleje,tak to vezmu při jednom.Ta varianta jak píe jruze mě nenapadla,doufám,e to tak bude.Jinak jsem tady přečetl snad celý forum a rad tady je nespočet.Tak dík.
Dobře,dík za rady.Koupím nový motorek,stejně budu kupovat i filtry a oleje,tak to vezmu při jednom.Ta varianta jak píe jruze mě nenapadla,doufám,e to tak bude.Jinak jsem tady přečetl snad celý forum a rad tady je nespočet.Tak dík.
|
|
10.10.2014 08:05 -
|
2740748
|
|
navisl
|
|
|
Jjak funguje motorek ostřikovače? Je to změnou polarity napájení? Na přední sklo funguje, ale na zadní ne. Kde mám hledat problém? Prosím, poraďte.
Jjak funguje motorek ostřikovače? Je to změnou polarity napájení? Na přední sklo funguje, ale na zadní ne. Kde mám hledat problém? Prosím, poraďte.
|
|
10.10.2014 10:28 -
|
2740782
|
|
jumep
|
|
|
tam kde je vsade pisany, vacsinou sa stane ze opacne nejde dopredu len dozadu, ja odporucam vymenit ten motorcek a VYCISTIT nadrzku
je tam supatko a to sa zasekne (piesok / spina v nadrzke)
tam kde je vsade pisany, vacsinou sa stane ze opacne nejde dopredu len dozadu, ja odporucam vymenit ten motorcek a VYCISTIT nadrzku
je tam supatko a to sa zasekne (piesok / spina v nadrzke)
|
|
11.10.2014 20:00 -
|
2741029
|
|
navisl
|
|
|
díky za reakce, nevím co se stalo, ale nebyl slyet motorek při zapnutí pro zadní okno, z ničeho nic, fuguje a vrčí. ..
díky za reakce, nevím co se stalo, ale nebyl slyet motorek při zapnutí pro zadní okno, z ničeho nic, fuguje a vrčí. ..:nevim
|
|
11.10.2014 20:17 -
|
2741030
|
|
Renegade01
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 135 |
|
|
Mne dnes prestal fungova na čelne okno ... Len vrčí a vrčí ale nestrieka.... Predpokladám ze dole nárazník a rozobrat.... Či?
Edit: Ostrekovanie svetiel funguje...
Mne dnes prestal fungova na čelne okno ... Len vrčí a vrčí ale nestrieka.... Predpokladám ze dole nárazník a rozobrat.... Či?
Edit: Ostrekovanie svetiel funguje...
|
|
11.10.2014 20:43 -
|
2741031
|
|
navisl
|
|
|
nárazník musí dolu, motorek pro okna má dvě hadičky, je to ten blí ke kolu, dá se rozebrat a vyčistit, pravděpodobně se zasekl o nějakou nečistotu pístek, který ovládá posun kapaliny - přední nebo zadní okno.
je to jenom secvakané, ale chce to s citem, pístek je uloen v té vývodní černo bílé části, tu je potřeba vyndat z motorku a pak dát od sebe ten černý od bílého.
nárazník musí dolu, motorek pro okna má dvě hadičky, je to ten blí ke kolu, dá se rozebrat a vyčistit, pravděpodobně se zasekl o nějakou nečistotu pístek, který ovládá posun kapaliny - přední nebo zadní okno.
je to jenom secvakané, ale chce to s citem, pístek je uloen v té vývodní černo bílé části, tu je potřeba vyndat z motorku a pak dát od sebe ten černý od bílého.
|
|
11.10.2014 21:11 -
|
2741035
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Vzhledem ke stáří auta a ceně novýho motorku bych řekl, e nemá cenu se s tím mordovat, protoe to bude tak zarezlý, e se to nejspí rozsype. Kup nový motorek.
obj. číslo v Citroenu je 643475 a cena je 666,- Kč s DPH
Starý i po opravě nedává dostatečný tlak.
Vzhledem ke stáří auta a ceně novýho motorku bych řekl, e nemá cenu se s tím mordovat, protoe to bude tak zarezlý, e se to nejspí rozsype. Kup nový motorek.
obj. číslo v Citroenu je 643475 a cena je 666,- Kč s DPH
Starý i po opravě nedává dostatečný tlak.
|
|
11.10.2014 21:56 -
|
2741050
|
|
jruze
|
|
|
Dvě příčiny = jedna je bordel a zaseklé oupě a druhý je naboptnalé gumičky (stačí zabrousit gumička a jemným brusným papírem(já pouívám brusnou houbičku) zabrousit oupě aby chodilo lehce
Dvě příčiny = jedna je bordel a zaseklé oupě a druhý je naboptnalé gumičky (stačí zabrousit gumička a jemným brusným papírem(já pouívám brusnou houbičku) zabrousit oupě aby chodilo lehce;-)
|
|
11.10.2014 23:02 -
|
2741061
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
nebo Bobo .link.
nebo Bobo :-D http://www.autodilyhulin.cz/2414-itn-skel ;-)
|
|
09.01.2015 07:58 -
|
2773139
|
|
Renegade01
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 135 |
|
|
Kede autobus odmietol absolvova ďaliu cestu, tak sa konečne dostanem k výmene čerpadla na ostrekovač.Tato čas výmeny mi je jasná, ale ako je to s demontáou samotnej nadrzky?Chcem ju zdemontovat a poriadne vyplachnut ked sa uz budem s tým hra...
Kede autobus odmietol absolvova ďaliu cestu, tak sa konečne dostanem k výmene čerpadla na ostrekovač.Tato čas výmeny mi je jasná, ale ako je to s demontáou samotnej nadrzky?Chcem ju zdemontovat a poriadne vyplachnut ked sa uz budem s tým hra...
|
|
09.01.2015 09:16 -
|
2773149
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Jak vám ostřikuje zadek? Teče mi tam takový čůrek, ne e by to stříkalo... Jen gumičky, nebo tam je někde i jiný zádrhel? Motorek je určitě měněný.
BTW, pokud do nádrky neleje obyč vodu, tak tam nemá co být bordel. Teda aspoň na jiných autech jsem ho nikdy neměl , proplach mi přijde zbytečný .
Jak vám ostřikuje zadek? Teče mi tam takový čůrek, ne e by to stříkalo... Jen gumičky, nebo tam je někde i jiný zádrhel? Motorek je určitě měněný.
BTW, pokud do nádrky neleje obyč vodu, tak tam nemá co být bordel. Teda aspoň na jiných autech jsem ho nikdy neměl ;-), proplach mi přijde zbytečný :-).
|
|
09.01.2015 09:48 -
|
2773151
|
|
jruze
|
|
|
Vepředu rozprauje - vzadu jen teče(stříká proud kapaliny) jinak by to aerodinamika odfoukla od okna - pokud zapne ostřik chvilku stěrač stojí aby se na okno nastříkala kapalina a potom začne stírat.
Vepředu rozprauje - vzadu jen teče(stříká proud kapaliny) jinak by to aerodinamika odfoukla od okna - pokud zapne ostřik chvilku stěrač stojí aby se na okno nastříkala kapalina a potom začne stírat.
|
|
09.01.2015 10:39 -
|
2773157
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
To je celkem jasný, akorát z jiných aut jsem zvyklý na vyí tlak, trochu mě to překvapilo, ale okno to nakonec umeje .
To je celkem jasný, akorát z jiných aut jsem zvyklý na vyí tlak, trochu mě to překvapilo, ale okno to nakonec umeje ;-).
|
|
09.01.2015 12:16 -
|
2773167
|
|
bluemotion
|
Město: Ronov p.R., Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 286 |
|
|
Me minuly tyden spatne strikal i predek, prava tryska strikala doprava a leva ani ne do pulky okna, ale zkusil jsem tenkym dratkem projet trysky a uz tio strika nadherne, tak nevim asi tam byl nejaky binec...
Me minuly tyden spatne strikal i predek, prava tryska strikala doprava a leva ani ne do pulky okna, ale zkusil jsem tenkym dratkem projet trysky a uz tio strika nadherne, tak nevim asi tam byl nejaky binec...
|
|
09.01.2015 20:58 -
|
2773258
|
|
jumep
|
|
|