| | |
27.11.2010 23:09 -
Re: Ostrikovac predniho a zadniho skla
|
2364487
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
Mikra@ přesne tak jak si to popsal to mam i já
Mikra@ přesne tak jak si to popsal to mam i já
|
|
27.11.2010 23:14 -
|
2364490
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Zdá se, e nás jezdí se pinavým zadkem víc.
Je tu někdo, komu to meje zadní okno Breaku líp?
Zdá se, e nás jezdí se pinavým zadkem víc.
|
|
27.11.2010 23:42 -
|
2364499
|
|
petko
|
Město: Kosice, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 44 |
|
|
Pridam sa aj ja. Mne to pri kupe striekalo krasne, predok aj zadok.... Po case, bez nejakeho varovania mi odrazu prestalo fungovat ostrekovanie zadneho skla.... Ked dam ostrekovanie zadku tak strieka len predok..... Zatial som sa k naprave nedostal, kym predok strieka krasnu hmlu tak sa to da.... a zadok stieram len pri dazdi.... Takze tych zo spinavym zadkom je urcite viac
Pridam sa aj ja. Mne to pri kupe striekalo krasne, predok aj zadok.... Po case, bez nejakeho varovania mi odrazu prestalo fungovat ostrekovanie zadneho skla.... Ked dam ostrekovanie zadku tak strieka len predok..... Zatial som sa k naprave nedostal, kym predok strieka krasnu hmlu tak sa to da.... a zadok stieram len pri dazdi.... Takze tych zo spinavym zadkom je urcite viac :)
|
|
27.11.2010 23:43 -
|
2364501
|
|
timik2001
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 93 |
|
|
Mikra napsal(a): Zdá se, e nás jezdí se pinavým zadkem víc.
Ahoj, ja jsem se zadnim ostrikem bojoval dlouho az jsem se nastval a koupil novou hadici s tim, ze ji natahnu od motorku az do zadniho ostrikovace..Bohuzel jsem ji nepouzil Hned vysvetlim: (Problem byl u me ten, ze vubec neostrikoval zadni ostrikovac..nakup noveho cerpadla ale nic nevyresil )U celniho skla jsem sundal tapec, povolil i uchyty na ruku vpredu i vzadu, pololil 2 drzaky pro ochranou sit a "uvolnil" strop od tesnicich gum dveri..Zkouím ostrikovac a najednou stříííík 3metry daleko mimo okno (zatim) Rikam si, to jsem blázen, dal jsem vse na puvodního stavu-zkousim ostrik a nic, ani kapka Znova rozebrani a zjistil jsem, ze u madla na chyceni na strope u spolujezdce byla hadicka skripnuta a to dokolane Byla cca 7cm slisovana tak, ze by pres ni nic neteklo...Buh vi kdo se v tom puvodne a proc hrabal.. Kazdopadne jsem si dal zalezet, aby hadicka byla az nad srouby madla, po slozeni a serizeni zadního ostrikovace spendlikem (kvuli nasmerovani proudu) jsem 100% spokojen, tryska teda strika tryskem pres sklo az na sterac a ten pak krasne setre okno breaku (vecne zapraseneho ) Mozna inspirace pro ostatní neostriky
Ahoj, ja jsem se zadnim ostrikem bojoval dlouho az jsem se nastval a koupil novou hadici s tim, ze ji natahnu od motorku az do zadniho ostrikovace..Bohuzel jsem ji nepouzil :-)) Hned vysvetlim: (Problem byl u me ten, ze vubec neostrikoval zadni ostrikovac..nakup noveho cerpadla ale nic nevyresil :-(((( )U celniho skla jsem sundal tapec, povolil i uchyty na ruku vpredu i vzadu, pololil 2 drzaky pro ochranou sit a "uvolnil" strop od tesnicich gum dveri..Zkouím ostrikovac a najednou stříííík 3metry daleko mimo okno (zatim) :-)) Rikam si, to jsem blázen, dal jsem vse na puvodního stavu-zkousim ostrik a nic, ani kapka :-(((( Znova rozebrani a zjistil jsem, ze u madla na chyceni na strope u spolujezdce byla hadicka skripnuta a to dokolane :-o Byla cca 7cm slisovana tak, ze by pres ni nic neteklo...Buh vi kdo se v tom puvodne a proc hrabal..:-o Kazdopadne jsem si dal zalezet, aby hadicka byla az nad srouby madla, po slozeni a serizeni zadního ostrikovace spendlikem (kvuli nasmerovani proudu) jsem 100% spokojen, tryska teda strika tryskem pres sklo az na sterac a ten pak krasne setre okno breaku (vecne zapraseneho:-)) ) Mozna inspirace pro ostatní neostriky :-))
|
|
28.11.2010 07:47 -
|
2364533
|
|
JirkaŘ
|
|
|
timik2001 napsal(a): , po slozeni a serizeni zadního ostrikovace spendlikem (kvuli nasmerovani proudu) jsem 100% spokojen, tryska teda strika tryskem pres sklo az na sterac a ten pak krasne setre okno breaku (vecne zapraseneho ) Mozna inspirace pro ostatní neostriky
Téda... určitě se podívám jak to s tou tryskou je ! Taky mi stéká po okně jen čůrek, který stěrač pak v zápětí "rozmae" po okně. Ano vyčistí okno, ale jen na čas. Pokud tedy chápu dobře, tak tryska je seřiditelná a po seřízení bude stříkat a ke stěrači.... nebo e by rozstřikovala kapalinu "mlhou" podobně jako trysky čelního skla ? To by bylo pak úplně nejlepí !
, po slozeni a serizeni zadního ostrikovace spendlikem (kvuli nasmerovani proudu) jsem 100% spokojen, tryska teda strika tryskem pres sklo az na sterac a ten pak krasne setre okno breaku (vecne zapraseneho:-)) ) Mozna inspirace pro ostatní neostriky :-))
Téda... určitě se podívám jak to s tou tryskou je ! Taky mi stéká po okně jen čůrek, který stěrač pak v zápětí "rozmae" po okně. Ano vyčistí okno, ale jen na čas. Pokud tedy chápu dobře, tak tryska je seřiditelná a po seřízení bude stříkat a ke stěrači.... nebo e by rozstřikovala kapalinu "mlhou" podobně jako trysky čelního skla ? To by bylo pak úplně nejlepí ! :palec
|
|
28.11.2010 08:45 -
|
2364547
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Kdy jsem C5 koupil, tak mi přední ostřikovače hezky rozpráili kapalinu po celém okně. Pak najednou jen takové čůrky, to jsem dal nové trysky - ty u mlhu nedělají, ale stříkají proudem, který ve vyích rychlostech stříká dost nízko. Dělají nové trysky z C5 II také tu mlhu po celém skle ??
Kdy jsem C5 koupil, tak mi přední ostřikovače hezky rozpráili kapalinu po celém okně. Pak najednou jen takové čůrky, to jsem dal nové trysky - ty u mlhu nedělají, ale stříkají proudem, který ve vyích rychlostech stříká dost nízko. Dělají nové trysky z C5 II také tu mlhu po celém skle ??
|
|
28.11.2010 09:00 -
|
2364548
|
|
running
|
|
|
Mám za sebou i by-pass zadního skla a ve ostřikuje jak má, díky neopatrnému couvání se mi vak podařilo rozlousknout motůrek na ostřikovači,ukrytá ocelová traverza na umavské krajnici, kdo by jí tam čekal Při opravě jsem zjistil, e ne vechny C5 maji stejnou nádrku na vodu.....Zřejmě je ten kýbl z důvodu na ostřikovače světel,stačí odpojit a je klid, jinak to bere vodu straným způsobem.....
Mám za sebou i by-pass zadního skla a ve ostřikuje jak má, díky neopatrnému couvání se mi vak podařilo rozlousknout motůrek na ostřikovači,ukrytá ocelová traverza na umavské krajnici, kdo by jí tam čekal:D Při opravě jsem zjistil, e ne vechny C5 maji stejnou nádrku na vodu.....Zřejmě je ten kýbl z důvodu na ostřikovače světel,stačí odpojit a je klid, jinak to bere vodu straným způsobem.....
|
|
28.11.2010 19:20 -
|
2364619
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Dělají nové trysky z C5 II také tu mlhu po celém skle ??
Dělají nové trysky z C5 II také tu mlhu po celém skle ??
|
|
28.11.2010 22:11 -
|
2364654
|
|
jumep
|
|
|
predne maju robit "hmlu" - skor by sme to mali nazvat aerosol, ak prestanu
1. je zanesena triska
2. je zodrata a treba vymenit
vzadu mlhu nemoze robit z principu, za jazdy by to bolo k nicomu, len by to odfuklo
predne maju robit "hmlu" - skor by sme to mali nazvat aerosol, ak prestanu
1. je zanesena triska
2. je zodrata a treba vymenit
vzadu mlhu nemoze robit z principu, za jazdy by to bolo k nicomu, len by to odfuklo
|
|
29.11.2010 07:28 -
|
2364675
|
|
artsvec
|
|
|
jumep napsal(a): predne maju robit "hmlu" - skor by sme to mali nazvat aerosol, ak prestanu 1. je zanesena triska 2. je zodrata a treba vymenit vzadu mlhu nemoze robit z principu, za jazdy by to bolo k nicomu, len by to odfuklo
Přední trysky mám nové a dělají dva proudy, které navíc při vyí rychlosti stříkají do spodní třetiny okna. Take to tedy vypadá na patný tlak od motůrku ostřikovačů, nebo se pletu ?
predne maju robit "hmlu" - skor by sme to mali nazvat aerosol, ak prestanu 1. je zanesena triska 2. je zodrata a treba vymenit vzadu mlhu nemoze robit z principu, za jazdy by to bolo k nicomu, len by to odfuklo
Přední trysky mám nové a dělají dva proudy, které navíc při vyí rychlosti stříkají do spodní třetiny okna. Take to tedy vypadá na patný tlak od motůrku ostřikovačů, nebo se pletu ?
|
|
29.11.2010 09:18 -
|
2364691
|
|
jruze
|
|
|
Pokud jsou origo mají rozpraovat - buď motůrek,nebo rozbočovač.
Pokud jsou origo mají rozpraovat - buď motůrek,nebo rozbočovač.
|
|
29.11.2010 09:21 -
|
2364692
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
moje zkusenost je takova, ze po vymene trysek i motorku porad nic moc
moje zkusenost je takova, ze po vymene trysek i motorku porad nic moc :(
|
|
27.01.2011 14:28 -
|
2371303
|
|
pepíno
|
Město: Kutná Hora, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Mám problém s ostřikováním skel. Kdy stojí auto na rovině, tak přední ostřikovač stříká jen ke stěračům, ale kdy stojí do kopce tak rozprauje normálně. Doplnil jsem nádobku po okraj, ale nemá to na ostřikování ádný vliv. Poradte co s tím. Nechci jezdit jenom do kopce
Mám problém s ostřikováním skel. Kdy stojí auto na rovině, tak přední ostřikovač stříká jen ke stěračům, ale kdy stojí do kopce tak rozprauje normálně. Doplnil jsem nádobku po okraj, ale nemá to na ostřikování ádný vliv. Poradte co s tím. Nechci jezdit jenom do kopce
|
|
27.01.2011 16:27 -
|
2371306
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Opotřebené čerpadlo ostřikovače ? (provozem) Nové není drahé, tuím e se tu psalo něco o 300 kč. Zkusit vyměnit. Tak bych to nejspí řeil já...
Opotřebené čerpadlo ostřikovače ? (provozem) Nové není drahé, tuím e se tu psalo něco o 300 kč. Zkusit vyměnit. Tak bych to nejspí řeil já...
|
|
27.01.2011 18:16 -
|
2371329
|
|
jumep
|
|
|