| | |
06.01.2013 14:39 -
Re: Zpetne zrcatko-couvani
|
2537140
|
|
Katan
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 241 |
|
|
jumep napsal(a): nejde nim hybat z dovodu ze je v rezime vlastneho nauceneho posuvu musis vyckat kym sa da nastavit, nastavit ho zo zaradenou spiatockou, vyradit a pockat kym sa bud vyrovna, ak sa nevyrovna, prestavit ho a potom to skusit ci to ide ak to nejde, alebo blbne ten jeho posuv, treba vycistit kontakty na motorcekoch (odcvaknut sklicko a vystriekat popri pohybe motorceky kontoxom alebo obdobnym cisticom)
To u jsem zkouel ho přenastavit, jak píe, ale nevrátilo se do původní polohy ani kdy jsem přepnul zrcátka do středové polohy. Asi vyčistím to zrcátko jak píe, stejně mi ukazuje patně čidlo teploty vzduchu, tak to musím rozdělat. Nemusí se třeba dát pravý blinkr, pro sklopení toho zrcátka?
nejde nim hybat z dovodu ze je v rezime vlastneho nauceneho posuvu musis vyckat kym sa da nastavit, nastavit ho zo zaradenou spiatockou, vyradit a pockat kym sa bud vyrovna, ak sa nevyrovna, prestavit ho a potom to skusit ci to ide ak to nejde, alebo blbne ten jeho posuv, treba vycistit kontakty na motorcekoch (odcvaknut sklicko a vystriekat popri pohybe motorceky kontoxom alebo obdobnym cisticom)
To u jsem zkouel ho přenastavit, jak píe, ale nevrátilo se do původní polohy ani kdy jsem přepnul zrcátka do středové polohy. Asi vyčistím to zrcátko jak píe, stejně mi ukazuje patně čidlo teploty vzduchu, tak to musím rozdělat. Nemusí se třeba dát pravý blinkr, pro sklopení toho zrcátka?
|
|
06.01.2013 14:50 -
|
2537141
|
|
jumep
|
|
|
nie, zrkadlo reaguje na spiatocku
raz som tu mal zblazneny modul dveri, ale v provom rade vycistit a otestovat
nie, zrkadlo reaguje na spiatocku
raz som tu mal zblazneny modul dveri, ale v provom rade vycistit a otestovat
|
|
06.01.2013 19:36 -
|
2537200
|
|
jumep
|
|
|
ano, su tam tie 2 motorceky pod zrkadlom a v nich je aj snimac polohy a ten zjavne bude hadzat hodnoty mimo, to by chcelo preverit 100% este diagnostikou, ale na 90% to byva problem, staci vycistit a vsetko chodi
ano, su tam tie 2 motorceky pod zrkadlom a v nich je aj snimac polohy a ten zjavne bude hadzat hodnoty mimo, to by chcelo preverit 100% este diagnostikou, ale na 90% to byva problem, staci vycistit a vsetko chodi
|
|
06.01.2013 20:33 -
|
2537202
|
|
Katan
|
|
|
jumep napsal(a): ano, su tam tie 2 motorceky pod zrkadlom a v nich je aj snimac polohy a ten zjavne bude hadzat hodnoty mimo, to by chcelo preverit 100% este diagnostikou, ale na 90% to byva problem, staci vycistit a vsetko chodi
Ten snímač polohy upravuje polohu jen při couvání, nebo funguje i pro normální nastavovaní zrcátka?
Ten snímač polohy upravuje polohu jen při couvání, nebo funguje i pro normální nastavovaní zrcátka?
|
|
06.01.2013 20:36 -
|
2537203
|
|
jumep
|
|
|
ten snimac vie o polohe zrkadla a ked mas spiatocku tak si pamata jednu, ked ides dopredu atd tak si pamata druhu
na jedno nastavenie je mu to jedno
ten snimac vie o polohe zrkadla a ked mas spiatocku tak si pamata jednu, ked ides dopredu atd tak si pamata druhu
na jedno nastavenie je mu to jedno
|
|
06.01.2013 20:47 -
|
2537205
|
|
jumep
|
|
|
jo, v takom pripade su tam len motorceky a aj iny modul dveri
jo, v takom pripade su tam len motorceky a aj iny modul dveri
|
|
06.01.2013 21:17 -
|
2537207
|
|
jumep
|
|
|
bohuzial normalnym sposobom s nim nic ine ako nejaky reset nespravis, jedine zohnat iny a ten tam dat
ale v provom rade by som riesil to cistenie (ten co som menil blblo aj sklapanie zrkadla, spravil to len ked sa mu chcelo po zamknuti a odklopal rovnako)
bohuzial normalnym sposobom s nim nic ine ako nejaky reset nespravis, jedine zohnat iny a ten tam dat
ale v provom rade by som riesil to cistenie (ten co som menil blblo aj sklapanie zrkadla, spravil to len ked sa mu chcelo po zamknuti a odklopal rovnako)
|
|
07.01.2013 20:35 -
|
2537359
|
|
Darja
|
|
|
Mě pomohlo pročistit konektory a pak jsem ho jen "naučila novou cestu, jak se sklápět".... a maká od tý doby jako divoký
Mě pomohlo pročistit konektory a pak jsem ho jen "naučila novou cestu, jak se sklápět".... a maká od tý doby jako divoký :palec
|
|
07.01.2013 21:13 -
|
2537389
|
|
Katan
|
|
|
Jaký kontektory? V zrcátku nebo v ovladači zrcátek?
Jaký kontektory? V zrcátku nebo v ovladači zrcátek?
|
|
07.01.2013 21:17 -
|
2537391
|
|
jumep
|
|
|
myslim ze zacni tym co som pisal, jednoduche a z 90% ucinne, mikrovi som to robil v prahe pred domom ...
myslim ze zacni tym co som pisal, jednoduche a z 90% ucinne, mikrovi som to robil v prahe pred domom ...
|
|
07.01.2013 21:18 -
|
2537392
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Mě pomohlo, kdy mi jumep sundal sklo, prostříkal to vechno kontaktolem, celej ten vnitřek, motorky a pod., vyfouknul přebytky a od tý doby chodí jako po másle.
Mě pomohlo, kdy mi jumep sundal sklo, prostříkal to vechno kontaktolem, celej ten vnitřek, motorky a pod., vyfouknul přebytky a od tý doby chodí jako po másle.
|
|
07.01.2013 21:18 -
|
2537393
|
|
Katan
|
|
|
Ok, ale původně si myslela konektor v zrcátku, ne?
Ok, ale původně si myslela konektor v zrcátku, ne?
|
|
04.04.2013 20:38 -
|
2563397
|
|
JaNa
|
Město: , Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 114 |
|
|
moná hloupý dotaz, ale jde naučit řidičovo zrcátko místo spolujezdcova, aby se při couvání samo nastavilo na poadovanou polohu? (zatím jsem to nezkouela, protoe jsem nevěděla jak, ale zkusím to při první příleitosti, jak jen to půjde). Dík za podnětné odpovědi.
moná hloupý dotaz, ale jde naučit řidičovo zrcátko místo spolujezdcova, aby se při couvání samo nastavilo na poadovanou polohu? (zatím jsem to nezkouela, protoe jsem nevěděla jak, ale zkusím to při první příleitosti, jak jen to půjde). Dík za podnětné odpovědi.
|
|
04.04.2013 20:44 -
|
2563398
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
JaNa napsal(a): moná hloupý dotaz, ale jde naučit řidičovo zrcátko místo spolujezdcova, aby se při couvání samo nastavilo na poadovanou polohu? (zatím jsem to nezkouela, protoe jsem nevěděla jak, ale zkusím to při první příleitosti, jak jen to půjde). Dík za podnětné odpovědi.
ne nejde, a taky to pravé je hlavně ohledně obrubníku, u levého to nepotřebuje, kdy tak se troku nahne
ne nejde, a taky to pravé je hlavně ohledně obrubníku, u levého to nepotřebuje, kdy tak se troku nahne :-D
|
|
| |
|
|