| | |
23.07.2018 10:02 -
Re: Oprava presezeného sedáku sedadla
|
3172267
|
|
brixtr
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 191 |
|
|
Těko říct.
Jetě jsem po tom nekoukal ale zatím jsem měl takhle na díly docela kliku
Těko říct. :)
Jetě jsem po tom nekoukal ale zatím jsem měl takhle na díly docela kliku
|
|
23.07.2018 10:34 -
|
3172268
|
|
jumep
|
|
|
samotnu sedacku predava malokto, lebo mu ostava cela sada
inak co je optimalne, zohnat si sedacku z anglicana, tam je to spoluzjazdec a byva to v dobrom stave
osobne odporucam dat ten sedak dole a calunikovi, je to jednoduchsie ako zhanat dobru sedacku dnes
samotnu sedacku predava malokto, lebo mu ostava cela sada
inak co je optimalne, zohnat si sedacku z anglicana, tam je to spoluzjazdec a byva to v dobrom stave
osobne odporucam dat ten sedak dole a calunikovi, je to jednoduchsie ako zhanat dobru sedacku dnes
|
|
23.07.2018 13:51 -
|
3172317
|
|
brixtr
|
|
|
To jsem chtěl pravé vědět podívám se po calounikovi a pak se uvidí kolik by si řekl
To jsem chtěl pravé vědět :) podívám se po calounikovi a pak se uvidí kolik by si řekl
|
|
23.07.2018 14:12 -
|
3172328
|
|
brixtr
|
|
|
Ten Angličan mě nenapadl ale tam bych přiel o loketní operku co bych nerad
Ten Angličan mě nenapadl ale tam bych přiel o loketní operku co bych nerad
|
|
23.07.2018 15:31 -
|
3172358
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
prečo by si mal pis o operku? Predsa vymeni lavu za lavu. Akurat v anglicku na nej sedi spolujazdec a u nas ofer...
prečo by si mal pis o operku? :nevim Predsa vymeni lavu za lavu. Akurat v anglicku na nej sedi spolujazdec a u nas ofer...
|
|
24.07.2018 16:31 -
|
3172538
|
|
brixtr
|
|
|
Protoe ta operka u má taky docela dost za sebou tak jsme původně zamyslel vyměnit sedačku za sedačku
Protoe ta operka u má taky docela dost za sebou tak jsme původně zamyslel vyměnit sedačku za sedačku
|
|
23.03.2019 11:21 -
|
3212787
|
|
Vaek66
|
Město: Nučice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 64 |
|
|
Ahoj Chlapci a Chlapi,
můete mi, prosím, někdo poradit, jak sundat ze sedadla tu část semie a polstrování, o kterou se opírají záda a zezadu je kapsa na věci. Prostě celé to polstrování. Nevím, jak sundat nejen lokentí opěrku, ale i airbag a rozebrat ve ostatní. Nael jsem si explozivní výkeres, ale nemůu přijít na to, jak na to . Ani nevím, zda se to vůbec dá zvládnout.
Děkuji za Vá čas i rady a nápady.
Václav
Ahoj Chlapci a Chlapi,
můete mi, prosím, někdo poradit, jak sundat ze sedadla tu část semie a polstrování, o kterou se opírají záda a zezadu je kapsa na věci. Prostě celé to polstrování. Nevím, jak sundat nejen lokentí opěrku, ale i airbag a rozebrat ve ostatní. Nael jsem si explozivní výkeres, ale nemůu přijít na to, jak na to :). Ani nevím, zda se to vůbec dá zvládnout.
Děkuji za Vá čas i rady a nápady.
Václav
Přílohy: sedadlo.doc ( 517120b ) - |
|
07.05.2019 20:27 -
|
3221207
|
|
jumep
|
|
|
opierku treba dat do hornej polohy, zatlacit do sedadla a vyklopit dozadu
co sa tyka tapecov, vsetky su v plastovych uchytoch so zobacikmi
ked ho zatlacis kusok dnu a do boku podari sa povytiahnut a potom sa to da vytiahnut
ten zadny sa robi obzvlast zle, ostatne je pomerne vpohode, ale treba fakt vediet co a ako, inak si to ponicis
opierku treba dat do hornej polohy, zatlacit do sedadla a vyklopit dozadu
co sa tyka tapecov, vsetky su v plastovych uchytoch so zobacikmi
ked ho zatlacis kusok dnu a do boku podari sa povytiahnut a potom sa to da vytiahnut
ten zadny sa robi obzvlast zle, ostatne je pomerne vpohode, ale treba fakt vediet co a ako, inak si to ponicis
|
|
19.06.2019 23:26 -
|
3226979
|
|
Jirka
|
Město: Český Krumlov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Při rozebírání polstrování opěradla jsem se zasekl na airbagu, jak se vyndavá abych ho neponičil. Dík předem za radu.
Při rozebírání polstrování opěradla jsem se zasekl na airbagu, jak se vyndavá abych ho neponičil. Dík předem za radu.
|
|
20.06.2019 08:49 -
|
3226982
|
|
Kingluky
|
Město: Zdice, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Zevnitř je přitaen dvěma matičkami. Je potřeba sundat záda sedačky, tu část s kapsou, a pak se dostane k matkám. Ty záda jsou spojená s opěradlem plastovými litami. Jde to od sebe celkem dobře kdy přijde na systém.
Zevnitř je přitaen dvěma matičkami. Je potřeba sundat záda sedačky, tu část s kapsou, a pak se dostane k matkám. Ty záda jsou spojená s opěradlem plastovými litami. Jde to od sebe celkem dobře kdy přijde na systém.
|
|
| |
|
|