| | |
12.08.2010 12:09 -
Re: Vzpěry pátých dveří / C5I/II break
|
2352683
|
|
zilovi.km
|
Město: Skalná, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 70 |
|
|
také mi nedrí dveře na netu za 2300 s dph a autorizovany servis 3500 v karlovych varech, tak nevím de to udělat na koleni nebo raději v servisu ???
také mi nedrí dveře na netu za 2300 s dph a autorizovany servis 3500 v karlovych varech, tak nevím de to udělat na koleni nebo raději v servisu ???:-o
|
|
22.08.2010 08:18 -
|
2353633
|
|
SWOBY
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 90 |
|
|
to Zilovi.km:
prosim te, kde jsi videl ty vzpery za 2300??? nemuzu takovou cenovku najit, asi bych do nich ta takovy prachy pokud sou novy sel. bo se blizi zima a to zase bude nestesti.
Diky za info
to Zilovi.km:
prosim te, kde jsi videl ty vzpery za 2300??? nemuzu takovou cenovku najit, asi bych do nich ta takovy prachy pokud sou novy sel. bo se blizi zima a to zase bude nestesti.
Diky za info ;-)
|
|
22.08.2010 11:07 -
|
2353647
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Já nael 2475,-
.link.
Zdá se, e (na rozdíl od vzpěr kapoty a skla) tyhle nikdo mimo Febi nedělá.
Já nael 2475,-
http://www.auto-pilot.cz/ProductList.aspx?tree=1&ser=1392826&pt=3059
Zdá se, e (na rozdíl od vzpěr kapoty a skla) tyhle nikdo mimo Febi nedělá.
|
|
22.08.2010 21:57 -
|
2353670
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
TomasT - jenze krat 2
...kdyby nekdo nasel nekoho jako pan Gorcak, tak sup sem s tim....diky
TomasT - jenze krat 2 :-(
...kdyby nekdo nasel nekoho jako pan Gorcak, tak sup sem s tim....diky
|
|
23.08.2010 10:51 -
|
2353682
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Mám kontakt na e-shop (mají kamennou prodejnu v Havířově) která tento díl seene za tuhle cenu...
FEBI /28005/ vzpěra zadních dveří
v ceně 2.190 Kč/ks vč. DPH - na objednání - do druhého dne. Zboí zasíláme na dobírku v ceně 180 Kč přepravní
společností GLS po celé ČR.
S pozdravem a přáním hezkého dne árka Musilová - Autodíly NEJ.
---
přilo mi právě e-mailem. (Nakupuji u nich velmi často)
Vím e to není repas, ale nové, ale vypadá to tak, e asi těko seeneme někoho jako byl p. Gorčák...
Mám kontakt na e-shop (mají kamennou prodejnu v Havířově) která tento díl seene za tuhle cenu...
FEBI /28005/ vzpěra zadních dveří
v ceně 2.190 Kč/ks vč. DPH - na objednání - do druhého dne. Zboí zasíláme na dobírku v ceně 180 Kč přepravní
společností GLS po celé ČR.
S pozdravem a přáním hezkého dne árka Musilová - Autodíly NEJ.
---
přilo mi právě e-mailem. (Nakupuji u nich velmi často)
Vím e to není repas, ale nové, ale vypadá to tak, e asi těko seeneme někoho jako byl p. Gorčák...
|
|
23.08.2010 19:24 -
|
2353700
|
|
SWOBY
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 90 |
|
|
to uz je docela slusna cena, diky za tipy
to uz je docela slusna cena, diky za tipy :palec
|
|
24.08.2010 07:28 -
|
2353720
|
|
tomc
|
|
|
já hlupák vyhodil staré vzpěry okna ani bych vyskouel přehodit na ně pruiny ze dveří.pokud si vzpomínám tak by němněl být problém tyto pístnice prohodit z dveřníma jen vyskouet pokud by to lo tak cena by spadla na litr za dva kousky co je krásné proti dvojce za kus dveřních.
já hlupák vyhodil staré vzpěry okna :-(((( ani bych vyskouel přehodit na ně pruiny ze dveří.pokud si vzpomínám tak by němněl být problém tyto pístnice prohodit z dveřníma :palec jen vyskouet :-)) pokud by to lo tak cena by spadla na litr za dva kousky :-p co je krásné proti dvojce za kus dveřních.
|
|
24.08.2010 09:08 -
|
2353722
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Problem ale nebude v pruzinach,ne ? Spis pistinice jsou upusteny....
Problem ale nebude v pruzinach,ne ? Spis pistinice jsou upusteny....
|
|
24.08.2010 09:55 -
|
2353728
|
|
tomc
|
|
|
no právěstaré dveřní budou mít mení tlak jak nové okení já osobně mám jetě 3pistnice po repasi tak doufám,e neutečou ne je pouiju je koda,e plnění skončilo.krasně se to rozjelo mněnil jsem pistnice výmněným spusobem take paráda no co naděláme
no právě:-pstaré dveřní budou mít mení tlak jak nové okení :palec já osobně mám jetě 3pistnice po repasi tak doufám,e neutečou ne je pouiju:-)) je koda,e plnění skončilo.krasně se to rozjelo mněnil jsem pistnice výmněným spusobem take paráda:palec no co naděláme:nevim
|
|
24.08.2010 17:10 -
|
2353770
|
|
tezkac
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 189 |
|
|
a co tyhle u elitu? aspon mi napsali, e jsou na můj citroen, máte s nimi někdo zkuenost?
KME 8115607
(Přidat do oblíbených)
Detail zboí Pouito ve vozech (18) >>
CN CX/L,P vzpěra zad dveří
L/P vzpěra zadních dveří COMBI
Dodavatel: LESJÖFORS
574,00 CZK (688,80 CZK)
montovací strana zadní
OE čísla
CITROËN 5490307
a co tyhle u elitu? aspon mi napsali, e jsou na můj citroen, máte s nimi někdo zkuenost?
KME 8115607
(Přidat do oblíbených)
Detail zboí Pouito ve vozech (18) >>
CN CX/L,P vzpěra zad dveří
L/P vzpěra zadních dveří COMBI
Dodavatel: LESJÖFORS
574,00 CZK (688,80 CZK)
montovací strana zadní
OE čísla
CITROËN 5490307
|
|
24.08.2010 18:48 -
|
2353781
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
To jsou vzpěry na Citroen CX Break (dle popisu výtlačná síla 380N, dalí parametry nevím)
Vzpěry na C5 Break mají výtlačnou sílu 930N.
Take záměnné určitě nejsou!
To jsou vzpěry na Citroen CX Break (dle popisu výtlačná síla 380N, dalí parametry nevím)
Vzpěry na C5 Break mají výtlačnou sílu 930N.
Take záměnné určitě nejsou!
|
|
11.09.2010 10:55 -
|
2355430
|
|
zilovi.km
|
Město: Skalná, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 70 |
|
|
byl by nějaký kontakt na repasování plynovych vzpěr na c5 na 5 dveře a cena tak zhruba dík.
byl by nějaký kontakt na repasování plynovych vzpěr na c5 na 5 dveře a cena tak zhruba dík.
|
|
11.09.2010 12:12 -
|
2355431
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Co si pamatuji tak kontakt byl (tuím e to byl p. Gorčák ?) ... ale u to přestal dělat. A zatím na nikoho jiného tady na fóru kontakt nemáme. Ono zájemců o tuhle slubu by bylo více...
Co si pamatuji tak kontakt byl (tuím e to byl p. Gorčák ?) ... ale u to přestal dělat. A zatím na nikoho jiného tady na fóru kontakt nemáme. Ono zájemců o tuhle slubu by bylo více...
|
|
11.09.2010 16:24 -
|
2355442
|
|
cyra
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Zdravim, taky resime co s padajicima dverma. Na googlu jsem nasel firmu co dela zakazkovou vyrobu plynovych vzper pro osobni auta.
V katalogu maji napsano, ze delaji vzperu na kufr C5 break. Bohuzel nevim jestli se jedna o vzperu 5.dverí nebo jen okna. Podle ceniku by vysla jedna na 269Kc bez dph. V tom katalogu jsou uvedeny i rozmery, ale ja to nepoznam. U vsech ostatnich aut maj v katalogu cislo originalniho dilu, ale jen u C5ky jim chybi
Diky za info. tady je odkaz: .link.
Zdravim, taky resime co s padajicima dverma. Na googlu jsem nasel firmu co dela zakazkovou vyrobu plynovych vzper pro osobni auta.
V katalogu maji napsano, ze delaji vzperu na kufr C5 break. Bohuzel nevim jestli se jedna o vzperu 5.dverí nebo jen okna. Podle ceniku by vysla jedna na 269Kc bez dph. V tom katalogu jsou uvedeny i rozmery, ale ja to nepoznam. U vsech ostatnich aut maj v katalogu cislo originalniho dilu, ale jen u C5ky jim chybi:nevim
Diky za info. tady je odkaz: http://www.moliton.cz/
|
|
11.09.2010 16:39 -
|
2355443
|
|
cyra
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Jinak original ze prodava v nemeckejch e-shopech za 70euro coz je asi 1800,- takze kdyby mel nekdo cestu do Nemecka, tak je to asi nejjednodussi varianta
Jinak original ze prodava v nemeckejch e-shopech za 70euro coz je asi 1800,- takze kdyby mel nekdo cestu do Nemecka, tak je to asi nejjednodussi varianta
|
|
11.09.2010 20:55 -
|
2355467
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
No to jsou docela pozitivní informace o té firmě MOLITON .... určitě se najde někdo kdo má nějakou vzpěru vymontovanou , stačí ji oměřit a napsat tam . Já mám vzpěry zatím sice v pořádku , ale za ty prachy bych klidně nový koupil ....
Tak co , válí se někomu vzpěry v garái ??
No to jsou docela pozitivní informace o té firmě MOLITON .... určitě se najde někdo kdo má nějakou vzpěru vymontovanou , stačí ji oměřit a napsat tam . Já mám vzpěry zatím sice v pořádku , ale za ty prachy bych klidně nový koupil ....
Tak co , válí se někomu vzpěry v garái ??
|
|
11.09.2010 21:36 -
|
2355476
|
|
chico_bk
|
Město: Blansko, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 24 |
|
|
S MOLITON jsem komunikoval cca před dvěma roky, kdy mě vzpěry taky trápily, ale to pan Grčák jetě fungoval...
Z Moliton mi odpověděli:
"Dobrý den , vzpěry na C 5 máme , existují ale 2 druhy . Celková vestavná délka vzpěry je 505 anebo 510 mm. Napite nám proto jaký typ máte Vy. Jinak cena je v obou případech 319,-Kč + DPH.
Bretfeld Ivan
info@moliton.cz "
Jinak Moliton jsou maďaři, pokud se nepletu, tak prvovýroba. Navíc mi pan Bretfeld poslal formulář pro zakázkovou výrobu. V případě zájmu zalu na SZ ( ale jen zítra dopoledne, pak týden dovolená....).
Tzn. nejlépe pro vechny bude, kdy se najde dobrá due, která má tlumič vymontovaný, perfektně ho oměří a Moliton je ke spokojenosti vech nás na zakázku začne vyrábět ( pokud u je nedělá)... Problém je přeci ve vlastním tlumiči a ne těch pruinách a plastech co si tam soudruzi u Citroenu přidali... Jen to hrozny rozebírání a sloení nám zůstane...
S MOLITON jsem komunikoval cca před dvěma roky, kdy mě vzpěry taky trápily, ale to pan Grčák jetě fungoval...
Z Moliton mi odpověděli:
"Dobrý den , vzpěry na C 5 máme , existují ale 2 druhy . Celková vestavná délka vzpěry je 505 anebo 510 mm. Napite nám proto jaký typ máte Vy. Jinak cena je v obou případech 319,-Kč + DPH.
Bretfeld Ivan
info@moliton.cz "
Jinak Moliton jsou maďaři, pokud se nepletu, tak prvovýroba. Navíc mi pan Bretfeld poslal formulář pro zakázkovou výrobu. V případě zájmu zalu na SZ ( ale jen zítra dopoledne, pak týden dovolená....).
Tzn. nejlépe pro vechny bude, kdy se najde dobrá due, která má tlumič vymontovaný, perfektně ho oměří a Moliton je ke spokojenosti vech nás na zakázku začne vyrábět ( pokud u je nedělá)... Problém je přeci ve vlastním tlumiči a ne těch pruinách a plastech co si tam soudruzi u Citroenu přidali... Jen to hrozny rozebírání a sloení nám zůstane...
|
|
11.09.2010 21:52 -
|
2355477
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Pro CYRA - má nějaký odkaz na ty prodejce v DE?
Pro CYRA - má nějaký odkaz na ty prodejce v DE?
|
|
12.09.2010 13:07 -
|
2355519
|
|
SWOBY
|
|
|
Taky by mě to zajímalo + jestli tam nekdo z clubu nejezdi pravidelne???
Taky by mě to zajímalo + jestli tam nekdo z clubu nejezdi pravidelne???:-o
|
|
| |
|
|