26.04.2021 19:12 -
Re: Vzpěry pátých dveří / C5I/II break
|
3308274
|
|
Ph34k
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 75 |
|
|
jumep napsal(a): tu asi pomoze len hruba sila a nasledne riesit skody
Tak sa nám podarilo otvori kufor bez extra kôd na streche a kufri. Bol odhnity plech čo drí tlmič na takom uchyte. Len asi následkom toho ako to vetko povolilo, sa zlomil driak lanka v tom elektrickom mechanizme čo to cele ovláda. Nevie kožko cca stojí ten cely mechanizmus a jedna vzpera? Kžudne repas alebo pouívané
tu asi pomoze len hruba sila a nasledne riesit skody
Tak sa nám podarilo otvori kufor bez extra kôd na streche a kufri. Bol odhnity plech čo drí tlmič na takom uchyte. Len asi následkom toho ako to vetko povolilo, sa zlomil driak lanka v tom elektrickom mechanizme čo to cele ovláda. Nevie kožko cca stojí ten cely mechanizmus a jedna vzpera? Kžudne repas alebo pouívané
Přílohy: 9021B0B2-BC64-42DB-AA3D-9853434BDEFA.jpeg ( 71696b ) - |
|
26.04.2021 21:53 -
|
3308314
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Mechanizmus sa da pouity okolo 100. Čo som tak pozrel.
Vzpery neviem či su ine ako na obyč. dverach.
Mechanizmus sa da pouity okolo 100. Čo som tak pozrel.
Vzpery neviem či su ine ako na obyč. dverach.
|
|
09.08.2023 11:25 -
|
3365965
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
Jen taková technická...
Kdy mi polete písty na doplnění, je potřeba komunikovat, nebo napsat telefon, zpáteční adresu, mejl ... prostě nějaký rozumný kontakt.
Z minulého týdne mi doma leí balík a nemám ho kam poslat, neb zdejí uivatel " ezopos" komunikoval pouze klubovou potou a nezanechal nikde na sebe kontakt, balík doel zasilkovnou a z toho zpáteční adresu nezjistím. Na klubovou potu mi neodpovídá... Tak e to fakt nemám jak poslat zpátky doplněné "ezopos"
Jen taková technická...
Kdy mi polete písty na doplnění, je potřeba komunikovat, nebo napsat telefon, zpáteční adresu, mejl ... prostě nějaký rozumný kontakt.
Z minulého týdne mi doma leí balík a nemám ho kam poslat, neb zdejí uivatel " ezopos" komunikoval pouze klubovou potou a nezanechal nikde na sebe kontakt, balík doel zasilkovnou a z toho zpáteční adresu nezjistím. Na klubovou potu mi neodpovídá... Tak e to fakt nemám jak poslat zpátky doplněné "ezopos" ;-)
|
|
10.08.2023 10:28 -
|
3366039
|
|
ezopos
|
Město: Záměl, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v Leader Break | Počet příspěvků: 16 |
|
|
PATaMAT napsal(a): Jen taková technická...
Z minulého týdne mi doma leí balík a nemám ho kam poslat, neb zdejí uivatel " ezopos" komunikoval pouze klubovou potou a nezanechal nikde na sebe kontakt, balík doel zasilkovnou a z toho zpáteční adresu nezjistím. Na klubovou potu mi neodpovídá... Tak e to fakt nemám jak poslat zpátky doplněné "ezopos"
Já se omlouvám byl jsem na dovolené a nepamatuju si přihlaovací údaje sem na fórum. tak sem to nezvládl z telefonu
Já se omlouvám byl jsem na dovolené a nepamatuju si přihlaovací údaje sem na fórum. :-(((( tak sem to nezvládl z telefonu
|
|
| |