| | |
07.01.2016 18:05 -
Re: Vzpěry pátých dveří / C5I/II break
|
2905725
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
To je divné,já mu je poslal někdy začátkem prosince (nebo koncem listopadu?) a do týdne byly zpět opravené...
Chtěl jsem mu teď poslat dalí do druhého auta a teda nevím co si myslet...
Pokud by to udělal tak po výměně do druhého auta budu mít jedny "měkké" navíc...
Zkus se s ním domluvit ,e jestli ty tvé někde ztratil ,tak já mu je pak polu aby ti je udělal...
To je divné,já mu je poslal někdy začátkem prosince (nebo koncem listopadu?) a do týdne byly zpět opravené...:-o
Chtěl jsem mu teď poslat dalí do druhého auta a teda nevím co si myslet...
Pokud by to udělal tak po výměně do druhého auta budu mít jedny "měkké" navíc...
Zkus se s ním domluvit ,e jestli ty tvé někde ztratil ,tak já mu je pak polu aby ti je udělal...
|
|
07.01.2016 19:29 -
|
2905743
|
|
Tridac
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 183 |
|
|
Já mu napsal email zda mi pole adresu kam je poslat, hned mi odpověděl, potvrdil jsem odeslání, napsal mi poděkování za spolupráci, v úterý jsem je poslal a ve středu druhý týden jsem je měl na dobírku 720,- doma, tak jsem mu emailem poděkoval a ihned mi odpověděl, e to je jeho práce a popřál at dobře slouí. Toto se mi nějak z jeho jednání nezdá, zvlátě k tomu kolik roků to dělá a kolik spokojených lidí je i zde. Něco mi nesedí.
Já mu napsal email zda mi pole adresu kam je poslat, hned mi odpověděl, potvrdil jsem odeslání, napsal mi poděkování za spolupráci, v úterý jsem je poslal a ve středu druhý týden jsem je měl na dobírku 720,- doma, tak jsem mu emailem poděkoval a ihned mi odpověděl, e to je jeho práce a popřál at dobře slouí. Toto se mi nějak z jeho jednání nezdá, zvlátě k tomu kolik roků to dělá a kolik spokojených lidí je i zde. Něco mi nesedí.
|
|
07.01.2016 20:32 -
|
2905786
|
|
jruze
|
|
|
Řekl bych e pár desítek lidem jsem vymontoval vzpěry a ty si zákazníci posílali sami a vdy bez nějakých problémů (tuím časově do 14. dnů ???) jeden poslední ten měl nějak problém,ale vyřeeno k jeho spokojenosti - údajně omylem vyhodil zpateční adresu - tak s omluvou a pozdějím odesláním. Osobní zkuenost nemám ale nic patného jsem zatím neslyel - já jen několikrát mé vzpěry odesílány zákazníkem s jeho a nikdy nebyl problém.
Řekl bych e pár desítek lidem jsem vymontoval vzpěry a ty si zákazníci posílali sami a vdy bez nějakých problémů (tuím časově do 14. dnů ???) jeden poslední ten měl nějak problém,ale vyřeeno k jeho spokojenosti - údajně omylem vyhodil zpateční adresu - tak s omluvou a pozdějím odesláním. Osobní zkuenost nemám ale nic patného jsem zatím neslyel - já jen několikrát mé vzpěry odesílány zákazníkem s jeho a nikdy nebyl problém.:nevim
|
|
08.01.2016 10:59 -
|
2905910
|
|
gull
|
|
|
U me taky bez problemu, ale ja to mel jednodussi , ze jsem si je zavezl a vyzvedl osobne, akorat jsem se musel pripomenout pac uz po dvou dnesh nevedel o ktere vzpery jde, ze jich ma hodne. Takze asi nepujde o umysl, mozna opravdu jen doslo k zasantroceni ci zaomenuti.
U me taky bez problemu, ale ja to mel jednodussi , ze jsem si je zavezl a vyzvedl osobne, akorat jsem se musel pripomenout pac uz po dvou dnesh nevedel o ktere vzpery jde, ze jich ma hodne. Takze asi nepujde o umysl, mozna opravdu jen doslo k zasantroceni ci zaomenuti.
|
|
08.01.2016 12:19 -
|
2905926
|
|
Aja
|
|
|
U mě taky bez problémů. Mi je opravoval v listopadu a taky doly do 14 dnů a to byl jetě v týdnu svátek tak se to trochu protáhlo. Taky jsem ho kontaktoval telefonicky a bez problému se domluvili.
U mě taky bez problémů. Mi je opravoval v listopadu a taky doly do 14 dnů a to byl jetě v týdnu svátek tak se to trochu protáhlo. Taky jsem ho kontaktoval telefonicky a bez problému se domluvili.
|
|
08.01.2016 13:55 -
|
2905972
|
|
Myák
|
Město: Tinov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 174 |
|
|
Jistě, můe se stát, e někdo něco ztratí, ale aby mi někdo od října tvrdil, e nemůe sehnat jiné, aby je opravil a poslal, tak to u je trochu moc.
Jistě, můe se stát, e někdo něco ztratí, ale aby mi někdo od října tvrdil, e nemůe sehnat jiné, aby je opravil a poslal, tak to u je trochu moc.
|
|
08.01.2016 17:10 -
|
2906027
|
|
Gigi
|
Město: ternberk, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Kdo mi poradí jak se mění vzpěry pátých dveří c5ky. Byl jsem ve dvou servisech, a oba mi řekli, e to nikdy nedělali. To znamená, e kdy účtují hodinovku, tak to bude stát ranec. Při mém důchodě si to raději udělám sám. Díky za radu.
Kdo mi poradí jak se mění vzpěry pátých dveří c5ky. Byl jsem ve dvou servisech, a oba mi řekli, e to nikdy nedělali. To znamená, e kdy účtují hodinovku, tak to bude stát ranec. Při mém důchodě si to raději udělám sám. Díky za radu.
|
|
08.01.2016 18:30 -
|
2906048
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Zkus se zeptat LukihoC5 - .link.
Zkus se zeptat LukihoC5 - http://www.c5club.cz/profiles/Luki_C5#.Vo_yDFIj7f5
|
|
08.01.2016 18:32 -
|
2906054
|
|
Tridac
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 183 |
|
|
Gigi napsal(a): Kdo mi poradí jak se mění vzpěry pátých dveří c5ky. Byl jsem ve dvou servisech, a oba mi řekli, e to nikdy nedělali. To znamená, e kdy účtují hodinovku, tak to bude stát ranec. Při mém důchodě si to raději udělám sám. Díky za radu.
Dělal jsem to poprvé, laik a nikdy jsem to neviděl. Prohlédl jsem si zde na forech návod od Jumepa a pak jsem to rozdělal a potom dal dohromady. Vyndat je ven byla otázka cca 50 minut, dát je zpátky cca 30 minut se vím vudy. Sundat tapecírunk stropu a k madlům nad zadními dveřmi, ohnul jsem ho dolů a naprosto bez problému jsem se dostal k zadní straně vzpěr. Jen dvě věcičky, určitě musí mít kletě na segrovky, rozevírací, to jsou ty co kdy je zmáčke tak se rozevírají a pruina je stahuje k sobě. A ta druhá věc byla sehnat slabounkou tyčku na přizvednutí zadní části vzpěr protoe to je laborování trefit se s kuely do těch děr vzadu kdy tam není vidět. Ale jak jsem psal, od počátku do konce mi to trvalo něco přez hodinu a klidová práce nic sloitého.
Dělal jsem to poprvé, laik a nikdy jsem to neviděl. Prohlédl jsem si zde na forech návod od Jumepa a pak jsem to rozdělal a potom dal dohromady. Vyndat je ven byla otázka cca 50 minut, dát je zpátky cca 30 minut se vím vudy. Sundat tapecírunk stropu a k madlům nad zadními dveřmi, ohnul jsem ho dolů a naprosto bez problému jsem se dostal k zadní straně vzpěr. Jen dvě věcičky, určitě musí mít kletě na segrovky, rozevírací, to jsou ty co kdy je zmáčke tak se rozevírají a pruina je stahuje k sobě. A ta druhá věc byla sehnat slabounkou tyčku na přizvednutí zadní části vzpěr protoe to je laborování trefit se s kuely do těch děr vzadu kdy tam není vidět. Ale jak jsem psal, od počátku do konce mi to trvalo něco přez hodinu a klidová práce nic sloitého.
|
|
10.02.2016 13:59 -
|
2917580
|
|
Myák
|
Město: Tinov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 174 |
|
|
Tak nakonec to dobře dopadlo a i já jsem se dočkal opravených vzpěr. Sice to trvalo půl roku, ale pan Gorčák je nakonec sehnal.
Tak nakonec to dobře dopadlo a i já jsem se dočkal opravených vzpěr. Sice to trvalo půl roku, ale pan Gorčák je nakonec sehnal.
|
|
08.06.2016 20:50 -
|
2960332
|
|
vasa
|
Město: Osečná, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 78 |
|
|
Přidávám se také ke spokojeným zákazníkům pana Gorčáka - funguje, 7 dní a 830 Kč včetně poty za hlavní i okenní vzpěry, a skoro je teď problém dveře zavřít, jak to pěkně drí nahoře
Přidávám se také ke spokojeným zákazníkům pana Gorčáka - funguje, 7 dní a 830 Kč včetně poty za hlavní i okenní vzpěry, a skoro je teď problém dveře zavřít, jak to pěkně drí nahoře :palec
|
|
06.07.2016 22:17 -
|
2971045
|
|
Hajdik
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Ahoj , není tu někdo z Prahy nebo okolí kdo by mi pomohl nebo spí vymontoval a po opravě opět namontoval vechny 4 vzpěry?
Ahoj , není tu někdo z Prahy nebo okolí kdo by mi pomohl nebo spí vymontoval a po opravě opět namontoval vechny 4 vzpěry?
|
|
06.07.2016 22:31 -
|
2971048
|
|
macikm
|
|
|
Hajdik napsal(a): Ahoj , není tu někdo z Prahy nebo okolí kdo by mi pomohl nebo spí vymontoval a po opravě opět namontoval vechny 4 vzpěry?
Taky se mi do toho samotnýmu nechce, ale asi to u bude potřeba ...
Taky se mi do toho samotnýmu nechce, ale asi to u bude potřeba ...
|
|
06.07.2016 22:32 -
|
2971049
|
|
jumep
|
|
|
onehda sme to robili na zraze
ale najblizsi este nema termin
onehda sme to robili na zraze :)
ale najblizsi este nema termin :)
|
|
06.07.2016 22:46 -
|
2971050
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Kluci, vůbec se toho nebojte, někde tady je nafocen návod, je to straně jednoduché, jenom překonat prvotní strach, nejvíc práce mi zabralo sundat plasty z bočních sloupků, pak u ve lo krásně, jestli mohu doporučit, je dobré si opatřit kletě na segrovky a oboustranou lepící pásku, kdy jsem odlepoval stropní tapec, poté dával zpět, staré lepidlo moc nedrelo, pouil jsem tu pásku.
Kluci, vůbec se toho nebojte, někde tady je nafocen návod, je to straně jednoduché, jenom překonat prvotní strach, nejvíc práce mi zabralo sundat plasty z bočních sloupků, pak u ve lo krásně, jestli mohu doporučit, je dobré si opatřit kletě na segrovky a oboustranou lepící pásku, kdy jsem odlepoval stropní tapec, poté dával zpět, staré lepidlo moc nedrelo, pouil jsem tu pásku. ;-)
|
|
06.07.2016 23:18 -
|
2971051
|
|
jumep
|
|
|
ja ani ten plast nesundavam a je dobre mat rukavice ked sa chyta ta stropnica, prach sa lepi na ruky a prenasa sa na to ciste zospodu
ja ani ten plast nesundavam a je dobre mat rukavice ked sa chyta ta stropnica, prach sa lepi na ruky a prenasa sa na to ciste zospodu
|
|
07.07.2016 07:23 -
|
2971096
|
|
Hajdik
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
tak se do toho tedy pustím jsem zvědavej jak tohle dopadne auto mám asi 3 týdny a je uplně skvělé, tak doufám, e bude skvělé i po mém zásahu
tak se do toho tedy pustím :) jsem zvědavej jak tohle dopadne :) auto mám asi 3 týdny a je uplně skvělé, tak doufám, e bude skvělé i po mém zásahu :)
|
|
07.07.2016 11:39 -
|
2971171
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Poradím ti fígl, kdyz tam budes pisty vracet, strc do diry malicek o ktery opres pistnici a tim padem ji nasmerujes primo do diry. Bacha na dvere, bez pistu jsou strasne tezke at ti nepadnou na hlavu !!!
Poradím ti fígl, kdyz tam budes pisty vracet, strc do diry malicek o ktery opres pistnici a tim padem ji nasmerujes primo do diry. Bacha na dvere, bez pistu jsou strasne tezke at ti nepadnou na hlavu !!!
|
|
07.07.2016 14:15 -
|
2971200
|
|
ivanivan
|
|
|
A u jsem tam nevracel ségrovky. Drí to dobře i bez nich.
A u jsem tam nevracel ségrovky. Drí to dobře i bez nich.
|
|
07.07.2016 14:40 -
|
2971203
|
|
jumep
|
|
|
ked ti nahodou podfukne tie dvere a vyhodi tie vzpery, asi rad nebudes
nasadit tie segerky je uz to najdemej - nastoknes a zatlacis ...
ked ti nahodou podfukne tie dvere a vyhodi tie vzpery, asi rad nebudes
nasadit tie segerky je uz to najdemej - nastoknes a zatlacis ...
|
|
| |
|
|