| | |
01.02.2014 11:18 -
Re: Vzpěry pátých dveří / C5I/II break
|
2663695
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Jakto e ti to prodali, kdy prodávají jen servisům?
Nesmysl.
Prodali ti něco, co jsi nechtěl. Pokud jsi si teda nevyádal právě tenhle konkrétní díl s tímhle konkrétním číslem. Pokud jsi chtěl pouze slovně - vzpěry na C5..., tak je jejich chyba, e ti dali jiný, ne měli. Mají katalogy, sami ti nabídli díl, který si mysleli, e je ten správný. O odborný montái servisem nemůe být ani řeč. Písemě tě taky nikdo neupozornil, e musí do servisu. Nemají anci. anci by měli, jen kdybys to montáí pokodil a potom to chtěl vracet.
Jakto e ti to prodali, kdy prodávají jen servisům?
Nesmysl.
Prodali ti něco, co jsi nechtěl. Pokud jsi si teda nevyádal právě tenhle konkrétní díl s tímhle konkrétním číslem. Pokud jsi chtěl pouze slovně - vzpěry na C5..., tak je jejich chyba, e ti dali jiný, ne měli. Mají katalogy, sami ti nabídli díl, který si mysleli, e je ten správný. O odborný montái servisem nemůe být ani řeč. Písemě tě taky nikdo neupozornil, e musí do servisu. Nemají anci. anci by měli, jen kdybys to montáí pokodil a potom to chtěl vracet.
|
|
01.02.2014 16:52 -
|
2663786
|
|
jumep
|
|
|
predat to mozu, ale vyzaduju odbornu montaz, si si mal zobrat od niekoho razitko a nechat orazit ... to je taky prij.... system tu
skor to vedia zobrat s5 ze nepasuje
predat to mozu, ale vyzaduju odbornu montaz, si si mal zobrat od niekoho razitko a nechat orazit ... to je taky prij.... system tu
skor to vedia zobrat s5 ze nepasuje
|
|
10.03.2014 07:44 -
|
2676090
|
|
Vaek66
|
Město: Nučice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 64 |
|
|
Ahoj Chlapci a Chlapi,
tak reklamaci uznali s tím, e mi prodali jiný typ "zvadáků", co jsem jim říkal hned . Omluvili se, a nabídli mi slevu. Tak jsem objednal. Prý zítra. Druhý den přijedu a na krabičce bylo napsáno, e uvnitř jsou 2ks, ale byl jen jeden . Omluvili se, objednali druhý "zvedák" a ten mi zavezli druhý den do práce . Anabáze jako kdybych objednával nevím co sloitého. Ale nakonec to dopadlo OK.
Ahoj Chlapci a Chlapi,
tak reklamaci uznali s tím, e mi prodali jiný typ "zvadáků", co jsem jim říkal hned :). Omluvili se, a nabídli mi slevu. Tak jsem objednal. Prý zítra. Druhý den přijedu a na krabičce bylo napsáno, e uvnitř jsou 2ks, ale byl jen jeden :(. Omluvili se, objednali druhý "zvedák" a ten mi zavezli druhý den do práce :). Anabáze jako kdybych objednával nevím co sloitého. Ale nakonec to dopadlo OK.
|
|
13.11.2014 21:17 -
|
2751386
|
|
Jurá
|
Město: Pelhřimov, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 19 |
|
|
Minulý týden jsem poslal 2 ks vzpěr do opravy p. Gorčákovi - e bych se přidal taky do skupiny spokojených. Ouha - stěhuje se a nemá čas. Do 5 dnů (jak uvádí na netu) to nebylo, ale slíbil to udělat přítí týden. Kdo si počká ...... Ale dle debaty s ním to dělá bez problémů a C5ky nemají po opravě problém. Jetě e je u po sklizni, tak tam zatím dám volné tyčky od rajčat. A (pokud) to dorazí, tak dám vědět zda bude spokojenost.
Minulý týden jsem poslal 2 ks vzpěr do opravy p. Gorčákovi - e bych se přidal taky do skupiny spokojených. Ouha - stěhuje se a nemá čas. Do 5 dnů (jak uvádí na netu) to nebylo, ale slíbil to udělat přítí týden. Kdo si počká ...... Ale dle debaty s ním to dělá bez problémů a C5ky nemají po opravě problém. Jetě e je u po sklizni, tak tam zatím dám volné tyčky od rajčat. A (pokud) to dorazí, tak dám vědět zda bude spokojenost.
|
|
25.11.2014 19:05 -
|
2757651
|
|
Jurá
|
Město: Pelhřimov, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 19 |
|
|
Tak vzpěry dorazily, montá bez problémů stejně tak jako jejich funkce. Běhají jako nové. Pochvala p. Gorčákovi. Jen jsem si nikde na jeho webových stránkách neviml, e oprava probíhá výměným způsobem. Jinak tedy ke kvalitě opravy ani ceně ádné připomínky.
Tak vzpěry dorazily, montá bez problémů stejně tak jako jejich funkce. Běhají jako nové. Pochvala p. Gorčákovi. Jen jsem si nikde na jeho webových stránkách neviml, e oprava probíhá výměným způsobem. Jinak tedy ke kvalitě opravy ani ceně ádné připomínky. :-d
|
|
25.11.2014 20:15 -
|
2757671
|
|
strapa
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Ten výměnný způsob, to je asi novinka, nebo je spí nechtěně s někým jiným přehodil. Jo, stěhování, to jsou zmatky...
Já jsem si ty svoje označil, ne jsem mu je posílal a vrátil mi ty moje i se značkama.
Ten výměnný způsob, to je asi novinka, nebo je spí nechtěně s někým jiným přehodil. Jo, stěhování, to jsou zmatky...
Já jsem si ty svoje označil, ne jsem mu je posílal a vrátil mi ty moje i se značkama. :palec
|
|
30.01.2015 16:07 -
|
2780314
|
|
paull
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Vdy jsem objednal odkaz: .link. to je nejlevnějí, ale jsem spokojený s tím
Vdy jsem objednal odkaz: http://www.mroauto.cz/ :palec to je nejlevnějí, ale jsem spokojený s tím :-)
|
|
21.09.2015 23:58 -
|
2865542
|
|
Tridac
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 183 |
|
|
Komunikoval jsem s touto firmou o tomto zboí. Potvrdili mi opakovaně, e to je pro kufr, nasazuje se na to pruina a kadý to kupuje na dveře kombi. Co si o tom myslíte, mohli by to být vnitřky kufrových vzpěr na kombi? .link.
Komunikoval jsem s touto firmou o tomto zboí. Potvrdili mi opakovaně, e to je pro kufr, nasazuje se na to pruina a kadý to kupuje na dveře kombi. Co si o tom myslíte, mohli by to být vnitřky kufrových vzpěr na kombi? http://www.plynova-vzpera.cz/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=1703&category_id=1311&option=com_virtuemart&Itemid=102&vmcchk=1&Itemid=102
|
|
22.09.2015 10:28 -
|
2865590
|
|
kleki
|
Město: Zvolen, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 72 |
|
|
Mohli , ale podža mňa sú to len oknové. Kufrové sú hrubie a vyzerajú nejak takto .link.
Mohli , ale podža mňa sú to len oknové. Kufrové sú hrubie a vyzerajú nejak takto http://allegro.pl/sprezyna-gazowa-klapy-bagaznika-citroen-c5-kombi-i5308433332.html
|
|
22.09.2015 22:06 -
|
2865707
|
|
Tridac
|
|
|
Jde o to, e jsem k m to samé napsal, e to jsou na okno, ale jednak mi poslali odkaz na ji e vzpěry, které mají tlak jen 289 a ty jsou na okno i s koncovkou a tyto mi opětovně potvrdili e to jsou vnitrky bez pruzin pro dveře.
Jinak na ve pro Citroen jsou za 1300, tedy mnohem levněji ne na akru polskem
Jde o to, e jsem k m to samé napsal, e to jsou na okno, ale jednak mi poslali odkaz na ji e vzpěry, které mají tlak jen 289 a ty jsou na okno i s koncovkou a tyto mi opětovně potvrdili e to jsou vnitrky bez pruzin pro dveře.
Jinak na ve pro Citroen jsou za 1300, tedy mnohem levněji ne na akru polskem
|
|
22.09.2015 22:19 -
|
2865713
|
|
milda67
|
|
|
dělal jsem to předloni taky od molitonu a tohle jsem objednal a jsou to ony a funguje to :
C5 - vzpěra okna, délka 270mm, zatíení 250N (MS08-1-2B2S-250-105-270)
C5 - vzpěra dveře , délka 255mm, zatíení 440N (MS08-1-2B2I-440-105-255)
p.s. to je ale na jedničkovou, nevím jestli dvojková má stejné
dělal jsem to předloni taky od molitonu a tohle jsem objednal a jsou to ony a funguje to :
C5 - vzpěra okna, délka 270mm, zatíení 250N (MS08-1-2B2S-250-105-270)
C5 - vzpěra dveře , délka 255mm, zatíení 440N (MS08-1-2B2I-440-105-255)
p.s. to je ale na jedničkovou, nevím jestli dvojková má stejné
|
|
22.09.2015 22:20 -
|
2865714
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Kdy pročte toto vlákno, najde odkaz na pana Gorčáka, dost lidí z klubu vyuilo jeho slueb, dokonce i já loni a za pár kaček jsme vichni spokojeni, je to o hodně levnějí proti novým a vyrovná se jim.
Kdy pročte toto vlákno, najde odkaz na pana Gorčáka, dost lidí z klubu vyuilo jeho slueb, dokonce i já loni a za pár kaček jsme vichni spokojeni, je to o hodně levnějí proti novým a vyrovná se jim. ;-)
|
|
22.09.2015 22:25 -
|
2865715
|
|
milda67
|
|
|
zdendo nevím kolik stojí u p.Gorčáka,ale u Molitonu stojí nové 299,-Kč a má uplně nové, myslím, e to vyjde tak nastejno.
zdendo nevím kolik stojí u p.Gorčáka,ale u Molitonu stojí nové 299,-Kč a má uplně nové, myslím, e to vyjde tak nastejno.
|
|
22.09.2015 22:41 -
|
2865718
|
|
Gefry
|
Město: těpánov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Ja bych nechal dofouknout stare. v pondělí pole a po tydnu jsou z5 cena do 800 kc záruka rok
Ja bych nechal dofouknout stare. v pondělí pole a po tydnu jsou z5 cena do 800 kc záruka rok
|
|
22.09.2015 22:47 -
|
2865719
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Ceny si u nepamatuji, ale asi jo, jinak repase rovná se nové, výhoda je, e nemusí rozebirat, pouze vyndá z auta, pole a pak zpět do auta, je hotovo, kdy jsem četl, jak se na koleni dobře rozebírají, někdo si vyráběl i stahováky, tak se mi tahle cesta zdá jednoduí, tím nechci říct, e rozebrat a sloit se to nedá.
Ceny si u nepamatuji, ale asi jo, jinak repase rovná se nové, výhoda je, e nemusí rozebirat, pouze vyndá z auta, pole a pak zpět do auta, je hotovo, kdy jsem četl, jak se na koleni dobře rozebírají, někdo si vyráběl i stahováky, tak se mi tahle cesta zdá jednoduí, tím nechci říct, e rozebrat a sloit se to nedá.
|
|
22.09.2015 22:59 -
|
2865720
|
|
jruze
|
|
|
63zdenda napsal(a): Ceny si u nepamatuji, ale asi jo, jinak repase rovná se nové, výhoda je, e nemusí rozebirat, pouze vyndá z auta, pole a pak zpět do auta, je hotovo, kdy jsem četl, jak se na koleni dobře rozebírají, někdo si vyráběl i stahováky, tak se mi tahle cesta zdá jednoduí, tím nechci říct, e rozebrat a sloit se to nedá.
Přípravek jsem měl hotovej za dvacet minut z ,,co dům dal"
Přípravek jsem měl hotovej za dvacet minut z ,,co dům dal";-)
|
|
26.12.2015 17:46 -
|
2900923
|
|
Tridac
|
|
|
Tak se také připojuji ke spokojeným zákazníkům pana Gorčáka. Odeslal jsem a za 7 dnů byly zpět, cena 720,-Kč dobírka celkem za vechny čtyři včetně potovného a musím říci, e to dělá dobře. Dveře vyletí nahoru zcela samy, je to perfekt.
Tak se také připojuji ke spokojeným zákazníkům pana Gorčáka. Odeslal jsem a za 7 dnů byly zpět, cena 720,-Kč dobírka celkem za vechny čtyři včetně potovného a musím říci, e to dělá dobře. Dveře vyletí nahoru zcela samy, je to perfekt.
|
|
07.01.2016 10:25 -
|
2905601
|
|
Myák
|
Město: Tinov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 174 |
|
|
Taky bych se rád připojil k řadě spokojených zákazníků p. Gorčáka, ale bohuel nemůu...a nemůu o p. Gorčákovi říct nic jimého ne e je zloděj a podvodník, kterej mě akorát tahá za nos. V polovině srpna 2015 jsem po předchozí telefonické dohodě zaslal na opravu dvě kufrové vzpěry a do dneního dne nemám vůbec nic. Na zprávy skoro nereaguje a kdy tak jen řečma jak se hrozně snaí. Myslím, e kdybych rovnou koupil nové, tak jsem si mohl uetřit spoustu času a nervů.
Taky bych se rád připojil k řadě spokojených zákazníků p. Gorčáka, ale bohuel nemůu...a nemůu o p. Gorčákovi říct nic jimého ne e je zloděj a podvodník, kterej mě akorát tahá za nos. V polovině srpna 2015 jsem po předchozí telefonické dohodě zaslal na opravu dvě kufrové vzpěry a do dneního dne nemám vůbec nic. Na zprávy skoro nereaguje a kdy tak jen řečma jak se hrozně snaí. Myslím, e kdybych rovnou koupil nové, tak jsem si mohl uetřit spoustu času a nervů.
|
|
| |
|
|