| | |
24.10.2013 22:06 -
Re: Vzpěry pátých dveří / C5I/II break
|
2629965
|
|
jumep
|
|
|
ok, a aku silu maju a zavit?
lebo su oknove 250 - tie maju vsade .. a potom su tie s pruzinou, kde samotne vnutro nemaju bezne nikde
ok, a aku silu maju a zavit?
lebo su oknove 250 - tie maju vsade .. a potom su tie s pruzinou, kde samotne vnutro nemaju bezne nikde
|
|
30.10.2013 18:51 -
|
2631166
|
|
JaNa
|
Město: , Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 114 |
|
|
tak jsme vyuili ikovných ručiček pana Gorčáka, který navzdory bolavým zádům nám písty natlakoval, a dveře opět fungují. U kdy jsme auto koupili, byly trochu unavené, tak nevím, jak fungují nové, ale teď je to pohádka! Jen si musím dávat pozor na zuby!
tak jsme vyuili ikovných ručiček pana Gorčáka, který navzdory bolavým zádům nám písty natlakoval, a dveře opět fungují. U kdy jsme auto koupili, byly trochu unavené, tak nevím, jak fungují nové, ale teď je to pohádka! Jen si musím dávat pozor na zuby!:-d:-p:palec
|
|
04.11.2013 16:09 -
|
2633054
|
|
elektronik
|
Město: Michalovce, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 11 |
|
|
Vzpery .link. majú silu 450N. Závit si ete zistím.
Vzpery http://www.depoauto.sk/product_info.php/products_id/56024 majú silu 450N. Závit si ete zistím.
|
|
01.12.2013 10:27 -
|
2642366
|
|
dkrcmar
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 32 |
|
|
Aj ja som u v klube priaznivcov pána Gorčáka. Odporúčam kadému, koho u nebavil padajúci kufor na hlavu, najmä v zimnom období. Demontá je jednoduchá, podža návodu to zvládne aj neika ako som ja
Akurát odporúčam kliete na ségrovky, ktoré mi značne zjednoduili demontá. Vzpery som ďalej nerozoberal, tak ako som ich vymontoval, tak som ich poslal.
18.11. som to poslal a 28.11. boli vzpery opravené naspä.
Celé ma to stálo:
11,50 (moje poslanie - mono sa to dá aj lacnejie, ja som to poslal ako balík a dal som to poisti, pan Gorčák to poslal naspä ako doporučený list - to je mono lacnejí variant)
+ 37,74 (oprava - dával som robi vetky 4 vzpery + potovné naspä). Spätná montá je tie jednoduchá, len odporúčam čelovku, žahie sa triafa do diery tým ségrovkovým koncom vzpery)
No a kufor teraz hore drííííí.....
Aj ja som u v klube priaznivcov pána Gorčáka. Odporúčam kadému, koho u nebavil padajúci kufor na hlavu, najmä v zimnom období. Demontá je jednoduchá, podža návodu to zvládne aj neika ako som ja ;)
Akurát odporúčam kliete na ségrovky, ktoré mi značne zjednoduili demontá. Vzpery som ďalej nerozoberal, tak ako som ich vymontoval, tak som ich poslal.
18.11. som to poslal a 28.11. boli vzpery opravené naspä.
Celé ma to stálo:
11,50 (moje poslanie - mono sa to dá aj lacnejie, ja som to poslal ako balík a dal som to poisti, pan Gorčák to poslal naspä ako doporučený list - to je mono lacnejí variant)
+ 37,74 (oprava - dával som robi vetky 4 vzpery + potovné naspä). Spätná montá je tie jednoduchá, len odporúčam čelovku, žahie sa triafa do diery tým ségrovkovým koncom vzpery)
No a kufor teraz hore drííííí..... :palec
|
|
03.12.2013 00:12 -
|
2642918
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Tak u my také moc dobře nedrí vzpěry dveře,platí stále adresa a telefon na p.Gorčáka jak je uvedeno v C.C.C.A? Někdo tady psal,e se přestěhoval,tak jsem si to chtěl pouze ověřit,ne vyuiju jeho slueb,asi a na jaře.
Tak u my také moc dobře nedrí vzpěry dveře,platí stále adresa a telefon na p.Gorčáka jak je uvedeno v C.C.C.A? Někdo tady psal,e se přestěhoval,tak jsem si to chtěl pouze ověřit,ne vyuiju jeho slueb,asi a na jaře.
|
|
03.12.2013 11:59 -
|
2643002
|
|
ivanivan
|
|
|
Spí pohledej ve vlákně. Byl tu jiný telefon a moná i adresa.
Spí pohledej ve vlákně. Byl tu jiný telefon a moná i adresa.
|
|
03.12.2013 12:19 -
|
2643009
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Právě e jsem pročetl celé vlákno,jako vdy,kdy se o něco zajímám,ale bylo tam psáno,e se přestěhoval,měl jiné spojení,tak jsem si to chtěl pouze ověřit,zda co je v C.C.C.A je to správné.
Právě e jsem pročetl celé vlákno,jako vdy,kdy se o něco zajímám,ale bylo tam psáno,e se přestěhoval,měl jiné spojení,tak jsem si to chtěl pouze ověřit,zda co je v C.C.C.A je to správné.
|
|
03.12.2013 18:59 -
|
2643126
|
|
63zdenda
|
|
|
Dík,v tom C.C.C.A je patná adresa i telefon,chtělo by to upravit.
Dík,v tom C.C.C.A je patná adresa i telefon,chtělo by to upravit.;-)
|
|
13.12.2013 21:53 -
|
2646032
|
|
63zdenda
|
|
|
Tak dnes jsem se pustil do demontáe vzpěr dveří a okna,podle návodu to byla hračka,jenom jsem si půjčil od zámečníků kletě na seigrovku trochu se silnějími hroty,byla to pakárna,nakonec se my to zhruba po hoďce podařilo,spojil jsem se s p.Gorčákem,číslo tel.725 268 711,a v pohodě se domluvily na opravě,v pondělí posílám,akorát si není jistý,zda to do vánoc příjde zpět
Tak dnes jsem se pustil do demontáe vzpěr dveří a okna,podle návodu to byla hračka,jenom jsem si půjčil od zámečníků kletě na seigrovku trochu se silnějími hroty,byla to pakárna,nakonec se my to zhruba po hoďce podařilo,spojil jsem se s p.Gorčákem,číslo tel.725 268 711,a v pohodě se domluvily na opravě,v pondělí posílám,akorát si není jistý,zda to do vánoc příjde zpět:-((((
|
|
27.12.2013 17:42 -
|
2650863
|
|
63zdenda
|
|
|
Dnes přily vzpěry,je to paráda,kdy okno i dveře chodí jak mají,pan Gorčák má ikovné ruce,prace + potovné 720kč,+ co jsem posílal já 109kč.
Dnes přily vzpěry,je to paráda,kdy okno i dveře chodí jak mají,pan Gorčák má ikovné ruce,prace + potovné 720kč,+ co jsem posílal já 109kč.:-)
|
|
30.01.2014 14:12 -
|
2663240
|
|
Vaek66
|
Město: Nučice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 64 |
|
|
Ahoj Chlapci a Chlapi,
chci se zeptat, neb jsme po výměně vzpěr pátých dveří, které jsem zakoupil v AutoBenex. (značka Stabilus) Dveře u nepadají, ale také se nezvedají Kam je dám tam drí. Je to celkem fuka zvednout do poadované polohy. Asi je půjdu relamovat .
Vám se po výměně vzpěr samy zvedají?
Vaek
Ahoj Chlapci a Chlapi,
chci se zeptat, neb jsme po výměně vzpěr pátých dveří, které jsem zakoupil v AutoBenex. (značka Stabilus) Dveře u nepadají, ale také se nezvedají :-(((( Kam je dám tam drí. Je to celkem fuka zvednout do poadované polohy. Asi je půjdu relamovat :-d.
Vám se po výměně vzpěr samy zvedají?
Vaek
|
|
30.01.2014 15:23 -
|
2663271
|
|
63zdenda
|
|
|
Ano,po repasu u pana Gorčáka vezmu za madlo,odjistím,lehce snad jednim prstem přitáhnu a dveře jdou nahorů i v těchto mrazech samy.
Ano,po repasu u pana Gorčáka vezmu za madlo,odjistím,lehce snad jednim prstem přitáhnu a dveře jdou nahorů i v těchto mrazech samy.;-)
|
|
30.01.2014 16:13 -
|
2663278
|
|
strapa
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Odpovídám taky ANO. Přesně rok po repasi a stále otevírám kufr, jak psal kolega zdenda, téměř jedním prstem a stále si musím dávat bacha na zuby.
PS: To Vaek66; Pokud nejdou nahoru samy, zváil bych jejich vrácení. Jetě mě napadá, vyměnil jsi je vechny, včetně okenních? Mají na zvedání dveří taky vliv.
Odpovídám taky ANO. Přesně rok po repasi a stále otevírám kufr, jak psal kolega zdenda, téměř jedním prstem a stále si musím dávat bacha na zuby. :-))))
PS: To Vaek66; Pokud nejdou nahoru samy, zváil bych jejich vrácení. Jetě mě napadá, vyměnil jsi je vechny, včetně okenních? Mají na zvedání dveří taky vliv.
|
|
30.01.2014 18:50 -
|
2663319
|
|
63zdenda
|
|
|
Nové dveřní vzpěry by to zvládli samy,otázka zní jak dlouho,samozřejmě je lepí repasovat nebo měnit oboje,kadopádně je něco patně,kdy drí v kadé pozici,do které se dají a ptát se,zda jsi je neprohodil s okeními je asi blbost,to by okno asi ulítlo při otevírání.Pokud nefungujou,el bych reklamovat,jestli neutekl tlak.
Nové dveřní vzpěry by to zvládli samy,otázka zní jak dlouho,samozřejmě je lepí repasovat nebo měnit oboje,kadopádně je něco patně,kdy drí v kadé pozici,do které se dají a ptát se,zda jsi je neprohodil s okeními je asi blbost,to by okno asi ulítlo při otevírání.Pokud nefungujou,el bych reklamovat,jestli neutekl tlak.;-)
|
|
30.01.2014 19:01 -
|
2663322
|
|
strapa
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 34 |
|
|
To Vaek66: A má vůbec kombíka? Kdy se tak dívám na popis Tvého vozu, tak bych si docela tipnul, e má sedana???
To Vaek66: A má vůbec kombíka? Kdy se tak dívám na popis Tvého vozu, tak bych si docela tipnul, e má sedana???
|
|
30.01.2014 19:11 -
|
2663323
|
|
63zdenda
|
|
|
Joj,tak to sme se chytli oba,o breaku v profilu ani zmínka,tím pádem oknové odpadají a el bych reklamovat,pokud tam jsou ty správné podle typu,tlak tam bude,jinak by nedreli v pozici,do které je dá.
Joj,tak to sme se chytli oba,o breaku v profilu ani zmínka,tím pádem oknové odpadají a el bych reklamovat,pokud tam jsou ty správné podle typu,tlak tam bude,jinak by nedreli v pozici,do které je dá.
|
|
31.01.2014 23:16 -
|
2663598
|
|
jumep
|
|
|
aj pri sedane su 2 druhy, ked je stierac a ked neni stierac
stabilus su myslim inak v prvovyrobe ak sa nemylim
aj pri sedane su 2 druhy, ked je stierac a ked neni stierac
stabilus su myslim inak v prvovyrobe ak sa nemylim
|
|
01.02.2014 10:28 -
|
2663658
|
|
Vaek66
|
Město: Nučice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 64 |
|
|
Ahoj Chlapci a Chlapi,
omlouvám se, mám sedan a jetě se stěračem .
Byl jsem reklamovat v Hostivicích. Scéna jak z filmu. Přijedu tam, řeknu prodejci - "technikovi" o co jde a a se jde ven podívat, e vzpěry "nestíhají". On e ne, e je mu to jedno a e to pole na rekalmaci do Německa. Nakonec sem ho ven vytáhl. Kufr padal. Kouká na to... a pak povídá: "Ale v horní poloze to drí, ne?" Sem myslel, e mu ji fláknu. Za 2 minuty jsem tam hodil zpátky staré a ty reklamované mu odnes. Dal mi reklamační protokol a povídá: "Hlavně doplněte ten odborný servis, kde Vám to montovali." Povídám, e ádný není, e jsem si to přehodil sám. A on řekl, e to bude ten problém a pokud jsem si to montoval sám, e reklamaci asi neuznají." Prý prodávají jen díly k odborné montái do servisů!!!! Nakonec to vzal a měsíc budu čekat. (Ale moná podle nového Občanského zákoníku bych měl nárok na výměnu zboí, vrácení peněz, nebo přiměřenou slevu.) Co si o tom myslíte?
Kadopádně pozor na AutoKelly (VELKÁ OMLUVA AUTO KELLY - ANO V HOSTIVICÍCH JE AUTO BENEX!!!!!).
Vaek
Ahoj Chlapci a Chlapi,
omlouvám se, mám sedan a jetě se stěračem :).
Byl jsem reklamovat v Hostivicích. Scéna jak z filmu. Přijedu tam, řeknu prodejci - "technikovi" o co jde a a se jde ven podívat, e vzpěry "nestíhají". On e ne, e je mu to jedno a e to pole na rekalmaci do Německa. Nakonec sem ho ven vytáhl. Kufr padal. Kouká na to... a pak povídá: "Ale v horní poloze to drí, ne?" Sem myslel, e mu ji fláknu. Za 2 minuty jsem tam hodil zpátky staré a ty reklamované mu odnes. Dal mi reklamační protokol a povídá: "Hlavně doplněte ten odborný servis, kde Vám to montovali." Povídám, e ádný není, e jsem si to přehodil sám. A on řekl, e to bude ten problém a pokud jsem si to montoval sám, e reklamaci asi neuznají." Prý prodávají jen díly k odborné montái do servisů!!!! Nakonec to vzal a měsíc budu čekat. (Ale moná podle nového Občanského zákoníku bych měl nárok na výměnu zboí, vrácení peněz, nebo přiměřenou slevu.) Co si o tom myslíte?
Kadopádně pozor na AutoKelly (VELKÁ OMLUVA AUTO KELLY - ANO V HOSTIVICÍCH JE AUTO BENEX!!!!!).
Vaek
|
|
01.02.2014 11:13 -
|
2663689
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
V Hostivicích je ale Auto Benex. Já kupoval z nouze činu v AutoKelly a je tam u asi 4 roky bez problémů.
V Hostivicích je ale Auto Benex. Já kupoval z nouze činu v AutoKelly a je tam u asi 4 roky bez problémů.
|
|
| |
|
|